Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na DIVLJE PATKE

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na DIVLJE PATKE
DamirKS
 Kod nas se moze svaki dan loviti,samo je problem naci treceg coveka Cry . Obaveze su cudo. Predprosle nedelje svaki dan smo isli, a zadnje dve nedelje ni jedno vece, sta da se radi Confused
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

veljko__

klaja kaže:
i41.tinypic.com/2zirp0p.jpg
i39.tinypic.com/nf4mx3.jpg

Kakva lepota B) Bravo 2.
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

DamirKS
 Evo izasao sam sa bratom i drugom na jezero na vecernji prelet vreme katastrofa neka sitna kisica, ubi boze, a ja mokar do j**a Chut .
I vec kada smo razmisljali vratiti se bez ulova kuci jato od deset pataka nas prelece obaram jednu, sreca pa pada na zemlju posto smo bili bez psa, puca moj burazer promasuje, i trazi ovu sto sam odstrelio, kad njihova logika one okrecu oko jezera i vracaju se gde smo pucali za nepuni minut, jedna se odvaja od jata ide pravo na mene pucam nju i obaram je i nekako sa neki stap je dovlacim do obale. Dva pucnja dve realizacije ja prezadovoljan, mokra odeca mi vise nije smetala.

i41.tinypic.com/2cmszk6.png

(ovu foru sa patronom sam ukrao od kolege nidze nadam se da se ne ljuti Smile )
i41.tinypic.com/2mdhwd4.jpg
i43.tinypic.com/2pqm2yr.jpg

Voganjac
 Bravo majstore,,,Odobreno,,,ko ceka taj doceka,,,Presrean,,,
Voganjac

nidzamotocross
 Hehe, taman posla druze. Sve cestitke na ulovu. Svaka cast. Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Neca92
 Damire, svaka cast na ulovu. Odobreno
A sto se ove ''fore'' sa patronom tice, to je obaveza svih vlasnika polu-automata da u drustvu ( u kolibli, nazbornom mestu, itd) stave patron ispred zatvaraca kao dokaz da je puska ''bezbedna''. Vlasnici prelamaca nose otvorene puske, a vlasnici PA stavljaju patron bas kao Nizda i ti. iveli
Pozdrav!
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

nidzamotocross
 Neco, po pravilu je to zatvarac u zadnjem polozaju. Ja sam ovu "foru" video kod Italijana koji su dolazili kod nas u goste. A kasnije i na Franchijevom sajtu medju slikama. Meni je ovako zanimljivije i lepse. Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

DamirKS
 Hvala kolege Smile

Neca92

nidzamotocross kaže:
Neco, po pravilu je to zatvarac u zadnjem polozaju. Ja sam ovu "foru" video kod Italijana koji su dolazili kod nas u goste. A kasnije i na Franchijevom sajtu medju slikama. Meni je ovako zanimljivije i lepse. Smile

To su neka nepisana pravila, ali ja sam do sada uvek vidjao sa patronom ispred zatvaraca... Bas me zanima sta kazu starije kolege?
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

duskov
 na Skadarskom jezeru patke više nego ranijih godina. Ima više i baljoške (lokalizam) a čini mi se da je univerzalan ime ove ptice-liska. Razlika u odnosu na prošlu godinu je i to što su ljudi iz Zete osnovali posebno LU Golubovci pa je jezero pripalo tom LU.
lijepo vrijeme patku još drži na otvorenoj vodi daleko od obale, nema mnogo šanse da joj se priđe iako ima nesportskih dešavanja posebno kada se nesavjesni lovci na patke zalijeću sa izuzetno brzim gliserima...
Ima i nekoliko vrsta pataka koje su ovdje u prolazu, kao selice ali ne još koliko ih može biti. očito "čekaju" ozbiljniju zimu.

Sasa frrr
 Duskov, nekako sticem utisak da je na Skadarskom nered sto se tice i lova i ribolova? Skadarsko je valjda i nacionalni park, i znacajno je za mnoge ptice trebalo bi biti posebno zasticeno. pozz

duskov
 prvo, izvinjavam se jer sam u predhodnom upisu, u gramatičkom smislu, napravio-pravi nered.
Skarasko jezero jeste nacionalni park u kome je dozvoljen ribolov ali i lov. U obalnom dijelu jezera ima ozbiljan broj zečje divljači, DS ima u značajnom broju, naravno lisice i u zadnje vrijeme šakala. od ptica ima dosta patke i baljoške ali i sve više nesita i još nekoliko trajno zaštićenih vrsta (siva čaplja, kašikara...selice)
Ako govorimo o radu čuvarske službe, policije i dr. opšti utisak je haos i bezakonje.
Prošle godine je "neko" ubio Crnog orla (veoma rijetku pticu koji je na sebi nosio radio opremu i tako su ga poljski ornitolozi pratili satelitom. vjerovali ili ne, pucali su ga ljudi sa jezera, sumlja se u jednog ribo-lovočuvara koji je isturio grudi kako bi primio neki nacionalni orden jer je, po njegovim riječima, oborio pticu sa "špijunskom opremom"! Ljudi, katastrofa a ti si Saša potpuno u pravu.

Zeljko92
 Kod nas je lose stanje sto se tice patakana....Smile Cekati i za to vreme videti samo tri patke je jako slabo...Confused

Voganjac
 Vi ste Zeljko bar videli, kaze mi burazer ove godine nema ni perceta od pataka skroz lose Hmmm......
Voganjac

dr NM
 Pozdrav sa Kolubare!
dr NM priložio:
1310.jpg

Voganjac
 Pa dobro kolega jel ta ziva,bravoooo.....Odobreno
Voganjac

DamirKS
 Ja sam bio u petak solidan prelet ja odstrelio dve patke (jednu nisam mogao da nadjem), i moj brat jednu.
Smile
i40.tinypic.com/2e4ke8z.jpg

Stefanj
 Lovi li neko patke, sta se desava?Bye
Bye

DamirKS
 Pauzu pravim dok traje aktuelna sezona na zeca i fazana.

tulipan
 imagizer.imageshack.us/v2/xq90/826/n6wv.jpg
imagizer.imageshack.us/v2/xq90/600/1w04.jpg
imagizer.imageshack.us/v2/xq90/4/gktn.jpg
Poenter-kralj polja

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na divlje svinje LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 3915 27.10.2024. 08:39
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,138,254 posete www.srbijalov.com