Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Varaličarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Varaličarenje
Sniper Hunter
 Ne rece mi za stormove i stavi slike od orki da vidim sta da trazim i u kojim duzinama ako mozesStidljiv
i55.tinypic.com/n30w7s.jpg
Za ovo znam od storma da bandari uzimaju ko ludi cak ikoji su malte ne velicine varalice
i53.tinypic.com/bf2sjs.jpg

i56.tinypic.com/30aezyx.jpg

chaki
 Ovog sa ulivenom glavom sam retko koristio a znam da ga mladicari koriste i da ga traze. Ovi ostali Stormovi su dobre gume ja znam dosta cesto da kazem kad hoce on ce i na pertlu da udari a kad nece mz ga 'ebat nece pa nece.

Evo Orka guma koje su za preporuku

i55.tinypic.com/120mgbp.jpg

Gornji red ORKA KOSAC ,donji red sleva na desno ORKA shadtvister i na kraju ORKA Sirena. Idealna za mirniju vodu za jezera.
Kad dodjes zvacemo Jocu Orku ili cemo uzeti u Bgdu ima ih u prodaji ili reci ako neko dolazi da ti posaljem koju kesicu.

Ono sto takodje najiskrenije preporucujem je guma od jednog decka iz Bogatica koji ih pravi profesionalno a izuzetno lvne gume a u odnosu na sve ove nabrojane jeftiniji sigurno.
Fantasticna guma koja je vec pokazala rezultate na smudja a sad se tek spremam da je testiram na pravi nacin samo da prodje lovoistaj na smudja. Jedva cekam 01.05.

img534.imageshack.us/img534/8849/bild0777.jpg
chaki priložio:
02022011032.jpg

O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Sniper Hunter
 Hvala chaki na iscrpnim informacijama!B)

chaki
 evo jedne lepe stuke sa proslonedeljog odlaska na jezero Joca inace ulov mog drugara
[movie=youtube]P4xfEUmEDUM[/movie]

Sniper Hunter
 chakiB)

dalibor
 evo nekih stvarcica koje ja koristim samo jedan deo arsenala Smile
dalibor priložio:
cam_0054.jpg

Hunting is a passion! Pas

chaki
 Obzirom na varalice pecas stuku jer su tu jerkovi i kasike najzastupljenije. Dobra izbor Monarh jerkova mog dobrog prijatelja kod njih nema promasaja jer love uvek.
Obavezno ubaci za stuku i LUSOX 2 i 3 i tu nema promasaja

DakiNS

chaki kaže:
Obzirom na varalice pecas stuku jer su tu jerkovi i kasike najzastupljenije. Dobra izbor Monarh jerkova mog dobrog prijatelja kod njih nema promasaja jer love uvek.
Ima lepu kolekciju i za Bassa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

dalibor

chaki kaže:

Hvala na savetima, inace ovo je samo deo pribora tako da cu postaviti jos koju slicicu. Stuku obozavam inace moj omiljeni protivnik jedan veliki predator vredan svakog postovanja.

Cvele
 Kad me ne bude mrzelo slikacu manje vise moj, jer sam ja jos mlad, ali ocev pribor, pa cete da komentarisete... ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

alex

dalibor kaže:

Kolega i Ja sam varalicar pecam smudja ,stuku,bucova,soma to jest pecao sam vise ne varalicarim imao sam lepe ulove i mali savet kad pecas stuku a vidim da imas lep pribor obavezno kupi ako mozes kasiku Americku crvene oko RED Eye i KIKOŠ JERK i sa tim neces imati pormasaja sa Kikos jer sam satirao stuku
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

dalibor

alex kaže:

dalibor kaže:

Kolega i Ja sam varalicar pecam smudja ,stuku,bucova,soma to jest pecao sam vise ne varalicarim imao sam lepe ulove i mali savet kad pecas stuku a vidim da imas lep pribor obavezno kupi ako mozes kasiku Americku crvene oko RED Eye i KIKOŠ JERK i sa tim neces imati pormasaja sa Kikos jer sam satirao stuku

Drago mi je da nas je sve vise na ovoj temi potrudicu se sutra da postavim slike pribora i varalica sa kojima sam ja imao najvise uspeha. Reci mi sta koristis od najlona i struna? Ja isto volim da pecam smudja na uscu Save i Vrbasa,inace jako lep teren za njih. Da li si imao prilike da pecas mladicu na ovaj nacin? veliki pozdrav...

alex

dalibor kaže:

alex kaže:

dalibor kaže:

Drago mi je da nas je sve vise na ovoj temi potrudicu se sutra da postavim slike pribora i varalica sa kojima sam ja imao najvise uspeha. Reci mi sta koristis od najlona i struna? Ja isto volim da pecam smudja na uscu Save i Vrbasa,inace jako lep teren za njih. Da li si imao prilike da pecas mladicu na ovaj nacin? veliki pozdrav...

