Susret forumaša u Bečeju
|
Sniper Hunter |
Objavljen 15.08.2011. 21:40
|
Moderator
Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Samo bih da dodam nesto, lako je traziti dlaku u jajetu sedeci ovde ispred kompa ,
i "sto nije bilo ovako nego onako"grlice se nisu pucale zato sto smo oduzili sa golubovima a i uz to na moje pitanje o tome domacin mi je odgovorio da ih jos nema dovoljno na parcelama sa suncokretom jer jos nije zreo ,sto je i istina , i da ukoliko ima zainteresovanih moze i to pa sta bude , posto se niko nije javio ,a bogami i ako sam hteo da ih pucam ,zadovoljio sam se golubovima i ambijentom i druzenjem koje ide uz to i koje je bilo fenomenalno i sve je bilo organizovano do maximuma , najvise me je razocaralo sto pojedinci koji su odustali nisu ni pozvali telefonom bar na dan odrzavanja ujutro , da jave da ne dolaze ,bar iz ucitivosti i postovanja prema organizatorima koji su dali sve od sebe da druzenje protekne u najboljem redu, a za sve sto zakeraju imam samo jedno:Organizujte sami i pozovite ostale , da vidimo kako ce biti!
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 15.08.2011. 21:44
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Mislim da mnogi od vas, mogu vas slobodno nazvati dečaka nemte predstavu koliko truda, živaca i sredstava iziskuje jedna organizacija ovakvog vida druženja!!! Većinu tereta tog posla je podneo Lala i čovek po meni zaslužuje potpuno poštovanje!!!...Kad se već bacamo u malo prljavije priče onda se sigurno nemože niko od vas koji ste najavili svoj dolazak, a zatim odustali dičiti sa svojim postupkom!!! Nije sve u parama i statusu...ima nešto i u OBRAZU!!! A ti Igore ako imaš neki problem iznesi ga psihijatru, a brate nas pusti da se družimo kako nama odgovara..niko se ovde sa nikim nije rodio!!! Petar i Cvele su po mom mišljenju samo nespretno napisali postove, ali sam ubeđen da nisu ništa zlonamerno mislili!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 15.08.2011. 21:47
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Sniper Hunter kaže:
Samo bih da dodam nesto, lako je traziti dlaku u jajetu sedeci ovde ispred kompa , i "sto nije bilo ovako nego onako".... a za sve sto zakeraju imam samo jedno:Organizujte sami i pozovite ostale , da vidimo kako ce biti!
Teško da ćeš taj film da vidiš, Sniper!
Lukavi momak pokušao da se posle banovanja registruje pod drugim nickom... šaljivdžija!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 15.08.2011. 21:50
|
Moderator
|
zoranp kaže:
Nije sve u parama i statusu...ima nešto i u OBRAZU!!!
E zbog ove rečenice, Zorane, te cenim i poštujem! Ne samo zbog toga, ali dobrim delom, da!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 15.08.2011. 21:55
|
Lovčina
|
Mislim da mnogi od vas, mogu vas slobodno nazvati dečaka nemate predstavu koliko truda, živaca i sredstava iziskuje jedna organizacija ovakvog vida druženja!!! Većinu tereta tog posla je podneo Lala, čovek koji po meni zaslužuje potpuno poštovanjeB)!!!...Kad se već bacamo u malo prljavije priče onda se sigurno nemože niko od vas koji ste najavili svoj dolazak, a zatim odustali dičiti sa svojim postupkom!!! Nije sve u parama i statusu...ima nešto i u OBRAZU!!! A ti Igore ako imaš neki problem iznesi ga psihijatru, a brate nas pusti da se družimo kako nama odgovara..niko se ovde sa nikim nije rodio!!! Petar i Cvele su po mom mišljenju samo nespretno napisali postove, ali sam ubeđen da nisu ništa zlonamerno mislili!! Kolege Admin, Sniper i Lala su podneli zaista veliku žrtvu za nas koji smo bili raspoloženi za druženje, a svim koji su bili tamo prisutni su bili lek za moju dušu i ja im još jednom PUNO ZAHVALJUJEM NA PREDIVNOM DRUŽENJU!! Ja ovaj forum volim i poštujem sve kolege sa istoga, pa smatram da onome kojemu nepaše ovo drušvo jednostvano nađe drugo, ALI JA OSTAJEM!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 15.08.2011. 22:01
|
Admin
Upisa: 10245
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Naj interesantnije mi je to sto su poceli da zakeraju oni koji uopste nisu bili pa momci sta vas zabole kako nam je bilo to samo mi znamo a vi mozete samo da se jedite sto ste to propustili
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 15.08.2011. 22:10
|
Lovčina
|
Igore podržavam svaki normalan pristup ljudima i kolegama , a tvoj nije tako u početku izgledao!!! Znači ako sam te uvredio izvinjavam se , ali nedam brate da se blAte ljUdi poput Lale koji je velika DUŠA ovog foruma i MOJ PRIJATELJ ..što je danas retka vrsta !!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 15.08.2011. 22:24
|
Moderator
Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
zoranp kaže:
Igore podržavam svaki normalan pristup ljudima i kolegama , a tvoj nije tako u početku izgledao!!! Znači ako sam te uvredio izvinjavam se , ali nedam brate da se blAte ljUdi poput Lale koji je velika DUŠA ovog foruma i MOJ PRIJATELJ ..što je danas retka vrsta !!!!
