Lovačka komora
|
Sremac75 |
Objavljen 29.12.2010. 19:26
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
zoranp kaže:
...a tek da vidite gospodinovu lepu kuću i te prelepe uzgojne objekte za poniće konjiće..nisam ja hteo prvi,ali kako priča selo gospodin Kunovac je jaka faca još dok je u šumariji radio sa gospodinom koji je kažu u crno zavio tu ustanovu,a kad su završili poslovanje via pokrajinska zgrada,a sada još više....e vala žviždao sam 5 oktobra, ali volio bih opet, jer ovi su i Slobu zaj...i po igračkim sposobnostima,a od priče koju su imali kako će stare igrače skloniti, posta nova ulaze stari veterani u naše redove...e moja gospodo ...ma kakva evropa niste vi ni za albaniju...pa doveli ste nas da budemo gori i od nje...
http://www.novost...70-miliona
To je to.

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 29.12.2010. 19:33
|

Admin

|
Šta je, ostali ste bez teksta???
Čitajte, čitajte!!!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
saja rudnik |
Objavljen 29.12.2010. 19:36
|

Stari član

Upisa: 224
Pristupio: 11.06.2010. 08:48
|
Lalo pod hitno malo bolja zastita ovog sajta.Izgleda mi da imamo prijatelje koji ubacuju viruse samo tako...5min sam ovde preko 36 pokusaja upada je bilo sve sa Trojan Agent..Sad dal je zbog ove teme ili zbog jos neke nezna, ali je evidentno da ovo nekome smeta..36.puta sam hapsen,privodjen za vreme Slobe,ako to vreme ponovo dolazi pa cak i ove komunikacije zele da utru onda jeb.ga.Vreme je pakovati kofere i ici odavde u tri lepe materine.Citao sam nov pravilnik ili kako su ga vec krstili,jebo im pas mater,sve ista govna od vremena komunista pa do danas.Ja bi se makar nekad zapitao ali ovi se nekrste.Aman bre dosta vise i dokle bre vise.A mom pradedi oduzeli 100hektara suma,livada itd a znate kad ce da mi vrate...nikad..Imao bi ja tu da lovim da mi nikakva LU,LSS,i ostale institucije lopova i govana neprivire tu...UH... |
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.12.2010. 19:36
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
E sremac, moraćeš malo da mi pojasniš kakve veze ima Drobac sa Komorom, ili sa Kunovcem, ili sa već nekim aktuelnim faktorima
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 29.12.2010. 19:40
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Da se ne zalećem puno... neželim ipak da vređam gospodina koji je izašao u susret meni i Sremcu i omogućio nam da se obratimo pojedinim dužnosnicim koji su nadležni nama ..tako da ovim putem opet želim zahvaliti, a na neki način i opet apelovati na gospodina Strnada po pitanjima koja su ovde aktuelna,a sa kojima smo ga upoznali... ...gospodine Strnad imam još uvek poverenja u mlade snage i ljude koji veruju u bolje sutra, zato vam ipak još uvek verujem ... B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.12.2010. 19:41
|

Moderator

|
zoranp kaže:
Da se ne zalećem puno... neželim ipak da vređam gospodina koji je izašao u susret meni i Sremcu i omogućio nam da se obratimo pojedinim dužnosnicim koji su nadležni nama ..tako da ovim putem opet želim zahvaliti, a na neki način i opet apelovati na gospodina Strnada po pitanjima koja su ovde aktuelna,a sa kojima smo ga upoznali...  ...gospodine Strnad imam još uvek poverenja u mlade snage i ljude koji veruju u bolje sutra, zato vam ipak još uvek verujem ... B)
Eee moj Zorane...
A ja sam mislio da sam jedini Don Kihot, poslednji romantičar!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 29.12.2010. 19:42
|

