Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
zoranp
 ..još samo da skinu gaće ,pa da im raja onako lagano p...ši...ma ljudi ovo je šprdnja i sa narodom i sa državom, pa zar baš nikoga od ove vlasti nimalo ne interesuje šta će biti sa ovom našom rajom...alo bando gde će vam duša!!!Besan
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sniper Hunter
 zoranp brate moj boli k...c vlast za narod mi smo samo tu da placamo porez i da cutimo ili clanarine ako hoces ovo je vrzino kolo niko ga nece rasplesti tek posle svih dogadjaja i posle ove sedniceLSS sve mi se otvorilo,i gajio sam neku nadu ranije da ce da krene na bolje ali sada vise ne verujem u to boljitak lovstva u Srbiji postaje utopija

kelt
 sve su to Sojici kako kaze kolega s beli lukac i ljuto paprice. bice ova nasa borba mnogo duga Glavu o zidBesan
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Banatski Fazan
 Kako niko ne postavlja pitanje, kako lovci u Srbiji placaju clanarinu Savezu 600 dinara, a mi lovci iz Vojvodine placamo 1000 dinara?
Sto to?

meshtan
 Zato sto mi moramo da "namirimo"2 saveza!
Don't Be Afraid Of The Dark !

Lala

vuk71 kaže:
Lalo imas li komentar na ld jelen backa palanka... Ili mislis da je kod nas sve receno....I ja bi mu dao zlatni orden al zakucan na grudi da se nezagubi... skupo brate to zlato.....

Kolega, ja sam ostao bez reči! Kad sam pročitao za orden, zanemeo sam.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

paninm
 ja mislim da cemo morati da nesto tu menjamo kad pocne dodela lovista, kao ravnopravni smo a placamo 1000 dinara. Ali nismo mi vazni,obicni lovci-vazno je da savezi zive,da redovno dobijaju clanarine, a obicne lovce ko sisa.
Onaj ko je izmislio ovakav tip Saveza,zasluzuje nobelovu nagradu za sistem upravljanja manjine nad vecinom. Jednostavno ti nista nemozes da uradis, da promenis takvo stanje, Zamisli to "neprofitno udruzenje" koja formulacija.

Sremac75
 Neko je napisao da od 1000 dinara članarine samo 60 ide LSS a 940 LSV, d li je to tačno?
Ja sam mislio da ide 400 LSS a 600 LSV!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Banatski Fazan
 I zasto uopste 1000? U Srbiji je 600!!
Zasto moramo vise da placamo?
Sta dobijemo za tih 400 vise?
Sta nudi LSS a sta nudi LSV vise od toga?

Sremac75
 Ne znam Banatski!
To su naši delegati u skupštini LSV odlučili!
Sreća je da nisu predložili i 2000, i to bi bilo izglasano!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

Sremac75 kaže:
Prva informacija sa Skupštine LSV! Vebanje

Braca Piškać dobio orden od LSV!
SadNe razumemKoTuKoga

Idu izbori......dele se ordeni.....kupuju se glasovi!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Možda su u LSV rešili da se ozbiljno bave informisanjem lovaca, pa zafalilo sredstava za, recimo, izradu sajta? Skupi su sajtovi, idu čak i do 500 evra! Pa onda mora 24000 lovaca da skupi kintu; ko nam je kriv što smo se bunili, da nismo dovoljno informisani.
Šalu na stranu, ne znam stvarno, zašto je članarina u LSV 1000 dinara po lovcu. I ne znam sad, zbunjen sam, koliko od te članarine ide u LSS, a koliko ostaje LSV? I za koje namene će taj novac biti potrošen? Nisu to male pare.
Možda ipak objave negde finansijski plan, pa da vidimo.

