Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: "Vojvođanski lovac" doo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
"Vojvođanski lovac" doo
Sremac75
 Ipak da se malo podsetimo :

Sremac75 kaže:

Šalu na stranu!

Milenko, Milenko, crni Milenko!
KoTuKoga

Dobro te je Lala opleo!

1. Kakve modele ustanovljavanja lovišta spominješ, i kakav uticaj na ustanovljavanje lovišta imaju dosadašnji korisnici?
Koliko je znam, Pravilnik o ustanovljavanju lovišta ne spominje ni bilo kakve modele, ni mogućnost izbora od strane dosadašnjeg korisnika.

2. Kako ti znaš koliko se LU cepa i koliko će biti novonastalih LU?
Da nisi ti direktno učestvovao, kao savetodavac ili nešto više, u rasturanju postojećih LU koja su članovi LSV-Saveza u kojem obavljaš funkciju Sekretara, kada imaš tu informaciju?
I kakvo je to mišljenje "baš nas briga, radite šta hoćete"?
Zar nije vaša uloga, kao predstavnika lovaca, koje isti ti lovci već godinama izdržavaju i od kojih godinama jako lepo živite, da savetujete šta je bolje za njih, da im predočite razloge za i protiv cepanja, upozorite na moguće posledice, a ne da vas bude baš briga???
Zašto u ovom intervjuu niste rekli i ono što ste govorili (i ti i Beuković) lovcima na raznim lokalnim skupovima po LU, a to je da smatrate da nije dobro cepati LU, da ćemo zajedno biti jači, da preti gašenje LU i oduzimanje lovišta...?
Ili je to bila samo fraza za potrebe takvih skupova, a u stvari ste vredno rovarili, gde god ste našli plodno tlo, u cilju cepanja LU i više posla za obaveznu firmu "Vojvođanski Lovac" doo?

3. Kakva obaveza formiranja privrednog društva "Vojvođanski lovac" doo, i po kom Zakonu?
I baš ti za direktora?
Crni Milenko, lupio si ko "Maksim po diviziji", ali si ostao živ!

4. Kako ti kao istaknuti lovni radnik nemaš zamerku na dešavanja oko komore ?
Da li je to zbog "vertikale" u kojoj imaš značajnu poziciju?

5. O kakvom turizmu i strancima pričaš, o kojim prednostima, o kojem pomaku u brojnosti i trofejnoj vrednosti srneće divljači u našim uništenim i zapuštenim lovištima?
Pa turisti/stranci su do sada dolazili kod nas, samo zato što su ovde mogli da rade sve i svašta uz "podmazivanje na blatobran"!
To nam je prednost?

E moj g. Zeremski, jadni mi sa tobom!SadSadSad

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

zoranp kaže:
Evo najnoviji teskt iz ZOV-a, pod naslovom " Prave lovački katastar"

Lovački savez Srbije, kao krovna organizacija svih lovačkih udruženja, a po najnovijem i nekoliko lovačkih saveza, imaće u bliskoj budućnosti i centralni lovački katastar, sa brojnim stanjem divljači i pregledom svih lovnih udruženja u zemlji. Taj posao moraće da završe novoosnovana privredna društva (preduzeća), poput "Vojvođanskog lovca" DOO. Na čelu ovog društva je Milenko Zeremski, doskorašnji dugogodišnji sekretar Lovačkog saveza Vojvodine.
Zadatak ovog društva ja da prikuplja i obrađuje podatke sa terena i prosleđuje ih Lovačkom savezu Vojvodine, odnosno Srbije- kaže Zeremski- Naša obaveza je i distribucija lovnih karata, sem za lovišta posebne namene, poput " Srbijašuma", "Vojvodinašuma" i drugih kojima gazduje država.

*Šta će novo i dobro lovcima da donese ovo preduzeće?

Konačno će se uvesti red u lovištima i lovnim organizacijama. Znaće se tačno ko čime gazduje i koji su mu kapaciteti. Radi sklapanja ugovora države i zainteresovanih lovačkih udruženja ili pojedinaca, moraće da se tačno zna s čime to lovište raspolaže. Niko neće da pravi ugovor, a da ne zna šta u njemu ima. Naš cilj je da prikupimo sve podatke, napravimo lovne planove i na taj način svima pomognemo.

