Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Poluautomatski karabin

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Poluautomatski karabin
tomo vrbas
 Доста је да мало негде запиње па да неће правилно да уведе метак у лежиште.

pavlepavlaka
 Da li neko ima iskusta sa karabino Winčester SXR2 u kalibru 9,3x62 kakvo je vaše misljenje ne vezano za kalibar i razlika kvaliteta Beneli argo i Winčester?
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

krilas
 Vec par godina u nasim lovistima se nalazi i turski Arttech prima poluatomat u kalibrima 308 i 30 06, cenovno je najpovoljniji a meni se narocito dopada jer ima punu duzinu cevi od 61 cm. Molio bih nekog od kolega ako ima upotrebno iskustvo da nam ga prenese.
Siroma

rk
 Znam o sacmaricama da su dobre i da dobro rade ne vidim sto poluautomat ne bi dobro radio. Razgledao sam ga kod Super taneta korektno je to sve urajdeno malo grublji finis al korektno.
Pre bi uzeo njega nego Pieta ako se u opste uvoze vise, a ponovo izbor moj bi bio Argo, Bar, ili Merkel.
Cev od 61 cm ti niata me znaci ako uzimas u kalibrima 308 ili 3006, 9,3x62, 8x57, samo cini pusku nezgrapnom.
Ako uzimas neki magnum kalibar onda mozda ima smisla al on se postavlja pitanje sta ce ti poluautomat jedini koji bi pozeleo u PA konstrukciji je 338wm od magnuma.
RK

krilas
 Kolega RK, hvala na misljenju koje nije dalo odgovor na moje pitanje. Vi niste koristili karabin za koji sam pitao. A sto se tice duzine cevi, ne bih polemisao, samo da primetim da skracenjem cevi to vise nije kalibar koji bi trebao da bude. Svako od nas ima svoje posebnosti, pa tako i ja. Ako sam zeleo 30 06, onda cu da ga i imam sa cevi koja ce dati performanse tog kalibra a ne naprimer 308 ili slabije. Ima li nekog od kolega na forumu da ga ima i da ga je koristio u prakticnom lovu ?
Siroma

rk
 Danas sam gledao Bar 4, za pohvlu ima hand span i Grof isporucuje i plasticni kundak. Okidanje je po mom misljenju pretvrdo nisam video kakva je mogucnost stelovanja. Moderno izgleda kratke cevi lep balans.
Medjutim safari mi i dalje drazi
RK

Cvele
 Drug iz grupe zimus uzeo Mk 4x u 9.3x62, posle par lovova bio u prilici za pucanjem na copor svinja, posle 1. metka zaglavio Confused
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

rk
 Uh, verujem da je hteo da ga olupa, moze da bude dosta faktora alsvakako ne bi trebao da zaglavi. Ja sa mojim starim nisam imao nikada problema nisam iskreno ni sa argom
RK

Cvele
 Zanimljivo je kada smo ga upucavali na strelistu sa jednom municijom (PPU samo druga, neka starija serija) je glavio, posle probao sa nekom novom serijom i radio je bez problema. I posle u lovu koristio je valjda tu novu seriju kad ono medjutim...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1756 04.01.2025. 11:13
Lovački karabin i optika pomoć ORUŽJE - SVAŠTARA 47 07.04.2015. 13:03
Karabin direktne akcije KARABINI 44 26.10.2014. 11:10
Voere-karabin sa električnim paljenjem KARABINI 19 11.01.2013. 01:56
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,420,140 posete www.srbijalov.com