Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski Poenter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski Poenter
Hunter forever
 Ma stene je odlicno... Pocelo je malo da vrda tj da ustane neki put bez komande ili kad uzme nesto sto mu bacim pobegne na drugu stranu ali to cu mu suzbiti u korenu.. Verovatno je to zbog toga sto sam mu popustao ali sad kad krenem da radim aport po muss dresuri nema mu mrdanja. Znaci prvo komanda sedi. I onda ga polako ucim na drzi.. Pa drzanje.. Potom uzimanje iz ruke i sa poda.. nosenje i komanda pusti.... Nadam se da ce mi to pomoci. Inace komandu sedi ucim ga samo zbog aporta a lezi se razmisljam da li cu ga uciti.. Da li da ga ucim komandu lezi,konkretno pitanje koliko je to potrebno poenterima?

Malo me brine ovo sto mu kao stoje krivo predjne noge... Dosta se izrazeno vidi dok pas sedi. Moram postaviti sliku pa da vi vidite da li ja to panicim mnogo..
marka Engleski poenter marka

milols_lovac_ostrovac

Hunter forever kaže:
Ma stene je odlicno... Pocelo je malo da vrda tj da ustane neki put bez komande ili kad uzme nesto sto mu bacim pobegne na drugu stranu ali to cu mu suzbiti u korenu.. Verovatno je to zbog toga sto sam mu popustao ali sad kad krenem da radim aport po muss dresuri nema mu mrdanja. Znaci prvo komanda sedi. I onda ga polako ucim na drzi.. Pa drzanje.. Potom uzimanje iz ruke i sa poda.. nosenje i komanda pusti.... Nadam se da ce mi to pomoci. Inace komandu sedi ucim ga samo zbog aporta a lezi se razmisljam da li cu ga uciti.. Da li da ga ucim komandu lezi,konkretno pitanje koliko je to potrebno poenterima?

Malo me brine ovo sto mu kao stoje krivo predjne noge... Dosta se izrazeno vidi dok pas sedi. Moram postaviti sliku pa da vi vidite da li ja to panicim mnogo..

Druze reaguj odmah,to je rahitis,posavetuj se sa veterinarem i pocne da mu dajes AD kapi i kalcijum..!!

Hunter forever
 Zvao sam veterinara ja da pogleda dok mu je bila samo jedna noga i on mi je rako da je uganuo nogu. Nije mu se cela noga iskrivila nego samo u zglobu postavicu sliku ujutru kad ga slikam. AD kapi mu dajem a moracu i kalcijum da pocnem..

milols_lovac_ostrovac
 evo da postavim neke slike moje kuje Crne koja sada ima 10 meseci..
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/804/dsc04945s.jpg/]img804.imageshack.us/img804/3505/dsc04945s.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

milols_lovac_ostrovac
 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/819/dsc04943t.jpg/]img819.imageshack.us/img819/48/dsc04943t.jpg[/URL

Hunter forever
 Bas lepa... SVi su lepi i Carli i Beli i Crna...

Gajger
 Hunter i moj Aks je imao isti problem sa desnom nogom i u pitanju je rahitis pocetna faza, moras sto pre da reagujes da mu nebi ostale krive noge! Ja cim sam primetio pre nekih mesec dana posavetovao sam se sa veterinarom i on mi je preporucio AD kapi i kalcijum tablete, kapljem mu po 5 kapi svaki dan i po 2 tablete kalcijuma ali najbitnija stavka ti je sunce, od kad sam ga iz zatvorenog boksa izbacio napolje u boks koji je osuncan vecim delom dana situacija se popravila za nekoliko dana! Sad je hvala Bogu sve ok, vrlo malo se primecuje ali to ce se vremenom izgubiti! Znaci samo na sunce sto vise i trixi tablede i primetices poboljsanje kroz nekoliko dana! Pozdrav

perdixperdix
 Pozdrav za sve poenterdzije od Bana iz Loznice

perdixperdix
 Da predstavim svoje pse poenterka Flora

i1005.photobucket.com/albums/af172/zebinjo/Photo0211.jpg

i1005.photobucket.com/albums/af172/zebinjo/DSC_3720.jpg

perdixperdix
 Poenterka Zela -Zita

i1005.photobucket.com/albums/af172/zebinjo/DSC_2275.jpg

perdixperdix
 i1005.photobucket.com/albums/af172/zebinjo/Image099.jpg

Hunter forever

Gajger kaže:
Hunter i moj Aks je imao isti problem sa desnom nogom i u pitanju je rahitis pocetna faza, moras sto pre da reagujes da mu nebi ostale krive noge! Ja cim sam primetio pre nekih mesec dana posavetovao sam se sa veterinarom i on mi je preporucio AD kapi i kalcijum tablete, kapljem mu po 5 kapi svaki dan i po 2 tablete kalcijuma ali najbitnija stavka ti je sunce, od kad sam ga iz zatvorenog boksa izbacio napolje u boks koji je osuncan vecim delom dana situacija se popravila za nekoliko dana! Sad je hvala Bogu sve ok, vrlo malo se primecuje ali to ce se vremenom izgubiti! Znaci samo na sunce sto vise i trixi tablede i primetices poboljsanje kroz nekoliko dana! Pozdrav

Valjda nisam jos zakasnio. I meni je u pocetku bila prednja desna noga a sada je pocela i leva da ide upolje isto kao i desne. Sutra mu odmah dajem kalcijum tablete a AD kapi mu vec dajem... I skidam mu ceradu sa boxa kako bi bio sto vise osuncan... Samo da se to ispravi.. Pretpostavljam da bi trebalo da obustavimo sve aktivnosti..?

Hunter forever
 Kako napredujes u obuci sa Aksom ako si vec poceo?

Hunter forever
 Kako napredujes u obuci sa Aksom ako si vec poceo?

Hunter forever
 Evo i slike.

Hunter forever
 A sad kao u inat nigde sunca..Vrlo tuan

Gajger
 Pa koliko se vidi na ovoj slici mislim da nije strasno, mislim da ne bi bilo dobro da ga previse forsiras sada dok mu se to ne sredi! Ja sa aksom za sada radim samo sa pecaljkom i peruskom i postepeno ga privikavam na pucanj mada je vec oguglao, kad cuje pusku skace na ogradu da vidi sta se desava! Komandu sedi, lezi i aport jos nisam radio!

Gajger
 Pozdrav i tebi Bane, psi su ti prelepi !!!

Hunter forever
 Danas je dolazio veterinar nije u pitanju rahitis vec mu se na desnoj nozi tetiva istegla i zato mu stoji ukrivo a druga je normalna.. Hvala bogu nije rahitis.

milols_lovac_ostrovac
 Carli 5 meseci..

RL=http://imageshack.us/photo/my-images/684/dsc04962zm.jpg/]img684.imageshack.us/img684/6012/dsc04962zm.jpg[/URL]

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Pudl poenter KINOLOGIJA 8 15.01.2013. 22:44
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,144,767 posete www.srbijalov.com