* Dali će se povećati ili smanjiti broj lovaca?

Svaki novi zakon i svaka promena, na neki način utiću na stanje članstva, ša i ovaj najnoviji Zakon o lovstvu. Ali i nezavisno od toga, na brojnost utiču i troškovi, a kriza je u svim segmentima društva, pa i u lovstvu. Sređivanjem dokumentacije znaće se kome šta pripada i šta ko može da očekuje. Čist račun - duga ljubav.

podnaslov " Lovni turizam"

Jedan od zadataka "Vojvođanskog lovca" je i posredovanje u lovnom turizmu.
- Ove godine postigli smo dobre rezultate u toj oblasti - kaže Zeremski- Ulovištima u Vojvodini odstreljeno je 130 srndaća, a najviše stranih lovaca bilo je iz Španije, Mađarske i Hrvatske. Nadamo se, ubuduće, još boljim rezultatima u lonom turizmu.

M.PAŠIĆ

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

Lala kaže:
Ove izjave iz intervjua su stvarno VRH!!!
Šta je zadatak VL - da prikuplja i obradjuje podatke sa terena (valjda se misli na podatke o LU i divljači)? Pa ko će im dostavljati podatke? LU? Zašto, kada sad i LU moraju da posluju kao privredni subjekt!?!?
Lovne karte su jednistvene, i važe na celoj teritoriji Srbije, pa i u lovištima JP!!! Bez obzira preko koga su kupljene!!! Netačna i neistinita izjava g.Zeremskog, ako je to on izjavio! Ne postoje posebne lovne karte, za lovišta kojima upravljaju JP!
Ova izjava: ''Konačno će se uvesti red u lovištima i lovnim organizacijama. Znaće se tačno ko čime gazduje i koji su mu kapaciteti. Radi sklapanja ugovora države i zainteresovanih lovačkih udruženja ili pojedinaca, moraće da se tačno zna s čime to lovište raspolaže. Niko neće da pravi ugovor, a da ne zna šta u njemu ima. Naš cilj je da prikupimo sve podatke, napravimo lovne planove i na taj način svima pomognemo.'' može da znači najavu učešća 'pojedinaca' na konkursu za dodelu lovišta, naročito onih novoosnovanih, gde nema LU koje ima pravo prvenstva!
Šta će novo i dobro doneti lovcima - doneće saznanje ko čime raspolaže!?! Ma što ranije ne napraviše VL, da lovcima otvori oči, pošto do sada nisu znali čime raspolažu! Smeko
Oko lovnog turizma, bilo bi lepo saznati na koji način su LU sklapala ugovore sa VL, tj. sa njegovim direktorom koji je istovremeno bio i sekretar LSV. Takodje bi bilo lepo čuti mišljenje lovno-turističkih agencija, šta misle o načinu ubacivanja VL u sektor lovnog turizma. Tržišna utakmica? Šta to beše? Konkurencija? Pa se ponekad možda čak i domaći lovci preusmeravaju da ugovaraju komercijalni lov preko VL, a ne direktno sa LU! I onda pričamo bajke po novinama...
Sve u svemu, još jedan u nizu intervjua, koji ništa ne govori, a puno kazuje...

PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

Sremac75 kaže:
Kada ovo čitam, i kada se setim ranijih intervjua koje je davao g.Milenko, jasno mi je zašto se isti češće ne oglašava!

Prvo LSS nije krovna organizacija lovačkih udruženja nego LOVACA!

Svi podaci, za Vojvodinu, o kojima govori se već nalaze u LSV, ili je bar tako rekao bivši predsednik g.Beuković na jednom od UO LSS!
A ako ih nema u LSV zašto te poslove ne odradi LSV ili LSS?
Zašto da plaćaju "VL" kada imaju stručnu službu....lepo plaćenu...ili se stručna služba bavi geometarskim poslovima pa ne može da stigne?

