Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Huglu lovačke puške

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Huglu lovačke puške
Miroslaw
 hromirane povrsine se mnogo teze ostecuju nego brunirane a i postoji mogucnost poliranja kada dodje do blagih ostecenja sto kod bruniranja nije slucaj.

Podunavac
 Hromiranje i ovo crno hromiranje koje turci reklamiraju nema nikakve sličnosti. I ja sam bio znatiželjan da vidim kako izgleda crno hromiranje, pa sam čak i razmišljao o kupovini turske puške Zafer O1612. Međutim čim sam uzeo pušku u ruku prvo mi je upalo u oči da su cevi visoko kod usta izlizane. A skinulo se to crno hromiranje od naslanjanja na sošku u kojoj je stajala u prodavnici. Kakva bi tek bila nakon par godina intenzivne upotrebe. Možda nije takva situacija i kod ostalih turskih pušaka, ali na ovoj me to veoma iznenadilo i razočaralo. Tako da neke preporuke proizvođača treba uzeti sa rezervom.
Tri prsta 2Kolce

HansRabit
 Moj model Huglu 103 D je takođe slabo hromiran ali mi nije to neki problem kod nje, ona se može ponovo hromirati i nije skupo, a što se tiče mehanizma i kvalitete cijevi , tu nema nikakve zamjerke, jedino još što ima meko drvo, ali kad je uzmeš u ruke pa onda uzmeš Ruskinju, ite kako se vidi razlika. Turkinja deinitivno bolje leži u rukama i lakša je. A ova moja, ma to je top. Elmer
Vidio sam kengura uživo Osmeh , ništa posebno, ptica k'o ptica Confused

rk
 Kada su se pojavile, mnogo vise su obecavale, sada iskreno ne znam koliko su na nasem trzistu prisutne, i ne mogu da utvrdim ko je uvoznik, n mozes da utvrdis koje sve modele proizvode, koje se kod nas distibuiraju, ko je ovlascen servis njihov
RK

Tomash

rk kaže:
Kada su se pojavile, mnogo vise su obecavale, sada iskreno ne znam koliko su na nasem trzistu prisutne, i ne mogu da utvrdim ko je uvoznik, n mozes da utvrdis koje sve modele proizvode, koje se kod nas distibuiraju, ko je ovlascen servis njihov

Distribuira ih Grof MBM iz Pozarevca.
Oni su distributer i serviser ovih pusaka. Inace sajt im je prilicno neazuran, ali zato su kada sam ih zvao imali sve modele sa HUGLU sajta na stanju pre nekih mesec dana!!!
Doduse, ne sve u istoj prodavnici, nesto je bilo u Petrovcu na Mlavi, nesto u Pozarevcu, i sve serije su imali. Ja sam se interesovao za 901, orahov kundak, cna glava, i imali su da mi ponude vise varijanti puske (slug cevi, sa obe cevi, razlicit kvalitet orahovine...) a za ove specijale su rekli da nesto ima, a sve ostalo moze da se naruci.

Nemoj misliti da ih reklamiram, i ja kao i drugi trazim pusku da kupim, i ovo mi sve deluje kao best value for money Smile
PA nisu zastupljene kao Rusi, i zato ih nema puno, dok su im bokerice na jako dobrom glasu kod nas, a isto to vazi i za njihove PA u inostranstvu.
Ja sam sve blizi kupovini jedne 901 u orahovini Smile

rk
 Ne znam nista o njihovim PA, jedan moj prijatelj korsti Zafer i prezadovoljan je a ima asvasta od oruzja.
BOK i Polozare mi deluju ok, kako su se pokazale ne znam.
RK

pavlepavlaka
 meni se svidja huglu 201 A Siyah Kuslu, pa me zanima dali ima da se kupi kod nas i kakvog je kvaliteta , to je ova poslednja na slici http://www.huglu....22.201-a#i Smile
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

rk
 Jel zna neko da li jedna od ovih polozara ima H&H vatre, na nekom forumu sam cuo da imaju
RK

rk
 Inace rekose mi da je cenam polozere sa 5 promenjivih cokova i jednom obaracom oko 80 000 u grofu
RK

