Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Drugi pišu...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Drugi pišu...
tomo vrbas
 E sada da imamo savez ko sto ga nemamo i da se fino javno ograde od ovakih debilcina,a njih da kazne sa dozivotnom zabranom lova lovacko udruzenje iz kojega su ovi divljaci da kazni sa godinu-dve ne lovljenja pa da vidite kako bi se brzo doveli svi u red i nikome vise nebi palo na pamet da se ovako divljacki i zverski ponasaju sa divljaci!Pre neki dan su isto na FB-u okacili neki debili snimak jamarenja uhvatili lisicu za nogu sajlom za svinje izvukli je iz rupe i pustili je da je terijeri dave strasno i tek kada sam ja prokometarisao taj snimak onda su ga uklonili i nije ni cudi sto nas zeleni j..u i sto nas narod sve vise i vise gleda sa gadjenjem ko da smo ratni zlocinci!

bogoljub
 Nije problem što budale maltretiraju životinje.Već je problem što životinje imaju veća prava od čoveka.A krivih drva i budala je bilo i uvek će biti.A ovih zelenih i gejeva je sve više i manjina je počela da nas maltretira kojekakvim glupostima samo da prave probleme sakriju od javnosti.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

DakiNS
 Nisu problem zeleni . MI SMO PROBLEM. Posebno što tolerišemo ovakve kretene među nama . Kada bi prestali okretati glavu od problema i prvi žigosali takve , problemi bi brzo nestali. Znaju njihove kolege imena , oni su ti koji bi trebali da ih prijave, umesto da budu saučesnici u životinjskom iživljavanju , bednika kojima je žao metka za samilosni hitac.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

AcaNik
 Ма да су они видели шта уради рањена свиња, не би се они зајебавали тако са њом.

mrwa22250
 Interesantno da cak i pas koji je na snimku ne zeli da mrcvari vec savladanog protivnika.Ali,kad malo bolje razmislim,za razliku od ovih degenerika pas je plemenito bice.Bruka i sramota ko se sve naziva lovcemSadZatvor
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

ssekir75
 намерно сам оставио да преноћи, нисам желео одма да распалим с псовкама...

прво, слажем се да би савез (шта је то) требао да реагује и да ове идиЈоте избаци доживотно. удружење са тим ипак нема везе (издали људи дозволу, нису на терену са сваком групом), а забрана лова свима би само изазвала инат и криволов. и верујте да ни пјп не би успеле да га спрече без пуцњаве и мртвих. друго, ко год од екипе да га је пријавио брзо би надрљао. да ли би добио тешке батине или би му изгорело нешто од имовине није битно, тек неће људи да се каче. посебно што огромна већина лов сматра само као месарење и битно је да је свињче пало. ови су или другари од детињства или можда и рођаци, и будите сигурни да од пријава нема ништа. ионако сви исто размишљају.

оно што ја не разумем јесте ризиковање. да ти због *ебених 35-6 динара ризикујеш да ти свиња покида руку или ногу, стварно ми не иде у главу. Glavu o zidGlavu o zidGlavu o zid ово прасе би и трап "оверио" (немам тренутно прикладнији термин). што каже аца, изгледа да нису видели напад рањене свиње. у сваком случају ово треба истражити и казнити по више основа. срамота!Besan
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

AcaNik
 Тачно се нешто чудно дешава када је и Курир објавио текст а да се не пљује по оружју.
Немем чизме како треба Sad
Ех што ми немамо овакву организацију. У ствари ми немамо ни једну која се брине о нама и лобирала за нас.
http://www.kurir....ak-2113103

papiga
 ovo bi trebalo da bude okosnica ali nazalost.....
http://www.vaselj...rbijasuma/
docekacu ja i taj dan da svane............

Tomash

papiga kaže:

Uffffffff.............................

Evo teksta u kojem je objavljeno otvoreno pismo zaposlenih u Srbijašume
Napomena, optužbe su iznete na rad dotičnog koji je između ostalog i predsednik Lovačke komore Srbije

Tekst bi trebalo čitati sa rezervom, jer su u pitanju za sada samo optužbe radnika, i u tekstu nisu predočeni nikakvi dokazi, ali ako je ovo istina, onda je ovo tuga velika....

Ceo tekst na:
http://www.magazin-tabloid.com/casopi...&cl=34

Acke
 https://www.faceb...mp;theater

Možda neko od kolega zna više o ovom slučaju..? Svakako, biće zanimljiv trofej.

nenad_franc
 borba titanaJelen

Acke

nenad_franc kaže:

borba titanaJelen

U režiji majke prirode..

IvicaL

Tomash kaže:

papiga kaže:

Uffffffff.............................

Evo teksta u kojem je objavljeno otvoreno pismo zaposlenih u Srbijašume
Napomena, optužbe su iznete na rad dotičnog koji je između ostalog i predsednik Lovačke komore Srbije

Tekst bi trebalo čitati sa rezervom, jer su u pitanju za sada samo optužbe radnika, i u tekstu nisu predočeni nikakvi dokazi, ali ako je ovo istina, onda je ovo tuga velika....

Ceo tekst na:
http://www.magazin-tabloid.com/casopi...&cl=34

Samo ako je deo istinit,...
lala, pa sta

Max011
 http://www.novost...nu-prijavu

УДАРИЛА ФУКАРА А БОГМЕ И ДРЖАВА НА СТАРЦА ОД 90 ЛЕТА!
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

ssekir75
 брука... Glavu o zidBesanBesanBesan
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

DakiNS
 Na svu sreću a na njegovu žalost najverovatnije ostaće samo bez oružija.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

AcaNik
 Пошто је МУП изнад закона овде лако је могуће да ће остати трајно без оружја на жалост Sad

ssekir75
 питање је колико се само бука подигне. чини ми се да је стварно дошло време за "дедин закон". чак је и у92 и сви коментари на дединој страни.

mb-bb
 http://www.blic.r...va/bd584ym
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

ssekir75
 разумем ове који држе затворено ловиште, али и даље не разумем њихове "купце"Confused

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,128,966 posete www.srbijalov.com