I ponovo priča o "obavezi" distribucije lovnih karata.....vidim kako su ih ove godine distribuirali!

Kada priča o uvođenju reda u lovišta..da li on to priznaje da je do sada vladao nered?
Ko je kriv za to?
Ko je po ugovoru vršio poslove UPRAVNIKA LOVIŠTA u ogromnom broju LU u Vojvodini?
HOĆE LI TO SAD ONI KOJI SU ODGOVORNI ZA NERED DA UVEDU RED?
Trt Milojka

A kada smo kod turizma...samo sam čekao da se g.Milenko pohvali uspešnom turističkom sezonom.
Skoro sam pisao o FIKTIVNIM poslovima, monopolu, a posebno o neplaćanji faktura lovačkim udruženjima, pa se neću ponavljati!
Koliko od tih 130 srndaća nisu plaćeni lovačkim udruženjima?

Uf...nije ni čudo...Cry

PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

Sremac75 kaže:
INFORMATOR - septembar 2011.

"U privrednom društvu "Vojvođanski lovac" doo zaposlena su tri radnika sa visokom SS.
......
......
.....
Poslovi koje će obavljati za LSV :
- Izrada elaborata za ustanovljenje lovišta????????????????????
- Pomoć pri evidentiranju članarine i distribuciji članskih karata?????????????
- korespodencija u zemlji i inostranstvu????????????????
- pomoć u pripremi materijala za sednice organa i tela Saveza???????????????????
- pomoć pri određivanju realnog prirasta zeca i davanje valjanih preporuka lovačkim organizacijama?????????????????

Poslovi koje će obavljati prelo LSV (za članiceLSV) :
- izrada lovnih osnova (orijentaciono 30% realne cene na tržištu)??????????????????????
- izrada GPGL (oko 50% realne cene)????????????????
- izrada projekata za podizanje remiza (oko 30% važeće cene)?????????
- izradaprojekata podizanja i izgradnje volijera i drugih lovno-tehničkih objekata

Da bi sve funkcionisalo kako treba napravljen je i predlog cena za obavljene poslove "Vojvođanskog lovca".
Tako će izrada lovne osnove lovnog područja koštati 500.000 dinara, a prema kriterijumu u novom Pravilniku.
Lovna osnova lovišta prema kriterijumu u tom novom pravilniku koštaće 150.000 do 200.000 dinara. Za svaki lovni revir predviđeno je da se doda 15% pomenute cene.
GPGL prema kriterijumima u novom pravilniku koštaće 40.000 do 50.000 dinara, a za svaki lovni revir sledi dodatak-20% na cenu.
Projekat za remizu koštaće 15.000 dinara po hektaru, a projekat volijere 20.000 do 30.000 dinara.

U "Vojvođanskom lovcu" u toku je izrada sistematizacije za privredno društvo, ugovora o radu i ugovora ili sporazuma o poslovima koje će privredno društvo obavljati za potrebe LSV, kao i biznis plana za privredno društvo."

UO LSV je na sednici od 16.09.2011. godine usvojio Predlog poslova "Vojvođanskog lovca" sa cenovnikom usluga!

PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

Sremac75 kaže:
Oni barataju sa terminom "realna cena na tržištu"............to ti je ono - pošto, tošto, mnogo je, jbg meni toliko treba!!

I nema ubuduće ništa od besplatnih planskih dokumenataKoTuKoga....malo su se zaračunali i shvatili da će ovce pristati i na popust kod šišanja (te popust 30%, te popust 50%).
Ovo je strašno, pa oni nas lažu kako im se digne!

I pogledajte poslove koje će raditi za LSV???
Šta će onda LSV-u stručna služba i sekretar?

