Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kiplauf

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kiplauf
darkon
 Kako koja slika,sve zanimljivije.B)

Svaka cast majstoru.Bravo 2

canis aureus
 Sniperu, jedan si od najvećih "krivaca" što je Boban dobio zadatak i zato hvala tiB)
Cena(150jev) mi je nebitna jer sam prezadovoljan!!!
Leži kao da je deo mene, drvo prekrasno(a još domaće!), odrađeno kako sam i zamislio(štuc, šumski ... a ima i tog hrastovog lista dovoljno a da nije preterano i kič, čekering sitan i dubok, "zadnji" deo potkundaka(post 151)- onaj do usta cevi je učvršćen za cev "šelnicom" i "držačem remnika" i inače se ne skida za radi rasklapanja violine- i sve to tako drži i deluje kao da je to tako zajedno izraslo ....)
Za tu cenu ovako nešto nisam mislio da može da se kupi!
Dal spomenuh violinu!?!Oi
-e tako to i deluje;)

(slika cele će biti kad se ukažu mogućnosti- ovo veštačko osvetljenje skriva lepotuConfused)
a kalibar?! ma neki tamo "neodgovarajući" i lošii i balistički odavno prevaziđeni i što liči na neki fini finski ...Grin

Sniper Hunter
 Ja radim od sada smo kod Bobana jer je stvarno majstor i ispostuje svaki dogovor a za cenu koju platis dobijes uvek vise nisam samo znao da moze i gravurica jer rucna ili cnc?Ujanuaru radim kombinovanuZH. i iz 27 a treba da uzmem karabin od sina koji je kod njega na izradi pa cemo videti kako ce da ispadne bas mi je drago sto si zadovoljan on radi po meri i tesko da moze da ne valja kad zavrsi pozzz.kolega Canisaureus PS taj finski sa sesirom nista nevalja Smeko

270
 Još jedanput čestitam stvarno je ekstra urađen!B) Eh, da je u 8x57JRS, za klasu bi mi još bio lepši!Vebanje

canis aureus
 hvala drugariB)

8x57JRSBravo 2 mada je i rujaB)
(a i pored the best 8x57JS koristiću ga samo za manju biomasu;) )Grin

270
 Canisaureus, ako ti je stari kundak na prodaju, evo prvi se javljam da ga otkupim!Srean

Sniper Hunter
 canisaureus ne rece nista u vez gravurice jer rucno ili cnc??i da li je Boban odradio i to

canis aureus

270 kaže:
Canisaureus, ako ti je stari kundak na prodaju, evo prvi se javljam da ga otkupim!Srean

ok, 270
nisam te zaboravioYes
(nego još je u Užicu, poslaće mi majstor brzom poštom a umalo u etažnom, centralnom grejanju da završi$aAa kod majstora jer mislio je da mi ne treba a prognoziraju hladnu zimu pa ...)
ako bude javljam!

-slikica je cnc i odradio je Bobanov drug a po ideji i zamisli Bobana ... a ja se složio

270
 DogovorenoB)

Sniper Hunter
 HvalaB)

270
 Meni će i taj stari da legne ko budali šamarOpameti se

nenadx
 Ajde da sacekamo da je vidimo celu,kad nas drzis u neizvesnostiB)
Dobar pogodak

Sniper Hunter
 ma sprema gravuru 100%Grin

Zex
 Prelepo,cestitam,samo nam baci sliku cele puske kad budes mogao.Nego jesi li oprobao Zajcova (7,62X54R) na nekoj DS ili te jos uvek uspesno izbegavaju?

Cvele
 Imam samo jedno pitanje, kakva je to gravura cnc? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter
 Masinska gravura radi je masina umesto rucno majstor das sliku i masina gravira po zelji.Jeftinije nego rucno ali mnogi kazu manje vredna ja bih dodao bolje i masinska nego mnoge rucne koje sam gledao

Lala
 Graviranje mašinom CNC (skraćenica je od Copy'N'Cut - kopiraj i reži). Pravi identične gravure u dve dimenzije, u koliko hoćeš primeraka. Može da kopira sliku, crtež, bilo šta, može čak i da kopira neku postojeću gravuru. Manje je vredna gravura, baš zbog velikih serija istih gravura. Ali je zato preciznija izrada. Ručna gravura je, posmatrano u 3D, svaka jedinstvena.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

AcaNik
 CNC je skracenica od Computer Numerical Controlitanje
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

rokvic
 moze li mi neko reci orjentaciono koliko kosta, graviranje na cnc masinama.. od koliko do koliko Evrica. posto bih zeleo iznenaditi brata za rodjendan...
hocu da izgraviram njegovu pusku da to bude jedan pokloncic od mene za njegov rodjus....UNAPRED HVALA KOLEGAMA...
pozdrav.....

Cvele
 Hm... to je lasersko graviranje ? Kod nas u Zajecaru postoji jedan koji urezuje na svakojakim predmetima pa i drvetu po zelji sta hoces, slova, slike.... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,133,255 posete www.srbijalov.com