Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski Poenter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski Poenter
perdixperdix
 i1005.photobucket.com/albums/af172/zebinjo/DSC_2370.jpg

DarkoJelena
 http://youtu.be/6...
http://youtu.be/D...
http://youtu.be/j...
www.poenter.com

Danilo 1
 Il Corpo forestale dello Stato sequestra un allevamento di cani nel ravennate

Pogledajte i ovaj snimak, mislim da je matori psihopata kad tako cuva pse, koliko vidim taj vipet je vrlo diminantan.
Jednostavno covek naparvio neki rezultat sa psima u svoje vreme , malo ga stigle godine a apetiti ostali pa nije mogao da isprati svoje zelje sa mogucnostima Sad
Jedan ali vredanGrin
marka

perdixperdix
 Pozdrav za poenterdzije

Hunter forever
 Pozdrav Darko,hvala. Nadam se da se ne ljutis sto sam zabrinut za stene posle tvog saveta pitao za savete i ovde. Moram postaviti koji snimak ovaj moj i aport "naucio". Naime jos pre neke dve tri nedelje sam poceo da se igram sa njim na nacin sto mu bacim neku lopticu ili predmet i on otrci uzme je a ja krenem da bezim od njega i on dotrci do mene. Sada mu bacim neki predmet i viknem aport i on otrci uzme dodje do mene ja mu kazem sedi,naravno sedne i ja mu kazem pusti i izvadim mu iz usta igracku. Ovo cu morati jos da vezbam jer naravno nije to jos nista skroz uvezbano i zavrseno,mora tu jos truda da se ulozi,ali mislim da cu uspeti. Puno pozdrava..
marka Engleski poenter marka

djaga

milols_lovac_ostrovac kaže:

djaga kaže:
s13.postimage.org/6ttway6rn/Slika0300.jpg
s16.postimage.org/vm6dknu8x/Slika0302.jpg
s17.postimage.org/3m94fggdn/Slika0320.jpg

To je stene od sedam meseci

djaga lpo stene,od kojih je pasa keric??

Otac je Aragon osvojio je sve sto se moze osvojiti neznam dali je proglasen za internacionalnog sampiona ako nije verovatno u toku ove godine a mati Buba CAC neznam dal je upisan nisam isao da proverim

perdixperdix
 Del Vento je ostavio veliki trag u rasi to na kraju kako je drzao pse nije merilo malo je pasa koji nemaju bar jednog psa u rodovniku del vento imam jedan snimak sa utakmice u italiji na vhs kaseti gde trci nepal del vento pas staje u marku iz punog galoppa pada prevrce se podize prasinu i ostaje tko i realizuje jarebice na slici je nepal del vento

i1005.photobucket.com/albums/af172/zebinjo/Guberti.jpg

i1005.photobucket.com/albums/af172/zebinjo/nepal.jpg

Hunter forever

milols_lovac_ostrovac kaže:
a evo i mojih malo da se vratimo na temu,..

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/560/29680028328410503505010.jpg/]img560.imageshack.us/img560/3434/29680028328410503505010.jpg[/URL]

Pozdrav Milose,odlicni su psi. Pretpostavljam da je Beli u marci a Crna u sekundi.?

spiker-mrmosh
 Moracu da pogazim rec i stvarno se vise necu javljati !
DarkoJelena to o cemu ja pricam ne dogadja se svaki dan - ali ako ti se ne daj Boze bude desilo - zabolece te dzigerica !
Evo linka pa procitajte sami - mozda i shvatite nesto ! Primer je veoma taz i sa nasih prostora !
http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q...Aj51glqpZQ
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

DarkoJelena

Danilo 1 kaže:
Il Corpo forestale dello Stato sequestra un allevamento di cani nel ravennate

Pogledajte i ovaj snimak, mislim da je matori psihopata kad tako cuva pse, koliko vidim taj vipet je vrlo diminantan.
Jednostavno covek naparvio neki rezultat sa psima u svoje vreme , malo ga stigle godine a apetiti ostali pa nije mogao da isprati svoje zelje sa mogucnostima Sad
Jedan ali vredanGrin
Guberti je doktor genetike pre odgoja pasa bavio se odgojem bikova i bio jako uspesan u tome i ako on nije znao sta radi ja stvarno ne znak ko onda zna ovaj covek je svetinja za poentera on je dovoljno postigao kada bi svako 100 deo od toga uradio smatrao bi se uspesnim odgajivacem on je covek koji je ostavio traga u rasi u poslednjih 20 godina 99% sampiona evrope je direkno preko njegovih pasa i to je covek koji je najvise ucinio za rasu. Dosta toga je tu ucinila i prirodna selekcija. Da tog coveka nije bilo poenter kao rasa ne bih bio tu gde je sada No.1 ko pljuje njega treba ozbiljno da se zapita koliko poznaje rasu i da li je to pravi pas za njega.
www.poenter.com

