Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
DakiNS
 Sad će tajfuni iskoristiti novi izvozni brend.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Tomash

Lala kaže:
Evo kako bi jedan Nišlija rešio problem sa psima lutalicama (ima i video snimak izjave u članku):

http://www.kurir.rs/vesti/srbija/odgo...ak-1724235

Neka ih oderu nezno Odobreno Odobreno Odobreno

Smeko Smeko Smeko Smeko Smeko Smeko Smeko Smeko Smeko Smeko Smeko Smeko Smeko Smeko

dzudzubajac
 Rekao bih da je kolega Dreger izašao u "Predatoru" Smile
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

sheytan
 ^ https://www.youtu...Y6k#t=132s

Bravo 2
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

dzudzubajac
 www.dodaj.rs/f/x/Hd/sz763m8/20150403220549.jpg
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

DakiNS
 Neverovatno kolika je količina neznanja, i želja za većim tiražom novina. Ovo da nije tužno i zlobno bilo bi smešno . Pisac ovog teksta zajedno sa Slavinom prijateljicom Lelom Bucek trebali bi da idu na posmatranje ili da se posvete pisanju bajki za pacijente u LL.

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/18811...-clanarinu

ssekir75
 ове би ЛУ требало да тужи због клевете и нарушавања угледа. а да би требало тако радити, требало би. само се надам да ће већ једном тај правилник и и змене закона, па да пегламо по штетницима puc puc
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

krilas
 Pa nije ni cudo kada ljudi kojima upadne kamencic u cipelu piju lekove protiv bolova, a ne izuju se i izbace ga iz cipele!Ups
Siroma

neca90

ssekir75 kaže:
ове би ЛУ требало да тужи због клевете и нарушавања угледа. а да би требало тако радити, требало би. само се надам да ће већ једном тај правилник и и змене закона, па да пегламо по штетницима puc puc

Ssekir75,sto da radimo jednostavno i efikasno,kad mozemo da sve to da razvucemo u nedogled,i umesto prakticnih resenja da prodajemo maglu???Sto da radimo onako kako treba kad hocemo da budemo veci katolici od pape???Sto je to komplikovanije-mi smo pametniji!Sto narod vise strada od tih "divnih stvorenja"-mi smo humanijiSadU svim zemljama clanicama Evropske Unije( ako ne u svim,u vecini sigurno) se problem pasa lutalica resava njihovim usmrcivanjem!Doduse,ne odstrelom,vec eutanazijom!Prosto!Ali mi ne!Mi hocemo da budemo "humaniji",pa kazemo NE tamanjenju stetocina koje tamane plemenitu divljac i napadaju ljude!U tome je nasa velicina!Oni Evropljani,sram ih bilo,bas su nehumani prema tim "divnim stvorenjima za ciju je nesrecnu sudbinu kriv covek"!
Tezimo kao nekoj Evropskoj Uniji,ali se za neke stvari i dalje pravimo pametniji-oni imaju regulisano odgovorno vlasnistvo,a psi cijim se vlasnicima se ne moze uci u trag se eliminisu,po kratkom postupku!A kod nas neodgovorno vlasnistvo se ne sankcionise,ali se zato izvori bolesti,zaraza i napada stroje,jer je tako "humano"SadUmesto da se izvrsi eutanazija ili odstrel!

Cak i hipoteticki,kad bi vecina vlasnika bili odgovorni,ne verujem da bi to moglo da resi ovaj problem,jer gro kerova luta po poljima,pa se isti ne mogu tako lako uhvatiti kao oni po gradovima,u cilju primene "humane" metode!

krilas
 Tezimo kao nekoj Evropskoj Uniji,ali se za neke stvari i dalje pravimo pametniji-oni imaju regulisano odgovorno vlasnistvo,a psi cijim se vlasnicima se ne moze uci u trag se eliminisu,po kratkom postupku!A kod nas neodgovorno vlasnistvo se ne sankcionise,ali se zato izvori bolesti,zaraza i napada stroje,jer je tako "humano"SadUmesto da se izvrsi eutanazija ili odstrel!
ETO RESENJA!
Siroma

ssekir75
 гледао сам на анимал планету да и руси муку муче са џукцима луталицама. додуше, по градовима, јер они као и свака нормална држава немају невладине организације (забрањене су). ајмо једна могућност како решавају проблем? ;) такође врло занимљива информација била на нат гео вајлд, домаће мачке одговорне су за истребљење 33 (тридесет и три) врста птица!!! поред тога, заузимају територију рисовима, пошто ови осећају да домаћа мачка има људску заштиту. и што сад нико не напада домаће мачке за истребљивање угрожених врста?!? Besan ПРАВДА ЗА ЛОВЦЕ!!! Njanjanja
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Limun
 http://www.tarzan...i-kuckari/
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

krilas
 Nije lako razmisljati sopstevenom galvom! A jos je teze imati svoj stav! I boga mi jos je teze videti jedno drvo u sumi, a zamisli tek sumu od jednog drveta!udaranje
Siroma

nidzamotocross
 ^^HA HA Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

krilas
 Filozofija je opasna stvar, a tek logika! A u zemlji Srbiji narocito! E zato i jesmo tu gde smo!
Siroma

DakiNS
 Interesantno je to da veče pre izborne skupštine, nema ni reči na drugim lovačkim forumima, izgleda da se čeka pobednik da bi se izabrala strana. Čak ni oni koji uzimaju lovačke novce potpuno ne zasluženo.

