Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
DakiNS

nidzamotocross kaže:
Lalo, nisam najbolje objasnio jer sam se nadovezao na moj prethodni upis na ovoj temi. Sve se izdešavalo na FB-u, na zvaničnoj stranici DrPštva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije.

Pošto sam banovan tamo, zamolio sam ''kolegu'' Nikolića, čije sam komentare gore postavio, da da svoj komentar na fotografije gde se pojavljuju ljudi sa papirom u rukama, gde piše ''Ja brinem za grlice, a ti?''. Posle tog komentara usledio je instant odgovor od strane administratora te stranice gde je nazvao ovaj forum ''fašističko-nacionalističkim''. I da se prestane sa pisanjem na njihovoj stranici, već da si nastavimo sa pisanjem na ovom forumu.

Dok sam se setio da to zabeležim, kolega Nikolić je banovan, komentar mu je izbrisan, a izbrisan je i komentar od strane administratora.

Zato i pozivam našeg člana ovde koji je predstavnik njihov, da objasni zbog čega smo mi fašisti i nacionalisti? Je l zbog toga što pišemo ISTINU?

Ma.. Besan Cenzurisano

Nidžo po svojim postupcima zaključio sam kolike su moralne nule. Prodane , podle duše koje samo iz zasede vrebaju kada će im se ukazati prilika da nekome naprave zlo , a njihov komentar me ne čudi . Nekoliko puta sam ih prozivao na našem forumu za komentar , ali nemaju petlju da odgovore . Lako je napraviti dil sa našom "perjanicom" lovstva i " stručnjacima" koji se potpisuju sa dr, mr , prof , jer su shvatili koliko je u stvari njihova dodirna tačka sa lovstvom u praksi ništavna. Najbolnije je kada u ministarstvu nasednu na priče o brojnosti pojedinih vrsta divljači , a naši preCednici im još povlađuju , jer su totalne neznalice u lovstvu. Zašto ne krenu na našem forumu u konstruktivnu diskusiju , pa da vidimo koliko su validni njihovi podaci. Siguran sam da nikada neće imati hrabrosti da se suporotstave direktno , nije njihov stil , ne mogu podlo da odigraju.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

AcaNik
 http://www.novost...na-visanja

milenko0609
 http://www.toplic...rdaru.html
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

AcaNik
 Ево опет зелених плаћеника у акцији. Туга шта се све ''стручњаком'' зове.

http://www.telegr...nt-2208973

DakiNS
 Tej pametnjaković nema pojma o ničemu , Upoređuje Englesku dge temperatura možda par dana u godini padne ispod nule i nas . Kao da je napisao da su u Africi izdali takvu zabranu . Sve stručnjak do stručnjaka. Kreteni ne znaju koja je razlika između lovca i lovokradice i krivolovca.

AcaNik
 Зашто шољмаз није никада реаговао кад његови пријатељи пишу овакве текстове? Пошто из текста на у92 се закључује да су веома блиски. Зашто ресорно министарство не реагује? Јел то значи да су те нво и зелени плаћеници изнад закона у овој земљи? Да не помињем шта се све данас ''стручњаком'' зове.
Ако су ловци бројнији од војске, јесу ли за то криви ловци или они који су убили војску?

mb-bb
 Ovaj stucnjak koji je napisao text nema pojma o zivotu a ne o lovu!
Malo pise o lovcima malo o krivolovcima... I sad svi isti...Besan
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

DakiNS
 Aco krajnji cilj svih NVO je uništavanje vojske i svih udruženja koja su vezana za oružije. Da li su im nalogodavci englezi ili ISIS svejedno , po njihovom delovanju Srbiji ne sme biti dobro. Vidi se to po poslednjem pokušaju NVO demonstracija pred skupštinom.

kimi
 http://www.b92.ne...id=1016524
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

