Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačke čeke

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačke čeke
nenad_franc
 toliko ceki a nema ni jedne improvizovane na brzinu na stablu! evo jedne na stablu koja se koristi za cekanje svinja na kukuruzu! a inace u mom lovistu dosta se srecu ceke ovog tipa!
nenad_franc priložio:
06092010570-001.jpg

bela
 ovakve čeke kao ova naprimer nisu idealne kad je vetrovito, pogotovo sa karabinom kad se puca.
stabla preko 30 metaravisine na visini od 7-8m njišu zavisnosti od jašine vetra i do 15-20 cmIznenadjen
vižlan i terier

nenad_franc
 zasto,imas osecaj kao da si u luna parku Grin ma ovu smo napravili pre dva dana kraj kukuruza gde je dolazio vepar! napravili smo jos dve koje su na 2m visine!

Boban
 Zasto da ne,i ova ceka je solidna i isto tako funkcionalna .
Bolje ista nego nista,jel tako.Yes

bela
 nuisam ja rekao da nevaljaju nego da nisu idealne
ima i kod nas nekoliko takvih.
vižlan i terier

petar
 I kod nas bi bilo, ali kod nas u lovistu skoro pa i nema drveca na nekim mestima, ili su tanka i nisu dovoljno cvrsta...
Just like old times!

nenad_franc
 bela,ove ceke su uglavnom jednokratne,jer ko zna sta ce se sejati sledece godine u toj njivi,a koriste se samo za cekanje svinja na kukuruzu ili zitu po lepom vremenu,jer ako duva vetar uzalud je cekati!

Cvele
 E vidite sad ovo... lepo mi prosle godine posejemo ovas i kukuruz... za vreme ovasa smo po nekad i obilazili njivu, ali kad' je stigao kukuruz nekako su bas navalile i obaveze.... Njiva je inace u sumi, okruzena sa svih strana, na maltene samoj granici sa Bugarskom, kada smo jednog dana ja i moj otac otisli da obidjemo kukuruz, bilo je jedno 70-80% unisteno! $aAa i mi lepo trk kuci, po alat i materijal, i na obliznjem drvetu napravimo ceku, pa opet kuci spremanje i u sumu! popeli smo se na ceku(koja nije bila ispod 2m) tisina mir, jos uvek dan, sve se vidi, kad u jednom trenutku strasno pucanje grana, kotrljanje kamenja i ko zna cega jos iz brda, inace njiva je tako postavljena da je od prilike ceka u istoj visini kao gornji deo njive(ceka je na donjem kraju zbog lakseg prilaska) posle te grmljavine kroz sumu, samo mir, tisina i nista vise, sedeli smo tako do 11, 12 sati nista se nije desavalo, verovatno su odozgo naisle i osetile nas, kad' mi tad srce nije iskocilo, reko' nece nikada Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Lala
 Rešili smo Rančer i ja da napravimo dve čeke, onako baš za nas, prave, komforne...
Uspeli smo da obezbedimo stare bandere drvene, desetak komada, i sad je na redu ukrajanje, sečenje, montiranje... Ideja je, iako će čeke biti dosta teške, da ne ukopavamo stubove u zemlju, nego da čeke slobodno stoje, i da se po potrebi mogu prebaciti na drugo mesto (traktor sa dugačkom prikolicom, položimo čeku na prikolicu, i teraj gde se DS pojave).
Evo sličice, gde Lala, veliki stručnjak za drvnu gradju Smeko, vrši odabir materijala
Lala priložio:
dsci0010.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Boban
 Rodjo,svaka vam cast na posao nego sta.
Pravi si drvoseca,vidi samo kako razbacujes ove doduse manje bandere.
B)Grin

Lala
 'Lebac ti ljubim, al' sam pustio stomačinu, sad gledam sliku Grin pravi Lala - stomak mi čini pola profila Grin
Rodjo, iskilavili smo se dok nismo utovarili bandere na prikolicu, ali će zato čeke da budu extra!

Boban
 U to nesumnjam da ce da bude losa,taman ces malo da doteras
liniju a i kondicijuYes

Lala
 Bože zdravlja, kad budeš došao u goste, valjda će biti čeke završene, a i ako ne budu, imamo mi još nekoliko koje su već u funkciji B)

Boban
 Vazi Rodjeni,od boga zdravlja videcemo se.
Bice jos lepih dana za rad u polju nemorate bas puno da zurite.Bye

Lala
 Pa i nećemo da žurimo Smile red testerisanja, pa red piva, pa red uklapanja, pa red roštilja, a za desert planiramo kotlić, riblju čorbu! B)
A možda i redosled bude obrnut, uopšte nije važno Grin

Lovac Stari
 img265.imageshack.us/img265/4913/p1020608d.jpg
Ovakvu jednu Lalo.

Ja juce skovao prelepu sedeljku uz Tresnjevo drvo(merdevine i sedalo) sa ramom, sve za jedno prepodne i sam. Ali sve je lako kada imas prvorazredan materijal i sav alat.
Slike za dve nedelje.
Dobar pogled.

Lovac1
 Ovo je moja čeka sa Psunja,
Pošto imam 2 sata vožnje do lovišta, pa mi se neisplati dolazit na jedan dan. ovde se da ljepo smjestiti .
Lovac1 priložio:
dsc00174.jpg

bela
 pa bogte... ovo je manja vikendicaBravo 2
vižlan i terier

nenadx
 Lovac 1,podizes standarde.Jos u pravcu konformizma,sto mi se posebno svidja.U to imeBravo 2
Dobar pogodak

Jank
 Dobra čeka, Lovac1, ovde možeš lepo da se odmoriš, da loviš, da uloviš a bogami i da privedeš neku "gazelu".....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 876 08.12.2024. 16:56
Lovački karabin KARABINI 1745 03.12.2024. 02:19
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,086,554 posete www.srbijalov.com