Slazem se sa tobom zorane da su pravi prijatelji vrsta u izumiranju u ovim vremenima ,a one koji su to treba cuvati , skoro svakodnevno dozivljavam razocarenja ali nije tema za to ,mada se razmisljam da iznesem neke stvari na drugoj temi ali ostavljam da prenoci ,mozda je jutro pametnije od veceri!
|
|
|
|
lovac74 |
Objavljen 15.08.2011. 22:48
|
Član
Upisa: 73
Pristupio: 17.05.2010. 12:08
|
e evo da i ja kazem nesto u vezi druzenja u beceju sa malim zakasnjenjem zbog obaveza nisam mogao ranije bilo je fenomenalno, a drustvo koje je doslo u becej samo treba pozeleti za drugare ,a oni sto su obecali pa nisu neka im na cast i obraz.ne radi nas vec radi organizatora . e sledeci forumsko druzenje jedva cekam .
|
|
|
|
Igor |
Objavljen 15.08.2011. 23:07
|
Moderator
Upisa: 264
Pristupio: 05.02.2009. 20:16
|
Citajuci Lalin prvi upis stvarno nemam sta da dodam sem reci HVALA.
Ovom prilikom pozdravljam sve forumase koji su bili u Beceju u nadi da cu sledeci put doci odmoran. Posebno se zahvaljujem Slavi jer da nije bilo njega ja nebi stigao ni do Smedereva.
Budi svoj, samo svoj........
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 15.08.2011. 23:16
|
Moderator
|
A ne bi ni pogodio onog glinenog, da ti Rančer nije 'polio' iz svoje puške
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 15.08.2011. 23:23
|
Admin
Upisa: 10245
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Jeste jeste bilo je i puknutih koji su se sami raspadali u vazduhu samo Goran nije teo jednog takvog da meni pusti da se mogu posle hvaliti
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 15.08.2011. 23:35
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Hoću da kažem da mi nismo išli u Bečej zbog lova, nego zbog upoznavanja i druženja.
Lovova ima i biće ih uvek, ali pravog druženja i prijatelja će, nažalost, biti sve manje!
A ovo što se desilo u subotu 13.08.2011. godine je u pravom smislu te reči, bilo jedno veliko i nezaboravno DRUŽENJE!
Jebeš i prepelice i grlice, važno je da smo svi dobili upalu vilice od neprestanog smejanja!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Milos88-Ivanjica |
Objavljen 16.08.2011. 00:04
|
Stari član
Upisa: 472
Pristupio: 05.08.2010. 03:16
|
Svaka cast kolege,druzenje i dobro raspolozenje je mnogo vaznije od odstrela divljaci ....Zao mi je sto nisam mogao da prisustvujem,ali bih voleo da ja organizujem kod mene jedno takvo druzenje...Posto kod mene nema prepelica u velikom broju,odnosno nema pogodnih terena,voleo bih da ne zimu organizujem jedan lov na divlje svinje a moze i na vuka(hajka na Goliji),posto i jedne i druge vrste kod mene ima u solidnom broju,i bila bi mi cast da ugostim clanove foruma...
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 16.08.2011. 00:14
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Dogovoreno!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Milos88-Ivanjica |
Objavljen 16.08.2011. 00:21
|
Stari član
|
Sve cu obavestiti na vreme,necete se pokajati sigurno,tereni su prelepi,ds ima u solidnom broju,lovci dolaze iz svih krajeva Srbije kod nas u lov a ima i stranaca...Pa kada se cuje pesma gonica po brdima i krene adrenalin da radi,nema lepseg osecaja na svetu...
|
|
|
|
bela |
Objavljen 16.08.2011. 00:32
|
Veteran
Upisa: 930
Pristupio: 06.02.2010. 17:48
|
pa miloše ako ima mogućnosti druženje + lov samo sazovi valjda će se skupimo, nadam se više i ja, već sam dva susreta propustio
vižlan i terier
|
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 16.08.2011. 00:48
|
Lovčina
Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
svaka čast, lep gest kolege i super poziv, Bože zdravlja stižem!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
bela |
Objavljen 16.08.2011. 00:49
|
Veteran
Upisa: 930
Pristupio: 06.02.2010. 17:48
|
dok ste vi lovili i družili ja sam se ovako provodio i kalio bes što nisam sa vama
vižlan i terier
|
|
|
|
Milos88-Ivanjica |
Objavljen 16.08.2011. 00:58
|
Stari član
|