AcaNik
 Како ће поднети ако град исплати ловцима оштету Smile

DakiNS
 Evo interesante odluke jedne vlade.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yy...id=1016523

mrwa22250
 Eto predloga komisiji za informisanje.Pokupite podatke iz LU korisnika lovista o unesenoj divljaci,iznetoj hrani kako zrnastoj tako i kabastoj,izgradnji LTO(hranilista,pojilista,solista),pa da uporedimo tepodatke sa NVO.
Hajde da se svi malo aktiviramo pa da napunimo drustvene mreze fotkama sa radnih akcija,da se vidi istinska briga za uvecanje fondova divljaci.
Naravno da u nasim redovima ima onih koji tesko mogu da se nazovu lovcima,ali takvi najvise stete naprave upravo korisnicima lovista,a kazne su i kad se stigne do suda blage ili nikakve.To naravno ne znaci da smo svi takvi,a upravo takvi se najvise reklamiraju i gradjani na osnovu njihovih idiotluka stvaraju iskrivljenu sliku o lovcu kao ubici i kasapinu.
Lovacka organizacija,kao najbrojnija NVO(ali stvarno nevladina jer se sama finansira)sa ovakvim informisanjem,polako ali sigurno gubi medijski rat jer se njen glas nigde u medijima ne cuje,a zasto???
Pa ni sami njeni clanovi pojma nemaju sta se desava jer ni onaj preplaceni tariguz od lovackog glasnika ne stize na vreme,a ocekujemo da javnost ima razumevanja.Godinama se cuti na raznorazne neargumentovane napade i stekli smo veoma losu reputaciju u javnosti,tako da predstoji ozbiljan posao da se lovci prikazu u boljem svetlu isticuci da su uzgoj i zastita divljaci osnovni zadatci svakog pravog lovca.
To je po meni osnovni zadatak komisiji za informisanje,a materijala ima samo ako ima volje.ika
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

AcaNik
 s5d1.turboimagehost.com/t1/23618506_Protivzelenih03_a.jpg

Lala
 Eeee odavno se nisam ovako nasmejao, evo me stomak boli koliko se smejem....

Na dva propala (bar jedan sigurno) lovačka foruma jedan propali administrator, bivši član UO jednog saveza, norvežanin u pokušaju, bivši predsednik jedne sekcije i bivši svašta nešto, uzme da piše i lepo stručno i upućeno napisa jedan tekst o dodeli sredstava iz Fonda za razvoj lovstva, pa na oba foruma HVALITETNO izjavi (izvali) sledeće:

............SUmarice Krnjevo je dobilo 800.000din za voajeru.......

Ja sam zaprepašćen ovim navodom čoveka koji tvrdi da je upućen u problematiku i da poseduje podatke o raspodeli sredstava, da se sredstva Fonda dele za voajerisanje?!? Tvrdi čovek da ima zvanične podatke, nemam razloga da mu ne verujem. Smeko

Prema pisanju tog bivšeg, potpisivanje ugovora o dodeli sredstava za voajeru je obavljeno u prostorijama LSS, u prisustvu Šormaza i ljudi iz Uprave za šume. Svaka čast! Grin

Posle one priče o lovačkom krštenju udaranjem odstreljenim zecom, ova izjava o parama za izgradnju VOAJERE konkuriše za izvalu godine!

Jooojjjj stomak me boli od smejanja, majke mi!!! HaHaHa
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Ko nam je kriv kad nismo upućeni u molerske radove kao neki voajeriOi

AcaNik
 Ево га опет овај тровач!
https://www.youtu...ploademail

DakiNS
 Ovaj ga stvarno lupeta , taj isti totalni herbicid ubija korisne bakterije u zemljištu , koje i održavaju zemljište plodnim. A divljač je kolateralna šteta kako to ameri interpretiraju.

AcaNik
 Где су зелани плаћеници да га нападну? или су на истом платном списку па се не дирају?
То је онај што је вриштао да се отров баца циклоном зимус.

DakiNS
 Otrov za miševe da se razbacuje rasipačem za mineralna đubriva!
Debil.Oi

Lala

AcaNik kaže:
Ево га опет овај тровач!
https://www.youtu...ploademail

Aco, u poslednjih par meseci si mi dao nekoliko odličnih tema za naslovnu stranu, i ja ti se u ime Admin Tima zaista zahvaljujem na trudu koji ulažeš u praćenju dešavanja. Ima još par forumaša koji su takodje doprineli da Srbijalov bude aktuelan, pa vas sve redom molim da nastavite, jer nam tako debelo pomažete!

Vest o ovom prilogu sa B92 je otišla na naslovnu stranu!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,139,572 posete www.srbijalov.com