Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
Sasa frrr
 Jako hrabar pas i dramatican snimak. Ipak ne bi imao sanse da nije imao zastitno odijelo i da gazda, koji ga je pratio preko gps uredjaja nije shvatio da nesto nije uredu i relativno brzo dosao.

AcaNik
 Нешто ми нису агилни ови вукови као нашим, мада ни ово није мали пас.

Sasa frrr
 Da, jedan od njih je djelovao ne previse zainteresovano, ali opet bez odijela ova hrabra zenka ne bi imala sanse.

nidzamotocross
 Klasicna reakcija vukova. Ispitivanje situacije. Nisu odmah napali zbog prsluka, silnih ogrlica sa antenama, kamera... Ne ide vuk glavom kroz zid.. Psu je ovo drugi rodjendan..
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

kolega_LOVEc

nidzamotocross kaže:
Klasicna reakcija vukova. Ispitivanje situacije. Nisu odmah napali zbog prsluka, silnih ogrlica sa antenama, kamera... Ne ide vuk glavom kroz zid.. Psu je ovo drugi rodjendan..

Naleteo vucko na *terminatora* pa ne moze da se nacudiOgovaranje, ali sve mi se cini da su psu bas gedzeti spasili glavu.
Vim vi repellere licet

Kile_
 Ako ste gledali sad parove i tv heppy imali ste priliku da cujete od poznate pevacice a i lovkinje ljupke stevic sledece:
"Letos sam pucala srndaca na 450m to je 5km,99% lovaci i ne dize pusku na tu daljinu",
"Imam karabin 30-06 i sama ga nosim a tezak je oko 20kg", " zimus sam lovila medveda u planini sa 15 lovaca medveda sam ranilia i nismo ga nasli ostao je ranjen"...

Sta ja znam....em mlada devojka em zensko em lovac a kao i pecarosi " imala je ovakvo okoLimun " a nije plavusa Grin
Samo 300 i 4x4

Barbarosa
 Ajd' bre Kile što si tako ljubomoran, pa ti kao da nikad nisi pucao srndaća na 5km, a i koji je to karabin lakši od 20kg ? Grin
Vidiš da je devojka stručna, razume se ona u taj lov... samo...kakvog li je to "međeda" ranila? Hmmm

Kile_
 Salu na stranu, ali u zivotu nisam pa imam samo jednog srndaca odstreljenog ja ga ne lovim. A smesno mi bilo Smile a dobra je mislim bujna...mislim hocu reci... moze da prodje Grin
Samo 300 i 4x4

milenko0609
 jeste nije jeste nije????
http://www.021.rs...obraz.html
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

ssekir75
 значи случај се намешта...Besan
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

mb-bb
 https://m.faceboo...6151770809
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

arli
 Da samo "napišem" a vezano za forum snajperski metak da ponovo radi.
www.snajperskimet... pa ko voli nek izvoliSrbijalov

AcaNik
 Ево га опет курир у свом плаћеном походу.
http://www.kurir....ak-2001029

papiga
 Evo ga opet strani placenik i domaci izdajnik u redovima redakcije Kurira sa elementarnim neznanjem i osnovnim nepoznavanjem strucne materije o lovstvu i tretiranju i obradi trofeja kod divljaci,ali oni i nisu placeni za to vec da napadaju po Gebelsovoj filozofiji.

Neznam dokle vise funkcionalno nepismeni ljudi dobijaju posao preko stranackih veza i bave se necim u sta se razumeju ko Marica u kriv q.....c.

Sto se tice kolega,nisu se bas ni oni proslavili zbog nepostovanja etickog i moralnog kodeksa lovaca objavljivanjem ovih slika, bas u trenucima kad se vodi nevidjena placenicka haranga protiv nas lovaca.

Apelovano je milion puta i non stop se apeluje i ponavlja na NE DAVANJA povoda onim zelenjikavim (sto od deviza,sto od sirovosti)ali avaj nekima lakse udje u doope nego u glavu
docekacu ja i taj dan da svane............

AcaNik
 Наравно да коментар нису објавили. Стварно ништа опсовао нисам.

DakiNS
 Očigledna je hajka na lovce putem medija, sada sam tek siguran da se objavljuju plaćeni tekstovi i da mediji uzimaju dobar deo kolača o zelembaća . Aco ni moj komentar nisu objavili iako nije uvredljiv , ali je zato argumentovan . Kurir i Blic prednjače u tome. Lalo ne dozvoli više Kurircima da objave ni slova sa našeg foruma jer će i to zloupotrebiti. Žalosno je ko sve sebe naziva novinarom . Da imaju i trunke znanja , ne bi se tako brukali. Kada su tako školovani neka nam objasne kako da se skine koža na lepši način i kako da se pripremi trofej za ocenu. I Tanjug je odavno zaslužio privatizaciju!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

AcaNik
 Опет жртва Sad Нешто нас баш хоће ове године Sad

http://www.kurir....ak-2007129

neca90
 Dobro je da ovakvo tabloidsko smece od zute stampe poput Kurira nije na nasoj strani! Kad te olos i prostak blati, to samo znaci da vredis.

ssekir75
 овде баш и није било неког пљувања. једноставно су констатовали шта се десило и толико. успут, јел ово на слици зуловка?
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

neca90
 Ssekir, mislio sam na Acin upis od 2-og novembra.
A ovo na slici ja mislim da je IZ 54, a ne Suhl...

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,135,752 posete www.srbijalov.com