Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Musicarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Musicarenje
Cvele
 Lov riba tehnikom musicarenja. Ovom tehnikom u Srbiji za sada ne vlada veliki broj ljudi, ali se tezi ka tome, i sve vise se otvaraju Reviri, mesta u kojima je dozvoljen ribolov samo vestackom musicom i to najcesce 3 primeraka potocnih pastrmki duzine vece od 30cm. Postoje suve, mokre, strimeri i ostale druge muve... Ova tehnika ribolova je veoma lepa, ja sam njome poceo da se bavim pre 2 godine... pozdrav svim Musicarima Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

dalibor
 Cvele zasto na ovoj temi na mogu da postavim slike????
Hunting is a passion! Pas

Cvele
 Naravno da mozes... Smile

dalibor
 evo par trofeja Smile)))
dalibor priložio:
18453_1185880846832_1222613172_436538_7860010_n.jpg

dalibor
 sdAa

dalibor
 Grin
dalibor priložio:
a_25.jpg

dalibor
 Musicarenje kod nas je tek pocelo da se razvija, ako je neko zainteresovan za ovu tehniku ribolova u Republici Srpskoj (BiH) sve informacije moze dobiti na e mail : ili na ovaj broj telefona +387 65 422 679
dalibor priložio:
d_4.jpg

Lovac Stari
 Lepi komadi ;).
Ja mnogo volim ribu GrinYes .
Skoro sam posetio strikana u Gornjem Ribniku!
Dobar pogled.

Boban
 Dalibore,lepi primerci.
Ja sam jedno vreme isao stalno u ribolov ali sada mi vreme ne dozvoljava i idem vrlo retko.
Pravo uzivanje .

dalibor

Boban kaže:
Dalibore,lepi primerci.
Ja sam jedno vreme isao stalno u ribolov ali sada mi vreme ne dozvoljava i idem vrlo retko.
Pravo uzivanje .

Odmor i relax...samo ne znam slabo ovde nesto i pisu valjda im se ne dopada ribolov ili ne znam sta je? jer u svakom slucaju to je prelep sport,ali valjda ce biti bolje. Smile B)

Boban
 Pa znas kako je mnogi su se prijavili na ovaj forum da nesto prodaju i slicno,od 558 clanova samo nas 20-desetak se vrtimo u krug dalje necu da komentarisem.
Sve najbolje DaliboreBye

Lala
 Rodjo, relativno aktivno je oko 40 i nešto članova. Dosta njih postavlja slike u galeriji, neki dolaze i samo čitaju, ne postavljaju komentare (špijuni? Smile ), neki budu jedno vreme ovde, pa pauziraju, pa se vrate... Koga nema, bez toga se može!
Ista je situacija na svim forumima, bez obzira na oblast interesovanja.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

dalibor

Boban kaže:
Pa znas kako je mnogi su se prijavili na ovaj forum da nesto prodaju i slicno,od 558 clanova samo nas 20-desetak se vrtimo u krug dalje necu da komentarisem.
Sve najbolje DaliboreBye

Ne slazem se sa tim,verovatno da mnogi prave sebi reklamu,ovo je samo poziv na lepo druzenje i prosirivanje ove lepe tehnike ribolova.......a sto se tice aktivnosti prisutan sam koliko mi to obaveze dopustaju,naravno otvorio sam mnogo tema ovde na forumu. Samo vidim da ova tema ribolova slabije se posecuje. Ali bice bolje....Smile voleo bih da neko od vas postavi koji trofej iz ribolova (bilo kojom tehnikom lova)....

sumadinac
 U planu sam da kupim musicarski stap gledao sam icitao dosta o njima sada sam u dilema koji da kupim.Confused
STOLE

Cvele
 Epa to zavisi od vode na kojoj ces pecati, prvo da odredis cvrsrocu-aftma, drugo da odredis duzinu stapa, moras da uskladis cekrk, stap i najlon... postoji mnogo, mnogo toga u svetu musicarenja, a pravi si musicar tek onda, kada pocnes sam da pravis musice Smile

sumadinac
 kupio sam kkanap DT5F stap 270 5-6 kako da povezem predvez sa kanapom i ostalo ako postoji neki video klip posalji mi a reka je srednjeg toka.Bye
STOLE

Cvele
 Sumadinac, mučičarenje, to je nešto još malo pa kao nauka... sve se vremenom uci... Za spoj najlona i predveza ti je potreban konektor i malo super lepka... bistro! Grin

lovac66
 Za sve musicare.Kako vam se svidja ovo....
lovac66 priložio:
001_13.jpg

dalibor

lovac66 kaže:
Za sve musicare.Kako vam se svidja ovo....

Kolega Bravo 2

lovac66
 ima jos...
lovac66 priložio:
002_4.jpg

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,440,435 posete www.srbijalov.com