Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Kragujevcu

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Kragujevcu
Lala
 Sutra će ti biti još lepše, kad te budemo 'tovarili' u KG! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

I Jevtic
 ej nerece srecan put za sve koi dolaze na sajam javljajte se ujutru ja sam na sajmu od pola osam
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Lala
 Vidimo se!
Izbaci maliganoviće, do sutra!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

alex
 Kolege jedva cekam sutra da se skupimo i da se druzimo jojjjjj jedva cekam Grin Grin Grin Grin
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Sniper Hunter

I Jevtic kaže:
samo se ti zezaj ja sad idem da poliram i da bruniram osecam da ce brunir da bude ekstra

LELE!!!!! samo nemoj moju pušku ,ne pipaj ništa dok se ja ne vrnem!!!!Grin

arli
 Ništa od sajma za mene-rasturamo neku staru kuću,ne mogu nikako da eskiviramShock

alex
 Sada sam dosao sa sajma.
sastao sam se sa ekipom koja je dosla Lalom,Daki,Indjijanac,Sinper Hunter...
Kako smo se druzili pricali a ponajvise smejali bilo nam je ekstra jedva cekam ponovno druzenje da se opet smejemo.
Slike ce da postave kolege jer ja nisam slikao slikali su oni.
Kolege hvala vam za ovo lepo druzenje jedva cekam da se ponovo sastanemo.
Podeljena je i jedna titula jednom nasem clanu uz prigodan poklon nebih da otkrivam neka kolega postavi slike pa ad se vidi nagrada.

Srbijalov jedva cekam ponovno okupljanje Srbijalov

Podunavac
 A jel majstor bio na druženju ili je mamuran od jučerašnjeg kandželošanja?iveli 2 Udarilo mu "zrveno" vino u glavu.Grin Kako se drže ona dva matora Mapetovca?HaHaHa A šta je sa Sremcem?
Tri prsta 2Kolce

trap
 pozdrav svim clanovima naseg foruma,danas sam pobedio na takmicenju u TRAP u organizaciji Kragujevackog sajma.Zao mi je sto niko od kolega nije bio na takmicenju niti proglasenju...Cry

I Jevtic
 kolega trap trebao si malo da se raspitas mi smo se culi svi telefonima i svi smo dans bili na jednom mestu da si samo usao unutra i pogledao levo video bi najvecu grupu koja se najvise cula e to smo bili mi u svakom slucaju cestitam na pobedi da bude jos takvih uspeha pozdrav
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

alex

trap kaže:
pozdrav svim clanovima naseg foruma,danas sam pobedio na takmicenju u TRAP u organizaciji Kragujevackog sajma.Zao mi je sto niko od kolega nije bio na takmicenju niti proglasenju...Cry

Kolega svaka cast na pobedi ala vera i bas mi je drago sto nisi samo dosao na sajam video bi nas sto kaze kolega Ivan bili smo naj bucni.
Jos jednom svaka cast bas bih voleo da se upoznamo i da me malo naucis da pucam golubove jer me bas privlaci da se oprobam na glinenim golubicima.

canis aureus

trap kaže:
pozdrav svim clanovima naseg foruma,danas sam pobedio na takmicenju u TRAP u organizaciji Kragujevackog sajma

A laaal vera Stari
Čestitam!!!Bravo 2
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Jank
 Da nije bilo Trapp-a osvojili bi prvo mesto u galami.... kolega alex je bio naaaajglasniji....HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

alex
 A sta mogu kad mi bilo lepo bas sam se opustio i uzivao sa ekipom Srbijalov

trap
 danas od 11i30 sam na strelistu u kragujevcu,dosli smo u halu sajma oko 17h,stvarno nisam cuo veselo drustvo i bas mi je zao zbog toga.srbijalov

trap
 danas od 11i30 sam na strelistu u kragujevcu,dosli smo u halu sajma oko 17h na proglasenje pobednika ,stvarno nisam cuo veselo drustvo i bas mi je zao zbog toga.srbijalov

Podunavac
 Pa dobro gde su slike? I sa druženja a i sa sajma. Šta ste se stisli ko nova mlada?
Tri prsta 2Kolce

Jank
 Izgleda da negde kandželošu...pa ne vide više ni tastaturu....HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

ohotnik

trap kaže:
Bravo Zoki sve cestitke.Odobreno

ficha007

Podunavac kaže:
A jel majstor bio na druženju ili je mamuran od jučerašnjeg kandželošanja?iveli 2 Udarilo mu "zrveno" vino u glavu.Grin Kako se drže ona dva matora Mapetovca?HaHaHa A šta je sa Sremcem?

Podunavac druže ovde se i dalje kandžaloše. Od rane zore. Do vina još nismo došli, ali su Mapetovci bili i još uvek su za medalju. Sremac je ostao u BAP kao i kolega Zoran zvani Bejbe ( od milošte Šejn ).

Današnji dan obećava da će po ludosti prevazići jučerašnji.

Što se majstora tiče, očekuje se njegov dolazak, ali je i juče imao zapaženu ulogu na sajmu ali i neposredno posle sajma. Slika ima. Raznoraznih. Kako sa puta tako i sa kandželosanja. Da li će pasti jedna admin cenzura ili će se sve objavljivati videćemo.

Odoh da nastavim sa ekipom. Pozdrav za sve.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Sajam u Novom Sadu LORIST LOVAČKI SAJMOVI 769 07.10.2024. 14:02
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,475,353 posete www.srbijalov.com