Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Krušik municija

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Krušik municija
Sniper Hunter
 Oko izbora municije nemam problema,trosim ono sto napunim sam ,u samom pocetku kada sam poceo da lovim trosio sam trepcu ,belot i krusik ,nekad dobri nekad nisu bili (trepca i krusik),belota je ubrzo nestalo ,kao i trepce,pucao malo alpena ,probao belom ,zatim za mp153 kupio i mirage super magnum od 66g punjenja ispalio 20-tak i eno u ormanu stoji bar jos 7kutija 4mm i 4,5mm nemam poverenja u kupovnu municijuConfused ,kad se setim one NIKE e tu je bilo svacega ,RC trap sam pucao pre neki mesec prvi put u zivotu ,sta da vam kazem dobar metak ,za ono zasto je namenjen .....toliko

SUMO
 Momci, Krusik je odlican metak ! !
Belom nemate potrebe da kudite, osim da je cinjenica da malo vise prlja cev u odnosu na Krusik.

DakiNS
 Danas sam nabavio četiri kutije Standarda lep crveni kartonski za prvu cev eto privikao sam se na Krušik a rezultati više nego zadovoljavajući, u stvari prezadovoljan sam, posebno letos na prepelice, malo ih se moglo meriti sa brojem ispaljenih i rezultatom na kraju iako su koristili mnogo skuplju "stranu " municiju, sada imam zalihu za dve godine lepog lovaPresrean
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

vuk71
 krusik - odlican metak, pucam uglavnom krusik bar 9 godina i stvarno je ujednacen metak...od trapa i skita preko metka za prepelicu od 28gr, super-dak, od osmice za zeca do kugle za ds...a naravno i king od 36 gr. zimi za patke fenomenalan metak...nemenjam firmu do daljnjeg...

mihailo
 Dobar je Krušik,verovatno i najbolji domaći proizvođač al cena mu je blizu italijanske municije.
Krušik patron + krpa +sprej za čišćenje + vreme= Italijanski patron

DakiNS

mihailo kaže:
Dobar je Krušik,verovatno i najbolji domaći proizvođač al cena mu je blizu italijanske municije.
Krušik patron + krpa +sprej za čišćenje + vreme= Italijanski patron

Krušik patron + krpa koju bi verovatno bacili+ sprej za čišćenje 300 din svake 2 godine + vreme koje provodim družeći se sa svojom puškom= talijanski patron koji ne smem da pucamGrin

vuk71
 mihailo to sto navodis uz patronu krusikovu i krpu i sprej kao nesta posebno znaci li to da ti necistis pusku posle pucanja sa talijanskom municijom...

mihailo

vuk71 kaže:
mihailo to sto navodis uz patronu krusikovu i krpu i sprej kao nesta posebno znaci li to da ti necistis pusku posle pucanja sa talijanskom municijom...

Naravno da čistim pušku posle svakog lova.Koristim i Krušik municiju ali samo kada nemam italijanske.Krušik patron ostavlja mnogo prljaviju cev .Lično bih voleo da je drugačije ali eto nije,da jeste ja bih bio prezadovoljan što bih imao u VA kupiti kvalitetnu municiju.

vuk71
 mihailo za prljanje neznam sta da ti kazem, meni svejedno ispalio metak ili 100kom., za vreme sankcija nabavio sa slovacku municiju jager, nikad bolje nisam lovio nego te sezone al kad opals metak cev crna kao katran da si sipao u nju...

stojkuki
 Ma svaka ostavlja olovo u cevi. Garez nije problem to se skine sa prvom krpicom i cepom. Ali olovo ... E to ide vec teze ... To mora da se radi ...

aleksa
 Vidim da mnogi potenciraju to prljanje cevi kao najveci problem Krusik municije ali i ostalih nasih proizvodjaca.Meni licni i nije neki veliki problem sto je cev kao sulundar nakon opaljenja sto bi rekao jedan kolega,cak ni to sto ostaju naslage olova na cevi.Sve se to da ocistiti kvalitetnim preparatom i priborom.Za mene je mnogo veci problem los kvalitet sacme,kako po pitanju sastava tako i po pitanju zavrsne obrade,a to je od kljucnog znacaja za ujednacenost snopa,brzinu,kontinuitet izmedju razlicitih patrona i na kraju efikasan domet i efekat na divljac.

vuk71
 aleksa krusik je upravo tu ujednacenost postigao koja i jeste najbitnija... a svaki metak prlja cev manje-vise...

