Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Obuća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Obuća
roedeer
 Koristim Tigrove čizme, model Hunter, oduvek. Traje 3 sezone pa sledeće. Poslednje koje sam kupio, mislim da su bile oko 1.700 rsd i za te novce su više nego dobre, neki dan su mi pukle u visini članka.

Nisam znao za ove nove modele, Podunavac, baš si me obradovao! Čim legne plata pazarim ili model Elite ili Ultra.

Samo da ne čuje ena đa za cenu.. 
Theory is nice to think about; facts determine the truth.

zeljkox
 Kakve su ove Ultra Tigrove za ceku, zimi, 2-3sata na -15 -20c ?
Ili je za tu svrhu bolje uzeti Tigrove, Winter Ivo?

Takodje koja je razlika izmedju Elite i Ultra modela?

Podunavac

zeljkox kaže:
Kakve su ove Ultra Tigrove za ceku, zimi, 2-3sata na -15 -20c ?
Ili je za tu svrhu bolje uzeti Tigrove, Winter Ivo?

Takodje koja je razlika izmedju Elite i Ultra modela?

Ultra nije za takvu zimu, bolje je uzeti neke sa uloškom kao što je Winter Ivo (ili neke druge).

Razlika je što Elite ima na gornjem delu kaiš za podešavanje, a Ultra zatvarač celom visinom. Mislim da je taj sistem (Ultra) daleko bolji.
Tri prsta 2Kolce

zeljkox
 Hm, moguce da cu uzeti Winter Ivo samo mi se nekako cine da su jedino za tu svrhu (ceka). Kad bih nasao neke u tom cenovnom rangu, da zadovoljavaju potrebe redovnog zimskog lova i lova cekanjem, bilo bi sjajno. B)

ultras035

darkon kaže:
ultras035, da li ove "ORIZO" mogu da se nađu na našem tržištu?

Ja sam prvi put video reklamu u "Kalibru", a odnosila se na "super tane"...e sad kakva je ponuda, voleo bih da neko iz NS to potvrdi, posto se tamo radnja nalazi...Na sajtu se mogu naci i neki modeli, ja bih rekao po bas pristupacnim cenama...verovatno da se to do ovde nafiluje...

roedeer

ultras035 kaže:

darkon kaže:
ultras035, da li ove "ORIZO" mogu da se nađu na našem tržištu?

Ja sam prvi put video reklamu u "Kalibru", a odnosila se na "super tane"...e sad kakva je ponuda, voleo bih da neko iz NS to potvrdi, posto se tamo radnja nalazi...Na sajtu se mogu naci i neki modeli, ja bih rekao po bas pristupacnim cenama...verovatno da se to do ovde nafiluje...

Kada god sam svratio u "Tane" imali su 5-6 modela, ali nisam zagledao. Bezecovao sam jedne "Aigle" kod Capriola, pa kad bude novaca pazariće se i one. Ide sajam, verujem da će "Tane" kao i prošle godine, poboljšati ponudu obuće na sajmu. Čini mi se da je "Orizo" imao i svoj štand..

ultras035
 @roedeer
Jeste "ORIZO" imao svoj stand na proslogodisnjem Loristu, na samom kraju hale, ispred izlaza sa leve strane..imali su neku duboku cipelu koja je stajala u akvarijumu sa vodom, kao reklama za nepropustajuci materijal...ali ipak nije bila neka ponuda...ovo na sajtu je neverovatno, posebno ostale stvari, ne samo obuca!

roedeer

ultras035 kaže:
@roedeer
Jeste "ORIZO" imao svoj stand na proslogodisnjem Loristu, na samom kraju hale, ispred izlaza sa leve strane..imali su neku duboku cipelu koja je stajala u akvarijumu sa vodom, kao reklama za nepropustajuci materijal...ali ipak nije bila neka ponuda...ovo na sajtu je neverovatno, posebno ostale stvari, ne samo obuca!

Baš tako.
Danas sam išao do Taneta po municiju, dobili su ekskluzivno zastupništvo "Oriza" i na sajmu će nastupati na zajedničkom štandu.

zeljkox
 Sta mislite o ovim cizmama? Jel video neko negde na terenu?

www.sportskiribolov.co.rs/image/cache/data/kombinezoni-obuca/spro-long-leather-snow-boot-250x250.jpg

http://www.sports...me-za-sneg
65eura..