A tek što imaju 3 zaposlena.....a tek je u toku izrada sistematizacije radnih mesta....i izrada ugovora o radu!
Jesu li to oni do sada radili na crno, neprijavljeni, bez ugovora o radu???KoTuKoga

Pa ovi ljudi su privatizovali LSV!Frown

PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS

zoranp kaže:

Sremac75 kaže:
Lisica

DA DA ..kolega mislim upravo na njega, taj se tuda provlači, a niko ga se ne dotiče!!..pitanje glasi... ZAŠTO JE GOSPODIN SEKRETAR I JOŠ PONEKA FUNKCIJA POŠTEEN SVAKE KRITIKE!!Shock

Neznam ali meni tu nešto liči na puvanjak , neprimetno prođe ali se dugo osetiROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp
 Što bi moj zemo domoljubi rekli ..čuj dečko to ti je klasični Tihomir Bazdimirović!!!Lisica...opasan je on igrač i u ovome loncu pod nazivom LSV jaka mirođija!!! No zanimljiv je jedan komentar još od lani kada je Mister Zeremski došao i imao reč na našoj vanrednoj skupštini, a na temu dali osnovati novo udruženje ili ne!! Zanimljivo je da je tada dotični izričito rekao da NIJE DOBRO DA SE LOVAČKA UDRUŽENJA CEPAJU NA VIŠE UDRUŽENJA, RADI FINANCIRANJA ISTIH!!, a odmah za njim je Piškać preuzeo reč i dao na glasanje da se osnuje novo LU, što je već i izlobirao, pa je donešeno većinom glasova!! Po završetku skupštine, Zemski prolazi pored mene i ja mu dobacijem onako usput..Hvala gospodine sekretaru što ste zaštitili prava lovaca koja nemisle kao neki pojedinci, pa nas sad oće da izbacuju (tad je već naveliko krenula kampanja, protiv nas Piškaćevih neistomišljenika), a on se okrenu i dođe k meni, pa mi reče...pa šta hoćete kad nemate većinu!!!...znači da zaključim o kakvom se čoveku radi, a na osnovu svega onoga što sam ja čuo i video od njega do sada!! ..znači savetujem kako treba, ali se radujem i gledam svoju korist u onome kako netreba!!!.. a ako nemaš večinu ti nisi u pravu, pa da je neznam kolika istina to što pričaš!!!..INTERES I LOBI MOTIVI RADA,A OPŠTI INTERES LOVACA KOJI SU GA NA KRAJU KRAJEVA I POSTAVILI ZA SEKRETARA NISU BITNI, JER NEMAMO VEĆINU...nema šta pravi Lisica!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

meshtan
 Nemojte tako pa on je POCASNI clan u LD"DEER" from Bachka Palanka!I,kako kazeujem te EL ladrnujem te,njegov veliki zastitnik i savetodavac(...."ma,..spali ti 800 i kusur dozvola pa ko je lud da tolke dozvole cuva?!....)Aplauz
Don't Be Afraid Of The Dark !

Lala
 Meshtan, ako si dobro pratio razgovor na štandu LSV, po reakcijama prisutnih ljudi iz LSV, ispada da niko od niko od njih nema pojma o tome šta se dešavalo u BAP?!? Ili neće da kažu da znaju...
U svakom slučaju, izgleda da LSV nije reagovao, a nije zvanično ni raspravljao, ni na vaše otvoreno pismo od prošle godine, a ni na obraćanje vašeg LU, vezano za tumačenje o isključenju članova iz LD u B.Palanci. Ni jedan organ LSV to nije imao na dnevnom redu, kako sam ja shvatio!?! 
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Pa neće da novom predsedniku serviraju brlju u kojoj su možda i sami učestvovali ovo mislim zato što se nisu javno ogradili od događaja u BP

Sremac75

Lala kaže:
Meshtan, ako si dobro pratio razgovor na štandu LSV, po reakcijama prisutnih ljudi iz LSV, ispada da niko od niko od njih nema pojma o tome šta se dešavalo u BAP?!? Ili neće da kažu da znaju...
U svakom slučaju, izgleda da LSV nije reagovao, a nije zvanično ni raspravljao, ni na vaše otvoreno pismo od prošle godine, a ni na obraćanje vašeg LU, vezano za tumačenje o isključenju članova iz LD u B.Palanci. Ni jedan organ LSV to nije imao na dnevnom redu, kako sam ja shvatio!?!

