Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana
Sremac75
 Znao sam!
Limine, Limune, crni Limune!Jaooo
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Jank
 Na takmičenju za najveći brk ŠAKALIJADE pobedio je jedan dobar čovek KRAJIŠNIK .....eVO I SAM SE PREDSTAVIO U DRUŠTVU PREDSTAVNIKA SEDME SILE....

:uF

img80.imageshack.us/img80/7375/brci.jpg

Ako neko ima veći....(Mislim brkove)......neka se javi ...za nagradu...ha ha ha...iveli
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Sremac75
 APSOLUTNI POBEDNIK!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Limun
 Ja namerno nisam hteo iz gepeka da nosim alkohol na čeku al ovi moji imaju nos ko ovi šakali što su nas izbegavali ma osetili rakiju na 100m a ja samo lizno da vidim kakva je, majkemi Sremac! A ono vino što smo ja I Mirko šetali šta ćemo sa njim? 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Browningbar

Sremac75 kaže:

A vi Čarapani ste stvarno baksuzi, pa vi nikoga niste videli!Jaooo

Ma videli smo mi vas kolega Sremac, samo nismo znali da ste to vi!SmekoSmekoSmekoConfused
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 E ovako treba Admini da naprave temu "LICNA KARTA" svako svoju sliku da stavi,mozda coveka sretnes ovako negde a ne poznajes ga. A vec uvece sa njim catujes na forumu.... Zoran ima brk alal mu vera....B)

Sremac75

PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

Limun kaže:
Ja namerno nisam hteo iz gepeka da nosim alkohol na čeku al ovi moji imaju nos ko ovi šakali što su nas izbegavali ma osetili rakiju na 100m a ja samo lizno da vidim kakva je, majkemi Sremac! A ono vino što smo ja I Mirko šetali šta ćemo sa njim?

Nazad u dedino bure!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Browningbar
 Ja sam kolegu Zorana video jos kad smo stiglu u centar sela ali nisam bio bas siguran da je to on, jer sam ga pre toga video na fb profilu samo!Confused

Knele, odlicna ideja za temu Licna karta samo da je Admini usvoje!B)

Imenjace, mi smo stajali svo vreme oko lovine, cak smo i gledali kada se Sremac slikao sa klincom!Sad
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 Da se ne ukvari Sremac...GrinB) Pa Browing bez zezanja sta je Srbija malo mesto mozda sretnes coveka bilo gde...Smile

Jank
 Devojka je čarne oči klela sve gledaste danas ne videste....Milutina i njegova družina ......

pu je,,,.. ti ku.... sreću....Pas

joksa
 podrzavam ideju kolege!ali mislim da jednom coveku od danas to netreba!kolega zoranp od danas je medijska licnost!pozdrav za njega!
covek je bogat onoliko koliko ima prijatelja!

charuga

Jank kaže:
ADMIN...Jank....Lala....i...Charuga

img821.imageshack.us/img821/4771/dscn3678q.jpg

Kakve momčine.....pogotovu ovaj šatirani između Janka i Charuge.....ha ha ha...:uF

evo i ja da se oglasim..pomesana su mi osecanja..dosao sam bolestan da upoznam drugare sa foruma ali ovi slavini bas zakazali..slavi svaka cast ali ovi njegovi bi mogli svasta da nauce od njega..drago mi je da sam upoznao opicenog janka,banatskog fazana,lalu,sremca..admina
jos kad bi znali ko nas je slikao?!?
ostavljam to adminima da odluce da li ce objaviti...sve u svemu zadovoljan sam,najverovatnije 06.02 idem kod onih margicana da se druzim sa vrscanima[b.fazanom]..nije preko sveta pa ako ima raspolozenih eto nove prilike za druzenje...
..............

mirko knezevic
 Zorana sad prepoznajem na stadionu ako treba i to bez dvogleda! Najveci brkovi u Srbiji!!! Ubedljivo!!!!!!!!!B) Smile

INTERMAKER
 A šta mislte da smo se okupljali na sajmu lova u Minhenu kada se nismo našli u Starom Selu.. Veliko je to selo Staro Selo ;)

P.S. Pozdrav za sve Staroseljane, kao i za one koji su mi ljubazno pokazali put do mesta susreta. Verujem da su danas i deca znala gde je lovačka zabava u Starom Selu Smile

Browningbar

Jank kaže:
Devojka je čarne oči klela sve gledaste danas ne videste....Milutina i njegova družina ......

pu je,,,.. ti ku.... sreću....Pas

E pa imenjace, sta da se radi, drugi put vise srece!

Samo za tebe imenjace!VeseloShockVeseloZivioRodjo

Pomogao: INTERMAKER
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 Tad ne bi videli M od Minhena a kamoli nekog sa foruma. Pogubili bi se kao Divlje Guske u magli... Al bi ovi moji(carapani)verovatni opet negde nanjusili rakiju!!!Grin

Browningbar
 Hvala Intermaker!ZivioRodjoAdmin Power

INTERMAKER: Nema na čemu Browningbar, samo veselo
Smile
Pravo u centar!
srbijalov

Browningbar
 Ako je tako Intermaker-u onda:

INTERMAKER: Opa cupaaaa Veselo Svaka čast na odabiru muzike B) Tu sam da pomognem koliko mogu Smile
Pravo u centar!
srbijalov

Jank
 Umesto da idem na posao ja reko da pogledam ao....ha ha ha....:uF

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,581 posete www.srbijalov.com