Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Čekanje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Čekanje
Cvele
 Lov riba tehnikom ,,cek''. Ovom tehnikom se takodje bavi veliki broj ribolovaca sirom Srbije. Njom' se takodje mogu loviti razne vrste i velicine riba, od krkuse pa do soma i drugih. Takodje postoje razne tehnike vezivanja udice, olova, kao i takozvani ,,sistem'' za sarana, babusku... pozdrav cekashi Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nenadx
 Evo cekanje pa dodje somic.Davno je bilo,ali sam zapamtio 7,5 kg,bilo je i vecih i manjih,pa dugo zbog lova nisam uzimao stap u ruke.E sada opet po malo... i47.tinypic.com/riri4m.jpg
Dobar pogodak

aca81
 Ribolovom se bavim od malih nogu,medjutim kad sam poceo sa lovom ribolov sam stavio u drugi plan,sad u ribolov idem samo kad je lovostaj i to uglavnom na reku cekam krkusku na polu-tesko olovo i na jezero ponekad ali sve je to zbog drustva i zezanja jer lov je definitivno moja najveca strast i hobi...POZ.
DOBAR POGLED

predragripce
 Pozdrav svima ,pošto imam sreće da živim kraj Dunava ,mogu da se pohvalim da sam imao dosta lepih trofeja i to šarana,soma i smudja . Dunav u Donjem Milanovcu je baš bogat kapitalnim primercima pa se nešto našlo i u mojoj čuvarki.Najčešće ih lovim na živi mamac,šarana na crvića i glistu crvenu,a i na kukuruz šećerac,a soma na razne žive mamke ,letos sam isprobao lignju kao mamac i bilo je više nego uspešn

[img]i593.photobucket.com/albums/tt16/era1964/saranod25kg.jpg[/img]
[img]i593.photobucket.com/albums/tt16/era1964/somod52kg.jpg[/img]
[img]i593.photobucket.com/albums/tt16/era1964/Slika036.jpg[/img]

ovo su samo neki od ulovljenih primeraka ima toga još (ovo čisto da vam podje voda na usta)

Boban
 Predragripce,druze alal ti vera e ovo su prave ribetine
svaka cast i uz zdravlje da ih vatas jos vece .Bravo 2

Lala
 Uuuuuu bre, lebac ti poljubim, ovaj som je baš pravi, a i ostale ribe. Nisam znao da som hoće na lignju, to mi je novost! A jel hoće prženu, ili punjenu? Grin Grin Grin Zezam se
A na čega si smudja zveknuo? Da nije na sardinu? Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

petar
 Drugari, jel meni neko veruje da sam isao na pecanje mozda tri puta u zivotu, ako i to nije mnogo...inace bih voleo, ali nemam vremena i sredstava, buduci da zivim za lov, pa ne mogu oba. A ko peca, samo napred.....Smile
Just like old times!

Sniper Hunter
 Bravo kolega predragripce cestitke!!B)

predragripce

Lala kaže:
Uuuuuu bre, lebac ti poljubim, ovaj som je baš pravi, a i ostale ribe. Nisam znao da som hoće na lignju, to mi je novost! A jel hoće prženu, ili punjenu? Grin Grin Grin Zezam se
A na čega si smudja zveknuo? Da nije na sardinu? Grin

Hoće som i na običnog poljskog miša ,a smudj je pao na peša. Jedina moja sreća je vikendica na samoj obali .Štapove zabacim iz dvorišta i ne vadim ih vode ni noću ,nadgledam ih iz tople sobe ,uz rakijicu i meze.Evo i slike
[img]i593.photobucket.com/albums/tt16/era1964/IMG_1022.jpg[/img]

PS
Lalo evo ti dokaz da som jede sve što nadje,u ustima mu je kutija za crviće
[img]i593.photobucket.com/albums/tt16/era1964/pecanje/Slika032-1.jpg[/img]

Lala
 Hehehehe sreća pa mu nisi ugurao ceo blinker Smeko
Znam ja da som hoće da ćapi i miša, i žabu... ali da se peca na lignju u Dunavu, to još nisam čuo.
A vidim loše ti je na vikendici, Jel nemaš problem sa vodostajem i plavljenjem? Ne mogu da procenim koliko je visok bedem... 

predragripce
 Ti si milion i prvi koji ne veruje da je som sam progutao kutiju ,a vodostaj mi ič ne smeta .Kada se Vi u Vojvodini davite .meni treba bicikl da dodjem do vode koliko ispuste Dunav.,Ove godine je Dunav otišao skoro sto metara od obale.A što se tiče lignje to sam i ja prvi put čuo i ko velim ajde da probam .Radi lepo ,nisu bili krupni komadi ali je stalno udarao.

