Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kiplauf

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kiplauf
Sniper Hunter
 Boban moze i turski orah da naruci ali je onda cena jedno 7-8 puta skuplja trebao bi uskoro da odradi nesto za neke Austrijance ali i cene i drvo nije isto kolio para toliko i svirkeGrin

arsa
 Kao sto rece Boban ni meni nije jasna ta polemika oko trzaja. I ja sam stavio gumeni amortizer zbog duzine kundaka i to je meni extra udobno za pucanje.

Sniper Hunter
 Ljudi na orginal kundaku nema gume e posle 3-4 ispaljenih metaka poplavi rame e to je neprijatno i veci je bio odskok nego sa novim kundakom to sam konstatovao kod mog kippa sada sa gumom je druga prica ali nije samo od gume nego je sada i malo povecana masa a i bolje lezi potkundak u ruci mnogo manje trza cak ni posle 6-7 uzastopno ispaljenih metaka nema problema sto je za mene bitno jer kada se meni puca u streljani znam da ispalim i po 100 metaka iz karabinaGrin a kada posle 3metka rame plavi e onda Sadod pucanja nema nista

darkon
 Da predstavim i ja svoj kipplauf.Kalibar je 30-06(jbg. nemo ono R,ali za sad nemam problema sa izvlakacem).Nije imao nikakvu doradu,sto se tice drveta,jedino je bio kod puskara za smanjenje sile okidanja i sada je okidanje mnogo lakse i prijatnije je za pucanje.
Izuzetna preciznost na strelistu metak na metak,a normalno i u lovu.Posto sam sad procitao celu temu,cuo sam da ste imali problema kad ne zabravi lepo,pa igla samo dodirne kapislu.Ovde nije potrebno snaznije zaklapanje karabina,vec je samo potrebno da se poluga koja sluzi za otvaranje vrati u krajnji donji polozaj kad se karabin zaklopi,ali kad se razradi karabin,ni to nije potrebno,ali je meni preslo u naviku pa uvek to uradim.

darkon
 Imam ga nesto vise od cetiri godine i nikakvih problema sa njim dosad nisam imao.
Imao sam stvarno lepe odstrele i pogotke i mogu da kazem samo reci hvale za njega.B)
S'obzirom koja mu je cena,daje mnogo mnogo vise.Bravo 2

Sniper Hunter
 To je i jedna velika prednost ruskog oruzija robustno jednostavno nije skupo ali zato finis je dosta u zaostatku za ostalima ali ulozis jos neki evro i uz dobre majstore i malo strpljenja dobijes solidnu radnu pusku srbijalov

kriva cevka
 ko je bio na sajmu visdeo je neke od najskupljih puska.ovo je jedan od najskupljih kiplaufa na sajmu
kriva cevka priložio:
02102010253.jpg

kriva cevka
 i naravno naskuplja puska na sajmu,zbog svog cudnog izgleda ne znam u koju grupu karabina da je svrstam.rec je o fabarmovom cetvorocevom kipaufu sa cenom od 45000e.
kriva cevka priložio:
02102010252.jpg

canis aureus
 ovaj jedan od najskupljih je još u fazi izrade!
Bio je jedan završeni sa cenom oko 14000jev

A bio sam siguran da se radi o FERLAHU a ne fabarmu(fabarm je još uvek ni blizu ovim ferlaškim umetničkim delima)

kriva cevka
 moja greska pomesao sam proizvodjace

canis aureus

canisaureus kaže:
Presrean
canis aureus priložio:
aaaa.jpg

canis aureus
 Presrean
canis aureus priložio:
aaa_2.jpg

270
 ČestitamBravo
Ne bih da dosađujem ali ako može malo više detalja npr. da li je podkundak nov ili već postojeći prerađen?, kakav je držač koji vidimo na kraju cevi?, šta je sa kundakom ? čiji je rad i ako nije tajna kolika je cena ovog zadovoljstva? i još ponešto što ti smatraš za bitno!
PozdravBye

darkon
 Samo nastavi sa slikama.Grin

Sniper Hunter
 Canisaureus daj i sliku kundaka ne drzi nas u neizvesnosti trebalo bi da je 18-sticaGrin

canis aureus
 Vebanje
18icaHmmm
canis aureus priložio:
aa_3.jpg

Sniper Hunter
 A vidi ga sadGrin jer treba da pitamo jer je glava u gravuri iline i sta ima na kundaku sa ili bez amortizera i ono neizbezno koji je cal.Grin 

canis aureus
 ... delo ruku je već ovde spominjanog "umetnika", majstora, kundačara Slobodana Radivojčevića- Bobana iz Užica(Sevojna), nastalo iz oraha sa domaćeg terena, koji možda u nijansi zaostaje od tamo nekog im turskog, ali svakako mi najdražeg srpskog ...
Vebanje
canis aureus priložio:
a_34.jpg

Sniper Hunter
 Iskreno mislio sam da je njegov rad svaka cast koja je bila cena? Stavi sliku cele puske

canis aureus
 ... sa mnogim majstorima dogovarao, pričao, ubeđivao i ubeđivan bivao, pa opet pričao ... a onda na www.srbijalov.com sam saznao za Bobana za koga sam poodavno čuo ali nikako kontakt ... i dođe majstor u Bg, popričasmo, dogovorismo, uze dimenzije(podlaktica, nadlaktica, vrat ...) ... sve to potraja 15-20 minuta i ode! Danas ponovo dođe u Bg(zbog svojih potreba) i ...
Vebanje
canis aureus priložio:
aaaaa_1.jpg

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,133,259 posete www.srbijalov.com