Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
DakiNS
 Kile startuješ brzo bez osvrtanja na dugoročnije posledice , potraži na netu , migracije i migratorne puteve divljači , a zatim potraži šta se dešava sa divljači ako ne dolazi do svežeg priliva krvi, ili da pojednostavim - parenje u srodstvu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS

mrwa22250 kaže:

Lala kaže:
Iako ova sledeća vest nema neke direktne veze sa lovom, kad čovek samo malo razmisli, videće da će itekako biti posledica po divljač u pograničnim lovištima na severnim granicama Srbije:

A da bi sprecili te eventualne posledice,lovci Ridjice su vec pripremili dovoljan broj makaza za zicuSmeanTri prsta
Veliki uspeh nas spoljne politike,pa mozemo uskoro ocekivati zicu i na granicama sa Rumunijom,Bugarskom i naravno Hrvatskom,kao znak dobrodoslice u veliku EUropsku porodicu,a posto smo ga vec toliko puta sa osmehom primili,red je da i ovu vest evropa saopsti preko g.KurtzaHaHaHa
Postali smo sinonim za banana drzave,bem nas u doope glupaveJaooo

Koliko znam mnoga ograđena lovišta ptavila su ulazne rampe u ograđeno lovište za srneću divljač, ali i dobili adekvatan odgovor , znači seljak pri oranju zakači ogradu i odvali nekih dvesto -tristo metara , naravno slučajno , nije čovek primetio.Grin

AcaNik
 Ма мазнуће им цигани ограду само да скочи цена старог гвожђа ;)

Sremac75
 Eeeee neka su se konačno setili, kad mi nismo......

I treba.....

Pa da već jednom ta srneća divljač prestane da migrira u Mađarsku, kao što se "dešava" već godinama unazad!!!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 PfftNeka vas čika Nenadx malo edukuje kakve probleme ima divljač čak i sa ogradama na autoputevima. Džaba naslovna strana kad je niko ne čita.
http://www.srbijalov.com/news.php?rea...admore=955

neca90
 http://www.niskev...cao-u-psa/

Namerno ili slucajno, sigurno je da ker nije bio na lancu ili u kavezu, vec je bez kontrole lutao po lovistu! Pretpostavljam da tako treba...???!?! Da se beli medvedi stite deseti deo kao dzukele, sad bi bili invanzivna vrsta na planeti Zemlji!

AcaNik
 Па стани опет пред цевку.
http://griffinsgu...mpaign=WOS

nidzamotocross
 Pošto pratim ove dušebrižnike po njihovim stranicama, juče naletim na prijatno iznenađenje. Naime, kolega ili pa i ne, nisam skapirao da li je čovek lovac, po imenu ''Nikola Nikolić'' je postavio neka zanimljiva pitanja na jednoj njihovoj stranici. Dodao sam kolegu za prijatelja ali nisam dobio odgovor na zahtev za prijateljstvo. Međutim, ono što jeste ovde bitno, a inače sam banovan na toj stranici jer sam postavio slična pitanja, je to što drugari administratori misle na mene uvek. Dim

Slika govori više od hiljadu reči, a ovom prilikom pozdravljam čoveka Nikolu Nikolića, moguće da čita ovo, a najveći pozdrav i poljupce šaljem drugarima administratorima koji očigledno prate ovaj forum čim znaju i moj niknejm, ovde. Kiss Kiss Kiss

www.dodaj.rs/f/3u/12Z/zK4cGLy/new-picture.jpg
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Tomash
 Ha,ha,ha.......

Sad cu i ja da im pisem malo, pa da me optuze da ja nisam ja, vec da sam ja ti......

Shock

DakiNS
 E druže zaboravio si da su oni "ptičari" kod nas na forumu redovni čitači!

milenko0609
 http://blog.b92.n...og-saveza/
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

MMilos
 Pa to je valjda i poenta tog položaja na kome je - da ode na veći, i dobije još koji dinar, siroma' ?! Confused

A ovo što lupeće, pa ga i zelembaći za*ebavaju, to smo već navikli...
Valjda će brzo u taj Brisel, pa da dođe neki novi, koji zna što je tu gde je i šta treba da radi...i ima odelo, a ne samo roze majicu. Histerian

AcaNik
 Мој би пас боље представљао ловце од тог шољмаза!
Нема ми оног смајлија што повраћа Sad

DakiNS
 Mislim da su ga ipak prejako udarili na lovačkom krštenju onim zecom u glavu.
https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&...i8sRHCbgnw

nidzamotocross
 Pošto na forumu imamo kolegu pod imenom ''DZPPS'' - DrPštvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, voleo bih da mi objasni neke stvari?

Juče sam stupio u kontakt sa čovekom iz Kragujevca koji se bavi pravničkim poslom i koga sam pomenuo gore. Na moju preporuku, izneo je istinu u dve tri rečenice i odmah banovan. Međutim, pre banovanja je neko od administratora na toj stranici napisao nešto što nije trebalo pa je brzo i uklonjen komentar, nisam uspeo da zabeležim.

