Breton
|
PEZ |
Objavljen 22.04.2012. 20:49
|
Lovčina
Upisa: 2087
Pristupio: 09.02.2012. 16:41
|
Naravno kolega lovim sa svim psima koje drzim,ono stene je breton,slikano je prosle godine juna meseca,bilo je moje i nazalost nisam mogao da saznam kako bi se pokazalo u lovu jer je u avgustu otrovano, kuja mi nije skotna (ni onda na slici) posto je drzim u stanu poprilicno se ugoji posle sezone... |
|
|
|
alex |
Objavljen 22.04.2012. 20:49
|
Lovčina
Upisa: 1413
Pristupio: 24.01.2011. 13:49
|
JUniore lovac lepo ti je rekao kolega uzmi i jedno i drugo stene radi s njima i vidi koja ti rasa bolje lezi i s tom rasom lovi.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda
|
|
|
|
PEZ |
Objavljen 22.04.2012. 21:02
|
Lovčina
|
Zasta da se ljutimo,ne razumem,to sto ocekujes od Dakija odgovor,pa ajde Juniore ne budi smesan i ja volim da poslusam one iskusnije.Uzgred ,koja je cena stenadi (bretona) u tvom kraju? |
|
|
|
PEZ |
Objavljen 22.04.2012. 21:09
|
Lovčina
|
junior lovac kaže:
e steta sto je otrovano
Sledeci breton koga budem uzeo ide u stan ,makar ja morao da spavam na terasi. |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 22.04.2012. 22:11
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Juniore moj savet ti je da ne uzimaš ni jedno kuče. Zato što si još mlad i treba ti još 5-6 godina da budeš lovac za to vreme će ti psi prestariti.Imaš kujicu radi sa njom treniraj je, uživaj u njenom društvu, a kada dođe vreme uzećeš kuče i obučiti ga i najvažnije voditi u lov.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
alex |
Objavljen 23.04.2012. 14:59
|
Lovčina
|
junior lovac kaže:
alex kaže:
JUniore lovac lepo ti je rekao kolega uzmi i jedno i drugo stene radi s njima i vidi koja ti rasa bolje lezi i s tom rasom lovi.
alex ti lovis sitnu divljac kako ti jazavicar dize fazana sljuke i ostalo...imaces divan tandem kad dobijes bretona"jazavicar i breton
NA fazana samo podigne rep i pocinje da trckara i pred dizanje lane a na zeca stekce dok prati trag i pred samo dizanje arlauce i tacno znam gde i sta ima na tragu.
A sljuku nikada nije podigao.
|
|
|
|
DarkoJelena |
Objavljen 23.04.2012. 17:59
|
Stari član
Upisa: 208
Pristupio: 08.12.2011. 23:05
|
junior lovac kaže:
moram se odluciti.samo da znam da ce breton biti dobar jer kao sto rekoh prvo stenjenje a ja je nisam gledao u radu pa ne znam cuo sam da markira i da aportira e za slusanje vec neznam sta da kazem
Moj savet ti je da se uopste ne dvoumis oko odabira psa i moj savet ti je da uzmes bretona. Svaka cas NKD-u jeste kralj kata se pusti u polje i jedan veoma radan pas ali sve ostalo je ne podnosljivo jedan od naj losijih lovnih pasa kod kuce u boksu je NKD. Bretoni su dosta jednostavniji za odrzavanje manje jedu i manje smrde za razliku od NKD-a. Nemoj cekati imas jos dosta vremena dok ne postales lovac i kada ti mnogo pasa prodje koroz ruke uvideces gde gresis tako dok stignes do lova naucices sta je pravi pas. Veruj mi da ima ljudi koji po 20-30 godina drze pse i manje su uspesniji i manje znaju od nekih mladjih odgajivaca. Sto vise pasa ti prodje kroz ruke i sto vise iskustva kljuc je uspeha. Sto ranije pocnes da ucis vise ces znati. Moj savet ti je ako hoces da budes uspesan odgajivac je ne vezuj se previse emotivno za pse i budi realan prema kvalitetu svojih pasa trazi im mane a ne vrline jedino tako mozes doci do pravog uspeha u kinologiji. Pozdrav i puno srece u daljem radu sa psima. |