Banatski Fazan
 Ja mislim da je to ogromna stavka.
A skojim pravom oni uzmu odluku Skupstine LSS (kao najvisi organ) i preinace je u 1000 dinara. To nesmeju, to je 100 posto protivpravno!!
A kao sto kazes, nikog ne informisu, zasta je to?
LSV je deo LSS-a i ima da postuje njegove odluke njihovog najviseg organa, ne????

LU Aleksandrovo
 Delegati su se jednoglasno složili da bude 1,000 RSD , nikakve posebne rasprave nije bilo, predloženo usvojeno, izbori su odloženi za maj mesec, dodeljena su odličja onako kako znate, nisam popamtio al skoro da je ceo upravni odbor , nadzorno odbor plus Danijel Petrović i još neki su ih dobili, mislim da samo onaj suđeni krimos nije dobio, ručak je bio kriminalan neka prasetina od koje si mogao da uzmeš samo jedno parče, štedilo se do maksimuma.

Danas svi predsednici udruženja imaju sasatanak u velikoj sali sa predstavnicima sekretarijata u vezi dodele lovišta.

Govori se o nekoj promeni statusa lovačkih saveza u neki tip lovačke zadruge, konačno počinju ne transformacije nego metamorfoze.

Da i niko živ nije spominjao Srbijalov
Cucić će biti sasvim dovoljno.

puricbb

Banatski Fazan kaže:
I zasto uopste 1000? U Srbiji je 600!!
Zasto moramo vise da placamo?
Sta dobijemo za tih 400 vise?
Sta nudi LSS a sta nudi LSV vise od toga?

Nijedan ne nudi ništa, već samo traže. Možda i bude po onom starom vicu kad se popa davio i udavio zbog "daj pope ruku", jer nije navikao da daje.
LSV bar izrađuje LO i GPGL, što je doduše moglo da se uradi za manje novca, ima struke i van saveza.

Lala
 puricbb, ali treba videti ko radi u stručnoj službi LSV, a ko odobrava planska dokumenta u sekretarijatu za poljoprivredu APV. Onda bude malo jasnije...

puricbb

Lala kaže:
puricbb, ali treba videti ko radi u stručnoj službi LSV, a ko odobrava planska dokumenta u sekretarijatu za poljoprivredu APV. Onda bude malo jasnije...

Čini mi se da je bilo o tome nešto u nekim postovima, možda sada pri reorganizaciji ministarstva se nešto i promeni, možda neko i obrati pažnju na sukobe interesa...

Banatski Fazan
 I sta se danas desava u Novom Sadu na sastanku u Sekretarijatu? Pozvana su sva Udruzenja, da li neko zna o cemu se radi tacno?

Lala
 Mislim da se radi o stvarima vezani za ustanovljnje i dodelu lovišta. I mislim da će akcenat biti na činjenici da dosadašnji korinici lovišta (LU) imaju prednost pri dobijanju lovišta, pa u tom smislu novoformirana LU, ako konkurišu za lovište, nemaju tu prednost. Koliko sam ja čuo, nemojte me držati za reč, da će se potvrditi stav iz preporuke LSV, da se deljenje starih LU, i druge organizacione promene, ostave za vreme, kada lovišta budu formirana. Ovo je neko moje saznanje, privatno, ne mora da znači da sam u pravu. Uostalom, čuće se već danas ili sutra, o čemu se radi, i ako ne bude zvaničnog saopštenja, svako LU će imati svog predstavnika tamo, pa neka vam prenesu.

punisher
 [quote]LU Aleksandrovo kaže:
Delegati su se jednoglasno složili da bude 1,000 RSD , nikakve posebne rasprave nije bilo, predloženo usvojeno, izbori su odloženi za maj mesec, dodeljena su odličja onako kako znate, nisam popamtio al skoro da je ceo upravni odbor , nadzorno odbor plus Danijel Petrović i još neki su ih dobili, mislim da samo onaj suđeni krimos nije dobio,

Mislim da mu je dosao kraj. Bar u Sidu. A nadam se i u Morovicu.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,117,805 posete www.srbijalov.com