Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nestao pas - prijava!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nestao pas - prijava!
DakiNS

Srem kaže:
Milenko primetio sam da ti je " oštrodlaki " prilično kratak sa dlakom, i da nema brade , više kao kratkodlaki ..

Jesam li u pravu ili ova slika vara ?

Pozdrav i lepa vest da si na tragu svom ljubimcu ...

Pa Roki se uljudno spremio za lov onako sveže izbrijanGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

milenko0609
 Bricav jeste, bradu ima ali vrlo malo, večeras se slikamo i postavljam sliku sa boljom pozicijom za gledanje, ta slika je kad je imao godinu dana,sad ima 2,5 godine, ali to što nije tipski pas svoje rase mi ne predstavlja problem, Drago mi je što ga je nasao lovac, i duboko sam ubeđen da smo dobri ljudi, jednostanvno treba da radimo na svom imiđu pred širim auditorijumu.....
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

Lala

milenko0609 kaže:
99,9 posto da sam nasao rokija, još neverujem dok nevidim,ali po priči sa poštenim pronalazačem i kad sam mu opisivao psa," Ožiljak na nosu" - velik- ukrivo- i resica je bila presečena? TO je To!!! Pas se nalazi u Nakovu, tamo je od pre tri dana. Večeras idem po njega!!!!!

Odlična vest!Bravo 2

Javi obavezno kad se vratiš, da li se desio happy end?
Kako si saznao gde je pas, ako nije tajna?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

milenko0609
 jutros, preko lika koji me je vodio u lov,njemu javio neki radovan a to radovanu pronalazać Žare iz nakova, pisaču vam večeras.....

Mogla bi biti lepa priča za naslovnu, o lovačkoj solidarnosti
Srbijalov Admin Tim

Srem

milenko0609 kaže:
Bricav jeste, bradu ima ali vrlo malo, večeras se slikamo i postavljam sliku sa boljom pozicijom za gledanje, ta slika je kad je imao godinu dana,sad ima 2,5 godine, ali to što nije tipski pas svoje rase mi ne predstavlja problem, Drago mi je što ga je nasao lovac, i duboko sam ubeđen da smo dobri ljudi, jednostanvno treba da radimo na svom imiđu pred širim auditorijumu.....

Nije ni to loše , manje se hvata čičak u lovu Odobreno

Inače da nije ta tvoja zverka poreklom iz Srbobrana ?

Poz...

milenko0609
 kakvo razočarenje,odem u nakovo,ono jeste jazavičar ali nije moj, bolje da sam kamen progutao, jeste iz srbobran od Zemlje Janošs mog kolege sa posla.Sutra je novi dan,nastavljamo dalje,Hvala na podršci i inzeresovanju,Laku noć(odo ja da brojim ovce,jrr od sna nema ništa)

milenko0609
 Jutros primim poziv od Duleta iz B.A. da su nasli mog rokija,sednem u kola i gas tamood nekud se priključio lovcima koji su bili na Hajci na lisicu,odveo sam ga kod veterinara,dobio infuziju,jer je smrsao dosta za sedam dana,samnom po njega je išla moja srednja ćerka Nina, Kad je mene vido sreci nikad kraja A tek nju, na putu za kuću ranila ga smokijem....Hvals ljudima iz Rukovodstva LU B.A.,Hvala i članovima ovog foruma na podršci.

Indjijanac
 druže video sam kad ste se slikali ispred doma,ali nisam znao o čemu se radi,inače je u toku treće poluvreme hajke na Kočovatsku lisicuiveli 2
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala

milenko0609 kaže:
Jutros primim poziv od Duleta iz B.A. da su nasli mog rokija,sednem u kola i gas tamood nekud se priključio lovcima koji su bili na Hajci na lisicu,odveo sam ga kod veterinara,dobio infuziju,jer je smrsao dosta za sedam dana,samnom po njega je išla moja srednja ćerka Nina, Kad je mene vido sreci nikad kraja A tek nju, na putu za kuću ranila ga smokijem....Hvals ljudima iz Rukovodstva LU B.A.,Hvala i članovima ovog foruma na podršci.

Odlična vest, dobro je završilo!
Bitno je da se pokazalo da su lovci korektni i solidarni, a tvoj Roki-koki je bio dovoljno pametan da se priključi lovcima - kao da je znao da će na taj način uspeti da dodje do gazde!Pas
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

milenko0609
 Jeste slikali me novinari, dok sam čeko lovce da dođu ispred doma,oni su komentarisali, Nije bilo lisica ali su nasli jednog JAZAVIČARA, ja to čujem,stojeći onako sa strane, i odg. im da je to moj Jaza, odmah su me pitali hoću li ispričati za novine sta se desilo,naravno da sm pristao,zvali su i mene na treće poluvreme,ali nisam mogao,morao sam kerića voditi kod veterinar,da mu pruži sve što treba, smršo je sa 11kg na 7,većeras je već bolje,polako dobija hranu i opet je glavni u dvorištu pored dva nemca,pro sto je uradio kad je ušao u dvoriste je da najurio komšisku mačku........Poz.

