Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Natureman
 Ok.. Hvala na odgovorima...
marka marka marka

slavaplana
 Ako LSS resi da proda dzip Suzuki koji vozi Zoran DR. Popovic javite mi !!!Kupio bih ga za more!!!!ROFL

slavaplana
 Upravo je zavsen sastanak u LESKOVCU gde je 9 udruzenja donelo odluku da prave svoj LOVACKI SAVEZ !!!!!Krenula je lancana reakcija kao sto sam inajavio !!!Ocekujemo posle ISTOKA da se i SEVER VOJVODINE uskoro oglasi sasvojim SAVEZOM koji ce da parira LSV-u!!!
Ova prica oko LSS je ispricana i LSS ce SVECOM da trazi svakog clana!!!

LSCS gura svoju pricu dalje posle U.O. juce u Krusevcu gde je zauzet JEDINSTVEn stav!!Hvala Gandiju na dobro organizovanom sastanku!!!!Idemo dalje ali za LSS nisam siguran kuda ce oni kako ce sam kao kukavac sivi u ovoj kisnoj noci....Djukicu Mataruska banja je super!!!!!ROFL

chaki
 bole njih pampura kako ce hehehe . Slavo znas li ko ce biti kalif na jugu tj ko ce biti Popovic. Da nece onaj iz Lebane

Rekoh ja podelise prciju i sad gazdi koliko hoces. Umesto da menjamo jednog za koju godinu moracemo bar 5-6 hehehehe a mozda bude i vise www.ribolovci.com/forum/Smileys/ribolovci/srbvijabu3tk6.gif
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Lala
 Pa ko je onda ostao u LSS, ako imamo LSCS, pa onda Istočni region, pa sad Južni... Osulo se to na sve strane!
Frapantna sličnost raspada bivšeg SKJ i bivše SFRJ, sa raspadom LSS - isti scenario. I onda je ona sednica CK bila prekinuta, pa nikad više nije nastavljena, i onda su tvrdoglavost, sujeta i inat, a verovatno i kalkulantski pristup, odneli pobedu nad razumom.

Da sedneš i da plačeš, ništa drugo! Pa zar ni posle 20 i više godina nismo ništa naučili?
Ako cela ova predstava bude završena po već vidjenom scenariju, onom koji je ovo režirao, a i asistentima reditelja, mislim da bi trebalo doživotno zabraniti rad u lovstvu!!! 
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 U LSS ostaje sigurno DJUKIC,TATOVIC,VLADA PRAVNIK 'I NARAVNO DZEJ', U LIKU I DELU ZORANA DR. POPOVICA!!!!!!!!ROFL

DakiNS
 Lalo zaboravio si nastavak pod okriljem demokratije i napretka ostadosmo bez slobode, fabrika, radnih mesta, zemlje,a u našem slučaju naravno bez lova i lovišta. Bilo bi mnogo pametnije da smo smenili nesposobnjakoviće, raspikuće i lopove a ostali jedinstveni jer bismo bili mnogo jači.Ovako razjedinjene zbog kojekakvih lezilebovića polako će nas gasiti ili zavaditi i na kraju ćemo nestati, ili će nas ostati taman za pod jednu šljivu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 Mogu da najavim da ce LIMAN 1,2,3,4, da u Vojvodini pravi svoj savez !!!!!!!!ROFL

Lepo kaze Zoran DR.Popovic da ce kao sa zdrastvom,skolstvom itd. da nas razjedine a samo Ja i Tica da ostanemo na svojim mestima i radimo VOLONTERSKI!!!!

Mi smo MESIJAU u lovstvu u Srbiji!!!!Podrzite NAs sada ROFLili cutite sledecih 116 god!!!

chaki
 covek da ne zna da li da place ili da se smeje. Novi kalifi se smeju jer ce prvo da budu dobri a posle kako se ko snadje. Obzirom kakva je kampanja za osnivanje novih saveza i kojom brzinom se stvaraju nekom ce sigurno sekira da upadne u med.

Bojim se samo da nekom iz vlasti ove sad ili neke sledece ne pukne film i postavi sumara a to onda nije dobro ni za one stare ni za ove nove sto sad likuju.

pametni se uce na tudjim greskama a ovde se ni na svojim ne nauci nista. STRASNO na strasnije ne moze biti. Umesto jednog problema stvaramo 6,7 10 ****m li ga koliko i kad do sada nisu mogli da se dogovore kad zasednu na funkcije tek tada im niko nece moci nista.

