ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
|
Sremac75 |
Objavljen 19.03.2012. 22:53
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Slažem se sa tobom dragi kolega, ali sve to ni na koji način ne abolira "novog"!
Ako je već hteo da bude "novi" morao je da zna da treba da se čuva "starog" sa kojim je već jednom bio na ratnoj stazi, a ne da u "starom" nalazi opravdanja za greške!
I moram da kažem da nisu "novog" izabrali lovci nego glasačka mašinerija "starog"!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 19.03.2012. 22:57
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Kako god da je izabran, izabran je legalno, i novi predsednik, i njegov zamenik. A po Statutu su im ovlašćenja jednaka.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
punisher |
Objavljen 19.03.2012. 23:03
|
Veteran
Upisa: 566
Pristupio: 19.11.2010. 08:37
|
Sremac75 kaže:
Slažem se sa tobom dragi kolega, ali sve to ni na koji način ne abolira "novog"!
Ako je već hteo da bude "novi" morao je da zna da treba da se čuva "starog" sa kojim je već jednom bio na ratnoj stazi, a ne da u "starom" nalazi opravdanja za greške!
I moram da kažem da nisu "novog" izabrali lovci nego glasačka mašinerija "starog"!
Apsolutno! Mišljenja sam da se sa "pedaliranjem" starog moralo poodavno završiti, ali pošto je "novog" izglasala ekipa "starog" onda mu to dođe kao ona "ruka ruku mije, a lice obadvije" ili ona "ne diram te - ne diraš me" što apsolutno nije dobro.
Svakim danom "novi" gubi moralni kredibilitet kod lovaca koje predstavlja putem saveze. Skidanje plata je bilo prvi korak na kojem se zastalo, a morala je da radi metla u LSV.
Čelična. Da počisti lenje bube u savezu.
E sad kad znamo ko radi u savezu i "Lovcu" d.o.o i čiji se pojedini članovi familije nalaze u PSPŠV na rukovodetjim mestima, onda je jasno zašto Pažin okleva.
Ali ga to svakako ne abolira, jer ako se trudiš da radiš po zakonu ne može ti niko ništa i u svakom pogledu možeš da izađeš iz priče čista obraza.
Ovaj "stari" više igra po onoj "...ko igra za raju i zanemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom nužniku..." |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 19.03.2012. 23:07
|
Admin
|
Ja se samo bojim da se ovde ne radi o "dobrom i lošem policajcu"...jedan bije, a drugi se izvinjava....a iza stakla se zajedno slatko smeju!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
punisher |
Objavljen 20.03.2012. 07:13
|
Veteran
|
Sremac druže, ako se i radi zna se ko bi bio "dobar", a ko "loš" policajac.
Ovom prilikom, po uzoru na moga druga Lalu, želim da pozdravim ekipu lovačkih trudbenika iz LSV koji ovoga momenta piju svoju jutarnju kaficu i čitaju novosti sa omiljenog im foruma, a sve uz pesmicu "Učini bar jedan pogrešan korak..."
Molim vas drugovi budite pravedene sudije delima našim koje u zanosu stvaralaštva "izasr...o" ovde sinoćke. |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 20.03.2012. 07:45
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Ja mislim da LSV treba staviti u karantin kao u filmu Variola vera.Jer mi se čini da je atmosfera u LSV toliko kužna da ko god uđe automatski se zarazi,vidimo to po predsednicima LU koji često idu tamo ti su Baš Baš zaraženi, iste stvari rade i u svom LU kao i ovi u LSV.A Lsv je prvi virus zaradio u LSS, Sva sreća pa kolege iz LSCS ne idu tamo često ili su vakcinom poštenja kojom su ih vakcinisali roditelji postali imuni.Neće dr Darko iz Kučeva da nam se pridruži i da malo objašnjenje sa medicinske strane.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 20.03.2012. 17:48
|
Lovčina
Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
pa ovo si daki napisao dok sam ja kucao sličan upis,al sam ga izbrisao da se ne dupliramo,i nije samo to u toku su i neki jako ubrzani kursevi za berzansko nadmetanje tipa ko da više,a sve po principu prodaj na vreme da posle nebi bilo kasno,a može se plaćati i raznim sredstvima kao što su delovi lovnih terena,radna mesta,funkcije u LU,pa čak ide i do uzgajanja divljači....u principu najvažnije je imati obraz od kevlara
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 20.03.2012. 18:52
|
Lovčina
|
da ne citiram sada ko je napisao kako u LSV prija jutarnja kafa uz Srbijalov,pošto sam danas imao izuzetno naporan dan ujutru ću da se opustim u LSV na jutarnjoj kafici,imam neke važne tri skupštinske odluke da odnesem do pisarnice sekretarijata i do komisije za ucrtavanje lovišta u LSV kako bi razrešio dileme oko ucrtavanja lovišta u Indjiji.Pošto je put do Novog Sada dug nadam se da mi se neće dogoditi neka Ibarska magistrala.
i naravno posle LSV pokloniću malo vremena i mom drugaru Lali,pa makar pili i kafu
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 20.03.2012. 19:01
|
Admin
|
Moooolim
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 20.03.2012. 20:29
|
Lovčina
|
pa daki naravno da i ti piješ kafu ako imaš
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 20.03.2012. 20:30
|
Admin
|
Tje se nadjeB)
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 21.03.2012. 14:07
|
Moderator
|
Novosti: na naslovnoj strani portala 'Lorist' izašao je intervju sa Draganom Todorovićem, predsednikom LU Senta.
