Drugi pišu...
|
DakiNS |
Objavljen 02.04.2015. 20:31
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Sad će tajfuni iskoristiti novi izvozni brend.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Tomash |
Objavljen 03.04.2015. 13:34
|
Veteran
Upisa: 740
Pristupio: 04.02.2012. 17:44
|
Neka ih oderu nezno
|
|
|
|
dzudzubajac |
Objavljen 03.04.2015. 21:20
|
Veteran
Upisa: 555
Pristupio: 09.12.2014. 09:40
|
Rekao bih da je kolega Dreger izašao u "Predatoru"
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 03.04.2015. 21:27
|
Lovčina
Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
^ https://www.youtu...Y6k#t=132s
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|
|
dzudzubajac |
Objavljen 03.04.2015. 22:49
|
Veteran
Upisa: 555
Pristupio: 09.12.2014. 09:40
|
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 11.04.2015. 07:52
|
Admin
|
Neverovatno kolika je količina neznanja, i želja za većim tiražom novina. Ovo da nije tužno i zlobno bilo bi smešno . Pisac ovog teksta zajedno sa Slavinom prijateljicom Lelom Bucek trebali bi da idu na posmatranje ili da se posvete pisanju bajki za pacijente u LL.
http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/18811...-clanarinu
|
|
|
|
ssekir75 |
Objavljen 12.04.2015. 13:56
|
Lovčina
Upisa: 2438
Pristupio: 27.01.2013. 15:06
|
ове би ЛУ требало да тужи због клевете и нарушавања угледа. а да би требало тако радити, требало би. само се надам да ће већ једном тај правилник и и змене закона, па да пегламо по штетницима
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану
калибар је "производ" два броја означених милиметрима
не пучај шинко док им не видиш беоњаче
|
|
|
|
krilas |
Objavljen 12.04.2015. 16:24
|
Veteran
Upisa: 604
Pristupio: 02.11.2013. 17:40
|
Pa nije ni cudo kada ljudi kojima upadne kamencic u cipelu piju lekove protiv bolova, a ne izuju se i izbace ga iz cipele!
|
|
|
|
neca90 |
Objavljen 12.04.2015. 16:52
|
Veteran
Upisa: 530
Pristupio: 02.10.2010. 18:30
|
ssekir75 kaže:
ове би ЛУ требало да тужи због клевете и нарушавања угледа. а да би требало тако радити, требало би. само се надам да ће већ једном тај правилник и и змене закона, па да пегламо по штетницима
Ssekir75,sto da radimo jednostavno i efikasno,kad mozemo da sve to da razvucemo u nedogled,i umesto prakticnih resenja da prodajemo maglu???Sto da radimo onako kako treba kad hocemo da budemo veci katolici od pape???Sto je to komplikovanije-mi smo pametniji!Sto narod vise strada od tih "divnih stvorenja"-mi smo humanijiU svim zemljama clanicama Evropske Unije( ako ne u svim,u vecini sigurno) se problem pasa lutalica resava njihovim usmrcivanjem!Doduse,ne odstrelom,vec eutanazijom!Prosto!Ali mi ne!Mi hocemo da budemo "humaniji",pa kazemo NE tamanjenju stetocina koje tamane plemenitu divljac i napadaju ljude!U tome je nasa velicina!Oni Evropljani,sram ih bilo,bas su nehumani prema tim "divnim stvorenjima za ciju je nesrecnu sudbinu kriv covek"!
Tezimo kao nekoj Evropskoj Uniji,ali se za neke stvari i dalje pravimo pametniji-oni imaju regulisano odgovorno vlasnistvo,a psi cijim se vlasnicima se ne moze uci u trag se eliminisu,po kratkom postupku!A kod nas neodgovorno vlasnistvo se ne sankcionise,ali se zato izvori bolesti,zaraza i napada stroje,jer je tako "humano"Umesto da se izvrsi eutanazija ili odstrel!
