Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
Sniper Hunter
 [xhide]

ficha007 kaže:

... Strašno je kad budeš imao lovačku krštenje, pa nadju nekog majkana za kuma i udele mu držalju od lopate da te krsti. Veruj mi na reč!

Lalo, brate toga se i ja plašim. Već vidim ko će da me "krsti" a ko će da mi bidne kum, ko sudija, ko tužilac...a da će da boli...to sigurno kad ste vi banda jedna neopevana. Ja do sada uredno izbegavah ali sve mi nekako ide ka tome.ROFL

Dođi si kod teču ,imam iskustvo u tome Smeko

i57.tinypic.com/28wjm7d.jpg[/xhide]

ficha007
 Haha, bata Sniper pa ti si čudo. Ne znam ko je kolega koga "krstiš" a ako ti je sin, onda mi je ova lopata razumljiva. Samo nemoj da bude ko u "Maratoncima" pa da ko Diklić dobiješ tom lopatom preko leđaROFL.

Ja već vidim ovakav sastav:

Sudija: Gedža
Tužilac: Bejbe/Podunavac
Branilac: brat Sremac, ja verujem u njega
Porota: Lala i Daki ( Mapetovci )
Egzekutor da ne kažem punisher:.... mogao bi zema Predator
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

astral hunter

PEZ kaže:
Ajde ljudi da smirimo loptu.
Astral hunter kako bi bilo da sad neko od nas admina skloni(obriše) ove tvoje upise gde si ti jasno stavio do znanja zašto je i kako došlo do nesporazuma a naravno da pritom ostavi onaj tvoj upis sa nekim rečima koje su neprimerene jednom normalnom komuniciranju između dve osobe koje se uopšte ne poznaju.
Kad bi sklonili te tvoje upise svako od članova bi mogao da vidi samo tvoju pređašnju reakciju i niko je ne bi opravdao a BAN-ovanje bi bilo nešto najnormalnije što u takvim situacijama sledi.
Džaba si ti iznosio činjenice koje te opravdavaju to se ne vidi jer je upis sklonjen.
E to sa upisima radi Oskar(Jeremija) jednostavno upis koji mu se ne sviđa ili u kome se od njega traži nekakav logičan odgovor on obriše i dovede ostale članove koji prate temu u zabludu da reaguju kako si ti odreagovao, da stanu na njegovu stranu.

slazem se da nije korektno bilo koga iskljuciti sa foruma ako nije prekrsio pravila foruma...da sam ja vlasnik sajta dozvolio bih svima da me napadaju i nikog nebi iskljucio jer bih time priznao poraz...a ja se ne predajem nikad... vec sam u stanju da svoje stavove branim u nedogled
smirenost+dobar pogled+mauser werke oberdorf 8x57+Burris fulfield 2-7x35=samo jedan je dovoljan

ONLY BUCK & BOAR!!!

astral hunter

Sremac75 kaže:

astral hunter kaže:

nisam do sada video ove poruke, ali skontah da sam jednim objasnjenjem na drugom forumu nekom ovde stavio prst u oko...no dobro je, sad bar znam koje su pobude i o kakvim se ljudima radi i srecan sam sto nisam iz vojvodine...

Ево да и ја напишем коју, теби имењаче, обзиром да сам и ја мало учествовао у овој дискусији са Јеремијом...

Прво, није ми јасна твоја потреба да преувеличаваш ствари и да у ситуацијама о којима мало знаш, дајеш себи централну улогу???
Зашто кежеш :
" ....iz proivki upucenih od strane nekoliko ljudi, jasno sam zakljucio da su medjusobno razmenjivali privatne poruke, sa namerom da naprave opste misljenje da sam neko ko stiti Jeremiju, iako coveka ne poznajem i samo sam zeleo da sprecim neuko pisanje okrivicnom pravu zbog lose iznetih argumenata...sve ovo napisah u cilju da obavestim sve clanove da sam ovim raskrinkao jedan organizovan pokusaj da se clan ovog foruma nisko udari, organizovan od pojedinih clanova drugog foruma...prica zatvorena za mene, a vi da znate.", када је прозвао (оправданио ) само Лала???
Ко те је још прозивао???
А о овоме да си нешто раскринкао, и још организовани напад, не вреди ни трошити речи.
Ко да сам премијер говори из твојих уста....