Scorpion Hunter
 Krusikova BK municija najvise prlja cev jer je patron bez casice pa sacma pravi trenje kroz cev i ostavlja naslage sa Specijalom je to sasvim drugacije. Nisam jos naisao na municiju koja ne prlja cevi kada budem naisao javljam ovde da cuju svi Grin
Krusikov KING je jedan od najboljih metaka koji mogu da se kupe kod nas... Tako da pod imenom Krusik postoji i losija i bolja municija... Krusikov magnum 12/76 50g sacma 4mm koristio prosle sezone na lisice ma zakon metak izvanredan...

DakiNS

Skorpion kaže:
Krusikova BK municija najvise prlja cev jer je patron bez casice pa sacma pravi trenje kroz cev i ostavlja naslage sa Specijalom je to sasvim drugacije. Nisam jos naisao na municiju koja ne prlja cevi kada budem naisao javljam ovde da cuju svi Grin
Krusikov KING je jedan od najboljih metaka koji mogu da se kupe kod nas... Tako da pod imenom Krusik postoji i losija i bolja municija... Krusikov magnum 12/76 50g sacma 4mm koristio prosle sezone na lisice ma zakon metak izvanredan...

Kolega imaš i Krušik specijal ali bez korpice, ja ga koristim od prošle godine i vrlo sam zadovoljan a što se tiče čišćenja , jeste prlja duplo više od recimo Belota crvenocrnog , ali svako zadovoljstvo se plaća . Krušik je zato duplo jeftiniji od Belotaika

Scorpion Hunter
 Daki da budem iskren nisam naisao na taj specijal bez korpice, nekadasnje u kartonskoj cauri koristio sam. Bas cu ga potraziti po prodavnicama... Koristim iskljucivo ''King'' sa kojim sam prezadovoljan (i vise nego prezadovoljan) probao sam svu mogucu municiju koja se prodaje kod nas od nekadasnje: Trepce,Alpena,Stepskog sokola, danasnjih:Grom Huntera,Beloma itd do stranjsKih renomiranih proizvodjaca ali nekako mi je Krusik King najbolje legao...

DakiNS
 bez korpice. Ako laže koza ne laže rogSmeko
DakiNS priložio:
bk.jpg

Scorpion Hunter

DakiNS kaže:
bezkorpice

Daki pod onim prvim BK sto sam napisao mislio sam na ovaj metak B) Nismo se razumeli ;)
Ljudi dali je neko skorije video Krusik u kartonskoj cauri? Dali se tako nesto jos uvek proizvodi?Osmeh

mihailo

Skorpion kaže:

DakiNS kaže:
bezkorpice

Daki pod onim prvim BK sto sam napisao mislio sam na ovaj metak B) Nismo se razumeli ;)
Ljudi dali je neko skorije video Krusik u kartonskoj cauri? Dali se tako nesto jos uvek proizvodi?Osmeh

Proveriću sutra u prodavnici ovde u VA

DakiNS
 kartonski

Scorpion Hunter

DakiNS kaže:
kartonski

Odavno ga nisam video...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Belom Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 869 04.12.2023. 18:14
Rotweil Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 100 04.08.2023. 22:38
Municija kalibra 30-06 MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 115 15.11.2022. 22:30
Cheddite Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 18 09.10.2022. 23:40
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,155,987 posete www.srbijalov.com