ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
|
bogoljub |
Objavljen 10.07.2012. 15:39
|
Veteran
Upisa: 710
Pristupio: 08.09.2010. 22:27
|
bogoljub kaže:
Šta se sve izdešava dok sam ja natenane
Ali sada ću da posetim mog druga da mi objasni kako su se odlučili da istupe iz LSV.
Napraviop sam veliku grešku moji drugovi su LU Neoplanta a LU Novi Sad je istupilo iz LSV zbog toga što nisu uplaćivali članarinu LSV ,e sad ako su lagali mene i ja lažem vas.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.07.2012. 16:48
|
Lovčina
Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
čitam ovo šušnjarevo pisanije i sve mi nešto kroz glavu prolazi da bi bilo dobro da se uvede dostavljanje lekarskih uverenja za sve lovce,a pogotovo za članove koji su na bilo kakvim funkcijama.
Mnogo stvari si čika pero nakaradno opisao,mnogo preskočio,a vrh svega je već drugi put javno spominjanje madjara,bar tvoje LU ima mnogo članova svih nacija pa mislim da nije na mestu da se vode takvi razgovori.
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.07.2012. 17:38
|
Lovčina
|
neznam dali su gosti iz BG imali ovakve akreditacije
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 10.07.2012. 17:44
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Ajmo malo nelogičnosti :
Verifikaciona komisija utvrdila da skupštini prisustvuje 140 delegata!
Kada su "lovci sa bedžom GOST i neki sa bedžom DELEGAT" napustili skupštinu u sali je ostalo 170 učesnika skupštine!
Većina se računala od 76 pa naviše!
Ništa tu meni nije jasno?!
Propustio si, Petre Šušnjaru, da napišeš koliko je skupština brojala delegata ukupno i koliko je delegata ostalo u sali?
Neko rečeda je ukupan broj 250 a da ih je ostalo 87!
Ako je bilo 140, i ako je napustilo 30ak, kako je ostalo 87???
I kako se većina računala od 76 (prisutno 140)???
Mnoge si ti lončiće pobrkao!
Između ostalog i to što si našao za pametno da se sa svojim neistomišljenicima iz LSV obračunavaš uz pomoć ZdrPa i čuvenog (pre)letača!
A što se tiče tvog neonacionlizma...nije bilo ni vreme ni mesto (bilo je i ranije prilika ali ne znam da li si ih iskoristio ili ne), a nije bilo ni ukusno!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 10.07.2012. 17:53
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Nezvanična saznanja, prepričana, sa sastanka u Futgou (uzmite sa rezervom):
Pre oko sat vremena je završen sastanak u Futogu. Koliko sam uspeo da shvatim, predstavnici LSS su tražili da vojvodjani prihvate da plate članarinu od 500 din., umesto onako kako je skupština LSV da se plati 200 din.!!!
Čekam još detalja, znam da je rasprava bila žestoka, a nisam siguran da je bilo nekog rezultata u smislu približavanja stavova. Sastanak je prekinut!!
Po mojim saznanjima, mislim da je doneta odluka UO LSV da se podnesu prijave protiv odgovornih lica iz LSS, oko rada koji nije u skladu sa statutom LSS. Nezvanično, jedan glas je bio uzdržan.
Obzirom da je rasprava samo o prvoj tački dnevnog reda trajala 4 sata, doneta je odluka da se sastanak prekine.
Mislim da bi ipak LSV trebao što pre da na svoj sajt postavi zvaničnu informaciju o sastanku, a još bolje bi bilo kada bi istovremeno i LSS postavio svoju verziju, pa da se uporede!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 10.07.2012. 17:59
|
Admin
|
Majke ti, oni došli po pare????
Pa još traže i više nego ranije????
Jel to oni hoće da Vojvođani popizde i da se LSS raspadne????
Ili hoće da Vojvođani više ne budu članovi LSS-a pa da sami raskrckaju zajedničku imovinu????
Ja ipak mislim da je je DEOBNI BILANS veoma izvestan!
Hajde da se mi lepo podelimo!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 10.07.2012. 18:09
|
Moderator
|
Valjda će neko od 'čitača' ovog foruma obavestiti Pažina i Beukovića, o onom Šušnjarevom pisaniju.
Možda će onda biti malo jasnije, u kom pravcu se ide, i šta dalje.
