Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sauer lovački karabini

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sauer lovački karabini
Podunavac
 Sa ovim se potpuno slažem, premda bi umesto Aimpointa koristio odlične mehaničke nišane. Što znači obavezno brzoskidajuću montažu, koja podnosi skidanje i ponovno stavljanje optike bez promene slike pogodaka. Za ovakvu pušku EAW švenk montaža.
Tri prsta 2Kolce

Dragomir
 Pozdrav kolegama,
vidite, ja sam imao slican problem...., prodam sve od gvozdja i kupim Sauera S202, resio sam ga na sledeci nacin i sasvim sam zadovoljan.

Sauer S202 u kalibru 8x68
EAW svenk montaza
Swarovski Z6i 2,5-15x56PL 4AI
i za podon Docter Sight II plus sa EAW adapterom za svenk montazu.

Kraj prica a i mnogo para, ali sam resio problem i prezadovoljan sam....

PS.Podunavac, hvala ti na ugostiteljstvu i nadam se da se nekad vidimo i u nekom lovu, Zelimir i ja smo bili kod mene u lovistu u raci i bilo nam je jeko lepo...

stojkuki

Podunavac kaže:
Sa ovim se potpuno slažem, premda bi umesto Aimpointa koristio odlične mehaničke nišane. Što znači obavezno brzoskidajuću montažu, koja podnosi skidanje i ponovno stavljanje optike bez promene slike pogodaka. Za ovakvu pušku EAW švenk montaža.

Pikatini ...

A za aimpoint veruj mi da je fnomnalan ... I ja bio skeptican a onda probao ... I odusevio se

Podunavac

Dragomir kaže:
Pozdrav kolegama,
vidite, ja sam imao slican problem...., prodam sve od gvozdja i kupim Sauera S202, resio sam ga na sledeci nacin i sasvim sam zadovoljan.

Sauer S202 u kalibru 8x68
EAW svenk montaza
Swarovski Z6i 2,5-15x56PL 4AI
i za podon Docter Sight II plus sa EAW adapterom za svenk montazu.

Kraj prica a i mnogo para, ali sam resio problem i prezadovoljan sam....

PS.Podunavac, hvala ti na ugostiteljstvu i nadam se da se nekad vidimo i u nekom lovu, Zelimir i ja smo bili kod mene u lovistu u raci i bilo nam je jeko lepo...

Ne sumnjam da vam je bilo lepo u Rači, a kad drugi put dođete i budete imali više vremena možemo nešta i da skuvamo i malo duže se družimo. A i da lovimo zajedno ako se ukaže prilika.Bye
Tri prsta 2Kolce

srpko1
 Kolege Podunavac i Stojkuki da sam ranije procitao ovu vasu diskusiju sigurno bih odlucio da kupim S&B ili ZAISS a ovako posto sam se vec debelo isprsio za swaro ostaje mi da se nadam da je razlika samo u ukusima

Podunavac

stojkuki kaže:

Pikatini ...

A za aimpoint veruj mi da je fnomnalan ... I ja bio skeptican a onda probao ... I odusevio se

Probao sam više vrsta refleksnih (kolimatorskih, holografskih) nišana i slažem se da su dobri, ali sam ljubitelj mehaničkih nišana. Mišljenja sam da su ovi prvi više za službenu upotrebu (vojno-policijsku) nego za lov. Ali ko voli što da ne. Ja sam ipak tradicionalista i volim mehaničke, klasiku.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

srpko1 kaže:
Kolege Podunavac i Stojkuki da sam ranije procitao ovu vasu diskusiju sigurno bih odlucio da kupim S&B ili ZAISS a ovako posto sam se vec debelo isprsio za swaro ostaje mi da se nadam da je razlika samo u ukusima

