Po meni nije ni blizu toj težini. A ima i nekih nepodudarnosti u tekstu. Citiram:
Težina uhvaćenog soma proverena je u Udruženju pecaroša u Omoljici i u drugim udruženjima koja potvrđuju, kako Miodrag kaže, da se radi o posebnom primerku. Smuđ koji je uhvaćen verovatno će završiti kao prepariran trofej.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Provericu kolega Daki...mozda bude za ovu godinu...ali sedamnestice su vec lovljenje.Plus u Evropi retko ko meri vise kilograme vec samo duzinu tako da je zaista tesko reci.Sto se soma tice svi jure magicnu brojku od 2,5m koja je ove godine nekoliko puta bila prebacena.A sto se kilaze tice to su oscilacije od vode do vode i od ribe do ribe.
Marko_1986 kaže:
El je u pitanju reka Po u italiji?
U pitanju su kanali oko reke Po,kolega Čaki je u pravu što se tiče izlovljavanja,ali ne krivim samo Mađare,i Italijani su krivi,za soma ne postoji zabrana i organičenje dužine i količine
Pa kolega daki ni nasi se nista bolje ne ponasaju.Svi u celini cemo upropastiti pecanje po Italiji.Ustvari vec jesmo tako da neke vode koje su bile raj za somarose su sada upropascene.
Veoma dobre varalice inace nema ih stalno, covek po porudzbini pravi... stvarno cudo od varalica, 15 do 17 sloja lakova, ko je prvi put uzme u ruku mora da mu sklizne
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?