Jbg, a Piškać to tumači da je ĆUTANJE=ODOBRAVANJE....rekli mu njegovi ljudi u Savezu (g.Milenko Lisica, g.Beuković (Bauk), g.M.Kunovac (sin))!
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 Na sajmu sam pitao G. Pažina za mišljenje o dešavanjima u BP, odgovorio mi je da on lično nema pojma o tome zato sam siguran da su Sremčevo pismo sakrili od njega, a verujem da mnogo toga krijuika

Sremac75
 A čim su smanjili plate u LSV Lisica se prebacio u "Vojvođanski lovac" doo!Njanjanja
PraviloPraviloPravilo
Palica

meshtan
 Lalo, pratio sam i upratio i razgovore i prigovore i ko je prolazio i ko je prilazio i ko je zaobilazio....svasta sam video i zapamtio...i zakljucio:svi su oni listom isti palamudani koji stite u krug jedni druge i koji egzistiraju na konto nas lovaca i koji se bore za svoje polozaje(citaj:nase pare)svim dozvoljenim i ne dozvoljenim sredstvima,spremni da pokazu sve svoje neljudske kvalitete samo da ostanu tu gde su i da nastave da harace istim tempom!Ponekad me uhvati sramota sto sam clan takvih organizacija!Po svemu sudeci ja cu moje puske konzervirati i cekati lovacki i ljudski kvalitetnija vremena!Ko zna, mozda docekam a mozda i ne,sve u svemu necu nista pametno propustiti!A da...to kao oni nisu znali sta se desava u bap...te fore se vise ne puše!

Lala
 Ma samo sam te podsetio, Meshtan, jerbo znam da si jedno vreme bio zauzet divanom u 4 oka sa tvojim lovnikom, pa reko', da nisi možda propustio štogod...
Stvarno, šta ste to lepo divanili vas 2, ako nije tajna, dok je mene Braca pokušavao da ubedi kako nema veze ko je uništio dozvole, nego da je bitno ko mu je davao blokove istih...?

meshtan

Lala kaže:
Ma samo sam te podsetio, Meshtan, jerbo znam da si jedno vreme bio zauzet divanom u 4 oka sa tvojim lovnikom, pa reko', da nisi možda propustio štogod...
Stvarno, šta ste to lepo divanili vas 2, ako nije tajna, dok je mene Braca pokušavao da ubedi kako nema veze ko je uništio dozvole, nego da je bitno ko mu je davao blokove istih...?
Kao sto receujem te pre neko vece na upravnom odboru ld "nisu ni 5 sekundi pricali odjebo ga lovnik cas posla"ROFL

Lala
 Ne kapiram, ko je koga odyebo? Lovnik tebe, ili lovnik njega? Ili ti lovnika? Nisam ja video da je neko nekog tu baš odhebao, pre će biti da im nije bilo baš prijatno, naročito vašem bivšem, kad je počeo da priča, pa sam sebi uskače u reč.
Mada, morao sam da vodim računa i o Sremcu, da ne skoči od sreće i oduševljenja što vidi Bracu, i da ga stisne u bratski zagrljaj, pa sam možda ja propustio nešto bitno...
Znaš kakva mu je sremačka krv, taj Sremac75, kad nekog zavoli... Eno, pored Brace, stalno pominje nekog Milenka, mora da mu je i to neki blizak prijatelj!ROFL

zoranp
 SAMO POTPUNA SMENA RUKOVODSTVA MOŽEE DONETI BOLJITAK, SVE OSTALO SU TRICE I KUČINE!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

meshtan
 Jel' Lalo znas li kakav je to problem u glavi kad covek svesno laze a posle pocne da veruje u te svoje lazi?E moj druze to je preslo iz lazuckanja u patoloske okvire okorelog laganja!Pa,on sebe slaze da je hladno pa u avgustu nosi dukser gaceROFLmoram da prijavim novi izraz u srpski recnik: najveci stepen svesno ili nesvesno izgovorenih neistina koje mogu da se zamisle-miskacujem te

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,022 posete www.srbijalov.com