Jeste druže samo u ukusima i u nijansama. Za ono što si ti trebao i dalje tvrdim da je Swarovski Z6 2-12x50 bio najbolji izbor. Najuniverzalniji je za sve potrebe lova u svim uslovima bez obzira na daljinu, divljač i količinu svetlosti. Nemoj da se sekiraš.Bye
Tri prsta 2Kolce

srpko1

Podunavac kaže:

srpko1 kaže:

Jeste druže samo u ukusima i u nijansama. Za ono što si ti trebao i dalje tvrdim da je Swarovski Z6 2-12x50 bio najbolji izbor. Najuniverzalniji je za sve potrebe lova u svim uslovima bez obzira na daljinu, divljač i količinu svetlosti. Nemoj da se sekiraš.Bye

Hvala druze na podrsci i savetima i ziveo ti meni sto godina iveli 3

Podunavac
 Nema na čemu. Očekujem da mi pošalješ jedan but ili šunku od prvog odstrela novom puškom i optikom.ROFL
Tri prsta 2Kolce

srpko1
 To se podrazumeva al pod uslovom da zoves kad spremis gulasiveli 3

SUMO
 Gde odoste za kratko vreme......

Po Stojovim upisima izgleda da sam se ja debelo zajeb`o uzevsi ``stari`` Z6 1-6x24.

Ljudi,
1. nismo svi isti, oci posebno
2. koliko realno lovite pogonom godisnje i gde?
3. Nisam se z ni malo, meni je ovaj ``stari`` Z6 perfektan.

Dobar pogled svima!

stojkuki
 ... ma ko je reko da si se zaj ... Super je on .... Tebi ;)

SUMO
 Uvazeni moj kolega, citiracu zaposlenog u Snajperu posle kupovine filcanih cepica za razne kalibre
`` auu, pa ti ih najvise kupujes u gradu`` - prijatelju, ja lovim, ne mudroserim kao pojedinci, sto bleje po stranim forumima, citaju stranu literaturu i najpametniji su na svetu a u lov idu jednom u mesec dana.
Ne kazem da si to ti ili uvazeni diskutanti ovde, nego samo glasno razmisljam.Stidljiv

stojkuki
 E Vlado ... Ce kupim Jedan Veeeeeliki filcani Cep za jednu drugu cevku ....
Blagoš čiči ....

Smeko

SUMO
 TO lave, mogu li da dobijem sliku sa vasim autogramom?Smekopuc pucROFL

stojkuki
 Odobreno

canis aureus
 ... čega sve ov' nema?!Krsti
a najmanje onoga što treba ...

... "pojedini kupuju filcane čepiće a da neznaju ni zašta služe" -takođe reči nekih zaposlenih u SnajperuConfused.....HaHaHa

bojant odličan izborOdobreno .... i prelepo izgledaOi
dugo i uspešno da služiiveli 3

... a Swar, S&B i ostalo ... HaHaHa .... a i niste na temi .....
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

stojkuki
 Ma imas druze filcane cepice iiiiiiii filcane cepice. E sad ovi filcani cepici, mislim ONI ilcani cepici su bre mnooogo zaebati ... I njhova primena je mnooogo gadna. Pa se mozda ovi iz snajpea zabrojali ... Oko cepica ...mislim, ... filcanih ....

Shock

SUMO
 Danas je sve moguce dragi moji. Ima gi raznih.

bojant
 Hvala kolega Cenis . Hvala vam svima na pomoci,ali ako bi ste svi jos jednom mogli da napisete kratko i jasno 2 vasa favorita i koji nosaci optike . Trenutno sam cini mi se najblizi swarowskom z6i 2-12x50 jer to je optika koja pokriva sve vrste lova. jeli ova schvenk montaza odgovara ovom svarovskom. kakva je MAC montaza i Leopold QR ??? Da ne razvlacimo ovu temu ovde , dva vasa favorita i montaza kratko i jasno, ja cu sve da ih isprobam pa cu odluciti sam.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1756 04.01.2025. 11:13
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 876 08.12.2024. 16:56
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,123,901 posete www.srbijalov.com