Zahtev za članarinu od 500 din. koju su odredili 'smederevci', je toliko nerealan, da je verovatno i Popoviću i Tici bilo jasno da UO LSV na to ne može pristati, jer bi bilo suprotno odlukama Skupštine LSV. Zato su i pritiskali, zahtevajući nemoguće, i to u julu mesecu, kada je lovna godina već odmakla.
Još jedan pokušaj zamlaćivanja vojvodjanskih lovaca.
Ja bih voleo da vidim tog predsednika LU, koji bi sad smeo da stane ispred lovaca i da im traži još doplate članarine.
Znam još neke detalje: sastanak je protekao u znaku žučnog duela Beuković-Tica, gde je zamenik predsednika LSV još jednom pokazao svoj temperament! (ovo sam baš fino diplomatski rekao! ).
Irmenji je pokušao da smiri strasti, a Pažin je onemogućio Ticu da započne još jednu seriju prodaje magle. Mada je Tica ponovo pokušao da kao 'ponudi mandat', ali naravno na pogrešnu adresu!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.07.2012. 18:29
|
Lovčina
|
kako sam ukratko čuo od jednog učesnka sastanka,najkonstruktivniju diskusiju je imao Dušan Kunovac koji je skrenuo pažnju na gubljenje vremena i podstakao na ažuriranje dokumentacije,ostalo po meni se sve svelo na dijalog sa nekim ko to nije zaslužio.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 10.07.2012. 18:33
|
Admin
|
Indjijanac kaže:
kako sam ukratko čuo od jednog učesnka sastanka,najkonstruktivniju diskusiju je imao Dušan Kunovac koji je skrenuo pažnju na gubljenje vremena i podstakao na ažuriranje dokumentacije,......
Šta će on na UO LSV???
Jel to onako PO VERTIKALI?
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 10.07.2012. 18:51
|
Moderator
|
Sremac75 kaže:
Indjijanac kaže:
kako sam ukratko čuo od jednog učesnka sastanka,najkonstruktivniju diskusiju je imao Dušan Kunovac koji je skrenuo pažnju na gubljenje vremena i podstakao na ažuriranje dokumentacije,......
Šta će on na UO LSV???
Možda to učešće ima veze sa drugom tačkom dnevnog reda sa sednice UO LU 'Novi Sad' : 'Mere, aktivnosti i predstojeći zadaci vezani za ustanovljenje i dodelu lovišta', kao i za diskusiju koja je povodom toga tamo vodjena, o čemu neka posredna saznanja imam.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.07.2012. 19:01
|
Lovčina
|
nikako mi nije jasno kako je tica imao petlju da se pojavi posle Smedereva
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 10.07.2012. 20:18
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
DakiNS kaže:
Mislim da su Tica i DrP uneli izmene u dnevnom redu i to kao prvu tačku dnevnog reda .A tekst izmene glasi Vojvođani platite sve će vam biti oprošteno! A druga tačka dnevnog reda je : I mi Trojanca (Šušnjara) za trku imamo ,a sve apropo pokušaja izmene dnevnog reda na skupštini LSS da se glasa o poverenju predsedniku LSS.Sve mi se nešto čini da se kadar oteo kontroli !
Kako su Tica i DrP providni i predvidljivi. Tačno sam znao zašto su došli!!!!!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 10.07.2012. 21:15
|
Lovčina
Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
LSv NE TREBa NI DINARA DA DA VISE LSS!!!!
AKO IM SE NESVIDJA LSV NETREBA DA BUDE CLAN LSS!!!
Sta imaju od clanstva???
Da mangupima daju pare????
CENTRALNA SRBIJA NEDA VISE NI DINARA PO CENU DA SE LSS RASPADNE!!!
tuzbe idu svojim tokom !!!!
NEMA PARA DOK SU POPOVIC I TICA I SKOBIC U LSS!!!! |
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.07.2012. 22:10
|
Lovčina
|
Daki ne da su providni nego im na čelu piše,moj zaključak koji sam doneo na osnovu razgovora sa više učesnika sednice je da su zdrp i svraka došli u Futog da zdrpe lovu a baš ih briga i za LSV,i za LU iz Vojvodine,i za lovce ne samo iz Vojvodine nego iz cele Srbije.Njima je samo važno da im lovci napune kasu LSS pa da je isprazne.[/b]
[movie=youtube]fRMaTCm2ylU[/movie]
PRIJATNO VEČE SMEDEREVSKOM KVORUMU!!!
