Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Nišu

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Nišu
nenad_franc
 cvele,dolazim iz pravca aleksinca! znam ja od prilike gde se nalazi,ali nisam nikad bio! jel se ide onim putem sto ide za nisku banju ili onaj paralelni sa njim?

Cvele
 Mislim da moras da se iskljucis bilo gde sa auto puta, i da prodjes kroz centar, ili da nastavis auto putem za Sofiju, da se iskljucis u Niskoj banji i da se vratis... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nenad_franc

Cvele kaže:
Mislim da moras da se iskljucis bilo gde sa auto puta, i da prodjes kroz centar, ili da nastavis auto putem za Sofiju, da se iskljucis u Niskoj banji i da se vratis... Smile

cvele,iskljucicu se ja na prvom iskljucenju! a jel skrecem levo prema niskoj banji na semaforima u centru,ili idem na kruzni tok pa levo?

Cvele
 Kad predjes most kod Merkatora samo produzi pravo od kruznog toka, do bulevara, pa onda desno i na semaforima levo pored distribucije.... 

nenad_franc
 ma nacicu ga,nije nis ne znam koliki! Smile primenicu staru dobru policijsku tehniku,raspitivanje po komsiluku Smile vidimo se sutra,svi koji dolazite na sajam! naravno ako i ja dodjem Smile

Cvele
 Haha.. vazi... pozdrav! Smile

nenad_franc
 kakav je bio izbor B&P municije,predhodnih godina? nesto je ne vidoh na prethodnim slikama!

Cvele
 Ja je iskreno nisam ni trazio... pa izbor ce biti onakav kako stoje stvari u vecim prodavnicama: Snajper, Grof, Canona... Smile

nenad_franc
 vidim jos nema nikog,pa ajde ja da napisem koju Smile na sajmu su bili snajper,canona,grof,capriolo i mozda jos 2 dve lokalne prodavnice! pored toga su bila i 2-3 standa sa garderobom i dva preparatora! sta da vam kazem,ja sam prvi put bio na sajmu i nisam odusevljen! za manje od pola sata sam video sto je bilo izlozeno i posle nisam znao sta da radim! ja sam kupio 3 kutije long range i jednu kutiju f2 classic,jedan sinol sprej i 2 para carapa! sto se tice izbora B&P municije,jadan je! jedino je snajper imao malo vise od istog proizvodjaca! i to nekoliko kutija long range 4mm,nekoliko kutija long range 3,5mm,nekoliko kutija f2 classic 3,5mm,par kutija f2 classic fiber 3mm i mb ligh u vise granulacija! tako da je sve izgledalo siromasno,kao da je poslednji dan, i ne izgleda uopste privlacno! sto se cena tice,sasvim su zadovoljavajuce u odnosu na cene kako se krecu kod mene! sto se tice pusaka,cene ne znam jer ni na jednom standu nisu bile ispisane cene,vec si morao da juris prodavca pa da ga pojedinacno ispitujes,sto je mene mrzelo! takodje imam zamerku sto si na samo jednom standu(ne znam kom bese) mogao da uzmes pusku u ruke i pogledas,dok su na ostalim izvezane strunama i mogao si samo da ih gledas! onda takodje imam zamerku sto municije za prepelice skoro uopste nije bilo! jedino je imao capriolo i canona m90,po nista nizim cenama nego sto su uopste! i ostali su mi nudili nesto sto moze da posluzi,ali to nije to! drugo ne znam sta da vam kazem! jedino sam bio zadovoljan standom sa garderobom iz citluka kod krusevca,gde su cene po meni bile sasvim korektne! mozda su i optike bile na popustu,ali to nisam gledao posto me nije interesovalo! fotografije ce da ubaci neko od kolega,posto ja nisam slikao!

Cvele
 Ja sam takodje bio danas. Sajam k'o i svaki drugi-u Nisu, mozda cak i malo slabiji... Kupio sam dosta toga: redenik, remnik, futrolu, Truglo musicu, pantalone, ranac(poklon za oca), rancic(za letnji lov), kacket i to je to Smile na zalost i ja nisam slikao-imam nekoliko slika ali ne mogu jos uvek da ih izbacim jer nemam ovde usb...., jer nisam puno imao vremena.. pozdrav

bturjane
 E po obicaju danas sam bio na "sajmu" u Nisu da ne bude da ga ja svake godine grdim kratko i jasno ono lici na sve samo ne na sajam.Postujuci tradiciju od 4-5 sajma pa naovamo sve je manje izlagaca jos manja ponuda a cene osim nekih malih konfekcija iste ko u prodavnicama,od sve one pompezne najave sa naslovne nema nista znaci sveli su sajam na 20ak standova istovetne robe nekih sitnica za lov i ribolov i to je to zali boze potrosenih para i vremena ako je neko mislio da ide moj savet je ne trosite novac na glupost i ako vam nesto treba tu je net pa prelistajte sajtove i veca ponuda i povoljnije cene od mene toliko,slika nema jer se nije imalo sta slikati.
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

Sniper Hunter
 Kriza....Ne razumem

DakiNS
 Ja godinama ne idem na Lorist jer nema se šta videti . Nekada 4-5 hala puno sada 1 poluprazna sa identičnim asortimanom i kada se doda cena ulaznice izađe skuplje nego u prodavnici
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 KRIZA je ucinila svoje!!!!!!!!

