Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na DIVLJE PATKE

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na DIVLJE PATKE
arnotije
 Nov sam na ovom forumu ali kako je lov patke jedan od mojih omiljenih resih da se predstavim.Pataka ima dosta ove godine i za ovih par izlazaka smo lepo prolazili,ali kao i svake godine bice ih jos vise kada malo stegne,npr. za ovaj sutrasnji izlazak,inace mi to jest ja i moja dva drugara patke lovimo najcesce pretragom pored reke,mada nekada idemo i na vecernji prelet,lovimo je 10 dok je toplije akada zahladni sa 8,mada ima onih kada je bas mraz koriste i 6 evo i par slika iz prethodnih lovova

Novi članovi bi treblo da se upišu ne temi 'Predstavite se'
Srbijalov Admin Tim
arnotije priložio:
dsc01872.jpg

Boban
 Pozdrav Antonije,lep odstrel a i naslednik te prati.B)

Cvele
 Sta kazu rezultati, dali ima ove pernate divljaci? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

arnotije

Cvele kaže:
Sta kazu rezultati, dali ima ove pernate divljaci? Smile

Kod mene ih ima,i to dosta kao i svake godine,ovde uglavnom idu u "brdo" tako da nas je malo koji lovimo ovu vrstu divljaci

Cvele
 Hehe... odakle si arnotije? Kod nas je danas pao jedan patak i jedna patka... Smile Od vidjenih 2 plovana i jedne patke to je solidno Grin

arnotije

Cvele kaže:
Hehe... odakle si arnotije? Kod nas je danas pao jedan patak i jedna patka... Smile Od vidjenih 2 plovana i jedne patke to je solidno Grin

Kosovska Mitrovica,bilo ih je puno,vratile se na reku,a tek ce ih i biti dok jos malo stegne mraz,ne mogu da postavim sliku od danas,dzaba sve.

darkon
 Vidim danas su neki lovili i ovu divljac.Cestitke na ulovu.B)
Ja sam danas lovio zeca i fazana,na terenu pored V.Morave,gde ima i puno bara.
Barskih ptica u izobilju.
Naravno medju njima i patke,kojih stvarno ima u velikom broju.
Danas sam video jata od 30-40 komada.
Cini mi se da ce ove zime biti lepog lova.

petar
 Ako nema mnogo fazana i zeca zbog lose godine, siguran sam dace biti pataka...B)
Just like old times!

bogoljub
 Nadam se da ce pataka biti jer to je moja omiljena divljac.Ja godisnji odmor uzimam polovinom Decembra samo zbog pataka.lovac

Cvele
 Ne mogu da verujem... prosle nedelje smo odstrelili muzjaka i zenku, a ove nedelje nismo ni videli, a kamo li odstrelili $aAa ne znam sta se desava Hmmm i dali ce ih biti Cry mada bi' trebalo da tek pocinje njihovo vreme....

Limun
 E ja ih lovim pored Zapadne Morave,nema ih baš u izobilju ali može da se ide svaki dan po završetku lova na zeca i fazana. 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

darkon
 Ja sam ih i ove nedelje video u velikom broju.
Imao sam goste iz drugog udruzenja,koji ne zive blizu nekih reka i oni su se odusevljavali.Grin

Jank
 Nažalost ja nemam gde da lovim patke ali ako se ukaže prilika eto mene baš bi voleo da se oprobam i u toj vrsti lova....srbijalov
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

bela

Cvele kaže:
Ne mogu da verujem... prosle nedelje smo odstrelili muzjaka i zenku, a ove nedelje nismo ni videli, a kamo li odstrelili $aAa ne znam sta se desava Hmmm i dali ce ih biti Cry mada bi' trebalo da tek pocinje njihovo vreme....

cvele valjda patku i patana
vižlan i terier

brzi
 Kodnas u krčedinu se dosta love patke na krčedinskoj adi. Čak i svečano otvaramo lovnu sezonu sa lovom na patke gde nam dolae i gosti. Ove godine je bilo oko 90 lovaca na otvaranju lova na patke, čak je i Bora Otić bio na otvaranju lova i pustio u petkazanju jednu reportažu. Inače sada ih ima manje dok nezagudi i nepadne sneg. Tada bare zamrznu a ostanu samo mlake gde sleću u sumrak patke. Inače mi ih lovimo i na krčedinskom bregu jer predveče poleću sa vode na hranjenje na njive pa preleću breg i tu dosta nisko lete pa ih je moguće i tu loviti. pored rita na krčedinskoj adi okosela krčedin ima i dva - tri kanala pa ih i tamo lovimo kada padne sneg. Sve u svemu u Krčedinu je uvek dobar lov na patke

bela
 potrudiću se sutra jedan prelep prizor uslikam sa patkama ima ih na stotine samo da domaši PfftiC foto aparat
vižlan i terier

bela
 ovaj se opet plezi umesto foto aparataBesan
vižlan i terier

nenadx
 Dolaze li i neke redje vrste,bela....Bilo bi lepo da nam javis svremena na vreme,a naravno i uslikas.
Dobar pogodak

Jank
 Bela .....za Svetog Nikolu dolazim u Stajićevo pa ako bude prilike da ulovim i ja neku Patku.....samo neznam kojim danima se lovi...
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

darkon
 Prosle zime sam imao priliku da vidim divlju patku(patka),koja je bila sama,a takvu ranije nisam vidjao.
Po obliku tela podseca na gluvaru,samo je bila krupnija.
Crna boja je dominirala,ali je imalo i malo bele.

Da li neko zna o kojoj se radi?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na divlje svinje LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 3915 27.10.2024. 08:39
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,953,071 posete www.srbijalov.com