"Друго, када кажеш да те неко напада, како тумачиш свој упис : Izvinjavam se i ja Nikoli Jovicu, sto sam na osnovu njegovih postova shvatio da mu pravo nije jaca strana, sada kad sam sznao da je advokat, kao i zbog toga sto sam bio ubedjen da ljudi koji su ovde napali Oskara, mnogo gledaju politicki marketing...pa mi ovo "Jeremjio Trifunovicu" zvuci isto kao ona predsednikova "Vladimire Putinu"... a vidim pricaju o korupciji i borbi protiv iste, kao i o monopolu, iako ne znaju ni sta je to...
Makedonci su najpametniji...imaju samo nominativ od padeza!!!" у којем си мене грубо извређао???
Или упис :
"....a tog Dzremaju ne poznajem, mada vidim da ga juce tamo na ruzan nacin isprozivase neki sa losom namerom, previse agresivni, pa padose neka isklucenja sa foruma"???

Значи прво уображаваш да те неко напада, па да се ради о организованој групи, а све време вређаш све оне који не мисле као твој идол Јеремија, којем си покушао и вероватно још увек покушаваш да се увучеш у доопе.
Не брини, Јеремија одлично познаје све варијације тако да верујем да ће нећи једну подобну и за тебе.

И на крају почетка, поставио сам ти неколико питања али нисам добио одговор, па ћу их поновити...

"Meni je nejasno kako je moguće da Vi, kao iskusan krivičar kako kažete, ne prepoznajete deliktno ponašanje u činjenici da isti izdavač izdaje lovačke novine za sve lovce u Srbiji, i da ih uređuje isti urednik, i da se 70ak hiljada lovaca NATERA DA ISTE TE NOVINE KUPUJE, I DA SE NATERAJU DA IH PLATE UNAPRED.
Pa gde to ima?
Kome se još plaća unapred?
Vi tu ne vidite monopol i štetu nanetu potrošačima?

I ne pričamo o 1,5 miliona, nego o 6 MILIONA dinara samo za Vojvodinu (15000 lovaca po 400 dinara = 6 MILIONA)......Ejjjjj.....UNAPRED!!!!!!!

A ako pretpostavimo da pored Vojvođana u LSS ima bar još 50000 lovaca, onda pričamo o još 20 MILIONA, a ukupno 26 MILIONA.....Ejjjjj.....UNAPRED!!!!!!!

65000 lovaca JE NATERANO (JER NEMA DRUGE OPCIJE) DA KUPI I UNAPRED PLATI PO 400 DINARA LOVAČKE NOVINE ISTOM IZDAVAČU, i Vi tu ne vidite obeležje ni jednog krivičnog dela?"

И није ми јасно зашто стално инсиситираш на мистериозном самохвалном кривичном искуству?
Напиши, човече, ко си и чиме се бавиш, па да сви можемо проценити то твоје искуство....

П.С.
Чудим се да се овде ниси жалио када су те на Лористу "нападали" око твојих ловачких ставова везаних за лов само онога што се једе, или када су те "нападали" везано за твоју "Заставу"!!!!

evo zasto: fica mi je poslao jednu PP sledece sadrzine:

"Od ficha007
Datum 23.01.2015. 11:42
Tema Pozdrav
Pozdrav Nikola. Sremac mi reče da si ti njegov. Kakvi smo mi trovači postali, pa to je revija jedna. A Jović je najgori od sve deceROFL

Svako dobro i uzdravlje
to
Fića."

iskreno nije mi bilo jasno sta je hteo da kaze ciji sam ja to ni ko su trovaci u celoj prici...to me je navelo da izvedem mnoge zakljucke... tako sam skapirao da se neko urotio i organozovao, cak sam skontao da ga ti huskas i lozis da pravite dzumbus...