Cak i hipoteticki,kad bi vecina vlasnika bili odgovorni,ne verujem da bi to moglo da resi ovaj problem,jer gro kerova luta po poljima,pa se isti ne mogu tako lako uhvatiti kao oni po gradovima,u cilju primene "humane" metode! |
|
|
|
krilas |
Objavljen 12.04.2015. 17:19
|
Veteran
|
Tezimo kao nekoj Evropskoj Uniji,ali se za neke stvari i dalje pravimo pametniji-oni imaju regulisano odgovorno vlasnistvo,a psi cijim se vlasnicima se ne moze uci u trag se eliminisu,po kratkom postupku!A kod nas neodgovorno vlasnistvo se ne sankcionise,ali se zato izvori bolesti,zaraza i napada stroje,jer je tako "humano"SadUmesto da se izvrsi eutanazija ili odstrel!
ETO RESENJA!
|
|
|
|
ssekir75 |
Objavljen 14.04.2015. 01:02
|
Lovčina
Upisa: 2438
Pristupio: 27.01.2013. 15:06
|
гледао сам на анимал планету да и руси муку муче са џукцима луталицама. додуше, по градовима, јер они као и свака нормална држава немају невладине организације (забрањене су). ајмо једна могућност како решавају проблем? ;) такође врло занимљива информација била на нат гео вајлд, домаће мачке одговорне су за истребљење 33 (тридесет и три) врста птица!!! поред тога, заузимају територију рисовима, пошто ови осећају да домаћа мачка има људску заштиту. и што сад нико не напада домаће мачке за истребљивање угрожених врста?!? ПРАВДА ЗА ЛОВЦЕ!!!
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану
калибар је "производ" два броја означених милиметрима
не пучај шинко док им не видиш беоњаче
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 14.04.2015. 12:24
|
Lovčina
Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
http://www.tarzan...i-kuckari/
Pozdrav od Čarapana! "ja s'tem nem ništa"
"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
krilas |
Objavljen 14.04.2015. 13:43
|
Veteran
|
Nije lako razmisljati sopstevenom galvom! A jos je teze imati svoj stav! I boga mi jos je teze videti jedno drvo u sumi, a zamisli tek sumu od jednog drveta!
|
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 14.04.2015. 13:46
|
Lovčina
Upisa: 2820
Pristupio: 19.02.2011. 19:15
|
^^HA HA
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
|
|
|
|
krilas |
Objavljen 14.04.2015. 14:00
|
Veteran
|
Filozofija je opasna stvar, a tek logika! A u zemlji Srbiji narocito! E zato i jesmo tu gde smo!
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 17.04.2015. 21:10
|
Admin
|
Interesantno je to da veče pre izborne skupštine, nema ni reči na drugim lovačkim forumima, izgleda da se čeka pobednik da bi se izabrala strana. Čak ni oni koji uzimaju lovačke novce potpuno ne zasluženo.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 20.04.2015. 14:28
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Indjijanac kaže:
trenuTCi čestitanja,čovek koji je opsednut "Milošem velikim" i njegov čika "evodija" čestitaju zameniku predsednika saveza na drugom mandatu.
Još jednom pogledajmo sliku na kojoj se vidi oduševljenje što je Miloš Veliki Nezamenjivi ostao na mestu zamenika predsednika.
slavaplana kaže :
Ljucki je cestitati pobedniku.............ja nisam bio prisutan i nisam mogao da cestitam beukovicu?????
Sremac ga je dobro ocepio ali posle svega pruziti ruku je ipak ljucki..........
Без намере да се било коме правдам, али зарад истине морам да кажем да сам у после окончања Скупштине на изласку из сале пришао Заменику и рекао му : ЈА САМ ОЧЕКИВАО ДА ПОСЛЕ РЕЗУЛТАТА ГЛАСАЊА ПОДНЕСЕШ ОСТАВКУ? И само је то био мој разлог приласка њему, на шта ми је он пружио руку а ја сам је прихватио ... сад да ли из куртоазије или несвесно, нисам сигуран.