Sotra

nenad_franc kaže:
vidim jos nema nikog,pa ajde ja da napisem koju Smile na sajmu su bili snajper,canona,grof,capriolo i mozda jos 2 dve lokalne prodavnice! pored toga su bila i 2-3 standa sa garderobom i dva preparatora! sta da vam kazem,ja sam prvi put bio na sajmu i nisam odusevljen! za manje od pola sata sam video sto je bilo izlozeno i posle nisam znao sta da radim! ja sam kupio 3 kutije long range i jednu kutiju f2 classic,jedan sinol sprej i 2 para carapa! sto se tice izbora B&P municije,jadan je! jedino je snajper imao malo vise od istog proizvodjaca! i to nekoliko kutija long range 4mm,nekoliko kutija long range 3,5mm,nekoliko kutija f2 classic 3,5mm,par kutija f2 classic fiber 3mm i mb ligh u vise granulacija! tako da je sve izgledalo siromasno,kao da je poslednji dan, i ne izgleda uopste privlacno! sto se cena tice,sasvim su zadovoljavajuce u odnosu na cene kako se krecu kod mene! sto se tice pusaka,cene ne znam jer ni na jednom standu nisu bile ispisane cene,vec si morao da juris prodavca pa da ga pojedinacno ispitujes,sto je mene mrzelo! takodje imam zamerku sto si na samo jednom standu(ne znam kom bese) mogao da uzmes pusku u ruke i pogledas,dok su na ostalim izvezane strunama i mogao si samo da ih gledas! onda takodje imam zamerku sto municije za prepelice skoro uopste nije bilo! jedino je imao capriolo i canona m90,po nista nizim cenama nego sto su uopste! i ostali su mi nudili nesto sto moze da posluzi,ali to nije to! drugo ne znam sta da vam kazem! jedino sam bio zadovoljan standom sa garderobom iz citluka kod krusevca,gde su cene po meni bile sasvim korektne! mozda su i optike bile na popustu,ali to nisam gledao posto me nije interesovalo! fotografije ce da ubaci neko od kolega,posto ja nisam slikao!
Necu da branim izlagace ,ali realno vreme sajma je takvo da svi izlaze sa robom koja je preostala od proslogodisnjeg uvoza.Tek negde u junu se uvozi roba za letnji lov,a u septembru za jesenji i zimski lov.Razgovarao sam sa nekim od izlagaca i oni su nezadovoljni .Sto se tice B&P njega si jedino i mogao naci na standu Snajper-a jer uvoznik jedino saradjuje sa njim od gore pomenutih firmi.
Sotra

nidzamotocross
 Danas sam bio na sajmu. Iako je bio u hali Cair, ponuda je bila skoro ista kao na prethodnom sajmu s tim sto je vise bilo ponuda za ribolov. Ogromna zamerka je to sto su puske izvezane strunom, kao da ce neko da je dohvati i pobegne pored silnih ljudi i obezbedjenja. Ja koji uskoro trebam da nabavim pusku zadovoljio sam se isprobavanjem njihove tezine, i opipavanjem svake. Kupio sam drzac za lampu, mikroprekidac i vabilicu za lisicu cisto da je dodam kolekciji. Municije ko i uvek, nista novo i nista preterano dobro, po istim cenama. Kao i uvek kad ih vidim, mene su odusevile te puskice, pogotovu Benelli, Browning, Beretta i Franchi sa njihovim poluautomatima. Smile Bilo je i dobre odece iz Krusevca i jedna montazna ceka koju nisam imao prilike da vidim do sada. Smile I to je to. Nisam bas odusevljen. 
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

goranqw
 svake godine je sve losije ! ili ja ocekujem previse ili ..... za ribolov je cini mi se bila veca ponuda , a za lov ... malo bolja opremljena radnja i to je to . nekad su se za sajam spremale dozvole za nabavku oruzija i municije , sajam je pa je jeftinije i ima veci izbor , dok se sada svelo na prodji vidi i idi

nemeza
 Danas bio na sajmu, nosio fotoaparat, ali kolege izvinjavam se nisam ništa slikao jer me bilo sramota, više liči na osrednji pijac (vašar ima veću ponudu i više posetioca) možete pogledati fotke od prošle godine, ali svaku drugu i to je to. Pozdrav. Bye

sasa035
 A i odakle da se sta ponudi kada niko nista neuvozi!!!A da nepricamo o kupovnoj moci.Ko je u stanju da zarobi novac u iole krupnu nabavku.Nego od i do pocetka sezone.Pa i tad ce se svako razmisliti i u koj patron uloziti i koju kolicinu a kamoli da kupi oruzije ili optiku skuplju od 500.
sasa035

slavaplana
 Ja sam juce bio na sajmu i mislim da je sajam jako slab i da jucerasnja poseta to i govori!!!Bio sam od 13:30 do 2:30 i toje sasvim dovoljno da se sve vidi!!Ima vise za pecarose nego za nas lovce!!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Sajam u Novom Sadu LORIST LOVAČKI SAJMOVI 769 07.10.2024. 14:02
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,477,234 posete www.srbijalov.com