Hunter forever

spiker-mrmosh kaže:
Moracu da pogazim rec i stvarno se vise necu javljati !
DarkoJelena to o cemu ja pricam ne dogadja se svaki dan - ali ako ti se ne daj Boze bude desilo - zabolece te dzigerica !
Evo linka pa procitajte sami - mozda i shvatite nesto ! Primer je veoma taz i sa nasih prostora !
http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q...Aj51glqpZQ

Ne daj Boze nikome...nikome

DarkoJelena
 Grandezero Aba x Andrea di Montale Rangone (ZORA di Saint Pellegrino Camp.It.Int.Trialer x ATOM di Saint Pellegrino Camp.It.Int.Trialer)
i39.tinypic.com/wjunmu.jpg
U svom prvom lovu na sumsku sljuku u Turskoj
puc puclovacsrbijalov
www.poenter.com

Gajger
 Svaka cast Darko, ovo je uspeh! Jel ostavio on neko potomstvo, koliko je bese star?

DJULE78
 Svaka cast Bravo 2

DarkoJelena
 Hvala vam. Nema potomstva u Srbiji. Star je 18meseci. Imam i njegovog brata iz legla kod sebe

http://i54.tinypi...qa1l6r.jpg

i sestru koja ima trenutno stence sa Hibraimom di Montale Serbia uskoro cu postaviti i te slike.
www.poenter.com

DarkoJelena
 i54.tinypic.com/2qa1l6r.jpg Ovaj se zove Gallas inace i on je Abin sin Grandezerov brat iz istog legla.
www.poenter.com

Hunter forever
 Pozdrav DarkoJelena prelepi psi.. Evo jos slika mog Age,ovako on skoro uvek drzi rep,ali juce kada smo vezbali i kada sam ga stigao nije hteo.

i43.tinypic.com/2igyatg.jpg

A evo jos jedne slike sa podignutom sapom,nisam uspeo bolje da ga slikam jer sam drzao pecaljku i fotoaparat.

i41.tinypic.com/11sdzx0.jpg

DarkoJelena

Hunter forever kaže:
Pozdrav DarkoJelena prelepi psi.. Evo jos slika mog Age,ovako on skoro uvek drzi rep,ali juce kada smo vezbali i kada sam ga stigao nije hteo.

i43.tinypic.com/2igyatg.jpg

A evo jos jedne slike sa podignutom sapom,nisam uspeo bolje da ga slikam jer sam drzao pecaljku i fotoaparat.

i41.tinypic.com/11sdzx0.jpg

Sve pohvale za stene valjda je to do odgajivaca SmileSmileSmile
www.poenter.com

DarkoJelena
 Fico uci psa da ti stoji u izlozbenom stavu to je jako bitno da nauci na vreme jer pas kad se lepo ponasa u ringu pokazuje sve svoje kvalitete jer kvalitetan pas ako nema odlicnu ring dresuru dzaba mu sto je lep nikada nece moci da pokaze svoje prave kvalitete na pravi nacin.
www.poenter.com

Hunter forever
 Hvala Darko,e tu ce biti malo problema on ni meni ne dozvoljava da mu zavrnem usne i gledam zube tj otima se vrda glavom,a to ce biti potrebno na izlozbama. Takodje ne zeli bas ni da stoji u stavu ja ga postavim i on odma krece da se bori,bas je zivahan. Na koji nacin da ga ucim to??? Primetio sam da kada ga postavim na nesto sto se nalazi na metar ili malo vise od zemlje stoji mirno,valjda zato sto se plasi. Nemam ideju kako da ga naucim da stoji u stavu a to ce mi biti jako potrebno??? I kako bi po tebi trebalo da ga naucim da ide uz levu nogu??

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Pudl poenter KINOLOGIJA 8 15.01.2013. 22:44
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,144,106 posete www.srbijalov.com