Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na DIVLJE PATKE

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na DIVLJE PATKE
dr NM
 Završili smo sezonu u Valjevu...

davorcalic
 Danas sam kupio vabilicu za patke LAST CALL u Canoni... al je to skupo bog te video...35e ili ti 4300din.... al je prava stvar.....sutra izlazimo na patke pa ću da je probam....
Iz Plandišta odem u Vršac i tamo u dve radnje (nikako snabdevene,da ne pričam..) ne nađem ništa ,zapalim za Zrenjanin kad ono TOP-GUN radi do 15h...nema nazad aj u N.Sad kad tamo AGP zatvoren zbog praznika,SUPER TANE isto ne radi....Onda kum Čeda vadi stvar ,nazove Klaju i dobijemo iz prve ruke da CANONA radi.... lepo snabdevena al čini mi se skupa....Lokeri za patke,plastični ništa specojalno 1600din komad....neka lampa Nextorch (bez dodataka) izašla bi više od 12.000 din dok kupiš punjač,montažu,mikroprekidač itd...MNOGO SKUPO..
Pozdrav Klaji...napokon se upoznali...još da sam stigao probati ono meze Slavonsko...eee
Žena mi Makedonka....ena Shock

klaja
 Davore neka te dobro služi vabilica,jeste u momentu skupo ali uvjek se isplati uzeti kvalitet i trajat ce ti godinama. Umesto Slavonske meze dobio si tursku sikterušuHaHaHa
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

bogoljub
 E da si se ranije javio mogao si da uzmeš vabilicu u Žablju kod čoveka koji je pravi mislim da su bile 22 pa naviše zavisi od kvaliteta izrade.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

DakiNS
 Pa Davore mogao si i da se javiš. A što se tiče meze Slavonsku nisi mogao kod Klaje dobiti , već Sremsku .Yes
Stara karta Srema

[url]http://lazarus.elte.hu/hun/maps/1910/szerem.jpg
[/url]
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Rođo Bijelo Brdo jeste Slavonija (istočna). Jedino ako Klaju smatraš sremcem po dedi koji je bio iz Vere. Onda je 25% sremac. Premda su ga sad ovi u Neštinu usvojili kao svoga.😊
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 E vidiš prevideh , ja računao da je Vera u pitanjuOdobreno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kimi

davorcalic kaže:

Danas sam kupio vabilicu za patke LAST CALL u Canoni... al je to skupo bog te video...35e ili ti 4300din.... al je prava stvar..

Vabilica je super!! Samo mogao si da prođeš malo jeftinije. Prodaju oni i direktno, ima na sajtu njigovom sve lepo objasnjeno.

Ja sam narucio pre otpr mesec-dva i cena je 22€ plus troskovi dostave ... Sve skupa oko 3000 din...
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Macvanski lovac
 Takodje sam imao Last call,ali sam je zamenio sa Duck commander camo max Smile ...Last call sam nerucio direktno,pre 2-3 godine i tada je bila 22e...a ima jos jeftinija,a bukvalno ista,kod Emila Stevina na fejsu 2000 din....
Rodjen da budem lovac

davorcalic
 DakiNS,javio bi se, al od velike žurbe nisam stigao ni ono meze da probam,samo kafu(????? joj, kad me stislo oko Zrenjanina.....) Doduše nisam ni doneo mnogo u goste, samo kuma ČeduGrin

Posle sam video na njihovom sajtu cene al meni dunulo sad i odmah jer sutra idem u lov,al ovako nešto nisam video još.... ma nek je i 100e nebi mi bilo žao,kako radi posao neverovatno!!!! nas četvoro poredali se ,ja vabio i imali jedan loker....pa to na glavu padalo.... pošto smo relativno novi u lovu na patke ovo je samo priprema za sledeću sezonu... kolega ide na sajam u Budimpeštu i kaže da su lokeri bili prošle godine 2e komad!!!! Naručili smo 20 komada.... pataka imamo ko blata pa se odlučili malo uozbiljiti..... još samo lampa da se kupi.... Moram klincu da kupim jednu vabilicu da vežba do sezone nek vabi i on....
Da nije radila ni Canona uzeo bi tu iz Žablja,to je bila rezervna opcija
Žena mi Makedonka....ena Shock

Macvanski lovac
 Zahvaljujuci porastu Save,top mesto ove godine ponovo postaje aktuelno,mada kako voda gruva vec sutra moze da bude nepristupacno,slike od sinoc

...malo levo
i63.tinypic.com/124d8c3.jpg

pa desno
i65.tinypic.com/2ik8bjr.jpg

malo "camo max"
i65.tinypic.com/9a7580.jpg

malo Bambina
i67.tinypic.com/2a4x13.jpg

malo Don
i65.tinypic.com/e99ffo.jpg

mi to tako
i68.tinypic.com/26034tv.jpg
Rodjen da budem lovac

Macvanski lovac
 Zavrsili smo sezonu na patke.Konacno sam imao stalnu ekipu,raspolozenu za ovu vrstu lova i sticajem poslovnih okolnosti,dovoljno vremena za vecernje prelete.Rekordnih 60 izlazaka,odstrelio sam 34 gluvare i 2 krdze,prosek mozda i nije neki,ali to je sto je,zadovoljan sam,nisam belezio izlaske bez ulova,ali otprilike oko pola ili nesto manje...Najuspesniji dan je bio sa 5 pataka a najlosiji 22 metka bez ulova Smile evo i dva kratka snimka iz poslednjih lovova

Rodjen da budem lovac

Nidzo
 Svaka cast kolega..Inace koja municija vam se najbolje pokazala za njihow lov i koju vabilicu koristite?

Macvanski lovac
 Koristim samo krusik 3 i 3.5mm,mozda ima i bolje,meni je sasvim ok.... a za vabilice sam pisao par postova iznad....
Rodjen da budem lovac

Cvele
 Za lov na patke najbolja je municija koju imas u rezervi Smeko
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

DamirKS
 Jedna za pocetak, bitno da smo otvorili sezonu.
i67.tinypic.com/20uyct4.jpg
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

bogoljub
 Lepo Damire bar je pas imao šta da odradi.Ja čekam decembar pa da malo zahladni pa onda uzimam godišnji odmor i valjda će biti i uspeha.Pozdrav i vidimo se na nekoj od hajki u LU Kruševac.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Tomash
 Damire Odobreno

Počelo je, počelo....

Cvele kaže:

Za lov na patke najbolja je municija koju imas u rezervi Smeko

Cvele, ovo što si rekao...ŽIVA ISTINA!

Evo sada gledam u ormaru šta ima od mundže,
sve od prošle sezone na fazana odgovara i za patke ko budali šamar (Tricolor 10-ka, long range 8-ca, preteklo i jedno i drugo po kutija), tako da, za izlaz na patke, samo pušku na rame i šta ima u ormaru, bez da se ide do radnje Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

A nisam ni znao da imam mundže,
mislim..... znao sam za brenere da ih imam,
ali ovoliko sitne mundže.....mašala

Čak je i Autan pretekao od prošle godine, jedino je pljoska prazna Shock

Podunavac
 E to je već zabrinjavajuće. Puška može da bude prazna ponekad. Ali pljoska nikako! 😃
Tri prsta 2Kolce

krilas
 ^ Pa da ne izvetri!Smeko
Siroma

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na divlje svinje LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 3915 27.10.2024. 08:39
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,123,708 posete www.srbijalov.com