Kolega pecam na varalicu od 2003godine a ovako pecam na kanap od 10libri power pro stam dam sped cast koji mi je som dva puta lomio jer mu nisam mogao nista inace najvise volim da pecam smudja i bucova za to sam najvise posvetio vremena i u tome sam uspesan pozdrav

dalibor

alex kaže:

dalibor kaže:

alex kaže:

dalibor kaže:

Kolega pecam na varalicu od 2003godine a ovako pecam na kanap od 10libri power pro stam dam sped cast koji mi je som dva puta lomio jer mu nisam mogao nista inace najvise volim da pecam smudja i bucova za to sam najvise posvetio vremena i u tome sam uspesan pozdrav

Lep izbor, ovde kod nas ima dosta i bucova ja ga pecam na sistem kozijih dlaka, ako si upoznat sa t im? ili recimo spintwister i bio sam uspesan u vecini slucajeva. Smile

alex

dalibor kaže:

alex kaže:

dalibor kaže:

alex kaže:

dalibor kaže:

Lep izbor, ovde kod nas ima dosta i bucova ja ga pecam na sistem kozijih dlaka, ako si upoznat sa t im? ili recimo spintwister i bio sam uspesan u vecini slucajeva. Smile

Pecao sam ga na koziju bradu nisam nesti preterano imao uspeha ali sam ga najbolje pecao na bakarni kasmaster koji sam dobio na poklon od mog velikog prijatelja Kikoša

dalibor
 Ovo je deo opreme koji je uvek uz mene i ne vadim ga iz auta, imao sam dosta uspeha sa svim varalicama. Uglavnom loveci mog najdrazeg protivnika stuku. Smile
dalibor priložio:
cam_0065.jpg

DakiNS
 Momci bilo bi zgodno da tema ima i malo edukativnog karaktera, tek toliko da našim iskustvom pomognemo mlađim kolegama, kakvo je vaše mišljenje o ovom predlogu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

chaki
 tako je i krenulo na pocetku pa treba samo nastaviti. Nas par je pisalo i onda stalo jer izgleda ima malo varalicara na forumu. Ja drugacije ne pecam pa o drugim nacinima pecanja i ne pisem.

dalibor

DakiNS kaže:
Momci bilo bi zgodno da tema ima i malo edukativnog karaktera, tek toliko da našim iskustvom pomognemo mlađim kolegama, kakvo je vaše mišljenje o ovom predlogu

Svakako samo svi lovimo razlicite vrste ribe sa ovom tehnikom, pa bih o tome moglo jako puno da se pise, ali mislim da je najvaznije opcenito pomenuti sve vrste varalica i njihov rad jer kad bih se ulazilo u detalje, mogli bi knjigu napisati. Ili da se otvori tema vestacki mamci recimo,sta mislite o tome? jer ja sam vec otvorio temu ribe u nasim vodama. Pozdrav

alex
 img683.imageshack.us/img683/2769/bucov.jpg
Bucov 3kg 320g na kastmaster

img857.imageshack.us/img857/8377/smudjevi.jpg
Moj pocetak moj otac sa smudjem 6kg 750g i Ja sa smudjem od 3kg 550g moj prvi smudj davne 2003godine

img861.imageshack.us/img861/2825/mojsom18kg.jpg
A ovog soma je uhvatio moj otac som ima preko 20kg nismo ga merili jer smo zurili da ga vratimo u vodu naime pecali smo smudja a on je udario na fantoma calipsa dok smo pecali smudja borba je trajala oko 45min jer smo imali smudjarski pribor i odmah posle slikanja je vracen u vodu i dalje pliva Gruzanskim Jezerom i juri situ

img51.imageshack.us/img51/3980/stuka1kg100g.jpg ova stuka dosla je na Kikos jerk imala je oko kilo ipo ali Sam je pustio bila je prvenac prosle godine

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,083,479 posete www.srbijalov.com