Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
punisher
 Ihaaa Lalo pa onda mogu da izdaju sabrana dela u 100 tomova.ROFL

Sremac75

slavaplana kaže:
Kazu ljudi da mnogo voli da bude predsednik LSS?????????????

E onda ćete i vi da platite članarinu 1400 dinara, "k'o bele lale"!Podrka
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Bilo bi lepo kada bi ljudi iz LSV dali objašnjenje vezano za status novoformiranih LU, koja su nastala deljenjem starih - da li su ili nisu članovi LSV, i ako jesu, kada su primljeni? Takodje bi bilo interesantno saznati po kom osnovu se u tim novim LU naplaćuje članarina za LSV, kada ta LU nisu primljena u članstvo LSV?
Dalje, lepo bi bilo saznati da li se tako naplaćena članarina od lovaca prosledjuje u LSV, i po kom osnovu, ako nisu članovi saveza?
Sledeće je pitanje šta se dešava sa obavljanjem poslova upravnika lovišta za novoformirana LU, koja su dobila lovište na gazdovanje? Ko obavlja te poslove? Da li se ti poslovi obavljaju preko VL u okviru one članarine koju LU prikupi, ili se dodatno plaća (pominju se cifre od oko 200 000 godišnje, pa na više), a obzirom da više verujem zvaničnicima LSV nego glasinama, kakvo je zvanično objašnjenje?

Čitam na novosadskom informativnom portalu ( http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Za-r...-evra.html ) kako su Vojvodinašume, koje upravljaju i nekim lovištima, bogato proslavile rodjendan. Kliknite na link, da pročitate.
U vezi sa tim, moram da konstatujem da ni LSV ne zaostaje mnogo, oni su planirali proslavu godišnjice, po fin. planu, za 900 000 dinara! Ne znam da li je vatromet uključen ili nije? Smile
Ima se, može se!
Nemoj da neko pita sutra, gde su pare od članarine!

Kao što piše u onom članku: od juče je Srbija i zvanično ušla u recesiju! Pa da proslavimo!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

antijajara
 Samo 900.000? To nije nista, pa samo za novo glasilo od nasih para je otislo preko 5 miliona. Spram toga nepun milion je kesa

Sremac75
 Koje novo glasilo???
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Kako koje pa SP će biti urednik koliko sam čuo , čovek koji se bavi pecanjem, a i to ne baš uspešno , jer do sada je promenio nekoliko ribolovačkih časopisa ili revija , možda se pronađe u lovu pa tu bude uspešan.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

punisher
 A da nije i naš drug Jeremija na platnom spisku LSV?
Da ne postoji dogovor Prepodobnog Kuvara, alijas Kuma Vujice, da ga malo "pogura" sa kojim lovačkim dinarom, s obzirom da Jeremija nija prošao sa novinama u LSV?
Čisto da se ne ljuti.
A po gostima koji su bili na otvaranju, vidim da je to sve "krem" SrBskog lovstva. Sve "zaslužan" do "zaslužnog", da ne kažem sve moj...

chaki
 ma hteli smo da se skupimo i odemo Sremac Lala Sumo i ja da uvelicamo svetkovinu hehehehheeheh
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

punisher
 "...Aaaa ne....Vi rešili da sami vodite rat protiv imperijalističke bande... Ima nas Čvorovića da razbucamo ta..."ROFL.
Ili da ih opsedamo u talasima. Drugi talas bili bi Daki, Bejbe, Apinest, moja malenkost...

antijajara
 Pecaros Stanko, ljubitelj C2H5OH, veze nema s lovom, a urednik lovackog magazina... Pa to samo kod Kaurina moze!

zoranp
 UVEK UZ ZOROAGrin!!!..KalanjikovPalica..
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 Pa dobro, hoće li neko već reći ko je taj SP, pecaroš Stanko, ljubitelj c2h5oh?????

Čačkao sam malo i naišao na ovoga :
http://ribolovack...ressum.php

hajde neka neko objasni ko je taj lik???
PraviloPraviloPravilo
Palica

chaki
 Odlican 5 Sremac

Lala
 Ma polako, Sremac, saznaćeš na vreme! Grin
Inače, SP je meni posebno drag lik, naročito posle jednog pecanja u inostranstvu, koje je bilo u njegovoj organizaciji.Angry Moto tog pecanja je izgleda bio 'šta me košta da obećam!'.
Mislim da i Daki ima 'lepe' uspomene na saradnju sa dotičnim.
A da vole ono jedinjenje, voleeee, još kako! Grin

Nevezano sa ovim: u lovstvu sam upoznao najmanje dve vrste lovaca: jedna je klasičan lovac, na divljač, a druga je 'lovac na novac'. O varijetetima izmedju ove dve vrste bi se mogao napisati opsežan ogled!
SP, koliko ja znam, nikad nije lovio divljač.

DakiNS
 Confused

DakiNS
 Ako je informacija tačna, interesuje me kako će izgledati časopis koga uređuje neko ko nema dodirnih tačaka sa lovom , osim ako se računa ono riboLOVShock

Lala
 Računa li se i pljoska, kao dodirna tačka? Smeko

Sad mi pade na pamet: kakav će to okršaj medija biti - SP vs Džeremaya!!!! Shock
Blaga logistička prednost je na strani SP (kojeg trenira LSV), dok Džeremaya ima iskustvo i poznavanje materije na svojoj strani, a ima i pušku. I zlatnog retrivera, čini mi se!
SP možda ima zlatnu ribicu?
Biće čupavo! Grin

Indjijanac
 možda čovek gled lorist TV pa se edukuje
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

zoranp
 ..ja ću se definitivno odreći prezimena Popović, pa samo se neka sr..a vezuju uz to prezime!!!GrinGrin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

chaki

zoranp kaže:
..ja ću se definitivno odreći prezimena Popović, pa samo se neka sr..a vezuju uz to prezime!!!GrinGrin

ti si u potpunom bedaku heheh Zoran pa jos Popovic a ja mislio petrovic hehehe. Pod hitno a mozda i nemoj vidis da su Popovici uleteli u LOVu hehehehe

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,144,511 posete www.srbijalov.com