sto se tice drugih postova na drugom forumu reagovao sam tamo na nacin koji treba, bilo je i tamo komentara tek da se nesto napise, ima tamo dosta neproduhovljenih ljudi koji nisu sposobni da razumeju tudje stavove, te sa njima ne mogu da rgovaram o kosmickim principima, stajnerovim pravilima i dr. jer je to specificna oblast koju poznaje malo ljudi u srbiji, na srecu ima tu dobrih sagovornika, ali ne na lovackom forumu...tekad znam da neko nesto ne moze da razume jer da bi mogao potrebni su ili neki retki darovi od boga ili zainteresovanost za tu oblast, pa sam se povukao, da ne ispadnem budala samo zato sto me sagovornici nista ne razumeju, pa im je lakse da zalepe etiketu... mada bi svaki iole posveceni svestenik razumeo zasto ne lovim zveri... nije to tem za ovde i lovacki forum uopste, pa sam se pokajao sto sam to uopste i napisao i pomenuo.
smirenost+dobar pogled+mauser werke oberdorf 8x57+Burris fulfield 2-7x35=samo jedan je dovoljan

ONLY BUCK & BOAR!!!

Podunavac

ficha007 kaže:
Haha, bata Sniper pa ti si čudo. Ne znam ko je kolega koga "krstiš" a ako ti je sin, onda mi je ova lopata razumljiva. Samo nemoj da bude ko u "Maratoncima" pa da ko Diklić dobiješ tom lopatom preko leđaROFL.

A braćela malo si se preračunao. Tužilać će da bude bata Deki. Moj zemara Beybe i ja egzekutori, a po potrebi će i Rančer da nam pomogne.Grin
Tri prsta 2Kolce

ficha007

Podunavac kaže:

ficha007 kaže:

A braćela malo si se preračunao. Tužilać će da bude bata Deki. Moj zemara Beybe i ja egzekutori, a po potrebi će i Rančer da nam pomogne.Grin

Al ste krvoločni...pa kako ti da budeš egzekutor, pa i Rančer, pa zar mi nismo na istoj "partijskoj" liniji. Ti sa komunistom da tučeš svoga drugaROFL

Beybea mogu i da razumem jer ovaj njegov idol svašta radio...ali ti sine BruteROFL

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Podunavac
 Ko će koga ako ne svoj svoga. Srpska posla.ROFL
Šteta ovi nejački da te biju. Nego da se sećaš krštenja kad god sedneš na pozadinu.Grin
Tri prsta 2Kolce

astral hunter
 mene su moja braca lemala...bolje da je bio neko tudj...

ONLY BUCK & BOAR!!!

DakiNS
 http://www.kurir.rs/zabava/ludi-svet/...ak-1668583

Nije smešno ali sam se nasmejao, ipak je korisno!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

AcaNik
 Upis je potpuno van lovačkih tema.

Svi kasniji upisi vezani za ovaj su obrisani.

Srbijalov Admin Tim

ficha007
 http://www.kurir....ak-1675876

Ala će nekom da padne sekira u, u .... medROFL

Ima da se nakrivi šešir i nastavi "bajka od života", što lovačka, što "svinjarska".

DakiNS
 Informacija sa drugog foruma:

Korak ka zaštiti grlica i prepelica?
U petak, 13. februara 2015. godine, u prostorijama Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, održaće se drugi, odlučujući sastanak, na temu zaštite grlice i prepelice od lova. Posle 12 godina pokušaja da se sprovedu zakoni u oblasti zaštite biodiverziteta Srbije, biće jasno da li će pokušaji 50 organizacija civilnog društva i stručnih ustanova, privoleti državne organe da donesu odluku o zabrani lova na grlice i prepelice.
Koalicija NVO Srbije za zaštitu ptica (50 NVO) podnela je Pravnu inicijativu ministarki poljoprivrede i zaštite životne sredine dr Snežani Bogosavljević Bošković, za trajnu obustavu lova na grlice i prepelice (27.01.2015.), uz davanje zvaničnih Predloga od strane Zavoda za zaštitu prirode Srbije i Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode, kao i nedvosmislenu podršku inicijativi od strane: Sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine APV, predstavnika EU, Birdlife International, regionalnih saveza za zaštitu ptica (Mađarska, Rumunija, Bugarska, Crna Gora, BiH, Hrvatska i Slovenija), mnogobrojnih stručnjaka i organizacija za zaštitu prirode.
Napominje sе da su prilikom bilateralnog procesa transponovanja i implementacije pravnih tekovina EU za poglavlje 27, pregovaračkom timu Srbije, predstavnici Evropske komisije jasno sugerisali da je neophodno da Srbija u potpunosti prilagodi svoje zakonodavstvo sa propisima EU i naveli im primere neadekvatnog regulisanja zaštite grlice i prepelice u domaćoj legislativi, ali i nekih drugih vrsta, među kojima su veliki vranac, siva čaplja i jastreb.