U tom intervjuu je jasno rečeno, da LU Senta neće više biti član LSV, kao prvo LU u Vojvodini koje je povuklo takav potez.
U samom tekstu se preciziraju razlozi, a dobar deo tih razloga je ranije takodje iznešen, u diskusiji na našem forumu, na ovoj temi. Kao što sam ranije napisao već, mislim da je odluka o visini članarine od 1400 dinara 'tempirana bomba' u LSV! I da će se pre ili kasnije vratiti kao bumerang, onima koji su je doneli.
Intervju možete pročitati ako kliknete na sledeći link:
http://www.lorist.co.rs/index.php/Sve...avezu.html
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
punisher |
Objavljen 21.03.2012. 14:20
|
Veteran
|
Znači krenulo je. Mašala gospodo iz LSV. Ali neka. Tako nam i treba kada nas vode "fini" ljudi, a mi sami nemamo snage da se sa takvima izborimo.
Gospodo MUP-ovci koji čitate ove strane, a članovi ste vaših LU, gde će vama duša. A znam da vas ima dosta među lovcima. Gledate i ćutite. Ne preduzimate ništa, a vrlo dobro znate da i anonimna krivična prijava mora biti odrađena.
Mislite o tome. |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 21.03.2012. 14:22
|
Admin
|
Rekao sam već lančana reakcija. Samo žalosno je to da gasimo saveze zarad nekoliko ljudi koji su svojim neradom i javašlukom pokazali kolika im je (minijaturna) vrednost.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 21.03.2012. 15:24
|
Admin
|
Jbg čovek ima mooda, a ima i leđa pa može biti siguran da neće nahebati ni od LSV ni od PSPŠV.
Ali neka, možda će se i drugi odvažiti da slede njegov primer!
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 21.03.2012. 17:13
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Znaju, rade, imaju, a onda i mogu kako hoće!! Bravo za Sentu!!B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
paninm |
Objavljen 21.03.2012. 18:17
|
Stari član
Upisa: 347
Pristupio: 29.11.2010. 11:56
|
Zamislite rimsku galiju,gde je pogon ljudska snaga,tj veslaci. Veslaju pod komandom na zvuk bubnja ,koji daje signal da svi veslaju u istom ritmu.
Sta se pocne desavati kad jedan po jedan veslac ,prestane da vesla i napusti galiju? Oni veslaci koji ostanu,imaju sve tezi zadatak da odrze istu brzinu,i treba im vise snage za pokretanje galije.
Obicno dodje do jos veceg revolta i do pobune ,gde i ostali nastoje da se oslobode i pobegnu sa galije.
Ova cela situacija polako pocinje da lici na film iz doba Rimske imperije |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 21.03.2012. 18:56
|
Admin
|
Uopšte se ne čudim .Lovio sam desetak puta komercijalu u Senti. Šta reći. Ko je bio taj zna ko nije treba da ode. Lovački restoran u prelepom ambijentu, Karčika zna posao a da ne zaboravim kuvarice -VRHUNSKE . Tu je i dobar priliv novca i zašto bi neko živeo od njihovog rada.
PS . Upamtili me po ljutoj vulkanskoj lavi i po Mrvanu
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 21.03.2012. 20:01
|
Moderator
|
Ne verujem da će već ove godine biti neki velik broj LU koja neće hteti da budu članovi LSV. Ali zato sledeće godine mislim da će krenuti mnogo više njih, u taj potez. Jer, sada su LU zauzeta ustanovljenjem lovišta, dodelom, pripremom dokumentacije, a mnogi kalkulišu da još ove godine ubace koju paru u kasu LSV i Vojv. lovca, kako bi obezbedili lovišta i planska dokumenta. Posle toga, mislim da će biti 'adio', osim ako se neko ne doseti još nekog načina da zadrži status quo. Ne treba gubiti iz vida ni one ugovore što je Vojv. lovac potpisivao sa LU, valjda na 5 godina, pa onda činjenicu da malo ima kadrova za upravnike lovišta, a da eto baš Vojv. lovac može te poslove da radi, itd., itd....
Haos u LSS, koji je prouzrokovan delom neprihvatnjem realnosti da para nema (a troši se po starom), a delom i konstelacijom snaga u skupštini LSS, pre ili kasnije će se, po mom mišljenju, preneti i na LSV, naročito sada, posle neodmerenih odluka o članarini, i o strukturi iste. Prosto bode oči već, toliko zavlačenje ruke u džepove lovaca.
Lovio sam i ja u Senti, komercijalu fazana, i volim da odem tamo, jer stvarno umeju da budu dobri domaćini. Ne brinem se ja za njih, jaki su i dobro rade, i ne čudi me da su oni prvi 'povukli nogu', izlaskom iz LSV, i distanciranjem od jedne politike, koja izgleda ima sve manje pristalica.
Čini mi se, da ta politika još uvek nije prekinuta, ni posle prošlogodišnjih izbora.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 21.03.2012. 20:07
|
Admin
|
Meni visina te članarine sve nekako liči na skori odlazak ppredsednika za glavnog badžu u LSS. Pa da mu se nađe za džeparac
|
|
|