Admin

|
Lala kaže:
E sremac, moraćeš malo da mi pojasniš kakve veze ima Drobac sa Komorom, ili sa Kunovcem, ili sa već nekim aktuelnim faktorima
Podebljao sam ti u Zoranovom upisu koji sam citirao!
Jedno vreme su radili zajedno.

|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 29.12.2010. 19:46
|

Lovčina

|
Lalo čovek je bio fer i barem nas je saslušao i odvojio vreme za nas obične smrtnike...ja sam na tome zahvalan, a šta će biti dalje pokazat će vreme...neželim da me čovek smatra lajavcem i nezahvalnikom....samo da se zna ja to nisam niti ću biti,a pravo na slobodnu reč ima svako,pa i ja....
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.12.2010. 19:47
|

Moderator

|
Lepo bogami!!
Taj detalj mi nije poznat.
Još jedan prilog biografiji g.Kunovca.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.12.2010. 19:47
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
LSS JE DAO SVOJE PRESTAVNIKE ZA KOMORU U KOJU SU PO SILI ZAKONA USLI I CLANOVI IZ VOJVODINE I IZ LSS KOJE SMO MI LOVCI DOVELI TU GDE JESU!ministarstvo je dalo svoje prestavnike !!!
Sad nama lovcima ne odgovaraju ljudi iz saveza koji nas prestavljaju a mi smo te iste podrzali da zastupaju nase interese a oni niti su nas obavestavali sta se desava niti su konsultovali udruzenja sta i kako da urade i sad nam nevalja zakon i komora koja je REALNOST!!!
KO JE LUD U OVOJ PRICi?????Ni smo krivi sto kao lovci nasi zvanicni prestavnici lss i lsv nismo na vreme obavestavani sta ce biti pa kad su bitke izgubljene i nadleznosti lssi lsv ajte vi lovci da vodite rat sa ministarstvom a mai vasi zvanicni prestavnici mi nismo znali i nismo ucestvovali u svemu tome i nas niko nista nije pitao a PRIMAMO I DALJE PLATE I NAMA JE LEPO SAMO MORAMO SADA TAj novac za plate i da zaradimo jer su nam nadleznosti svedene na minimum!!!OVAKVU PRICU NEBI PROGUTAO PAS SA MASLOM!!!!!ZAMENA texs i neobavestenost lovaca od strane nasih prestavnika koji sada peru ruke od svega !!!PLATE I DALJE PRIMAJU!!!!!REDOVNO!!!!! |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 29.12.2010. 19:48
|

Lovčina

|
Lalo obriši ovaj post jer mi je rpliciro bezveze ..nešto ja čačkao po tastaturi
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.12.2010. 19:53
|

Moderator

|
zoranp kaže:
Lalo čovek je bio fer i barem nas je saslušao i odvojio vreme za nas obične smrtnike...ja sam na tome zahvalan, a šta će biti dalje pokazat će vreme...neželim da me čovek smatra lajavcem i nezahvalnikom....samo da se zna ja to nisam niti ću biti,a pravo na slobodnu reč ima svako,pa i ja....
Zoki, pa njegov POSAO je da sasluša to što ste imali da iznesete. Izmedju ostalog i za to PRIMA PLATU.
Jel ti to njemu kao običan smrtnik, izražavaš zahvalnost što radi svoj posao? Ponizno zahvaljujemo na tome što se meša u svoj posao, jer je on 'neobičan smrtnik', nadčovek... Pa upravo zbog tog i takvog stava oni se bahate i rade ovako kako rade!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.12.2010. 20:16
|

Lovčina

|
Drago mi je da cujem da je Strnad pokusao da pomogne lovcima iz B.Palanke !Po sili zakona gos Kunovac je morao da udje u komoru kao zvanicni prestavnik vojvodjanskih lovaca koji su ga tu i doveli izborom udruzenja iz vojvodine!!Mi iz Sbije ga tu nismo postavili! Popovic je takodje ali ispred poljoprivrednog fakulteta sa jos 6 delegata clan komore i to po meni nije problem jer su oni zakonski izabrani za zastupanje lovaca !drugi je problem sto nemamo adekvatne informacije od ljudi koje smo mi izabrali i koji posle bitke glume generale!!??????? |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.12.2010. 20:20
|