Онда је рекао све обно што сам већ на теми "ЛСВ" и написао (Бог који хода, М. Велики).
Све ово је могао добро да чује и Замеников подрепаш који је сам ко гов.анце стојао поред излазних врата чекајући да га Заменик погледа или да се по 11. пут чују телефоном, али тај клошар то неће рећи.
А несретни Слава и то попуши и наставља да дозвољава да га подмукли подрепаш искоришћава, док му се вероватно иза леђа слатко смеје, јер овај каже ово што он не сме ни да сања.
Просто је невероватна количина зависти према мени који сам један од ретких, јавно, и са именом и презименом, проговорио и супротставо се Милошу Беуковићу и Милану Пажину, ОНДА КАДА СУ БИЛИ НАЈЈАЧИ....уместо да ми се диве јер сам ја оно што они никада неће бити ма колико се трудили, јер образ неће поново да нарасте, јбг....
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 20.04.2015. 16:55
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Glavna tema na drugim forumima: Sremac, Lala i Srbijalov!
Dobro je.
Loše bi bilo kad nas niko ne bi primećivao! OndaK bi se ja zabrinuo. Ovako... Dobro je, a biće još bolje. A zamisli kad bi takvi koji se ubiše opanjakavajući nas kao babe na pijaci, počeli odjednom da nas hvale?!? E to bi bila muka! Ovako, ništa drugo nisam ni očekivao od cvećki kojima je Srbijalov bio privremena ulaznica u šire krugove u lovstvu. Sad su dobili izlaznicu, pa šište jadni. Sami pali, sami se ubili.
Kažu ljudi, nije važno šta kaže, nego KO kaže. Ne jedim se. Srbijalov je za takve mislena imenica, nedostižna vrednost. A itekako bi se oni menjali sa mnom! Zato i kukaju kao Kalimero...
P.S.
Kad ćemo na patke? Može, ali pod uslovom da se redovno obaveštava Zamenik o našem kretanju! Policija i lovočuvari da budu obavezni deo scene!
P.S P.S
Čuo sam da se medju polovnom lovačkom garderobom 'second hand' može naći i odeća pokojnika? Ko to može na sebe da obuče, ja lepo ne znam? Razmišljam kako bih reagovao da znam da nosim tako nešto nečije... Mislim da bi me jeza prošla svaki put kad bih to oblačio, brrrrr!
A još gore da se oseti na dizel, ili da u džepu nadjem maznuta zrna 'kuruza'!
Jeste da stoji ona priča da odelo ne čini čoveka, ali meni to ipak malo vuče na nekrofiliju...
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 20.04.2015. 19:31
|
Admin
|
Topalović
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 21.04.2015. 08:17
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Bracasremac kaže:
Bracasremac je ovde .....
Pitanja za INĐIJANCA:
1. Da li ste ti i fazanerista bili lovacki drugari pre 10 godina?
2. Da li si se salio sa fazaneristom na razne nacine i izmedju ostalog sipajuci mu ricinus u pivo,ali bezuspesno?
3. Da li je istina da ti to nikad nije zamerio?
4. Da li je istina da ti je on,da bi ti se revansirao namestio da pucas prepariranog srndaca i to 3x karabinom i 2x lovackom puskom i da si mu odbio rog i to u vreme lovostaja i na far? da li ga prepoznajes?
A ti Inđijanac koji imaš dva ponedeljka u lovu i to po Čortanovačkom ritu sa Bratijom u sumnjivoj organizaciji lova,kažu i lov na preparate ti nije stran čujem ida ima u SO.Ma. neka periona kažu kolege pere iznutra sve su evidentirali kažu da nije ni prijavljena C.C.C. .... tu negde radi se i knjigovodstvo ne prijavljeno....
срндаћ
1
2
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|