|
|
|
PEZ |
Objavljen 23.04.2012. 22:04
|
Lovčina
|
Juniore, prvo da ti zahvalim na odgovoru u vezi cene stenadi , a sad da odgovorim ja tebi.Nikada nisam ni razmisljao o ceni mojih pasa posto nisu na prodaju,meni oni znace mnogo i nema tih para koje bi me odvojile od njih. |
|
|
|
DarkoJelena |
Objavljen 24.04.2012. 01:40
|
Stari član
|
junior lovac kaže:
DarkoJelena kaže:
junior lovac kaže:
moram se odluciti.samo da znam da ce breton biti dobar jer kao sto rekoh prvo stenjenje a ja je nisam gledao u radu pa ne znam cuo sam da markira i da aportira e za slusanje vec neznam sta da kazem
Moj savet ti je da se uopste ne dvoumis oko odabira psa i moj savet ti je da uzmes bretona. Svaka cas NKD-u jeste kralj kata se pusti u polje i jedan veoma radan pas ali sve ostalo je ne podnosljivo jedan od naj losijih lovnih pasa kod kuce u boksu je NKD. Bretoni su dosta jednostavniji za odrzavanje manje jedu i manje smrde za razliku od NKD-a. Nemoj cekati imas jos dosta vremena dok ne postales lovac i kada ti mnogo pasa prodje koroz ruke uvideces gde gresis tako dok stignes do lova naucices sta je pravi pas. Veruj mi da ima ljudi koji po 20-30 godina drze pse i manje su uspesniji i manje znaju od nekih mladjih odgajivaca. Sto vise pasa ti prodje kroz ruke i sto vise iskustva kljuc je uspeha. Sto ranije pocnes da ucis vise ces znati. Moj savet ti je ako hoces da budes uspesan odgajivac je ne vezuj se previse emotivno za pse i budi realan prema kvalitetu svojih pasa trazi im mane a ne vrline jedino tako mozes doci do pravog uspeha u kinologiji. Pozdrav i puno srece u daljem radu sa psima.
xvala darko koliko ti imas pasa i koje rase
9 Poentera, 2 Settera, 3 Epanjel Bretona, 2 Nemacka lovna terijera i Sarplaninca to je trenutno stanje sa tendencijom prosirenja uskoro |
|
|
|
PEZ |
Objavljen 24.04.2012. 21:50
|
Lovčina
|
junior lovac kaže:
pez kaže:
Juniore, prvo da ti zahvalim na odgovoru u vezi cene stenadi , a sad da odgovorim ja tebi.Nikada nisam ni razmisljao o ceni mojih pasa posto nisu na prodaju,meni oni znace mnogo i nema tih para koje bi me odvojile od njih.
pa sta radis sa stencima;)
Juniore zadnje tri godine kuja se nije stenila(raspari se u nezgodno vreme,ili usred zime po hladnoci kad nemam gde da je smestim da se osteni posto je drzim u stanu ili s jeseni kad ne mogu da je koristim u lovu) pre toga kad je bilo stenaca poklanjao sam prijateljima sa kojima idem u lov. |
|
|
|
pavlepavlaka |
Objavljen 24.04.2012. 21:56
|
Stari član
Upisa: 418
Pristupio: 27.11.2011. 19:50
|
juniore i ja isto imam bretona i ja sam se kao i ti dvoumio izmedju bretona i nkd ali odlucijo sam bretona vrlo je vazan teren na kome izvodis psa i sta planiras da lovis, moi deda je cuvao godinam nkd ali oni se meni ne svidjaju dosta su neposlusni i halapljivi za pocetak najbolje je da cuvasd bretone pa kada krenes u lov videces sta ti je bolje.Ja sam na pocetku cuvao nlt ali sam posle toga uvideo jednu bolju rasu a to je BRETON.
