Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
slavaplana
 Gde je clanarina za LSS lovaca VOJVODINE?????

Sremac75
 Pojela maca!Confused
Ali to je samo oko 4 MILIONA....

U "Vojvođanskom lovcu" doo je maca pojela 4 puta više - 16.000.000,oo .... i opet nikom ništa!

IVICEEEEEEEShock
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

slavaplana
 Valjda ce se Pazin uskoro oglasiti i zvanicnim putem!!!

Ovo sve je otislo predaleko i misljenja sam da i Vojvodjani nisu ocekivali ovako nesto!

Indjijanac
 Pošto skupština LSS nije Donela odluku o članarini za 2012 , postoji odluka od prošle godine o članarini 60 dinara i do sledeće odluke ona je važeća.Pošto ni LSV trenutno nezna koliko ima članova(novo nastala LU koji su tek skoro postali korisnici lovišta)Pitanje koliko sredstava treba da se prebaci iz LSV u LSS,a šta ako skupština LSS donese odluku da vojvodjanima članarina bude 200 din ili više?
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Sremac75
 Ne, ne... druže mi smo već platili 200 dinara za LSS u onih 1400 dinara članarine....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac
 Ja o tome i govorim,LSV je u svoju članarinu ukalkulisao 200 dinara za LSS,medjutim skupština LSS nije donela odluku da članarina za vojvodjane bude 200 dinara,pošto se izdešavalo šta se izdešavalo ,do daljeg važi odluka za visinu članarine poslednja koja je doneta,a to je za vojvodjane bilo 60 dinara,i uz sve to LSV još uvek nezna tačan broj članova,konkretno kod nas u Indjiji ugašeno je staro LU i napravljena su 4 nova koja nisu članovi LSV,treba prvo podneti zahtev za člnstvo,pa da se taj zahtev odobri pa smo tek onda članovi.
A šta bi tek bilo da je LSV prebacio po 200 dinara LSS-u,to bi tek bilo bez osnova jer nema odluke ni o akontaciji članarine ni o konačnom iznosu.

Sremac75
 A kako su onda mogli da naplate od nas tih 200 dinara???
Bez odluke LSS???
Pa što nam onda ne vrate 140 dinara???
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 A postavlja se i pitanje LU , kao što je Senta,boje se u LSV da previše para ne ode u LSS sa punim pravom iako sumnjam da će te novce vratiti lovcima
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac

Sremac75 kaže:
A kako su onda mogli da naplate od nas tih 200 dinara???
Bez odluke LSS???
Pa što nam onda ne vrate 140 dinara???

A šta ako vrate 140 dinara i za mesec dana skupština LSS donese odluku da je članarina 150 dinara,aj ti objasni lovcima da treba da se doplati 90 dinara????udaranje

Indjijanac
 kako pevaju ove ptičice na grani čini mi se da ih pola razumem,kako pevaju izgleda će u utorak biti vanredni UO LSV,a u petak vanredna skupština zbog novonastale situacijePravilo

slavaplana
 U dogovoru sa LSV-omi POPOVICEM DR.ZORANOM LSS je RAZBIJEN !!!

Sve je jasno kao dani LSV ide dalje SAM bez clanstva u LSS-u!!!

SJEBALI STE LSS na lepi perfidan nacin ALAL VERA!!!

udruzenja iz LSCS su iskljucena iz LSs tako da LSV i LSS mogu da podele celokunu imovinu!!!!LEPO I POSTENO NEMA STA!!!!

Sremac75
 Mene je Stidljiv
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Hajde da ne srljamo, i da se ne zalećemo; kako god da bude, biće, možemo 'serendati' sada koliko hoćemo, stvari su se kanda malo suviše iskomplikovale.
Sačekajmo da vidimo šta će reći UO LSV, i Skupština LSV, i kakve odluke će doneti.
LSS je barem jednu stvar mogao da nauči od rukovodstva LSV, a to je kako se nastupa jedinstveno. Nema iskakanja! U kojem god pravcu da se ide, sve u LSV fercera kao sat. Dopadalo se to nekom ili ne, ali tako je. Drugo je pitanje da li je uvek pravac dobar, i da li se svima svidja...
Jedno moram da kažem: ko god da je osmislio sve ovo, svaka mu čast. Najozbiljnije - kapa dole!ika
Lekcija iz organizacionih nauka, u praksi! A takodje i iz psihologije mase, još bolja lekcija.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Sto me milo sto nisam platio clanarinu za ovu godinu!!!!Srbija

Lala
 Slavo, hajde malo prikoči, moguće je da se desi i da LSV izvrši pritisak i povuče poteze u pravcu očuvanja LSS.
Mogu misliti kako se sada usijavaju telefoni čelnih ljudi u svim savezima.
Mislim da treba da zastanemo, dogadjaji i (polu)informacije, špekulacije, pa i dezinformacije sustižu jedni druge; ima tu verovatno i probnih balona, i dimne zavese, a i pravih informacija, u ovom momentu nije jednostavno uočiti razliku šta je 'lažnjak' a šta prava info. Ne treba da sad izlećemo, 'ne jede se sve što leti'.
Juče je i meni, koji nisam nikakav faktor, baterija u mobilnom istrošena do popodneva - lovci kolege me zovu, pitaju, zatečeni su i zbunjeni dogadjajima, pa samo padaju pitanja, i neka saznanja 'ovaj rekao ovo, onaj uradio ono', a puno toga nije moguće proveriti - ne treba srljati.

