Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
Mratinjac89

velja kaže:
e ovaj sam ja prepravio danas i napravio mu stelujucu obrazinu...i tu nije kraj...icice beding,dodatak na rukohvatu,crni vrh kundaka...

Da li mozes da mi objasnis kako si radio podesivu obrazinu , koji si mehanizam koristio?
Poz i Zivjeli

Mratinjac89

schweps kaže:
Evo zavrsen kundak
i60.tinypic.com/2mrgoev.jpg
i61.tinypic.com/nwep28.jpg
i62.tinypic.com/2mo9ic8.jpg

majstore koju si masu koristio za beding i cime si neutralisao cijev od te mase ( tj sprijecio lijepljenje cijevi i mase ocu reci metalnh djelova) ?
Poz i Zivjeli

DakiNS
 Pisao sam na temi vazdušna puška da sam je sređivao , i evo novih rešenja. Kundak na Slaviji 631 lux je bukov , posle šmirglanja sam mazao samo lanenim uljem , e sad pošto se bukovina drugačije ponaša od orahovine , manje je upila ulja , i kada se ulje počelo kristalisati , trebalo je trljati vunenom krpom , koju nisam imao. Trljao sam pamučnom , sve se nešto muljalo to polukristalisano ulje pa je trebalo baš mnogo trljanja dok se ne dobije sjajna glatka površina. Nije mi se baš toliko radilo ,i setim se da probam uzeti neki stari sunđer za pranje suđa , dok je bio nov bio je neke zlatne boje od verovatno mesingane folije ili sličnog materijala , ali to se potrošilo i ostao je nekako grub sunđer kojim sam probao trljati . Rezultaj je fenomenalan , nema muljanja niti mnogo trljanja , lako se lep sajaj i glatkoća posle dobije samo lagano prebrisano pamučnom krpom.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

canis aureus
 ... samo ako nije s sundŽer korišćen VIM ... Yes ... jer 'oće ondaK risove da pravu Jaooo
... tako mi ženKa ribala šerpe, tepsije ili šta već a ja da iskoristim taj "stari" sundŽer, ne znajući za ribanje VIMom, napraviK njesra baš pravo Jaooo
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

DakiNS
 Koristi Fairy ali davno pošto sam ja u međuvremenu sa njim kada ga je izbacila prao štošta napolju. Inače sunđer sam koristio potpuno suv i uopšte nisam pritiskao . Zbog svoje specifične , da kažem gruboće brzo se posao obavio , samo nisam primetio na njemu nikakvu promenu boje , kao da nije ništa od kristalisanog ulja skinuo , nego poravnao i utrljao.. U svakom slučaju posao na moje zadovoljstvo uspešno urađen. Imam neki novi program na računaru pa nikako da skontam prebacivanje slika sa fotoaparata.Confused

velja

Mratinjac89 kaže:

velja kaže:
e ovaj sam ja prepravio danas i napravio mu stelujucu obrazinu...i tu nije kraj...icice beding,dodatak na rukohvatu,crni vrh kundaka...

Da li mozes da mi objasnis kako si radio podesivu obrazinu , koji si mehanizam koristio?

pa ovako,ubodnom testerom sam isekao kundak,mora se voditi racuna prilikom secenja drveta,da testera ide ravno,zatim obelezio rupe i izbusio,rupe moraju biti u osi,kako obrazina ne bi izvirivala sa strane levo ili desno,u obrazini su rupe manjeg F precnika ,narezao sam navoj na onim sipkicama i usrafio ih u obrazinu,u kundak sam ubacio aluminijumske cevcice izbusio porecne rupe i urezao navoj...tako da kada se obrazina podigne na odg.visinu poprecnim vijcima se fiksira i ne moze da se izvlaci ili uvlaci u kundak
8x57jsStari

Zlocko
 Poudrav kolege
Rodjaku treba kundacar,iz okoline Leskovca je,pa ako imate tamo nekog majstora...Ja imam tu u Vojvodini,ali neisplati se coveku da dolazi dva puta iz LE za NS
Ako imate nekog majstora,zamolio bi za kontakt Smile Hvalaa
traktor

kimi
 Preporučujem Žikicu iz Knića...
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Zlocko
 Daleko je to
Zna neko ima li ko u Leskovcu,nNisu,Vranju,i okoline tih gradova?
traktor

DakiNS
 Ovo ti nije daleko.

https://www.google.rs/maps/place/D%C5...kQ8gEIFzAA

Zlocko
 Druze meni jeste,ja sam iz ns,a on je iz grdelice pa mu nije daleko
Ako imas kontakt od majstora,bio bi zahvalan Smile
traktor

DakiNS
 OiChut

DakiNS
 "Majstor" Vlade se opet proslavio.

https://www.facebook.com/photo.php?fb...amp;type=3

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&...9255,d.bGs

stojkuki
 Sta ti je taj facebook link, ...neka zatvorena grupa, ... ili je vec sklonjeno ....

DakiNS
 Lovci Srbije grupa "hvale" "majstora"

AcaNik
 А зато не може да се види, избацили ме из те групе. Стручњаци!

mrwa22250

AcaNik kaže:

А зато не може да се види, избацили ме из те групе. Стручњаци!

To ti je kolega samo plus u zivotuOdobreno
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

nidzamotocross
 Jbg, ne možemo svakome da udovoljimo tamo. Namigivanje
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Can y Cero
 Pozdrav kolege... Nov sam na ovom forumu...

Zeleo bih da obnovim pusku kojom je lovio moj pokojni deda, a posle dede i moj otac - TOZ 63

Procitao sam sve stranice ove teme ali nigde nisam naisao na broj telefona od Velise Ranitovica, pa ako neko od vas ima njegov broj ne bi bilo zgorega da ga podeli ili mi posalje na pp..

Unapred zahvalan.. Dobar pogled
KojadinovicSrbijaElmerLisica

Podunavac
 Evo ja danas malo poradio na mom kundaku. Od kako sam kupio pušku planiram da skinem višak materijala oko glave, kočnice, branika obarača i pištoljskog rukohvata. Danas mi bio drugar pa napokon rešio taj problem. Inače naš član sa portala XLR 5. Kolega je izveo skidanje materijala, a ja ću sam da ga ispoliram i nauljim kad uhvatim vremena.

i65.tinypic.com/2jflug7.jpg

i64.tinypic.com/fk1s3m.jpg

i65.tinypic.com/x0wmyu.jpg

i63.tinypic.com/2iji4gn.jpg

i68.tinypic.com/1zp1an5.jpg
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,612 posete www.srbijalov.com