DAKLE IZVOLI KOLEGA OBJASNI ZAŠTO SI OVAJ FORUM NAZVAO FAŠISTIČKIM I NACIONALISTIČKIM???

Lala
 Nidžo, molim te da malo pojasniš šta se desilo?
Na spisku banovanih članova ne postoji nick DZPPS, a nemam informaciju da je neko od admina brisao neke upise ili banovao nekoga, ili ne daj Bože brisao nečiji članski nalog!
Na kojoj temi je bio upis u kojem je Srbijalov nazivan tako kako pišeš?

Pojašnjenje mi možeš poslati i na PP, jako me zanima o čemu se radi.

Na ovom forumu i neistomišljenici imaju pravo da iznesu svoj stav, naravno bez takvih kvalifikacija koje pominješ da su upotrebljene.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

nidzamotocross
 Lalo, nisam najbolje objasnio jer sam se nadovezao na moj prethodni upis na ovoj temi. Sve se izdešavalo na FB-u, na zvaničnoj stranici DrPštva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije.

Pošto sam banovan tamo, zamolio sam ''kolegu'' Nikolića, čije sam komentare gore postavio, da da svoj komentar na fotografije gde se pojavljuju ljudi sa papirom u rukama, gde piše ''Ja brinem za grlice, a ti?''. Posle tog komentara usledio je instant odgovor od strane administratora te stranice gde je nazvao ovaj forum ''fašističko-nacionalističkim''. I da se prestane sa pisanjem na njihovoj stranici, već da si nastavimo sa pisanjem na ovom forumu.

Dok sam se setio da to zabeležim, kolega Nikolić je banovan, komentar mu je izbrisan, a izbrisan je i komentar od strane administratora.

Zato i pozivam našeg člana ovde koji je predstavnik njihov, da objasni zbog čega smo mi fašisti i nacionalisti? Je l zbog toga što pišemo ISTINU?

Ma.. Besan Cenzurisano

Lala
 Shvatam sad, Nidžo.
Fašisti, nacionalisti, ubice, pijandure, krvoloci... Ma naslušao sam se ja svakojakih epiteta od tih cvećki.

Znaš li koliko me baš zabole cevka za njihovo lupetanje? Što se mene tiče mogu da napišu šta god hoće, mene to ne može uvrediti jer to jednostavno nije istina.
A postoji i ona poslovica: 'nije važno šta kaže, nego KO kaže!'. NJihovi epiteti koje lepe drugima najbolje govore upravo baš o njima samima.

Prema tome, stav je sledeći: oni u svojoj zaslepljenosti neće ni pokušati da malo razmisle o tome da su upravo lovci neposredni zaštitnici i uzgajivači, pa i čuvari divljači! Ne vredi gluvom govoriti.

Žalosno je da se i neki od lovačkih funkcionera, kada procene da im je to u ličnom interesu, vrlo lako sporazumeju sa 'zelenima'. Najsvežiji primer jeste ovaj slučaj sa grlicom, i ona priča sa bloga B92:

http://blog.b92.n...og-saveza/
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

borkovrsac
 Eto i odložena Tv emisija zakazana za večeras (gost D.Šormaz) na temu grlice... voditelj dobio ptičiji grip. Lovio lane sa Talijanima neke grlice i eto mu sad!
Hvala svim kolegama lovcima, kinolozima... na zalaganju i očuvanju tradicije lovstva. Našim sugrađanima čuvarima prirode obezbedićemo izveštaj prošlogodišnjeg broja odstreljenih grlica kako bi ih bolje uputili u brojno stanje grlica na našim prostorima. Jedan čuveni ornitolog ni pod finansijskim uticajem SIDE nije imao odgovor na brojno stanje grlica u našoj zemlji. Uglavnom obavestio nas je u Tv emisiji da je "primećen" pad populacije za 30% u odnosu na devedesete godine! Na terenu je, braćo lovci, situacija mnogo bolja! Grlica ima u velikom broju... reći ću vam koliko tačno samo da nađem nekog sponzora iz EU jer oni znaju da broje bolje od nas. A koliko smo samo hteli para da unesemo u državu ove godine... pa im naplatimo iznajmljivanje pasa, pa ulazak u lovište, pa vozilo, i još sto čuda... nadam se da ćemo naći neki kompromis i da ćemo se konačno zbližiti sa pravim ornitolozima, da zaštitimo šume od bespravne seče (znamo svi ko "krade" drva), da poboljšamo uslove za razmnožavanje grlica kako bi obe strane bile zadovoljne i kako ne bi više dolazilo do ovakvih situacija. Ovakve stvari nikom ne idu na ruku i ovakve odluke nikom ne donose dobro.

nidzamotocross
 www.dodaj.rs/f/1L/Oc/7sgEBjf/collage1.jpg

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,139,604 posete www.srbijalov.com