Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Lala
 Znači, 3. tačka dnevnog reda skupštinskog zasedanja se jednostavno preskače?!? Priznavanje LSCS se preskače??????
A dnevni red usvojila Skupština... i baš na toj 3.tački je došlo do prekida, jer nije bilo kvoruma? Barem tako je objašnjeno? I sad odjednom se preskače!
E, ovo je baš biser!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Bas tako!!Ne priznaje nas Popovic DR. Zoran i takvim potezom GASI LSS a sebe sam smenjuje a mesta na kome sedi a da mu to jos nisu javili!!!!!

DakiNS
 Sultan Sulejman (samo bleda PRC kopija karikature)HaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Pa valjda Nadzorni odbor treba da reaguje, pobogu! A delegati ne bi smeli da dozvole, da se preskoči tačka dnevnog reda, kad su već odlučili da raspravljaju o tome.
Predsednik skupštine ne bi smeo ovo da radi!!! Pa valjda postoji i poslovnik o radu? Delegati bi morali da odreaguju.

slavaplana
 Skoba =Popovic =Tica

Ove ljude treba SMENITI pod hitno!!!!

slavaplana
 i sta sad

Lala
 Stvarno ne razumem, kako je napisano da za 3. tačku 'nije prihvaćen ni jedan predlog'???? Zar se glasalo o nekim predlozima različitim, da je bilo više glasanja???? Slavo, ti si bio tamo, šta se tačno dogadjalo?
Ja stvarno ništa ne razumem!!

slavaplana
 Bruka i sramota cime se sve sluze!!!!

Ako su zaista vecina delegata za ovakvo poslovanje LSS isti treba UGASITI pa kad se steknu uslovi napraviti NOV!!!

LSCS nece propasti ali ljudi bar posle ove skupstine nece vise verovati da Tomica razbija LSS!!On je sam sebe razbio sa Popovicem na celu!!!Skupstina ce biti snimljena u celosti i na sajtu ce mo pustiti kompletan tok iste!!Da vide lovci sta se tamo radi!!!Javnost rada LSS je zagarantovana statutom i to nemoze da bude zabranjeno nikome !!!

DakiNS
 Slavo samo pazi da neko "slučajno " ne zapne i razbije kameru.Ne bi me čudilo

punisher
 Nema sta da se razume ili ne. Pojedinci su slepi i gluvi i dalje ne žele ni po koju cenu da priznaju LSCS, što je idiotluk i ne znam ko ih samo savetuje.
Ako na nekoj tački nije bilo kvoruma i sednica je prekinuta, u nastavku sednice za 100 dana ili 100 godina, ustanovljava se kvorum i nastavlja se na onoj tački na kojoj je sednica prekinua, a TO JE GOSPODO IZ LSS 3. TAČKA DNEVNOG REDA!!!!!!!

Prekinite više sa ludostima, otvorite oči, pogledajte realnost i priznajte da je LSCS, kao i mnogi drugi koji su u nastajanju REALNOST, svidelo se to vama ili ne.

DOSTA BRE VIŠE ZAJ....ANJA!!!!!

slavaplana
 Imacemo sluzbena lica pored sebe tako da svaki incident moze dovesti i do podnosenja krivicnih prijava zbog remecenja javnog reda i mira na organizovanom skupu!!!Znamo i mi za zadac!!!

Ja bih voleo da se na mene neko zatrci......da pita nesto oko foruma i pisanja na istom!!!Prosli put sam precutao a sad bogami nisam siguran da li cu!!!!

Ojacao sam i umno i fizicki od prosle skupstine da neverujete!!!

Sa svima koji to budu zeleli radicu test inteligencije levom rukom!!ROFL

Lala
 Obratite pažnju na redosled sledećih tačaka dnevnog reda: tačka 5. je donošen je odluke o prestanku članstva LU koja nisu platila članarinu za 2011. a tek posle toga usvajanje izveštaja o radu. Mislim da idu na varijantu da prvo isključe LU iz LSCS, pa da onda njihovi delegati ne mogu da glasaju o izveštaju o radu predsednika i UO.

punisher
 Au Slavo pa ispada da svi koji su zainteresovani za Palica da ne kažem "pesničko veče" mogu da ti se obrate ROFL.

DakiNS
 Slavo nedaj da te isprovociraju iako možda ima i takvih planova jer ode oružije. Razmisli dobro ako ga udariš = nevalja, ako promašiš = opet ne valja , dobiće upalu pluća od promajeHaHaHa

punisher
 Pa neka ih isključe, jer po novom ZODL ona ni ne moraju biti članovi LSS, konkurišu direktno kod Ministarstva i PSPŠV za lovišta.
Da su pametni, kao što nisu, pa da priznaju i LSCS i sve ostale regionalne saveze, a ne ovako da se još više konfrontiraju sa svim LU na teritoriji Srbije.

OSIM... ako na ovaj način kao što je Lala naveo, isključe opoziciona LU i LSCS ne priznaju, a sa ostalim delegatima koji bi im dali kvorum usvoje sve ostale izveštaje o radu jer možda misle da ako njihova sr..a usvoje delegati da su oni abolirani od krivične i materijalne odgovornosti.

"Bože moj, pogledajte, delegati u Skupštini su glasali za izveštaje, nismo mi ( pojedinci ) krivi. Većina je bila za..."

To bi mogao biti zamišljeni scenario.

sasa035
 Zemlja Srbija zemlja nedodjija.Sve podeljeno,sve namrsteno,svi bi da politice biju ,prete...Svako u nekom dilu semi i neko nekog pljuje... Nista bez cigancenja,laganja...A pa to je ustvari izborna godina! Ucimo od najboljih!!! 
sasa035

slavaplana
 Od dnevnog reda dobijaju delegati SULJEVE!!!Ko je ovo smislio mora da je kupio diplomu u Kragujevcu!HaHaHa

slavaplana
 Ja nemam nameru da se sa bilo kim svadjam od U.O. 26.03. zavisi da li ce mo se pojavitina toj skupstini uopste !!To jos nije resena stvar!!!Posle U.O. ce se sve znati a kvorum mozda i nedamo ????
RAZMISLICEMO!!!!JOS IMAMO VREMENA DA MINIRAMO SKUPSTINU AKO SE ODLUCIMO NA TAKO NESTO!!!

sasa035
 Slavo od dnevnog reda kod nas dobja se p....v!!!Komunisticki sistemi i ista takva razmisljana!!!Tacke i.t.d!!
sasa035

slavaplana
 Ziveo Drug Kardelj!!!!!!!!!!!!!!Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,156,899 posete www.srbijalov.com