Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Lala
 Pa eto, 'mali' lovci sa ovog foruma traže nekog takvog čoveka, kojem bi mogli da pomognu.
A što se tiče gorepominjane motke, nema potrebe za tim. Tastatura ume bolje da odradi posao!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Razumem Slavu i mislim da vam hoće preneti svoje uverenje da čovek nema potrebu da otima kao ovi krpelji jer ima dovoljno. A to što troši u lovu, samo pokazuje njegovu ekonomsku uspešnost što je za pozdraviti. Jer takav nam čovek treba. Pametan , sposoban i uspešan, a sa druge strane vrlo brzo će otkriti one koji budu mutili jer toga sigurno sreće i u svojoj firmi pa lako prepoznaje.Najbolje od svega je što hoće svoju sposobnost da usmeri u korist svih nas.ika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 Nama treba covek koji je totalno finasiski nezavisan i koji ima prihode sa druge strane a koji ce smanjiti troskove u LSS i svesti ih na minimum!!!Covek koji potrosi svojih para na lovove i na provod od svoje privatne firme kome nece biti problem REPREZENTACIJE i ostalih troskova telefona ,puta, putnih troskova jer je to sica i smesna para koju bi isti uzeo ili potrosio nenamenski!!!!Videcete uskoro sta ce se sve izdesavati u LSS a da mnogi nisu ni svesni kako ce brzo da odlete sa mesta na kojima su sada!!!

Imamo i ZASTICENOG SVEDOKA koji ce uskoro propevati i potpisati za mahinacije u LSS a posle sta bude neka bude!!!!Polako se prica zatvara u celosti i istraga se nastavlja u velikom toku!!POLAKO cuce se!!!!
Malo su se drugari iz LSS zaigrali ali polako uskoro ce situacija biti znatno jasnija !!!!!Ovo je samo period u kome svi misle da su nedodirljivi ali su se presli!!!!!

Imam neke informacije o kojima necu da pricam dok se iste nepotvrde i u praksi!!!!

Voleo bih da pojedincima iz LSS nisam u kozi!!!!!

Ovo sto ce se desiti ce pokazati da li pravosudni sistem u zemlji funkcionise ili je propao nacisto!!!!
USKORO ocekujem rasplet situacije u LSS!!I prva HAPSENJA zvanicnih organa!!!Prijave su izvadjene iz fioka,neko je progovorio i sad sledi epilog citave price!!!!

Lala

slavaplana kaže:
gos. Popovic DR. Zoran treba da vrati neko bure jednoj gospodji a to ce mu reci STOJAN Vozac kome se doticna BAKA pozalila svojevremeno!!Vrati Babi bure da nekuka vise ako si zaboravio o cemu se radi pitaj svog vozaca Stojana !!!Baba pamti a ti mlad covek pa zaboravio!!!!
Vidi ovo oko BURETA u Vranicu da te ova BABA neproziva vise !!!!

Jel i babino bure obuhvaćeno? Ima li 'zaštićeni svedok' kakvih saznanja oko slučaja 'Babino bure'?
Ja mislim da će baba biti ključni svedok u tom slučaju!
Još ako je bure odneto službenim vozilom, leleeeee....
Baba je izgleda opasan igrač, nije se šaliti! Još ako ima urokljive oči...Frown
(ne znam da li je u pitanju bilo rakijsko bure, ili bure za kiseli kupus?)HaHaHa

DakiNS
 Sve me nešto podseća na minule snežne dane. Krenula grudva da se kotrlja sa vrha brega.Lovac 3

Sniper Hunter
 Znači biće ipak FIKGrin ima Boga!

slavaplana
 Baba nije zaboravila!!!!!ROFL

stane
 Dragi Slavo,
to sto je bilo ko, pa i taj neki tvoj favorit bogat, nimalo nije garancija da je i posten. Cak naprotiv. Pomalo me to i vredja, kao da je neko rekao da smo svi mi obicni i normalni ljudi skloni kriminalu i kao da cemo nekome nesto ukrasti zato sto nismo bogatasi. Nasa stvarnost i vreme u kome zivimo te veoma demantuje. Sto vise imaju to vise i otimaju.
A dovodjenje nekog tajkuna kao spasioca LSSa mi mirise na kraj istog, i ne samo njega, vec i na kraj ovakvog sistema lovstva u Srbiji.
Kao sto je neko pametan ranije i rekao: sirotinja je na izborima glasala da bogati budu jos bogatiji a oni jos siromasniji. Nije nama problem materijalna beda, vec duhovna.
Nasem je narodu lako prodavati m. za b. a lovackoj populaciji s obzirom na strukturu jos i lakse.

duskodugousko
 Ovo sto ce se desiti ce pokazati da li pravosudni sistem u zemlji funkcionise ili je propao nacisto!!!!
USKORO ocekujem rasplet situacije u LSS!!I prva HAPSENJA zvanicnih organa!!!Prijave su izvadjene iz fioka,neko je progovorio i sad sledi epilog citave price!!!![/quote]

Slavo, naš pravosudni sistem je u očajnom stanju. Sudije i tužioci su svedeni na rang običnih činovnika koji ispunjavaju naloge političkih funkcionera. Došlo je dotle da im se gaće tresu zbog trećerazrednih političara. Dotična gospoda iz LSS, ako imaju malo jaču stranačku pozadinu, će još neko vreme eskivirati pravdu, ali ničija nije gorela do zore.
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

boro
 Pravosudni sistem nam je spor, ali zato neefikasan!!!