Podunavac

rk kaže:
Jel zna neko da li jedna od ovih polozara ima H&H vatre, na nekom forumu sam cuo da imaju

Nema ni jedna, to su samo ukrasne pločice. Sistem vatri je Anson&Deeley.
Tri prsta 2Kolce

rk
 Pa i meni je iskreno to malo nerealno delovalo, no dobro.
Jesu li sve verzijee sa baskulama od celika i da li je tacno a se cevi rade od krupovog celika?
RK

Podunavac
 Koliko je meni poznato sve su baskule čelične, a od kojeg su čelika cevi ne bi znao reći. Interesantno je da imaju dobru prođu i (relativno) veliku popularnost u americi. A to je možda i razlog zašto ih Zbrojovka prodaje pod svojim imenom. Prvo su počeli baš u americi a sada ih ima i u evropi.
Tri prsta 2Kolce

rk
 Poslase mi mail iz Huglua i kazu da sve baskule su od celika, osim na modelu eagle koji ima AL baskulu.
RK

HansRabit
 Iz moje 103 D Huglerice mogu da ispalim dva hitca za redom, u sekundi tako reć, neki kažu da tim puškama sa jednom obaračom šteka mehanizam te da okida 2 metka odjednom, ja nemam takvo iskustvo a pri svakom izlasku u lov ispalim bar 20 kom metaka, naj češće koristim RIO municiju Mini Magnum 4,5mm. RC municija mi tako reći očisti cevi kao ogledalo. Što se puške tiče nemam problema sa bilo kojom vrstom municije i jačinom punjenja.Odobreno
Vidio sam kengura uživo Osmeh , ništa posebno, ptica k'o ptica Confused

rk

HansRabit kaže:
Iz moje 103 D Huglerice mogu da ispalim dva hitca za redom, u sekundi tako reć, neki kažu da tim puškama sa jednom obaračom šteka mehanizam te da okida 2 metka odjednom, ja nemam takvo iskustvo a pri svakom izlasku u lov ispalim bar 20 kom metaka, naj češće koristim RIO municiju Mini Magnum 4,5mm. RC municija mi tako reći očisti cevi kao ogledalo. Što se puške tiče nemam problema sa bilo kojom vrstom municije i jačinom punjenja.Odobreno

Kolko dugo vec oristis svoj Huglu i da li imas neku okvirnu predstavu koliko si ispalio iz nje, obzirom da dosta municije pucas po svakom izlasku kako i sam kazes.
Kako se ponasa brun na cevima neko je u nekom od ranijih postova naveo da se nije pokazao najbolje.
RK

lakistrike95
 Kod mene je pala odluka da prva puska bude Huglu 901, jeste da jos imam da razmisljam, ali za sada je to, videcemo, mozda se situacija i promeni, ako neko ima primedbe na ovo oruzje nek slobodno pise, da bih znao sta su nedostaci a sta prednosti Grin

pavlepavlaka
 dali znate gde ima da se kupe hugu polozare i koja im je cena
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

bjanko
 Da li neko ima iskustva ili poznaje nekog ko ima huglu 301 a, jednometnu sacmaru kako se pokazala veoma tesko je naci nesto na netu osim par slika,veoma lepo izgleda a cena je oko 25.000,00 i ima oroz.
Lovac 1

bjanko
 Da li neko ima iskustva ili poznaje nekog ko ima huglu 301 a, jednometnu sacmaru kako se pokazala veoma tesko je naci nesto na netu osim par slika,veoma lepo izgleda a cena je oko 25.000,00 i ima oroz.
Lovac 1

nemeza
 Bilo ih je u Canoni držao sam je u rukama lepo leže u rame, preklapa se povlačenjem štitnika obarače, oroz možeš napeti ili otpustiti kao i kod klasičnih petlara, preklapa se "na šarku", zgodna je za transport. Na žalost nisam pucao sa njom, neznam koliko sam ti pomogo ovim postom ali to je sve što mogu reći o toj pušci. Bye

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 874 23.11.2024. 18:04
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
Lovački karabin KARABINI 1744 11.01.2024. 18:54
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,955,783 posete www.srbijalov.com