Danas sam kupio vabilicu za patke LAST CALL u Canoni... al je to skupo bog te video...35e ili ti 4300din.... al je prava stvar.....sutra izlazimo na patke pa ću da je probam....
Iz Plandišta odem u Vršac i tamo u dve radnje (nikako snabdevene,da ne pričam..) ne nađem ništa ,zapalim za Zrenjanin kad ono TOP-GUN radi do 15h...nema nazad aj u N.Sad kad tamo AGP zatvoren zbog praznika,SUPER TANE isto ne radi....Onda kum Čeda vadi stvar ,nazove Klaju i dobijemo iz prve ruke da CANONA radi.... lepo snabdevena al čini mi se skupa....Lokeri za patke,plastični ništa specojalno 1600din komad....neka lampa Nextorch (bez dodataka) izašla bi više od 12.000 din dok kupiš punjač,montažu,mikroprekidač itd...MNOGO SKUPO..
Pozdrav Klaji...napokon se upoznali...još da sam stigao probati ono meze Slavonsko...eee
Davore neka te dobro služi vabilica,jeste u momentu skupo ali uvjek se isplati uzeti kvalitet i trajat ce ti godinama. Umesto Slavonske meze dobio si tursku sikterušu
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
E da si se ranije javio mogao si da uzmeš vabilicu u Žablju kod čoveka koji je pravi mislim da su bile 22 pa naviše zavisi od kvaliteta izrade.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
Rođo Bijelo Brdo jeste Slavonija (istočna). Jedino ako Klaju smatraš sremcem po dedi koji je bio iz Vere. Onda je 25% sremac. Premda su ga sad ovi u Neštinu usvojili kao svoga.😊
Takodje sam imao Last call,ali sam je zamenio sa Duck commander camo max ...Last call sam nerucio direktno,pre 2-3 godine i tada je bila 22e...a ima jos jeftinija,a bukvalno ista,kod Emila Stevina na fejsu 2000 din....
DakiNS,javio bi se, al od velike žurbe nisam stigao ni ono meze da probam,samo kafu(????? joj, kad me stislo oko Zrenjanina.....) Doduše nisam ni doneo mnogo u goste, samo kuma Čedu
Posle sam video na njihovom sajtu cene al meni dunulo sad i odmah jer sutra idem u lov,al ovako nešto nisam video još.... ma nek je i 100e nebi mi bilo žao,kako radi posao neverovatno!!!! nas četvoro poredali se ,ja vabio i imali jedan loker....pa to na glavu padalo.... pošto smo relativno novi u lovu na patke ovo je samo priprema za sledeću sezonu... kolega ide na sajam u Budimpeštu i kaže da su lokeri bili prošle godine 2e komad!!!! Naručili smo 20 komada.... pataka imamo ko blata pa se odlučili malo uozbiljiti..... još samo lampa da se kupi.... Moram klincu da kupim jednu vabilicu da vežba do sezone nek vabi i on....
Da nije radila ni Canona uzeo bi tu iz Žablja,to je bila rezervna opcija
Zahvaljujuci porastu Save,top mesto ove godine ponovo postaje aktuelno,mada kako voda gruva vec sutra moze da bude nepristupacno,slike od sinoc
Zavrsili smo sezonu na patke.Konacno sam imao stalnu ekipu,raspolozenu za ovu vrstu lova i sticajem poslovnih okolnosti,dovoljno vremena za vecernje prelete.Rekordnih 60 izlazaka,odstrelio sam 34 gluvare i 2 krdze,prosek mozda i nije neki,ali to je sto je,zadovoljan sam,nisam belezio izlaske bez ulova,ali otprilike oko pola ili nesto manje...Najuspesniji dan je bio sa 5 pataka a najlosiji 22 metka bez ulova evo i dva kratka snimka iz poslednjih lovova
Lepo Damire bar je pas imao šta da odradi.Ja čekam decembar pa da malo zahladni pa onda uzimam godišnji odmor i valjda će biti i uspeha.Pozdrav i vidimo se na nekoj od hajki u LU Kruševac.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
Za lov na patke najbolja je municija koju imas u rezervi
Cvele, ovo što si rekao...ŽIVA ISTINA!
Evo sada gledam u ormaru šta ima od mundže,
sve od prošle sezone na fazana odgovara i za patke ko budali šamar (Tricolor 10-ka, long range 8-ca, preteklo i jedno i drugo po kutija), tako da, za izlaz na patke, samo pušku na rame i šta ima u ormaru, bez da se ide do radnje
A nisam ni znao da imam mundže,
mislim..... znao sam za brenere da ih imam,
ali ovoliko sitne mundže.....mašala
Čak je i Autan pretekao od prošle godine, jedino je pljoska prazna
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?