NECU NIJEDAN LS necu predsednika ne zelim izmisljene autoritete koji samo sebi pune dzepove. Hocu da lovim kao sto love u svetu a ne da raznorazni lelemudi lece svoje komplekse na lovcima.

Jedino sto je jasno da je iz mutne vode za poslednjih 20 godina najveci sljam isplivao na povrsinu i sad radi sta hoce i kako hoce.

SRAM VAS BRE BILO I ONE STARE I OVE NOVE ne borite se vi za lovce vec za sebe i svoje guice

slavaplana
 Moraces da pitas delegate u LSS zasto su sebi dozvolili luksuz da nasednu na pricu Popovica i da situaciju koja je mogla da se resi smenom Ticei Popovica !!Ovako imamo nezadovoljno clanstvo koje umesto da se okuplja oko krovnog Saveza BEZI glavom bez obzira !!!
To jeste smesno ali nepostoji nacin kako da MANJINA u LSS nesto promeni vec da se okrene i ode iz citave price!!!

Ovde je sve receno !!!Oni MILIONI koji su potroseni su odraz sadasnje situacije!!!!Nisu mesta predsednika Saveza!!!Muka je na to naterala udruzenja!!A ko ce platitiLSS clanarinu u ovoj godini ....
Popovic, Tica i Djukic sigurno, kad se vrati iz banje!!ROFL

Sniper Hunter
 Možda je glupost ovo što pišem sada ,ali ja bih sve to pod upravu nadležnog ministarstva,ukinuo bih sve saveze ,u Švajcarskoj ima svaki kanton upravu za lov i ribolov i oni izdaju dozvole ,polaganje ispita ,dozvole ,markice ,plaćaš sve direktno državi ,nema saveza saveza od saveza ......i tako unedogled svako da te dere za svoj deo 

Sniper Hunter
 Znači počinje politika e sada ćemo sve da brišemo a ura će ako mu se ovako nešto ponovi ići na prinudni odmor od foruma ,poslednja opomena!Admin Power

Lala
 Nešto zaista neće valjati: ovi milioni koji se (zvanično) vrte u i oko saveza su, čini mi se, samo vrh ledenog brega, koji je vidljiv, pa kritikujemo.
A gde je ono što se ne vidi? Gde je ono što iscuri u džepove lokalnih šerifa, prvo njima, pa na više pozicije? Koliko u Srbiji ima lokalnih mahera, koji lagano čerupaju sopstveno lovište ili revir? Takvi pojedu mnogo više od nekolicine ljudi u vrhu! Problem je što oni u vrhu ne kontrolišu one ispod, ili je na delu sistem 'ne diram te, ne diraj me'?
Biće jako teško u ovim uslovima, ostvariti planirane prihode u oba saveza, pa moraju da izmišljaju nove kreativne pristupe koji bi omogućili nastavak priliva novca. Kao što će biti jako teško i LU da izguraju godinu.
Interesantno je da smo mi kao nacija generalno veoma sposobni i talentovani da svaku komplikovanu situaciju dodatno zakomplikujemo, do te mere, da se rešenje mora tražiti u radikalnim rezovima. Samo je pitanje, kod koga će pre da pukne tikva. LSS je čini mi se otvorio sezonu 'pucanja tikvi', ko je sledeći?
Možda onaj 'šumar' kojeg Chaki pomenu, i nije tako loše rešenje?

DakiNS
 Pu , pu , pu , da ne ureknem na kojeg šumara mislite?

chaki
 znas ti Daki znas 

DakiNS

DakiNS kaže:
Pu , pu , pu , da ne ureknem na kojeg šumara mislite?

Pu, pu, pu

Lala
 Jaka kontrola, i jasni propisi (obrnutim redom je bolje) = bogata lovišta.
Mala paralela izmedju lovstva i saobraćaja: koliko vremena je trebalo svim vozačima, da nauče da pale svetla u vožnji i danju? Manje od mesec dana; a zašto? Zato što su saobraćajci na svakom ćošku zaskakali prekršioce.
E pa, kad 'šumari' budu zaskakali prekršioce, muljatore, majstore za marifetluke, i ostale bašibozuke u lovstvu, onda će se brzo opametiti svi.

DakiNS
 Lalo nemam ja ništa protiv šumara koji radi u službi zakona,nego na nadimak što ga pomenu Chaki. Kako ono kažu sjaši Kurte da uzjaši MurteFrown

kelt
 bice sve u redu samo kad postanemo bolji ljudiTrt Milojka
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

slavaplana
 Kad se vrati Djukic iz BANJE bice bolje!!!Nece ga boleti ROFLledja!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,156,199 posete www.srbijalov.com