Ne zalećite se - znam ja da je moguće da se situacija razvija u nekoliko pravaca, a ne samo u pravcu o kojem se najčešće piše, kao najlošijem scenariju.
Hajde da sačekamo još koji dan, ionako ne zavisi od nas forumaša, ma koliko nas čitali. Odluke će doneti čelni ljudi svih saveza, a verujem da će i delegati Skupštine imati šta da kažu.
Mislim da su čelnici LSV svesni svih posledica, bilo koju odluku da donesu, a odluke još uvek NEMA.
Naša nagadjanja i 'pipanje u mraku' u ovom momentu neće pomoći, samo možemo da unesemo dodatnu zabunu.
Druga je stvar, zašto se nije ranije reagovalo kada su odnosi LSS -LSV u pitanju, i kako je uopšte došlo do ove tačke sada. Pisano je ovde na forumu o tome, ali sada podsećati na to, nije konkstruktivno u ovom momentu.
Sačekajmo!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

chaki
 Mislim da ipak nije sve izgubljeno jer neki pomeranja i pregrupisavanja ima. Neka naknadna pamet se javlja pa cemo videti naredni dani sta nose. Mozda ne bi bilo lose da se malo spusti lopta na zemlju.

Ne brze od zivota
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

DakiNS
 Iskreno sam mislio da će dolaskom Pažina na čelo LSV stvari početi da se menjaju na bolje. bojim se da je razočarenje sve veće.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp

zoranp kaže:
..menjaju se instrumenti, menjaju se i svirači, ALI MUZIKA UVEK OSTAJE ISTA!!!SadFrown ... ili što reče naš narod..VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKADA!!!...

Izgleda da se ovo može po pitanju naših saveza upisati svakih nekoliko meseci, kao sasvim tačan komentar!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

punisher
 Ja sam napisao da bih voleo da Pažin smogne snage da se odupre pojedincima u LSV koji su LSV shvatili kao svoju prćiju i rade sa LSV-om kako hoće. A mogu jer verovatno imaju i političku zaleđinu.

Pažin se iz dana u dan utapa u masi mediokriteta iz LSV-a, tih zaslužnih velikana vojvođanskog lovstva koji se iz dana u dan odnarođuju od običnih ljudi, i za par kila eura od svoga obraza prave đon.

Međutim drago mi je da ima takvih ljudi kao ovih lovaca iz Sente koji se otvoreno protive takvom sistemu i lopovluku bez presedana.

Beba Popović je jednom rekao: "Ako ste želeli da uđete u rat sa DB-om morali ste da imate besprekorno čist dosije"

E samo takvi ljudi sada mogu i u lovstvu da naprave nešto.

Pažin po meni mora da napravi ogroman otklon u odnosu na dosadašnje rukovodstvo i da gradi sopstveni imidž, i iz korena menja neke utabane navike krema vojvođanskog lovstva.

Jer lovci iz dana u dan postaju svesni svih marifetluka čelnih ljudi po savezima, i samo je pitanje dana kada će na čelo svojih udruženja početi da postavljaju pametne i visprene ljude kojma neće biti teško da otkažu poslušnost prema LSV, koji ih na kraju krajeva ničim nije ni zadužio da tako slepo srljaju u njegove raširene ruke.

I šta će onda LSV?
Kome treba takav LSV koji je izgubio svoj kredibilitet kod lovaca koji ga i "drže" svojim članarinama.?

Krajnje je vreme da Pažin napravi neke radikalne zaokrete u unutrašnjoj organizaciji i radu u LSV.

charuga

zoranp kaže:

zoranp kaže:
..menjaju se instrumenti, menjaju se i svirači, ALI MUZIKA UVEK OSTAJE ISTA!!!SadFrown ... ili što reče naš narod..VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKADA!!!...

Izgleda da se ovo može po pitanju naših saveza upisati svakih nekoliko meseci, kao sasvim tačan komentar!!

tako je brate moj...gledaj upise odmah po imenovanju Pazina..
http://www.srbijalov.com/forum/viewth...wstart=820
..............

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,144,758 posete www.srbijalov.com