DakiNS

stane kaže:
Dragi Slavo,
to sto je bilo ko, pa i taj neki tvoj favorit bogat, nimalo nije garancija da je i posten. Cak naprotiv. Pomalo me to i vredja, kao da je neko rekao da smo svi mi obicni i normalni ljudi skloni kriminalu i kao da cemo nekome nesto ukrasti zato sto nismo bogatasi. Nasa stvarnost i vreme u kome zivimo te veoma demantuje. Sto vise imaju to vise i otimaju.
A dovodjenje nekog tajkuna kao spasioca LSSa mi mirise na kraj istog, i ne samo njega, vec i na kraj ovakvog sistema lovstva u Srbiji.
Kao sto je neko pametan ranije i rekao: sirotinja je na izborima glasala da bogati budu jos bogatiji a oni jos siromasniji. Nije nama problem materijalna beda, vec duhovna.
Nasem je narodu lako prodavati m. za b. a lovackoj populaciji s obzirom na strukturu jos i lakse.

Kolega hajde da sačekamo rasplet. Bila bi grehota da nekoga koga ne poznajemo unapred osuđujemo. Razumem tvoj upis , mnogi od nas su skeptici ,ali zato smo tu na ovom portalu da skrenemo pažnju na obične smrtnike i na nepravdu koja nas tištiB)

duskodugousko

Lala kaže:
Pa eto, 'mali' lovci sa ovog foruma traže nekog takvog čoveka, kojem bi mogli da pomognu.
A što se tiče gorepominjane motke, nema potrebe za tim. Tastatura ume bolje da odradi posao!

Nemojte me pogrešno shvatiti. Ako imamo takvog dasu pozdravljam i podržavam! Iskreno, najviše bih voleo da svi imamo bogata lovišta, odgovoran savez koji vodi računa o svojim članovima, pravovremeno i verodostojno ih informiše, koji troši sredstva namenski a u cilju unapređenja lovstva.

DakiNS
 Tje da nadjemo, samo da se kurtališemo ovih

duskodugousko
 Nikako da ih se kurtališemo..

boro
 Ne znam zasto, ali ni meni se nimalo ne svidja opcija da nam se namece (sa bilo koje strane) neki spasioc. Kao kad dodju zadnja vremena, trazimo mesiju.

DakiNS
 Momci prerano je, sve u svoje vreme. Kada dođe vreme za to predlagaće se i biraće se. Ovako se svađamo ko će da muze kozu a kozu još nemamo

slavaplana
 DOCICE I TAJ DAN!!!!!!!!!Polako!!!!!

LSS je u blagom HAOSU !!!

Vec se zovu delegati i priprema se sledece skupstina!!!!!

LSCS mora da nastavi dalje!!!!Bez obzira sta se desi na Skupstini LSS idemo dalje jaci i brojniji to je sigurno!!!!

Natureman
 Pozz kolege...ja sam mlad lovac i ne razumem se toliko u zakone o lovstvu..i ne razumem o cemu se ovde radi...ako bi neko mogao prostim jezikom da mi objasni..?Hvala! I jos jedna me stvar interesuje da li radi LSC posto smo mi lovcu doneli odluku da se odcepimo od maticnog drustva..i da budemo samostalni kao nekada..jedni pricaju da je to sredjeno i da su stigli papiri..i da treba da dodju da obeleze granice lov. drustva,da li neko koliko vremena treba da dodju da odrede granice..da ne bi placali clanarinu u maticnom..pa da se odcepimo pa da placamo i kod nas... Hvala! Pozz Lazar
marka marka marka

slavaplana
 Do kraja ove godine sve ostaje isto!!Od 2013god od aprila kad krene nova lovna sezona pre toga ce se uci u dodelulovista udruzenjima od strane nadleznog Ministarstva !!!Do tada sve ostaje isto i vi ste jos uvek 1 udruzenje registrujte drugo u apr-u i cekajte dodelu lovista!!

Lala
 Pre dodele lovišta, treba ih prvo ustanoviti. Ustanovljenje lovišta je deo procesa u kojem, ako se staro lovište deli, možete pokušati da se dogovorite, uz saglasnost ljudi iz Uprave za šume, o budućim granicama nekih novih lovišta. Kada se lovišta ustanove, onda tek idu na konkurs.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 31
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,156,192 posete www.srbijalov.com