Sniper Hunter

zeljkox kaže:
Sta mislite o ovim cizmama? Jel video neko negde na terenu?

www.sportskiribolov.co.rs/image/cache/data/kombinezoni-obuca/spro-long-leather-snow-boot-250x250.jpg

http://www.sports...me-za-sneg
65eura..

Imam nesto slicno samo druge marke ,za sneg i hladno vreme majka mara,cak i za vlagu nisu lose uz minimum odrzavanja (mazanje koznog dela )na -15 si kao u sobi samo neka budu komotnije,kupi broj vece

DralePG
 <script src='http://img404.imageshack.us/shareable/?i=cizme.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img404.imageshack.us/img404/6735/cizme.png

Ove cizme ja nosim jedina mana im je sto su malo teske inace su odlicne ...
Lisica

terenac

Podunavac kaže:
Čini mi se da je Tigar napravio stvarno dobre čizme sa ovom novom serijom i po prihvatljivim cenama. Najviše mi se sviđa model Ultra sa zatvaračem. Izgledaju kao Aigle Parcours Iso Open ili Parcours Prestige, koje koštaju 330 do 478 evra. A tigrove su 5622 dinara. Kad budem kupovao sledeći put čizme definitivno će biti Tigar Ultra.

dobra preporuka moram ovo da pogledam uzivo
Srbijalov

canis aureus
 Tigar Hmmm
Više se i ne sećam koje su marke bile moje prve lovačke gumene ... ali italijanskeYes qq al su bile dobre i udobneFrown a služile me dobrih 10-11god. Posle 10god jednu sam progoreo uz kotlić sa prednje strane rupica 3-4mm i fleka i vulkanizer su sredili problem ali je sledeće godine ova druga probijena na zasečeno drvo i ...
Onda Tigar Cambrai me poslužio par godina i pošto mi se nisu sviđale poklonio sam ih drugaru kome su se opasno sviđale jer je imao samo neke teške radne ...
Zamenile su ih Tigar Hunter i40.tinypic.com/2da0dib.jpg koje nikome ne bih preporučio jer mene su poslužile nepune tri sezone lova i pukoše same od sebe u visini skočnog zgloba sa spoljašnje straneConfusedSad
tako da od skoro imam i nosim Tigrov model Ted i42.tinypic.com/awc6ys.jpg koje su mnogo udobnije od Huntera a kako će se pokazati otkriće mi vremeConfused za sad su OKB)
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

nemeza
 Kolega canis, ja sam preko jednog kolege kupio vrlo povoljno Magnum čizme, ako želiš mogu da ga pitam da nabavi i tebi jedne, a do tada ćeš morati da nosiš Tigrove. ROFL

i42.tinypic.com/246856e.jpg
i39.tinypic.com/167tpc0.jpg
i43.tinypic.com/2yl8psj.jpg

Mažem ih Hemel plus kremom i čekam sneg da ih isprobam. Pozdrav. Bye

canis aureus
 nemeza druže
u zdravlju da ih nosiš i potrošiš!!!
... a ondaK će taj drugar da ti, možda, nabavi druge ...
iveli 3

-meni i ove Tigrice koriste i služe, pogotovo u višim ardalama gde MaNgnumPKe ne mogu ni prići ... Yes
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Sniper Hunter
 Lepi cizmaciB) koliko muzike ako smem da pitam?

zeljkox
 Dosta su se moje noge mrzle cekajuci lisicu Histerian
Stiglo danas u moje ruke (made in Poland):

http://www.demar....er-special

img813.imageshack.us/img813/5396/demar.jpg

Imaju debeli ulozak..

img851.imageshack.us/img851/530/24012012443.jpg

img815.imageshack.us/img815/5245/24012012445.jpg

Bice to dobro. lovac

fotolovac
 Gde si kupio, ako nije tajna?

zeljkox
 Doneo mi kolega iz inostranstva. Smile

vlada lovac
 Lepo.... kako li bi meni stajaleHmmm

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,156,461 posete www.srbijalov.com