Varaličarenje
|
Sniper Hunter |
Objavljen 18.03.2011. 22:28
|
Moderator
Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Ne rece mi za stormove i stavi slike od orki da vidim sta da trazim i u kojim duzinama ako mozes
Za ovo znam od storma da bandari uzimaju ko ludi cak ikoji su malte ne velicine varalice
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 18.03.2011. 23:30
|
Veteran
Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Ovog sa ulivenom glavom sam retko koristio a znam da ga mladicari koriste i da ga traze. Ovi ostali Stormovi su dobre gume ja znam dosta cesto da kazem kad hoce on ce i na pertlu da udari a kad nece mz ga 'ebat nece pa nece.
Evo Orka guma koje su za preporuku
Gornji red ORKA KOSAC ,donji red sleva na desno ORKA shadtvister i na kraju ORKA Sirena. Idealna za mirniju vodu za jezera.
Kad dodjes zvacemo Jocu Orku ili cemo uzeti u Bgdu ima ih u prodaji ili reci ako neko dolazi da ti posaljem koju kesicu.
Ono sto takodje najiskrenije preporucujem je guma od jednog decka iz Bogatica koji ih pravi profesionalno a izuzetno lvne gume a u odnosu na sve ove nabrojane jeftiniji sigurno.
Fantasticna guma koja je vec pokazala rezultate na smudja a sad se tek spremam da je testiram na pravi nacin samo da prodje lovoistaj na smudja. Jedva cekam 01.05.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 19.03.2011. 14:24
|
Moderator
|
Hvala chaki na iscrpnim informacijama!B)
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 22.03.2011. 22:18
|
Veteran
|
evo jedne lepe stuke sa proslonedeljog odlaska na jezero Joca inace ulov mog drugara
[movie=youtube]P4xfEUmEDUM[/movie]
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 22.03.2011. 22:28
|
Moderator
|
chakiB)
|
|
|
|
dalibor |
Objavljen 11.05.2011. 00:15
|
Stari član
Upisa: 331
Pristupio: 29.03.2010. 14:13
|
evo nekih stvarcica koje ja koristim samo jedan deo arsenala
Hunting is a passion!
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 11.05.2011. 09:14
|
Veteran
|
Obzirom na varalice pecas stuku jer su tu jerkovi i kasike najzastupljenije. Dobra izbor Monarh jerkova mog dobrog prijatelja kod njih nema promasaja jer love uvek.
Obavezno ubaci za stuku i LUSOX 2 i 3 i tu nema promasaja
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 11.05.2011. 09:28
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
chaki kaže:
Obzirom na varalice pecas stuku jer su tu jerkovi i kasike najzastupljenije. Dobra izbor Monarh jerkova mog dobrog prijatelja kod njih nema promasaja jer love uvek.
Obavezno ubaci za stuku i LUSOX 2 i 3 i tu nema promasaja Ima lepu kolekciju i za Bassa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
dalibor |
Objavljen 11.05.2011. 09:30
|
Stari član
|
chaki kaže:
Obavezno ubaci za stuku i LUSOX 2 i 3 i tu nema promasaja
Hvala na savetima, inace ovo je samo deo pribora tako da cu postaviti jos koju slicicu. Stuku obozavam inace moj omiljeni protivnik jedan veliki predator vredan svakog postovanja.
Hunting is a passion!
|
|
|
|
Cvele |
Objavljen 11.05.2011. 18:41
|
Lovčina
Upisa: 3208
Pristupio: 18.09.2009. 20:03
|
Kad me ne bude mrzelo slikacu manje vise moj, jer sam ja jos mlad, ali ocev pribor, pa cete da komentarisete... ;)
Lov je za mene život =)))
|
|
|
|
alex |
Objavljen 11.05.2011. 18:54
|
Lovčina
Upisa: 1413
Pristupio: 24.01.2011. 13:49
|
dalibor kaže:
Kolega i Ja sam varalicar pecam smudja ,stuku,bucova,soma to jest pecao sam vise ne varalicarim imao sam lepe ulove i mali savet kad pecas stuku a vidim da imas lep pribor obavezno kupi ako mozes kasiku Americku crvene oko RED Eye i KIKOŠ JERK i sa tim neces imati pormasaja sa Kikos jer sam satirao stuku
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda
|
|
|
|
dalibor |
Objavljen 11.05.2011. 22:10
|
Stari član
|
alex kaže:
dalibor kaže:
Kolega i Ja sam varalicar pecam smudja ,stuku,bucova,soma to jest pecao sam vise ne varalicarim imao sam lepe ulove i mali savet kad pecas stuku a vidim da imas lep pribor obavezno kupi ako mozes kasiku Americku crvene oko RED Eye i KIKOŠ JERK i sa tim neces imati pormasaja sa Kikos jer sam satirao stuku
Drago mi je da nas je sve vise na ovoj temi potrudicu se sutra da postavim slike pribora i varalica sa kojima sam ja imao najvise uspeha. Reci mi sta koristis od najlona i struna? Ja isto volim da pecam smudja na uscu Save i Vrbasa,inace jako lep teren za njih. Da li si imao prilike da pecas mladicu na ovaj nacin? veliki pozdrav...
