Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Obuća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Obuća
stojkuki
 ja ti preporucujem da odes da kupis neoprenske carapice (mozes i ronilacke) i da kupis cizme onoliko vece da ti sa njima bude taman. to ce malo da ti poboljsa toplotni rezim. Inace, ... mrka kapa ... tu nema pomocu, losa cirkulacija je ... losa cirkulacija.
Sa druge strane imas i grejaca.
a trece, ja obicno kada idem u planinu, ponesem pored stolice (ako je cetkanje) ik nesto za pod tur i za pod noge, tako da izbegavam da stojim na snegu. Sa druge strane cak i kada je stojeci docek, volim da nosim parce etisona, ili onaj otirac za noge, ... da znam na sta gazim, da je cisto i ravno i onda nema iznenadjenja sa ravnotezom ...

jednom recju parola snadji se ...

arsa

arsa kaže:
Ja kolege imam strasan problem sa cirkulacijom u predelu stopala. Probao sam sve zivo sto sam se setio i cuo i nista. Vunene caape, termo ispod njih ili obrnuto, neoprenski ulosci i opet nista. Posle dva sata u planini noge su led ledeni(bice zbogom prostato u 35-oj) .Sta mi preporucujete Magnumke ili gumene sa filcanim uloskom ili nesto trece???Confused

stojkuki napisao sam "neoprenske uloske" a mislio sam na carape i mogu da ti kazem da kada se u njima o'lade noge, tek onda ne postoji nacin da se ponovo zagreju. Razmisljam ozbiljno o ovim grejacima jer od svih lovova na drugom mestu je lov ds i predatora u planini ( prvo drzi srndac) pa mi to predstavlja strasan problem.Cry
lovac Joca i Luka srbijalov

ivanfox
 Arso kad lovis srndaca prolece je,leto pa mozes i u patike,papuce a za ostale zimske lovove idemo u pogon,nikako u docek tako da nece biti problema;)
i foxterrierPas 2 je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika

bogoljub
 Arso ako imaš mogućnosti kupi grejače.A najbolje bi ti bilo da posetiš lekara verovatno nemaš dobru cirkulaciju.Najjeftinija solucija za čekanje je stiropor pod noge i na stolicu.Debljinu stiropora uzmeš što deblji i sašiješ navlaku za njega da se nekruni i nekida.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

arsa
 ivanfoxComp E druze moj, tvoj drug na srndaca ide u starkama ((jebi ga otkrih veliku tajnu), nekada i u papucama, ali problem je kad se izadje kod "sarene kolibe" i ja stanem samo pola sata na Sljevacki put a ono noge ko led.

bogoljubeComp Mozda cu i posetiti lekara,hvala na savetu.
lovac Joca i Luka srbijalov

bogoljub
 Obično oni koji nemaju dobru cirkulaciju imaju te probleme sa nogama i rukama.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

stojkuki
 E vidi ovako, nisam siguran koliko mogu noge da ti se razlade u neoprenu. u sustini bitno je da ti caapice dihtuju, ako tako moze da se kaze (iz iskustva). Neopren je guma i to nepropusna pa kada na obicnu sportsku carapu obuces neoprensku, dobijas izolaciju koja sama sebe donekle greje. Nema preise odavanja toplote. Ja sam to jednom prilikom primenio na temperaturi -26 i mogu ti reci da je odradilo posao samo tako. smrzao sam se na drugim mestima ali noge su bile ... pa hajde OK. E sad ako si bas toliko ... jbg kupi grejace i dosta baterija i voooozznjaaaaaaaa ....

Bigman86
 Drage kolege, da li je neko od vas ikada naisao na lovacku duboku cizmu broj 50?
Ako jeste, bio bih mu veoma zahvalan da mi kaze gde, kako bih mogao odmah da odem da kupim.
Hvala unapred.

DakiNS

Bigman86 kaže:
Drage kolege, da li je neko od vas ikada naisao na lovacku duboku cizmu broj 50?
Ako jeste, bio bih mu veoma zahvalan da mi kaze gde, kako bih mogao odmah da odem da kupim.
Hvala unapred.

Za takvu čizmu pogledaj na oglasima za čamce i plovne objekteGrin

Malo šale ali kolega ne bih ti bio u koži . Možda neko iz Pirota ima odgovor?

Ali sumnjam na Tigrovom sajtu piše da proizvode do broja 47.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

nidzamotocross
 Nije valjda da nema mogucnost porucivanja u TigAru?
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Bigman86
 Zvao sam par puta ovih dana i niko mi se ne javlja. Sad upravo uzimam brojeve od prodavnica pa cu sutra sa posla polako redom da zovem. Inace na sajtu im stoji da samo jedan model prave u velicini 50 i to neki sumarski model.
A do sada sam se opekao mnogo puta, sta ima na sajtu i u stvarnom stanju u radnjama.
Bukvalno mi se desavalo da nazovem i prodavacica mi kaze da ima, ja odmah sutra odem i oni mi izvade neku modnu koznu cipelu broj 50 i kao evo ima.

Jank

Bigman86 kaže:
Zvao sam par puta ovih dana i niko mi se ne javlja. Sad upravo uzimam brojeve od prodavnica pa cu sutra sa posla polako redom da zovem. Inace na sajtu im stoji da samo jedan model prave u velicini 50 i to neki sumarski model.
A do sada sam se opekao mnogo puta, sta ima na sajtu i u stvarnom stanju u radnjama.
Bukvalno mi se desavalo da nazovem i prodavacica mi kaze da ima, ja odmah sutra odem i oni mi izvade neku modnu koznu cipelu broj 50 i kao evo ima.

Au Bigi, kada bi imao neko da te poveže sa Terminatorom, ili sa nekim nogatim, možda bi bilo šanse da ideš u lov, ovako samo pređi na letnji ribolov...kada ti ne trebaju čizme...Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

nidzamotocross
 http://www.internet-prodaja.tigar.com Probaj na ovom sajtu da uradis nesto. Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

DakiNS
 E za našu Momčinu ću sutra da potražim u NSOdobreno

Uh kako bi nam dobrodošao u Bečeju kada su nas natezaliGrin

Bigman86

Jank kaže:

Bigman86 kaže:

Au Bigi, kada bi imao neko da te poveže sa Terminatorom, ili sa nekim nogatim, možda bi bilo šanse da ideš u lov, ovako samo pređi na letnji ribolov...kada ti ne trebaju čizme...Bye

Ma nadjem ja nekako polu duboku obucu, udobnu, toplu itd.
Ali hocu lovacku cizmu da ne moram da razmisljam. Ipak nije isto gaziti po blatu u cizmama i polu dubokim cipelama-cizmama.

Bigman86

DakiNS kaže:
E za našu Momčinu ću sutra da potražim u NSOdobreno

Uh kako bi nam dobrodošao u Bečeju kada su nas natezaliGrin

Bio bih neopisivo zahvalan. Smile
A za sledece nadvlacenje ako treba tu sam. Odobreno

DakiNS
 Nisam siguran , možda neko zna da li se gumene čizme proizvode u Novoj Varoši i u Somboru

vlada lovac
 Kontaktirajte kolegu Aca81, decko je iz Pirota i radi u pomenutoj fabrici, verovatno moze da pomogne

kelt
 sta se dogadja sa novosadskom firmom Gepard proizvode li jos one cizme sto se nose po 5-6 godina. ajd sad novosadistiiveli 3
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS
 Radi Gepard i dalje samo nisam čuo da toliko traju čizmeConfused

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,156,273 posete www.srbijalov.com