samo malo Slavo,od kada je ta priča o neodržavanju ispita i dali je istina da je na zadnjem UO LSS deljen kao materijal spisak kandidata za polaganje lovačkih ispita medju kojima su i kandidati iz LSCS?ja trenutno nemam celu sliku o svemu jer mi nedostaju izgleda neki delovi?a i termini mi se nešto neslažu.
Polakooo Slavo!!!! Naterao si me svojim upisima da ostavim posao i da pišem. Dakle kažu da je predsednik LSV MILOŠ PAŽIN ,tako kažu.Jesili ti to i sa nama na distanci,NISI,znam. I mi smo sa njima na distanci. Čekaj samo da rešim neke male tehničke probleme,oko postavljanja materijala na forum. Pa ću da odgovorim i "susednom tisku" ko je kriv za haos Senta ili neko drugi. Pa oni ne razmišljaju o polaganju lov.ispita,neznaju šta će sa njima biti. Ali mi znamo!!!
Beukovic je odbio Tomicu iza polaganje lovackog ispita!!rekao mu je da se obrati LSS !!Tomica je poslao dopis LSS koji takodje nista nije preduzeo jos uvek!!!Posle svega LSCS je nasao resenje za svoje clanstvo i hvala svima na podrsci!!!Polaganja ispita ce ipak biti!!
LSV se dogovorio sa LSS !!!OK!!
LSV je pored svadja i pljuvanja ipak izabrao LSS!!
Vrana Vrani oci ne vadi!!!Kad su interesi u pitanju jede se i pije bez problema!!
Ja sa celnicima LSS ne bi ni u zajednicki autobus usao a ne da jedem i pijem!!!
Slavo,pa oni se i ne voze autobusom. Puno putuju pa moraju kolima. Joj što vole "škodu", pa još kad je "OKTAVIJA", nebi izlazili iz nje.malo su skuplji održavanje i servisi, ali ima se-može se. Jel Tomica zaboravio podvig "kuma Vujice", doduše davno je bilo, al ima on ko ga je nasledio na funkciji. Jednom Vujica uvek Vujica. ZDrP to zna,pa je budan.
LSCS za svoje pare nece da ga neko zajebava i da ga ucenjuje !!placamo posteno polaganje lovackog ispita i sasvim je sve jedno kome ce mo platiti!!!Ako je problem da komisija dodje za 600lovaca onda je to OK!!!Autobuse ce mo da agazujemo ali ne za LSV!!Nije problem!!
Ljudi idu na mesec a mi ne mozemo da oragnizujemo jedno polaganje!!!
Da znate da sam jako razočaran. Bio sam ubeđen da su pojedinci mnooogo pametniji, da se neće prodavati za tepsiju ribe, da vide ujutro u ogledalu oba obraza, ovako sada se tek čudim kako su uopšte toliko opstali, pa moj mali komšija od tri godine ima više soli u glavi
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
slavaplana kaže:
Beukovic je odbio Tomicu iza polaganje lovackog ispita!!rekao mu je da se obrati LSS !!Tomica je poslao dopis LSS koji takodje nista nije preduzeo jos uvek!!!Posle svega LSCS je nasao resenje za svoje clanstvo i hvala svima na podrsci!!!Polaganja ispita ce ipak biti!!
LSV se dogovorio sa LSS !!!OK!!
LSV je pored svadja i pljuvanja ipak izabrao LSS!!
Vrana Vrani oci ne vadi!!!Kad su interesi u pitanju jede se i pije bez problema!!
Ja sa celnicima LSS ne bi ni u zajednicki autobus usao a ne da jedem i pijem!!!
Slavo,opet nemam kompletnu sliku oko vremena kada se šta dešavalo,dali je to bilo pre UO LSS ili posle?dali je bilo nekih razgovora ranije ili je to sad od pre par dana od kako smo ovde počeli diskusiju,ukoliko je o tome bilo reči ranije zašto se ćutalo o tome?
To je bilo pre U.O.!!!Posle sajma ako se nevaram!!Ali to nije bitno vise!!
Sve se resilo na nasu srecu i na ovu pricu stavljamo tacku!!!!
Kolege profesori su se dogovorili i tako ce i da prodju!!!
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Sremac, kakva je ovo zivotinja brate? Nesto praistorijsko ili mutacija nekog predatora? Sta kazu profesori lovstva?- ili ako se radi o srndacu, sta je tu ili ko je sta upario?
Ako mi ne daj boze ovo izadje u lovistu, garant u samoodbrani.
To je slika srndaća koji je odstreljen letos u banatskom mestu Radojevo. Ako se dobro sećam, težina mu je bila oko 900 grama, ali ne smem da tvrdim sada.
Postavlja se pitanje da li ovaj trofej ima merne elemente.
Nesudjeni svetski prvak je doživeo nepoznatu sudbinu.
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?