Lovčina

|
Imam utisak da su svi sa foruma hteli da udju u komoru!!!!!!!!!Ljudi to je strucan organ koji cine ljudi od struke !!!grugo je pitanje da li se oni nama svidjaju ili ne!!to moze da bude predmet diskusije !!!
Hvala bogu da je proslo vreme kad su metaloglodaci radili u skolama kao profesori i kad su domacice pisale zakone i pojedine dadilje!!!
Valjda se nesto promenilo |
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.12.2010. 20:32
|

Moderator

|
Pa, Slavo, nisi u pravu: mladji Kunovac je ZAPOSLEN u LSV, kao stručni saradnik, dakle, nije izabran, nego je zaposlen. Stariji Kunovac je takodje ZAPOSLEN u pokr. sekretarijatu za poljoprivredu, niko ga nije birao! To je velika razlika druže!
A ko je baš njih dvojicu delgeriao tamo u Kamoru, to je pravo pitanje!
A koliko je g.Strnad hteo da pomogne ovim momcima iz Palanke, ne znam, možda jeste a možda i nije, možda je pokušao a možda i nije, uglavnom, rezultata nema nikakvih. Svako to može da tumači na svoj način. Znam samo, da je posle posete g.Strnada, prozvani g. Kunovac dobio unapredjenje, sa mesta savetnika, na mesto pomoćnika sekretara!!! Ako je to bio paket pomoći, onda Strnad nije pomagao! A sad oko Komore, mladji Kunovac pravac u Nadzorni odbor Kamore, što znači da će po funkciji moći biti i na sednicama UO Kamore.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.12.2010. 20:38
|

Lovčina

|
zasto ne pitate lsv ko je i po kom osnovu usao u komoru?meni je logicno da predsednik i ljudi od struke udju u komoru pa vi ste birali te ljude koji su sada na tim funkcijama u vasem savezu kao i mi u lss!MI SMO IZABRALI POGRESNE LJUDE DA BIJU NASE BITKE!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.12.2010. 20:45
|

Lovčina

|
Sto moj tata nije neki ministar a ja da budem nacelnik skolske uprave to bi bilo super!!!!Nazalost nisam te srece!!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.12.2010. 20:49
|

Moderator

|
Pa evo Slavo, postavio sam barem 5 puta pitanje, KO je delegirao te ljude? Niko ne zna! Predsednik LSV Beuković i sekretar Zeremski nisu išli, nego su poslali Kunovca i predednika LU Žitište, Kušića. Šta da ti kažem, kad niko ništa ne zna, a ovi ćute i burgijaju, i nameštaju situaciju. Šema je objašnjena na prethodnim postovima.
Nego, kakva je uloga Strnada u Komori, da li je ima? Da li znaš?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.12.2010. 21:04
|

Lovčina

|
Miodrag je clan skupstine bez nekih drugih obaveza !mladog Kunovca je delegirao lss i Kusica !Ako se nevaram jedan je clan nadzornog odbora a stariji Kunovaje clan upravnog odbora!Ovo treba proveriti jer nisam 100% siguran za nadzorni i upravni odbor! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.12.2010. 21:14
|

Moderator

|
ssslavaplana kaže:
Miodrag je clan skupstine bez nekih drugih obaveza !mladog Kunovca je delegirao lss i Kusica !Ako se nevaram jedan je clan nadzornog odbora a stariji Kunovaje clan upravnog odbora!Ovo treba proveriti jer nisam 100% siguran za nadzorni i upravni odbor!
Mladog Kunovca i Kušića delegirao LSS?!?! Da nisi pogrešio? Možda si mislio na LSV?
KO JE BIRAO DELEGATE, I PO KOJIM OVLAŠĆENJIMA I KRITERIJUMIMA????
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|