Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar nož

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar nož
Max011
 He he dobre ti te mudrijaške knjige , da mi je deda živ pa da njemu i ostalima opričam te razlike ...Grin
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Nex357
 hehe sto jes jes , ocu ja da se pogubim po te mudrijaske knjige ... ali razlika je razlika , ajd ovako tesak jeste dugi noz , i bajonet jeste dugi noz ali tesak ne moze da se turi na pusku , a bajonet moze Presreanjel razume deda sad GrinB)

Max011
 To nekse stari lafu... žirafu , to je bila pojenta !!! Jedan se tura a drugi se ne tura Smile
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Nex357

arnotije kaže:

Nex357 kaže:
Pridruzujem se cestitkama iveli posto je poklon Chut

"posto je poklon Chut"? Moglo bi objasnjenje jer ovo mi zvuci kao neko lose iskustvo sa istim ,pa bih voleo da cujem?

Pozdrav Arnotije , samo sam hteo da kazem da je poklon u pitanju , i da je taj neko za te pare pokusao da izabere najbolje Grin i glupo mi je da mu ja i ti trazimo mane , da si ga sam birao pa da diskutujemo ... inace i sam volim Mueline nozeve i imam ih nekoliko , mozes da vidis u predhodnim postovima ...
Ti si bar dobio upotrebljiv lovacki noz sa imenom , a ja dobijam od zene uglavnom lepe i neupotrebljive nozeve ala star trek (ali njoj je lep jbg) , kad budem imao vremena postavicu slike pa da vidis Grin

arnotije
 Nex357,razumemo se,poklonu se ne gleda u zube,nego sam mislio da si ga imao ili imas neko lose iskustvo. A video sam predhodne postove,pozdrav.

Nex357
 Evo Arnotije , o ovome ti pricam ... ozbiljnom kolekcinaru nozeva ovo je malo smesno Grin ali posto je poklon od zenice Chut

AcaNik
 nemoj tako Nex, mozda nekada budes lovio na marsu pa ti zatrebaBravo 2
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

BojanKG
 Vrlo zanimljiv noz B)
srbijalov markafazan

arnotije
 Nex357
Nisam kolekcionar a ni poznavaoc nozeva ali noz je skorz kao iz zvezdanih ratova, i iskreno, da se moja supruga seti ne bih se ljutio,naravno da ga ne upotrebi na meniShock

I sad skroz razumem tvoj komentar definitivno,pozzz

Nego ne rece nam koja je firma u pitanju?

Nex357
 Dragi moji , nastavljamo seriju "poklon od zene" na slici bokser/bodez .... ovaj je za Veneru AcoGrinGrinGrin

Nex357

Nex357 kaže:
Dragi moji , nastavljamo seriju "poklon od zene" na slici bokser/bodez .... ovaj je za Veneru AcoGrinGrinGrin

Nex357
 i dalje , molicu da se izbegavaju pitanja tipa cemu sluzi i kako se koristi GrinGrinGrin

Nex357
 ovi su mi na zidu , serija"poklon od zene" ko se razume , ono u sredini koriste klingonci xexe a Aco Grin

Nex357
 I evo jedini iz serije "poklon od zene", koji se meni licno svidja , ima cak i futrolu ... inace firma je Jil Hibben , tip je mislim napravio noz za Rambo 3 i 4 ... i tako , ponekad mislim dal je pametno sto se na svaki rodjendan kad dobijem ovako nesto pravim odusevljen,al mi stvarno zao ... bar se trudi

Nex357
 Gil Hibben ...

BojanKG
 Nex357 Smeko koliko ti imas nozeva No no no
srbijalov markafazan

Nex357
 oko stotinu komada i vise ako racunam one u Srbiji , ali ih skupljam 2o godina ... nakupilo se Grin

BojanKG
 Svaka cas ika
srbijalov markafazan

Cvele
 U sunce ti, bas zanimljiv ukus ima tvoja zena Nex Hmmm Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Nex357
 Paaaa bre njoj je bitno da izgleda zajebano i da je njoj lep (moram li da napomenem da obozava star trek seriju xexe) a inace nisu bas jeftini , jer su uglavnom replike iz SF serija i filmova ... a bre ko sto reko bar se trudi :uF

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar puškar PUŠKARSKA RADIONICA 646 15.03.2018. 10:32
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,965,068 posete www.srbijalov.com