|
|
|
|
milos zoric |
Objavljen 10.07.2012. 22:56
|
Član
Upisa: 149
Pristupio: 05.10.2011. 19:36
|
LU NOVI SAD JE MALO POZURIO SA DONOSENJEM ODLUKE O ISTUPANJU IZ LSV.Po mom skromnom misljenju prvo su trebali da obaveste sva L.D clanove lu N.Sad o tome pa da ld na svojim vanrednim sednicama obaveste lovce o koracima koje ce preduzeti.A usput i da objasne zbog cega istupaju iz lsv kao i razloge toga.Da objasne sta dobijamo a sta gubimo donosenjem takve odluke.Licno mislim da gubimo puno ali vreme ce pokazati da li sam upravu. |
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 10.07.2012. 23:10
|
Lovčina
|
jedno je sigurno za 500 dinara po lovcu iz LSS od zdrpa i tice neće dobiti ni HVALA!!
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 11.07.2012. 00:06
|
Moderator
|
Lala kaže:
Sremac75 kaže:
Indjijanac kaže:
Šta će on na UO LSV???
Možda to učešće ima veze sa drugom tačkom dnevnog reda sa sednice UO LU 'Novi Sad' : 'Mere, aktivnosti i predstojeći zadaci vezani za ustanovljenje i dodelu lovišta', kao i za diskusiju koja je povodom toga tamo vodjena, o čemu neka posredna saznanja imam.
Kad smo već kod ovoga, ko je ono trebao da pravi planska dokumenta za LU članice LSV? Za koga su ono skupljene pare, ako se ne varam 300 din. po lovcu, u okviru članskog doprinosa? Da nije možda reč o renomiranom preduzeću 'Vojvodjanski lovac'? Pa gde su sada ta planska dokumenta?
Ako se ne varam, u Vojvodini ima sada valjda oko 80 otvorenih lovišta, koja su data na korišćenje LU. To je oko 80 lovnih osnova, i isto toliko GPGL! Upozoravao sam pre godinu dana, da je to ogroman posao, i da će teško to stići da se odradi. A zna se da bez LO i GPGL, nema ni lova!
Živo me zanima, da li je i koliko planskih dokumenata uradio nadaleko čuveni Vojv. lovac za LU članice LSV, i koliko lovačkih para je do sada transferisano prema VL, iz kase LSV?
A glavna sezona je za manje od 3 meseca...
Rekao sam da neću da cimam rukovodstvo LSV po ovom i još nekim pitanjima, dok se ne reši kriza u savezima, ali vreme ide, kriza se ne rešava nego se produbljuje, šta radi Vojv. lovac i njegov direktor, i zaposleni?
Odneo djavo šalu, nema vremena više!
Bojim se da će eksperiment pod radnim nazivom 'Vojvodjanski lovac' doživeti fijasko, ukoliko se brzo nešto ne preduzme, i ako se o poslovanju ove 'ćerke firme' koju je osnovao LSV, ne budu detaljnije upoznali lovci, članovi LU koji su u LSV. Obaška onaj minus u poslovanju, iskazan na sajtu APR.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 11.07.2012. 07:03
|
Lovčina
|
Kako sam ja čuo bila je na sednici UO LSV i tačka dnevnog reda u vezi aktivnosti oko izrede planskih dokumenata, nije ništa loše što je PSPŠV poslao predsavnika kako bi LSV uskladilo rad i možda čuli neko zvanično tumačenje,po meni je to normalno i nije bitno ko je iz PSPŠV prisustvovao sastanku,a nisam ni čuo da se predstavnik uključio u diskusiju na relaciji odnosa LSS-LSV,nego sam čuo da je apelovao da se koncentrišemo na lovstvo.
Kao što je neko već napisao sastanak je prekinut jer se posle 4 sata rasprave nije krenulo sa 1 tačke dnevnog reda.samo neznam zašto nije završen,mogla se napraviti pauza pa zvršiti sastanak,dnevnice su podeljene a radno vreme je 8 sati.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 11.07.2012. 14:28
|
Moderator
|
A da li se zna uopšte koji je dnevni red bio predložen, i koliko još tačaka je bilo planirano?
Naravno, na zvaničnim sajtovima i LSV i LSS, o jučerašnjem sastanku nema ni pomena.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 11.07.2012. 15:50
|
Lovčina
Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|