ssekir75
 а да србија своје законодавство прилагоди прописима еу (рецимо немачке или француске) и у области поседовања оружја и осталих справа за лов? што се малко ту не угледају на еу? Besan
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

AcaNik
 Жао ми што немам ни једну слику како Ерос апортира препелице. Пошто знајући из досадашње праксе да наша права нико не заступа скоро је сигурно да ће забранити лов на препелице Sad

Lala

DakiNS kaže:

U petak 13. februara 2015. godine, u prostorijama Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, održaće se drugi, odlučujući sastanak, na temu zaštite grlice i prepelice od lova. ...

Auuuu 'bem ti dan i datum: PETAK 13.!!!Sad

Sam datum već dovoljno obećava!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

davorcalic

DakiNS kaže:

U petak, 13. februara 2015. godine, u prostorijama Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, održaće se drugi, odlučujući sastanak, na temu zaštite grlice i prepelice od lova. Posle 12 godina pokušaja da se sprovedu zakoni u oblasti zaštite biodiverziteta Srbije, biće jasno da li će pokušaji 50 organizacija civilnog društva i stručnih ustanova, privoleti državne organe da donesu odluku o zabrani lova na grlice i prepelice.
Koalicija NVO Srbije za zaštitu ptica (50 NVO) podnela je Pravnu inicijativu ministarki poljoprivrede i zaštite životne sredine dr Snežani Bogosavljević Bošković, za trajnu obustavu lova na grlice i prepelice (27.01.2015.), uz davanje zvaničnih Predloga od strane Zavoda za zaštitu prirode Srbije i Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode, kao i nedvosmislenu podršku inicijativi od strane: Sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine APV, predstavnika EU, Birdlife International, regionalnih saveza za zaštitu ptica (Mađarska, Rumunija, Bugarska, Crna Gora, BiH, Hrvatska i Slovenija), mnogobrojnih stručnjaka i organizacija za zaštitu prirode.
Napominje sе da su prilikom bilateralnog procesa transponovanja i implementacije pravnih tekovina EU za poglavlje 27, pregovaračkom timu Srbije, predstavnici Evropske komisije jasno sugerisali da je neophodno da Srbija u potpunosti prilagodi svoje zakonodavstvo sa propisima EU i naveli im primere neadekvatnog regulisanja zaštite grlice i prepelice u domaćoj legislativi, ali i nekih drugih vrsta, među kojima su veliki vranac, siva čaplja i jastreb.

Pa neće valda....
Žena mi Makedonka....ena Shock

MMilos
 Naravno da hoće... Sad
50 NVO = mnoogo stranih para!
A nas zastupa - NIKO, čak naprotiv!

Ni ja nemam ama ni jednu sliku sa prepelica Vrlo tuan

DakiNS
 Upravo tako kolega. Nas zastupa niko! LoSoSi i LoSoVI zdušno podržani (marionetama i podguznim muvama) LSCS zastupaju samo sebe i svoje interese , sve u pratnji Vojvođanskog lonca i Lovzada na čelu sa čovekom koji ima zdravstvene probleme pa je dao ostavku u svom LU , ali ne i na mesto direktora Lovzada, previše je interesa i para u savezima da bi imali vremena da se bakću tamo nekim lovcima. Baš me interesuje kako će završiti hladni rat između LSCS I LSV u borbi za prevlast u LSS , kad konobaru završi radno vreme . Ko će zasesti na njegovo mesto . Da li kuvar ili crna guja?

klaja
 Zabranit ce sigorno,moraju se uvlačiti u dupe i na tom polju.Nas niti je neko do sada nešto pitao a pogotovo sada neće.Sledeće su lije i šakali da se zaštite i ošli smo ukompjuter
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

AJDUK

Lala kaže:

Auuuu 'bem ti dan i datum: PETAK 13.

Mozda njima bude baksuzno Odobreno

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,141,332 posete www.srbijalov.com