Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: TOZ 63

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
TOZ 63
I Jevtic

DakiNS kaže:
Kako god, ali nemoj misliti da ćeš proći neopaženoB)NinjaLupaZum

kakvi crni to ja planiram da u NS udjem na velika vrate ako me ne proterate kroz spijunkuCao poljubac
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

canis aureus
 Van teme nije tema TOZA!Nazad na temu

sjeftic kaže:
evo jedne 63 reparirane i malo podmladjene mada ja nevolim hrom ali ko mene i pita

i43.tinypic.com/vg51jp.jpg

i42.tinypic.com/10zstjm.jpg

i42.tinypic.com/oavxmp.jpg

evo maJestro da te neko pita:
umesto hroma koji ne volEš šta bi uradio(koju zaštitu) da si se pitao?
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

I Jevtic
 pa druze da ti odgovorim po mom je oruzje uvek bilo crno brunirano ili da se neradi nista jer kada se radi bilo kakva zastita oruzje gubi na izgledu samoj boji metala nema tu ostrinu kad se pogleda e sad ako si pedantan lovac onda ti takvo oruzje nece nikad propast ali ako si iole malo zaboravan za odrzavanjem onda polako srljas u propast sa svojom puskom pozdravBye

canis aureus
 Hmmm
"da se ne radi ništa" - znači samo ispolirani metal?

maestro skupljam informacije ... u skorije vreme planiram da te posetim a u vezi "završne zaštite" na baskuli i još nekih radova o čemu ćemo tad kad se vidimo.
Dim

I Jevtic

canis aureus kaže:
Hmmm
"da se ne radi ništa" - znači samo ispolirani metal?

maestro skupljam informacije ... u skorije vreme planiram da te posetim a u vezi "završne zaštite" na baskuli i još nekih radova o čemu ćemo tad kad se vidimo.

druze nista se nesekirajByeB)

nemeza
 canis, nedaj mu ništa u ruke upropastiće. Shock Posle će da bude Shock paGlavu o zid, nemoj da kažeš da te nisam upozorio. Smeko

I Jevtic

nemeza kaže:
canis, nedaj mu ništa u ruke upropastiće. Shock Posle će da bude Shock paGlavu o zid, nemoj da kažeš da te nisam upozorio. Smeko

pa jeste tebi sam sarao flomasterom zato sto si reko da imas samo dvesta evra za gravuru Pfft a njemu cu da uradim lepo on je covek platisa nije ciketan ko tiBye

Podunavac
 Ako mu slučajno otpadne nešta sa puške nakon reparacije (kao nekima ručica zatvarača) ovaj put budi u pripravnosti i odma ga slikaj, da mu vidimo facu. Šteta što onaj slučaj nismo ovekovečili aparatom za uspomenu.ROFL
Tri prsta 2Kolce

I Jevtic

Podunavac kaže:
Ako mu slučajno otpadne nešta sa puške nakon reparacije (kao nekima ručica zatvarača) ovaj put budi u pripravnosti i odma ga slikaj, da mu vidimo facu. Šteta što onaj slučaj nismo ovekovečili aparatom za uspomenu.ROFL

ja sam lepo reko da mu to netreba jer ja kad radim od obicnog pravim poluautomat a vi navalili stavi pa stavi verovatno ste se plasili da karabin neizgubi u tezini ROFL

Hunter93
 Ja se izvinjavam sto skrecem sa teme,zanima me kakva je razlika izmedju Toz-BM i Toz 63 u obelezjima,ako moze neko da mi kaze...hvala u napred Smile

Cvele
 Kakvu sam Toz-ovku vid'o pre neki dan... Ups Kao nova, kao da je izasla iz prodavnice taj dan... ponosni vlasnik kaze da nije ispalila ni 50-ak metaka...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

canis aureus

Hunter93 kaže:
Ja se izvinjavam sto skrecem sa teme,zanima me kakva je razlika izmedju Toz-BM i Toz 63 u obelezjima,ako moze neko da mi kaze...hvala u napred Smile

Razlika je uglavnom u završnoj obradi koja je bolja na TOZ63 i u hromiraTim unutrašnjostima cevi jer TOZ-BM je bRez chrome
Dim

pavlepavlaka
 psto sam nasledio od dede dve puske zastavinu polozaru i toz 63 obe u 16 ali me buni jedna stvar u oruzanom listu toz 63 pise marka BM-16 sta to znaci?? Smile
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

arli
 Otvori se sa nekom slikom pa da pokušamo rešiti enigmuB).

PEZ
 Vizuelno puske su iste i TOZ 63 i BM 16 a razlike je opisao kolega Canis.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Joe the hunter

I Jevtic kaže:

nemeza kaže:

pa jeste tebi sam sarao flomasterom zato sto si reko da imas samo dvesta evra za gravuru Pfft a njemu cu da uradim lepo on je covek platisa nije ciketan ko tiBye

A ja taman hteo da mu nosim da mi svajCuje rucicu zatvaraca.Uh dobro te videh ovo ,lele kakav maistor .A prvo nosim polomljen asov pa ako to zasvajcuje kako treba onda moze i rucicaHaHaHa

Joe the hunter

I Jevtic kaže:

nemeza kaže:

A ja taman hteo da mu nosim da mi svajCuje rucicu zatvaraca.Uh dobro te videh ovo ,lele kakav maistor .A prvo nosim polomljen asov pa ako to zasvajcuje kako treba i upuca da sam rilja ,onda moze i rucicaHaHaHa

pavlepavlaka
 moj TOZ 63
pavlepavlaka priložio:
2012-12-16_144213.jpg

pavlepavlaka
 evo
pavlepavlaka priložio:
2012-12-16_144234.jpg

pavlepavlaka
 ovo je oruzani list
pavlepavlaka priložio:
2012-12-16_144728.jpg

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,965,067 posete www.srbijalov.com