Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski Trobojni gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski Trobojni gonič
Boban
 Pomenuli smo razne kerove pa da vidimo kakvo mišljenje imate o ovoj rasi.
Boban priložio:
73bbbfb94c36.jpg

aca81
 Bobane imao sam nekoliko trobojnih gonica u mojoj ne bas dugoj karijeri ali nijedan me nije zadovoljio kao sto jesu "posavac"(jos ga cuvam) i "barakusa"(nastradala u lovu) mada to nemora nista da znaci jer sam vec reko da kod nas ima malo kvalitetnih kerova
DOBAR POGLED

Boban
 Vidi to je malo veca filozofija sve zavisi na koje poreklo si naisao,
neki kerovi su laksi za ucenje a neki tezi to je normalno.

aca81
 Jedno im je bilo zajednicko,svi su delovali zbunjeno,bojazljivo i nekako neodlucno, meni je jedino odgovaralo sto su gonili polako .....mozda je greska u meni,mozda sam za njih bio prestrog ili prebrz ili jednostavno mozda sam previse ocekivao 
DOBAR POGLED

x tream2
 ja sam veliki ljubitelj trobojaca ,od dobre krvi i linije najbolji i najljepsi gonici ... i moji trobojci su vrlo zustri ...ali sve zavisi na kakve naidjes... poz za vas

aca81
 imao sam ogromnu zelju da cuvam trobojce i jesu najlepsi gonici ali sam se malo razocarao i nisam imao srece jer dva najlepsa stenca sto sam ikada kupio bila su te rase ali su oba uginula u cetvrtom mesecu a bila su uredno vakcinisana
DOBAR POGLED

Boban
 Vakcine kod stenadi vrlo cesto probijaju,uzrok tome je stara vakcina ili se stenci ne ociste dobro od parazita.

aca81
 TRENUTNO CUVAM OVU KERUSU STARA JE 3 god. ETO VIDITE DA NE PRICAM UZALUD ILI DA MRZIM RASU, NAPROTIV OVU KERUSU OBOZAVAM
DOBAR POGLED

aca81
 Na slici izgleda bledo ali i pozadina je bleda zbog mob.tel. i sunca,trenutno je tu vezana jer samo sto sam je bio naso nije je bilo skoro dva meseca,vodio sam je prvi put na tom terenu i neznam sta se sve odigralo ali vec sam prestao da je trazim posle mesec dana i onda je vidjena desetak kilometra od mesta gde je pustena u loviste a u narednih mesec dana je presla jos toliko isla je od sela do sela istom linijom i natrcala otprilike gde je vodim u lov i opet nije sisla u selo, slucajno je vidjena iznad sela ali po izmetu sam video da se hranila svim i svacim pogotovu hranom zivotinskog porekla,za dva meseca je nju videlo samo par ljudi,nikom nije prisla,inace je cuvam na vikendici i uglavnom je cale hrani ali kad odemo u lov nece ni njemu da pridje cak ni meni ako sam u drustvu s nekim.......cudo.......to mi je ker sedmi ili osmi po redu te rase ali nepoverljiva je kao i svi prethodni da ne kazem zbunjena jednostavno i ja ponekad nemogu da je shvatim ali je volim kao nijednog trobojnog pre
DOBAR POGLED

aca81
 ovaj trobojac mi je nestao u lovu pre cetri godina a posavca jos cuvam
DOBAR POGLED

aca81
 Hteo sam da ubacim jos neku sliku trobojnih koje sam cuvao ali nedozvoljava velicina,nekom drugom prilikom
DOBAR POGLED

x tream2
 lijepa kucka ,ali najveci problem kod gonica ,pogotovo zecara kad ne zna za lovca ... meni nikako ne uspijeva da izabacim neke fotografije...

Bojanpk
 moj prijatelj, inače zajedno idemo u lov, obožava trobojce još je izmelezio sa Ruskim pegavim i dobio je frh te vrste ali kao što i svi znamo ako imaš dobrog kera možeš ostati i bez njega, imao je u paru dva muškara ali izgleda da ih je to i omelo čim ih pustimo na trag zajedno nema vraćanja ali oni gde lanu i registruju tu je divljač (slike ću postaviti da ih vidite) inače ja Barake obožavam!

Boban

aca81 kaže:
ovaj trobojac mi je nestao u lovu pre cetri godina a posavca jos cuvam

Ker ima pravilne sare jeste malo vise bledje crvene boje ali boze moj vazno je da si ti sa njim zadovoljan u lovu.

aca81
 Jesam zadovoljan ali kako kazu ker treba imati isti temperament kao gazda da bi bili idealna kombinacija sto nazalost nisam osetio sa trobojcima 
DOBAR POGLED

Jank

Boban kaže:
Pomenuli smo razne kerove pa da vidimo kakvo misljenje imate o ovoj rasi.

Bobane ovo je rasa i boja koju obožavam, ja lovim uz pomoć ptičara ali u mestu gde sam rođen se lovi srpskim rasama-goničima. Moj ujak je uvek imao dobre goniče. Od njega sam inficiran ovim virusom ljubitelja lova, životinja i prirode.
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

milex
 zdravo. meni su od trobojaca ostale samo slike. sta uradise sa njima, nemam pojma? jedan po jedan, nestadose u noc.

Dila Aleksandrovac-zupa

Boban kaže:bobane prelazis u trobojce?Bye pozdrav druze
Pomenuli smo razne kerove pa da vidimo kakvo misljenje imate o ovoj rasi.

Lovim jer volimB)

Dila Aleksandrovac-zupa
 bobane ovo tvoj trobojac na slici?
Lovim jer volimB)

Dila Aleksandrovac-zupa
 kod mene u boksu samo trobojci imaju mesta,,, trenutno imam muzjaka star 6god i tri mlade zenke od 10 meseci,,, nazalost dva muzjaka sam zimus izgubio...jedan star 18 meseci crko od srcke a drugog mi ubio idijot... imam u planu od sve tri zenke mlade kad se ostene da ostavim cela legla bez obzira koliko ih bude bilo pozdrav svima
Lovim jer volimB)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,080,876 posete www.srbijalov.com