Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Porez na oružje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Porez na oružje
asivica
 Pa Lalo nemojte onda da se hvalite i da pricate da bez starca nema udarca.UpsROFL
Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

Sniper Hunter

nina kaže:
Novine i porez na sex da nam uvedu.

Znaci da sada dok nije oporezovano treba vise da se bavimo sex-om ili da cekamo preko 50 god pa da nas oslobode poreza ROFLROFLROFL

Lala
 Ja sam oslobodjen tog poreza! Smeko
A i Cule je, čini mi se ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 U tim godinama Lalo nema sta ni da oporezuju kubikaza je mala!ROFLROFLROFL

LU Aleksandrovo
 Asivica ono što si mu ti poželeo, ja sam mu odavno poželeo, ne zbog uvođenja tog poreza, nego zbog iskazanog bezobraznog i beskrupuloznog licemerja prilikom njegovog predlaganja i obrazloženja, ko se seća tih scena znaće o čemu govorim.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

LU Aleksandrovo

Lala kaže:
Ja sam oslobodjen tog poreza! Smeko
A i Cule je, čini mi se ROFL

Da znaš ja sam po Marksu onaj proleter, pa onda i mogu da me uvate za onu proletersku stvar, te sam iz tog razloga sam sebe oslobodio plaćanja poreza na pojedine stvari.

Lala
 E moj proleter, proletelo nama 5 banki...
Porez na sex? Šta je to sex?
Volim sex i rado ga se sećam!!! UpsROFL

Vraćamo se na temu, odosmo u totalnu sprdačinu Grin

Jank
 I ja spadam u grupu oslobođenih od poreza....zato radim na crno...ROFL.ROFL.ROFL.ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala

Jank kaže:
I ja spadam u grupu oslobođenih od poreza....zato radim na crno...ROFL.ROFL.ROFL.ROFL

ZivioRodjoROFL
Nazad na temu

Jank
 Već sam pisao ali da ponovim....Prošle godine ne stiže mi rešenje za porez na registrovano oružje. Ja svratim do poreske uprave i imam šta da vidim, nisam platio porez za 2006. godinu u iznosu oko 1700 din. Na kraju prošle 2010. godine zatezna kamata mi narasla na 7500 din tako + 2 400 dinara za tu godilu. Odjednom sam morao da platim oko 10 000. dinara. Zato sa ovim nema zezenja...ako hoćeš da imaš neku kratku cevku , plati pa ga čuvaj u ormaru..."daleko od domašaja dece"....Bye

LU Aleksandrovo
 napisa ja da mi je kamata već odavno daleko veća od glavnice, al napisa i da sam proleter, pa nek uzmu ako imaju odakle, jer ja da platim nemam.

Podunavac
 A jel i žene lovaca moraju da plaćaju tu puškarinu?Grin
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter

LU Aleksandrovo kaže:
napisa ja da mi je kamata već odavno daleko veća od glavnice, al napisa i da sam proleter, pa nek uzmu ako imaju odakle, jer ja da platim nemam.

Da li u tom slucaju imaju pravo da ti zaplene oruzije i da ga prodaju da bi nadoknadili porez?

asivica
 E pa vi sedite ja moram da idem da platim porez trebe da zaradim imam jos 18.god.dok i mene otpisu a dug je to period i da iskoristim kratku cev da nebi dzaba placao.KrstiSpavanje
Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

LU Aleksandrovo
 Imaju pravo da mi popišu imovinu i fenduju me, a od imovine imam babu Mariju, poderan nameštaj, sivo beli TV, frižider koji ne gasi i osrednje dobar zamrzivač. Ono malo vrednijeg, ako je i vrednije, držim u burazerovoj kući pa mogu da se slikaju. Rekoh ja da sam proleter, a i što da se menjam u 53 godini, i akcije koje sam stekao radeći u Naftagasu sam im poklonio, neka ih nađu i uzmu, tamo imaju više nego dovoljno.

Jank

Sniper Hunter kaže:

LU Aleksandrovo kaže:

Da li u tom slucaju imaju pravo da ti zaplene oruzije i da ga prodaju da bi nadoknadili porez?

Ne samo da će ti zapleniti oružje...ne zaplenjuju nego moraš da se odrekneš istog u korist države ali dugovanje ostaje i dalje, od toga te ne može niko osloboditi, a narodski rečeno "porez na porez" se veoma brzo uvećava, posle dođe hipoteka na nepokretnu imovinu pa kada hoćeš da naslediš kuću ili stan od roditelja ili da ostaviš svojoj deci kažu eeee ne može nisi namirio porez državi....plati porez sa zateznom kamatom pa nasleđuj....Sad

Ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji

Sniper Hunter
 Znaci Jank nema izlaza a neko zastarevanje duga nema ni to?

Jank

Podunavac kaže:
A jel i žene lovaca moraju da plaćaju tu puškarinu?Grin

Ako nemaju da plate mogu da odrade.....ROFL...ROFL....ROFL

LU Aleksandrovo
 Odavno smo mi nečije tuđe vlasništvo samo to ne shvatamo, nemam nameru ni da nasleđujem ni da prepisujem, mogu samo da poklonim, najrađe državi, al nisu ni oni blesavi neće da uzmu, ne treba im, jer je to u suštini njihovo, to ti dođe kao da si podstanar, što u odnosu na državu svi i jesmo.

Jank

Sniper Hunter kaže:
Znaci Jank nema izlaza a neko zastarevanje duga nema ni to?

Kako može da zastari dugovanje, nema zastarevanja samo nagomilavanje.....verujem da je sada zatezna kamata preko 30%.....Sad

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
LOVAČKO ORUŽJE - PRODAJA PRODAJEM 54 06.09.2023. 06:07
Održavanje lovačkog oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 402 22.02.2023. 21:48
Antikviteti lovačko oružje ORUŽJE - SVAŠTARA 73 01.02.2021. 10:32
LOVAČKO ORUŽJE - KUPOVINA KUPUJEM 34 26.08.2020. 10:35
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,423,616 posete www.srbijalov.com