DakiNS
 Dobro da bolje ne može bitiBravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 bila je gužva ,mogli smo se i upoznati,ja i kolega gedžaindjija smo bili juče na hajki,a danas u lovu u Podlokanju.da si ušao na druženje nebi me promašio
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

milenko0609
 Biće prilike da se upoznamo....

puricbb
 Nestao pas rase alpski brak jazavičar, jelenski braon boje, odaziva se na ime Laki. Nestao na terenima između Bajine Bašte, Kosjerića i Užica. Ako neko primeti ili čuje da se nudi na prodaju molim da se javi Nenad Purić, 0648969345.
puricbb priložio:
2coo7x4.jpg

Predator
 U blizini autobuske stanice u Novom Sadu danas sam vidio psa koji me dosta podsjeća na slovačkog kopova. Pas je ležao u travi i dremao na suncu. Zbog položaja u kome se nalazio, nisam bio u mogućnosti da mu sa sigurnošću odredim visinu, ali mislim da ima oko 45 cm. Tijelo je malo izduženije kao kod alpskog brak jazavčara, uši duge, nosi ih lijepo priljubljene uz glavu. Od svih fotografija kopova koje sam uspio naći na internetu, najviše mi liči na ovu:
www.kuceimace.com/files/imagecache/rase_main_image/rase/slovacki%20gonic_0.jpg
Nema dvije žute fleke iznad očiju, crna boja se prostire skroz ispod skočnog zgloba, negdje i do šapa. Rep ravan, solidno odlakan, malo deblji od repa balkanca. Nisam posve siguran, ali mi liči na rasnog psa.

Sasvim prirodno

duskodugousko
 Na ljiškom šetalištu-keju, kod Radojkove (učine) vodenice,već oko mesec dana vrzma se ženka posavskog goniča. Kuja je krupna, lepo građena, uši u tipu rase i pretpostavljam da se izgubila. U blizini je i ibarska magistrala pa nije isključeno da je u trenutku nepažnje pobegla iz vozila koje se tu zaustavilo. Ono što sam primetio kao njenu karakteristiku je fleka na belini oko vrata. Pokušaću da je uslikam ovih dana pa se nadam da će je vlasnik možda prepoznati.
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

Macvanski lovac
 Zenka Epanjel bretona vec nekoliko meseci u selu Drenovac,obavesteni svi lovci,veterinar proverio,nema cip,trenutno se nalazi kod mene.Posto se niko nije javio zeleo bih da je poklonim.Kod mene se nalazi od pocetka marta,dosla kod mojih pasa verovatno zbog hrane,izveo sam je jednom na teren,lepo se krece,ne ide daleko,markirala koku...
Macvanski lovac priložio:
dsc04536.jpg

Rodjen da budem lovac

Macvanski lovac
 Jos neka slika...
dsc04539.jpg

Rodjen da budem lovac

Macvanski lovac
 ...i marka za vreme poslednjeg snega
dsc04546.jpg

Rodjen da budem lovac

Predator

Predator kaže:
U blizini autobuske stanice u Novom Sadu danas sam vidio psa koji me dosta podsjeća na slovačkog kopova. Pas je ležao u travi i dremao na suncu. Zbog položaja u kome se nalazio, nisam bio u mogućnosti da mu sa sigurnošću odredim visinu, ali mislim da ima oko 45 cm. Tijelo je malo izduženije kao kod alpskog brak jazavčara, uši duge, nosi ih lijepo priljubljene uz glavu.
Nema dvije žute fleke iznad očiju, crna boja se prostire skroz ispod skočnog zgloba, negdje i do šapa. Rep ravan, solidno odlakan, malo deblji od repa balkanca. Nisam posve siguran, ali mi liči na rasnog psa.

Jutros sam ga ponovo vidio na samom ulazu na željezničku stanicu, a pošto sam imao foto-aparat uspio sam ga uslikati. Sad kad sam ga vidio u kretanju i iz blizine, više mi liči na brak jazavčara crne boje.

www.dodaj.rs/f/m/Vk/3mqt5yza/img0459.jpgwww.dodaj.rs/f/39/K2/2w6OlcwP/img0460.jpgwww.dodaj.rs/f/x/a8/aWQ7aQD/img0461.jpgwww.dodaj.rs/f/1Z/bA/15O0FxXS/img0462.jpgwww.dodaj.rs/f/2P/kl/3BPi1oVx/img0463.jpgwww.dodaj.rs/f/3z/rc/3Rb2Gwyq/img0464.jpgwww.dodaj.rs/f/2k/eB/1UXu5nSs/img0467.jpg

Sasvim prirodno

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,123,569 posete www.srbijalov.com