Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovački karabin

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovački karabin
Podunavac
 Čestitke na kupovini kolega.Bravo 2 Neka te dugo i dobro služi. Ako ti N. Sad nije daleko, provozaj se do majstor Toze Paroškog. On će i da ti namesti montažu i upuca optiku.
Tri prsta 2Kolce

vlada lovac
 Cestitam na kupovini, neka dugo i dobro sluzi

MMilos
 Odlična puška - a tek optika!
Neka dugo radi valjano.

Ako ti je NS daleko, ima u Arnajevu majstor Dule:
064/174-32-82.

A u blizini njega je i strelište Tamnava (karabin do 150m), pa možeš i malo da šenlučiš nakon upucavanja ;)

sheytan
 Ja b radije ovo na strelištu Tamnava, jer Toza, koliko znam, upucava na 50m, a to mi se ni najmanje ne đasvi... Confused
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Milos5
 Hvala kolege na lepim zeljama i predlozima u svakom slucaju za upucavanje iprobu sigurno je bolje streliste Tamnava (zbog daljina).Sta mislite o Trofej Komercu jer to je preporuka od Royal Wolfa iz Kraljeva gde sam kupio karabin

( ako nekog interesuje municija Laupa 7Rem mag. Imaju po starim cenama povoljno )
Ako sa ovim krsim pravila foruma molim vas izbrisite post!
iveli

sheytan
 Za montiranje optike većina su ti slični, niko veruem da ne radi laping(honovanje prstena)... A logično ti je da, ako već ideš u Tamnavu, to odradiš kod tog majstora u Arnajevu, ma gde to bilo! Grin

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Milos5

sheytan kaže:
Za montiranje optike većina su ti slični, niko veruem da ne radi laping(honovanje prstena)... A logično ti je da, ako već ideš u Tamnavu, to odradiš kod tog majstora u Arnajevu, ma gde to bilo! Grin

MMilos
 Arnajevo je selo uz Ibarsku, levo na kruznom toku u Velikim Crljenima.
Malo je zavučeno, ali svi tamo znaju gde je puškar Dule.

5km od Arnajeva je strelište,tj na tom istom kružnom toku desno (od pravca BG).
Inače, i tamo mogu da ti upucaju pušku, imaju odlične instruktore - jedan čak i prvak nečega (Balkana, mislim Hmmm) u pucanju iz pištolja...

Ne znam da li rade montažu...mislim da ne.
A imaju i trap strelište, od skoro ponovo otvoreno ;)

A što se tiče Trofeja, tamo radi odličan majstor - Mitke...

Milos5
 Hvala kolega najverovatnije cu tako i napraviti.iveli 3
Srbijalov

Milos5

sheytan kaže:
Kolega kod mene je convex sina na S&B tako mislim da to moze puskar bez vecih problema namontirati optiku. Jedini problem negde sam zaturio zadnju bazu inemogu je naci pa cu morati praviti ili kupiti novu!

sheytan
 Shock

Hamerles Rade, iz KG, pravi svakojake montaze, pa probaj kod njega... Jeftinije ti je kod njega qpiti novu celu, nego po inostranstvima neq fancy! Smile

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Milos5

MMilos kaže:
Arnajevo je selo uz Ibarsku, levo na kruznom toku u Velikim Crljenima.
Malo je zavučeno, ali svi tamo znaju gde je puškar Dule.

5km od Arnajeva je strelište,tj na tom istom kružnom toku desno (od pravca BG).
Inače, i tamo mogu da ti upucaju pušku, imaju odlične instruktore - jedan čak i prvak nečega (Balkana, mislim Hmmm) u pucanju iz pištolja...

Ne znam da li rade montažu...mislim da ne.
A imaju i trap strelište, od skoro ponovo otvoreno ;)

A što se tiče Trofeja, tamo radi odličan majstor - Mitke...

Kolega MMilose bio sam jednom na Tamnavi strelistu a cuo sam da imaju pokretne mete svinje- jelena ako je tacno toje super za trening. Mislim da poznajem Dulete iz Arnajeva. Odobreno

vlada lovac
 Jel ima neko iskustva sa karabinom koji je prodavan vojnim licima u cal.308win, valjda bese lovacka cev navijena na sanduk od M48, sa zadnjeg dela sanduka skinuta grba da bi montaza legla i busene rupe za montazu, ne secam se dal bese na njemu sa leve strane udubljenje za palac ili je popunjeno i dali je nesto radjeno sa rucicom zatvaraca, nisam video takav par godina pa sam zaboravio, jel pucao neko iz tih karabina, kakva je preciznost, tvrdoca okidanja, kvalitet izrade...

PEZ
 Jbm li ga kako beše mislim da je ručica zakrivljena ko na M70 al sve mi se čini da su to dorade na bazi snajperke M69(ako se dobro sećam)
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

vlada lovac
 A ne, nije sigurno dorada M69, ovo je radjeno dosta kasnije i sigurno je imala kraci zatvarac i sanduk kao na M48, na snajperki M69 je bio duzi zatvarac a rucica zatvaraca zakrivljena kao na lov.karabinu, a cini mi se da je isto zakrivljena i kod ovog karabina u cal.308 al nisam bas siguran. Voleo bi da cujem nesto iz iskustva ako ga neko ima ili je bar pucao iz takvog karabina.

klaja
 Vlado,drugar kupio pre par dana u kal.308win. Potpuno nov,bio zakonzerviran pa smo ga čistili. Drvo lepo izgleda mislim na boju,nema čekiranje. Rupe ima izbušene,ostalo sve kao kod M98. Jedino ima na ulazu u magacin urezanu vodilicu za brzo punjenje municije sa onim limićima. Probao je pucati na 50m i zadovoljan je. Kad se uradi čekiranje i promena kočnice bice odličan.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

vlada lovac
 Znaci ima to udubljenje za brzo punjenje, a okidac jel ostao vojni ili je zamenjen, kako mu se cini pri okidanju

[xhide]Koliko ga platio[/xhide]

ssekir75
 имао ја у рукама, али нисам пуцао из ње. класична м 48 са другом цеви и скраћеним кундаком. има урезе за брзо пуњење и рупе за оптику. окидач је стандардни војни али исполиран (бар био на овом примерку) и по мени био је ок.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Milos5
 Kolege evo svecano sam dobio baze za EAW svenk montazu, morao sam praviti nove unutrasnji radius nije odgovarao to je odlicno odradio Rade hamerles. Baze su zaleplljene i sutra ide na upucavanje optika namontirana na Titan 6 a na "Seljadina"8x57 namontirana sina i ATN Ultra Sight D

Milos5
 titan &

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
Poluautomatski karabin KARABINI 562 30.01.2024. 18:07
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 873 28.10.2023. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,955,019 posete www.srbijalov.com