Hunting is a passion!
|
|
|
|
alex |
Objavljen 11.05.2011. 22:27
|
Lovčina
|
dalibor kaže:
alex kaže:
dalibor kaže:
Drago mi je da nas je sve vise na ovoj temi potrudicu se sutra da postavim slike pribora i varalica sa kojima sam ja imao najvise uspeha. Reci mi sta koristis od najlona i struna? Ja isto volim da pecam smudja na uscu Save i Vrbasa,inace jako lep teren za njih. Da li si imao prilike da pecas mladicu na ovaj nacin? veliki pozdrav...
Kolega pecam na varalicu od 2003godine a ovako pecam na kanap od 10libri power pro stam dam sped cast koji mi je som dva puta lomio jer mu nisam mogao nista inace najvise volim da pecam smudja i bucova za to sam najvise posvetio vremena i u tome sam uspesan pozdrav
|
|
|
|
dalibor |
Objavljen 11.05.2011. 23:42
|
Stari član
|
alex kaže:
dalibor kaže:
alex kaže:
dalibor kaže:
Kolega pecam na varalicu od 2003godine a ovako pecam na kanap od 10libri power pro stam dam sped cast koji mi je som dva puta lomio jer mu nisam mogao nista inace najvise volim da pecam smudja i bucova za to sam najvise posvetio vremena i u tome sam uspesan pozdrav
Lep izbor, ovde kod nas ima dosta i bucova ja ga pecam na sistem kozijih dlaka, ako si upoznat sa t im? ili recimo spintwister i bio sam uspesan u vecini slucajeva.
Hunting is a passion!
|
|
|
|
alex |
Objavljen 12.05.2011. 12:46
|
Lovčina
|
dalibor kaže:
alex kaže:
dalibor kaže:
alex kaže:
dalibor kaže:
Lep izbor, ovde kod nas ima dosta i bucova ja ga pecam na sistem kozijih dlaka, ako si upoznat sa t im? ili recimo spintwister i bio sam uspesan u vecini slucajeva.
Pecao sam ga na koziju bradu nisam nesti preterano imao uspeha ali sam ga najbolje pecao na bakarni kasmaster koji sam dobio na poklon od mog velikog prijatelja Kikoša
|
|
|
|
dalibor |
Objavljen 12.05.2011. 14:14
|
Stari član
|
Ovo je deo opreme koji je uvek uz mene i ne vadim ga iz auta, imao sam dosta uspeha sa svim varalicama. Uglavnom loveci mog najdrazeg protivnika stuku.
Hunting is a passion!
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 12.05.2011. 14:30
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Momci bilo bi zgodno da tema ima i malo edukativnog karaktera, tek toliko da našim iskustvom pomognemo mlađim kolegama, kakvo je vaše mišljenje o ovom predlogu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 12.05.2011. 14:34
|
Veteran
|
tako je i krenulo na pocetku pa treba samo nastaviti. Nas par je pisalo i onda stalo jer izgleda ima malo varalicara na forumu. Ja drugacije ne pecam pa o drugim nacinima pecanja i ne pisem.
|
|
|
|
dalibor |
Objavljen 12.05.2011. 14:44
|
Stari član
|
DakiNS kaže:
Momci bilo bi zgodno da tema ima i malo edukativnog karaktera, tek toliko da našim iskustvom pomognemo mlađim kolegama, kakvo je vaše mišljenje o ovom predlogu
Svakako samo svi lovimo razlicite vrste ribe sa ovom tehnikom, pa bih o tome moglo jako puno da se pise, ali mislim da je najvaznije opcenito pomenuti sve vrste varalica i njihov rad jer kad bih se ulazilo u detalje, mogli bi knjigu napisati. Ili da se otvori tema vestacki mamci recimo,sta mislite o tome? jer ja sam vec otvorio temu ribe u nasim vodama. Pozdrav
Hunting is a passion!
|
|
|
|
alex |
Objavljen 12.05.2011. 15:24
|
Lovčina
|
Bucov 3kg 320g na kastmaster
Moj pocetak moj otac sa smudjem 6kg 750g i Ja sa smudjem od 3kg 550g moj prvi smudj davne 2003godine
A ovog soma je uhvatio moj otac som ima preko 20kg nismo ga merili jer smo zurili da ga vratimo u vodu naime pecali smo smudja a on je udario na fantoma calipsa dok smo pecali smudja borba je trajala oko 45min jer smo imali smudjarski pribor i odmah posle slikanja je vracen u vodu i dalje pliva Gruzanskim Jezerom i juri situ
ova stuka dosla je na Kikos jerk imala je oko kilo ipo ali Sam je pustio bila je prvenac prosle godine
|
|
|