Cvele
 I ja imam vikendicu na Dunavu, ali kada bi' je postavio ovako uz vodu, do godine bi' gledao samo temelje, verovarno ni toliko, moja je udaljena dosta od vode, nalazi se u selu Prahovo ispod Djerdapa II, imao sam dosta ulova, i ja ali i moj otac koji se nekada bavio profesionalno ribolovom-bio alas, ali kome je tada padalo na pamet da fotografise... Takodje je BILO dobro za lov pataka i gusaka, sada je zabranjeno prici od brane najmanje 500m, tako da sada nema nista ni od pecanja-sportskog, moze ali samo sa obale, ali nije to to.... Cry nedostaje mi povlacenje smudja Rastanak
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Boban
 Somine ,tamane sve sto mrdne katastrofa.

nenadx
 E Lalo,to je pravi ribolovac,hoce da nam uvali pricu sa kutijom,pa da patentira novu varalicuSmekoPredraze super su ti ulovi,nabaci jos slika i prica..Bravo 2
Dobar pogodak

Lala
 Znam ja da je som halapljiv i da mažnjava skoro sve, ali plastičnu kutiju... Evo, neka bude da je tako, mada, ako je imao tu kutiju u ustima, kako si ga onda upecao, života ti?
Mislim, kako je uopšte uspeo da prguta udicu, sa tom kutijom u ustima?

predragripce
 Pozdrav drugari nije me bilo dugo bio sam preopterećen obavezama i nisam imao vremena za internet . Ostao sam dužan lali odgovor kako je upecan onaj som sa kutijom -verovao ili ne slučajno zakačen tvisterom za ledja,na isti način je u Donjem Milanovcu na gradskom keju upecan i som od dva i po metra i osamdeset kila upecao ga je neki gost prošlog leta ,koji je bio u hotelu Lepenski Vir pa sišao da peca .Dešava se.Evo još nekih sličice ulova na mojoj vikendici.

i593.photobucket.com/albums/tt16/era1964/pecanje/Draa001.jpg

i593.photobucket.com/albums/tt16/era1964/pecanje/Fotografija0080.jpg

Hunter forever
 Najvise cekam sarana na cukove i na boile.Moj najveci saran je 2kg mali ali sam ga upecao sa 5 godina.Naravno otac mi je pomogao da ga izvucem na obalu.
marka Engleski poenter marka

Sniper Hunter
 i53.tinypic.com/hwg2vl.jpg
deo opreme koju u Spaniji koriste za pecanje somova na cekanje
i56.tinypic.com/okvlld.jpg
na sistem se montiraju sarani kao mamci cak i do 2-3kg
i52.tinypic.com/dqrz2q.jpg
Sve je spremno
i54.tinypic.com/9fw1he.jpg
a onda dodje brkica papi sarana i ode kod fotografa pa nazad kod familije pa posalje sina da nas obidje
i56.tinypic.com/2ezinf4.jpg
bese to davne 2005 godine

Nenad000
 Sniper bogami ti imas materijala za jednu dobru emisiju sto ne zoves Memedovica da mu malo pokazes,skoro sam gledao emisiju o spaniji i ne mogu da se zacudim ne previse duboka voda a tolike gromade,jos u brzacima .Som ti je prva liga im ga 50 kg ne mogu bas da procenimAplauzAplauzAplauzAplauz
Kolce,S R B I J A

Sniper Hunter
 Veci je 205 cm za 63 kg a manji 138cm za 18 kg a voda je plitka samo ovde na ulazu reke Segre u Ebro a u jezerima ima ih 2 ide i do 30 i vise metara ima svacega na dnu i potopljenih kuca i maslinjaka u maslinjaku smudj radi ko lud ali se tesko vadi iz krosnji maslina i ako si u camcu i radis vertikalu opet je tesko mora brzo da se vadi a posto ga vracam nazad ne valja da se pumpa brzo napolje jer nema kada dase dekompresuje tj privikne na promenu pritiska te ugine kada sa dubine od 20m izadje brzo na povrsinu a ako ga pustis zabije se u granje zato nisam voleo da ih pecam medju krsem na dnu u maslinjacima
oprema sa slika nije moja to je iznajmljeno tamo ali imam i ja moju koja ne zaostaje za ovom ali tada nisam imao a i ne mozes sve da potovaris u kola uz saransku opremu kada sam natovario ne ostaje puno mesta kad se setim samo 100kg Frolica jer ga tamo nije imalo tada da se kupi a sarani radili bas na njegaSmeko

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,440,414 posete www.srbijalov.com