Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na DIVLJE PATKE

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na DIVLJE PATKE
DamirKS

bogoljub kaže:

Lepo Damire bar je pas imao šta da odradi.Ja čekam decembar pa da malo zahladni pa onda uzimam godišnji odmor i valjda će biti i uspeha.Pozdrav i vidimo se na nekoj od hajki u LU Kruševac.

Veliki pozdrav, i ja se nadam da cemo se videti na nekoj hajci, ako ne pre onda na "jastrebackog vuka". Odobreno
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

DakiNS
 Sinoć smo Lala ,Tomash i ja uspešno čekali i dočekali komarčerose i vodu u čizmama , ali patke nisu navraćale , pretpostavljam da bi bilo uspešnije da je duvao vetar , jer tada odlaze sa Dunava u mirnije bare. I da napomenem videh jednog patka , ali prepariranog u kafani . Tomashu se činilo da vidi dvaGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Probali smo juče Tomash, Daki i ja da dočekamo patke na preletu, ali smo potrefili dan kada je bila 31 stepen temperatura. Idealno mesto, sve je bilo potaman, ali jednostavno patke i pačori nisu to veče hteli da dodju na baru gde smo ih čekali. Usput je bila i jeziva zapara, odeća nam je bila mokra od znoja, a o komančerosima da i ne govorim - sreća pa je onaj moj novi šešir sa mrežicom uspešno položio probu na terenu. Preporučujem kolegama!
P.S.
Šake sam bio naprskao Autanom, i držao je jedno sat vremena komanče na odstojanju, a posle toga je usledilo pljeskanje i tapšanje.

Tomash u čekanju preleta i ja sa čuvenim šeširom:
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mb-bb
 Slika je od sinoc, inace solidni preleti a redovno bude i odstrela nekad manje nekad vise... posto su dosta visoke temeprature i mi smo malo iznenadjeni sa jatima koja mozemo vidjeti u preletima...
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

AcaNik
 Слабо вечерас.
i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/20160910_195024_zpsdsr1qepa.jpg

Tomash
 Kao što rekoše Daki i Lala...

Juče mršavo, vrućina, dan bez vetra, patke i patkovi rešili da prenoće na Dunavu...

A uslovi za lov bili više nego idealni: Mesečina, plitko, taman za čizme (ali to nije sprečilo Lalu i mene da okvasimo noge), onaj drugi matorac nosio ribarske čizme pa ostao suv...

Dakijeva bretonka se smorila ko plovak na Šociki, a ako se i neka patka kanila da prenoći na bari....nju su oterali Lalini pozivi/vabljenje iz sva grla, jedino je poneka Čaplja reagovala, mada meni se čini da je navabio komarce najviše...

Ništa...Čekamo da malo zahladni i dune vetar,
za ovih 15 godina kako živim u NS, kad pomislim na NS, prvo što padne na pamet, to je vetar i košava sa Dunava, ali valjda ove globalne klimatske promene, bem' li ga...ovih dana ni da pirne...

klaja
 Sezona počela vrhunski,svaki izlazak je bilo odstrela i promašaja. Ako ovako ostane bice jedna od boljih sezona. Aga radi odlično tako da je prava uživancija loviti.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

mb-bb
 Vecerasnji izlazak i prelet samo potvrdjuje ono sto je kolega Kaja napisao u prethodnom upisu... lovac ja sam imao srece da odstrelim cetiri patke ali jednu nismo uspjeli naci jer je pala na drugu stranu obale ali je bilo i ljepih promasaja, sve je to lov
Aga odradio vrhunski i veceras...

AcaNik
 Могло је бити много боље вече да није кренуло неко невреме. У ствари ветар и грмљавина као да ће невреме па смо се повукли достојанствено. Били смо сви намирени а Ерос је био на висини задатка као и увек Smile Ок, вечерас можда мало више Smile

mb-bb
 I veceras solidnno, malo visoko lete ali sta da se radi...

klaja
 Vidim da je kolega Mb vec okačio,lepo veče kao i prošli put. Samo da ne ureknemo. Svi smo imali lepih odstrela.,Aga odradio sve što sam i očekivao,dosta se naplivao.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

klaja
 Večeras u gostima,slabij prelet i odstreljene dve. Aga aportirao odlično iz brze vode.

AcaNik
 Вече је баш било лепо за лов. Није било ни толико комараца овај пут. Још смо таман сели у кола када је почела киша Smile
На месту где ловимо има траве и када је Ерос доносио упетља се у њу и једва се изборио. А не би пустио патку нема тих пара.
Док сам стављао на дрво једну, падне. Наравно да је остао мирис и тотално је подилканио Smile
Прво је покушао да се попење са свих страна.
i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/20160918_193257_zpsyqjua2br.jpg

Па је онда покушавао да је дохвати скоковима али није вредело. На крају је мене одвукао да је скинем Smile

i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/20160918_193438_zpsurw5etz0.jpg

Лудак мали Smile

DakiNS
 Ma neka kaže ko šta hoće , ali to može samo bretonBravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

MMilos
 Jes vala, nemac bi je dohvatio Grin Pfft

Tomash

DakiNS kaže:

Ma neka kaže ko šta hoće , ali to može samo bretonBravo 2

Gresis Daki, pravilno je: TO SAMO BRETON NE MOZE (da dohvati) Smile

Svaka cast Aco, ti i keric se naloviste ove godine...

mb-bb
 Veceras puno slabiji prelet, valjda na promjenu vremena ali ie ipak bilo odstrela, Aga bez greske odradio...

mb-bb
 Nesto nece slike da zakaci...

Podunavac

mb-bb kaže:

Nesto nece slike da zakaci...

Зато што ти је слика превелика. Нађи неку мању. Као за личну карту. Grin
Tri prsta 2Kolce

AcaNik
 Вечерас је баш дувало али срећом без кише. Оно што ме је изненадило је да смо видели мале пачиће!? Откуд сада они у овом периоду?
Да не би ризиковали да их се Ерос дочепа променили смо локацију.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na divlje svinje LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 3915 27.10.2024. 08:39
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,117,702 posete www.srbijalov.com