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!
|
|
|
|
DarkoJelena |
Objavljen 24.04.2012. 22:57
|
Stari član
|
junior lovac kaže:
DarkoJelena kaže:
junior lovac kaže:
DarkoJelena kaže:
junior lovac kaže:
Moj savet ti je da se uopste ne dvoumis oko odabira psa i moj savet ti je da uzmes bretona. Svaka cas NKD-u jeste kralj kata se pusti u polje i jedan veoma radan pas ali sve ostalo je ne podnosljivo jedan od naj losijih lovnih pasa kod kuce u boksu je NKD. Bretoni su dosta jednostavniji za odrzavanje manje jedu i manje smrde za razliku od NKD-a. Nemoj cekati imas jos dosta vremena dok ne postales lovac i kada ti mnogo pasa prodje koroz ruke uvideces gde gresis tako dok stignes do lova naucices sta je pravi pas. Veruj mi da ima ljudi koji po 20-30 godina drze pse i manje su uspesniji i manje znaju od nekih mladjih odgajivaca. Sto vise pasa ti prodje kroz ruke i sto vise iskustva kljuc je uspeha. Sto ranije pocnes da ucis vise ces znati. Moj savet ti je ako hoces da budes uspesan odgajivac je ne vezuj se previse emotivno za pse i budi realan prema kvalitetu svojih pasa trazi im mane a ne vrline jedino tako mozes doci do pravog uspeha u kinologiji. Pozdrav i puno srece u daljem radu sa psima.
xvala darko koliko ti imas pasa i koje rase
9 Poentera, 2 Settera, 3 Epanjel Bretona, 2 Nemacka lovna terijera i Sarplaninca to je trenutno stanje sa tendencijom prosirenja uskoro
ti imas odgajivacnice jel koliko ti kostaju psi;) sve zavisi od rase i od krvne linije recimo stenad od 50 pa do 500 eura mladi psi polu obuceni u zavisnosti od linija od 500 eura pa navise. Pas vredi onoliko za koliko moze da se proda sve ostale procene su sulude. |
|
|
|
alex |
Objavljen 26.04.2012. 19:56
|
Lovčina
|
Bravo juniore lepe marke
|
|
|
|
alex |
Objavljen 26.04.2012. 20:04
|
Lovčina
|
NIkada ga ne pustam u rupu jer ne bih zeleo da ga izgubim zarad neke lisice ili jazavca.
|
|
|
|
alex |
Objavljen 26.04.2012. 20:09
|
Lovčina
|
Roki ce sluziti za lov zeca i d.svinje i sakala pogonom.
A kada dobijem bretona tada cu biti naj srecni lovac.
Sa Bretonom cu loviti prepelice,fazana,zeca.
|
|
|
|
alex |
Objavljen 26.04.2012. 20:17
|
Lovčina
|
Velika je razlika juniore
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 26.04.2012. 21:02
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Juniore slike su ti za nas matore i tjorave jako sitne da bi se dao komentar
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 27.04.2012. 21:07
|
Lovčina
Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Juniore lepo ti je bretonče, uživaćeš sa njim u lovu,....
Lov je stil mog života... ]
|
|
|
|
ultras035 |
Objavljen 02.05.2012. 20:59
|
Član
Upisa: 180
Pristupio: 04.05.2010. 09:22
|
[img]http://www.2shared.com/photo/o-4HzgmM/Slika-0033.html[/img]
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
|
|
|
|
ultras035 |
Objavljen 02.05.2012. 21:04
|
Član
Upisa: 180
Pristupio: 04.05.2010. 09:22
|
Maza, 11 meseci....
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
|
|
|