Sremac75
 i58.tinypic.com/qp1o5x.jpg

Indjijanac kaže:

trenuTCi čestitanja,čovek koji je opsednut "Milošem velikim" i njegov čika "evodija" čestitaju zameniku predsednika saveza na drugom mandatu.
Još jednom pogledajmo sliku na kojoj se vidi oduševljenje što je Miloš Veliki Nezamenjivi ostao na mestu zamenika predsednika.

slavaplana kaže :
Ljucki je cestitati pobedniku.............ja nisam bio prisutan i nisam mogao da cestitam beukovicu?????
Sremac ga je dobro ocepio ali posle svega pruziti ruku je ipak ljucki..........

Без намере да се било коме правдам, али зарад истине морам да кажем да сам у после окончања Скупштине на изласку из сале пришао Заменику и рекао му : ЈА САМ ОЧЕКИВАО ДА ПОСЛЕ РЕЗУЛТАТА ГЛАСАЊА ПОДНЕСЕШ ОСТАВКУ? И само је то био мој разлог приласка њему, на шта ми је он пружио руку а ја сам је прихватио ... сад да ли из куртоазије или несвесно, нисам сигуран.
Онда је рекао све обно што сам већ на теми "ЛСВ" и написао (Бог који хода, М. Велики).
Све ово је могао добро да чује и Замеников подрепаш који је сам ко гов.анце стојао поред излазних врата чекајући да га Заменик погледа или да се по 11. пут чују телефоном, али тај клошар то неће рећи.
А несретни Слава и то попуши и наставља да дозвољава да га подмукли подрепаш искоришћава, док му се вероватно иза леђа слатко смеје, јер овај каже ово што он не сме ни да сања.

Просто је невероватна количина зависти према мени који сам један од ретких, јавно, и са именом и презименом, проговорио и супротставо се Милошу Беуковићу и Милану Пажину, ОНДА КАДА СУ БИЛИ НАЈЈАЧИ....уместо да ми се диве јер сам ја оно што они никада неће бити ма колико се трудили, јер образ неће поново да нарасте, јбг....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Glavna tema na drugim forumima: Sremac, Lala i Srbijalov! Grin

Dobro je.
Loše bi bilo kad nas niko ne bi primećivao! OndaK bi se ja zabrinuo. Ovako... Dobro je, a biće još bolje. A zamisli kad bi takvi koji se ubiše opanjakavajući nas kao babe na pijaci, počeli odjednom da nas hvale?!? E to bi bila muka!Shock Ovako, ništa drugo nisam ni očekivao od cvećki kojima je Srbijalov bio privremena ulaznica u šire krugove u lovstvu. Sad su dobili izlaznicu, pa šište jadni. Sami pali, sami se ubili.

Kažu ljudi, nije važno šta kaže, nego KO kaže. Ne jedim se. Srbijalov je za takve mislena imenica, nedostižna vrednost. A itekako bi se oni menjali sa mnom! Zato i kukaju kao Kalimero...

P.S.
Kad ćemo na patke? Može, ali pod uslovom da se redovno obaveštava Zamenik o našem kretanju! Policija i lovočuvari da budu obavezni deo scene!
P.S P.S
Čuo sam da se medju polovnom lovačkom garderobom 'second hand' može naći i odeća pokojnika? Ko to može na sebe da obuče, ja lepo ne znam? Razmišljam kako bih reagovao da znam da nosim tako nešto nečije... Mislim da bi me jeza prošla svaki put kad bih to oblačio, brrrrr!
A još gore da se oseti na dizel, ili da u džepu nadjem maznuta zrna 'kuruza'! Grin
Jeste da stoji ona priča da odelo ne čini čoveka, ali meni to ipak malo vuče na nekrofiliju...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 TopalovićROFL

Sremac75

Bracasremac kaže:
Bracasremac je ovde .....

Pitanja za INĐIJANCA:

1. Da li ste ti i fazanerista bili lovacki drugari pre 10 godina?
2. Da li si se salio sa fazaneristom na razne nacine i izmedju ostalog sipajuci mu ricinus u pivo,ali bezuspesno?
3. Da li je istina da ti to nikad nije zamerio?
4. Da li je istina da ti je on,da bi ti se revansirao namestio da pucas prepariranog srndaca i to 3x karabinom i 2x lovackom puskom i da si mu odbio rog i to u vreme lovostaja i na far? da li ga prepoznajes?

A ti Inđijanac koji imaš dva ponedeljka u lovu i to po Čortanovačkom ritu sa Bratijom u sumnjivoj organizaciji lova,kažu i lov na preparate ti nije stran čujem ida ima u SO.Ma. neka periona kažu kolege pere iznutra sve su evidentirali kažu da nije ni prijavljena C.C.C. .... tu negde radi se i knjigovodstvo ne prijavljeno....

i62.tinypic.com/2na7m7b.png срндаћ

i61.tinypic.com/sosg0l.png 1

i57.tinypic.com/dcep1w.png 2

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,140,028 posete www.srbijalov.com