Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Lala
 Evo i drugog dela snimka iz Arandjelovca - šta je ministar Dačić poručio lovcima
[movie=youtube]pSSb_4ORXQg[/movie]

Po meni, ovo je sasvim korektna izjava - lovci i lovačke organizacije treba da naprave neki predlog, a MUP će predloge koji su opravdani uzeti u obzir. Jeste da je možda procedura duža (idu izbori, pa dok se ne konstituiše nova Skupština, pa kad neki predlog udje u postupak, itd...), ali u svakom slučaju ovo je dobar signal za lovce. Dobra volja u MUP izgleda da postoji, e sad, od nas lovaca i naših organizacija zavisi, kada će i kakav predlog uputiti.
Da ima nepotrebnih stvari, da ima koječega što samo komplikuje život i lovcima i radnicim MUP, ima, i te stvari znamo uglavnom koje su. Vezano je za nabavku oružja, pa za nabavku municije, pa za kojekakva ograničenja koja su totalno prevazidjena... Ima ljudi koji se bolje razumeju u ovu problematiku, pa neka preko saveza (ako ne budu previše zauzeti sami sobom) pokrenemo nešto.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Još kada bi imali pravi "Lovački Savez Srbije". Izgleda da je vreme, pa da ga osnujemo, da možemo ostvariti svoja prava i ciljeve.Da ne nastupamo kao slobodni strelci. Eeeee da je pravde i poštenja, ne bismo morali ovde serendati nego bi to onaj ko prima platu za takve poslove već davno odradio ili ne bi morao sada da krpi rupe jer ne bi ni bilo poderano.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 Zamislite isao sam u SVOM odelu na ovu manifestaciju koje sam sam kupio.!!Nisam ga dobio na ime dnevnica ,putnih troskova,odvojenog zivota i pozajmice za ogrev i ugalj a neracunam mobilne i fiksne racune za razne druge bahanalije!!!

Nadam se cizmama za blato !!ROFL

Lala
 Slavo, ono topče da nabaviš, kad idemo na fazana, naguramo sačme, nema da promašiš! Grin

DakiNS
 I netje biti skoro ranjenihHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

walter
 Slavo što ne upita ministra gde i dokle misli da krije onu vucibatinu Zorana Živojinovića., o kome netreba ni slova napisati jer je i previše napisano.

Koji je oblatio savez, i zahvaljujući kome je onaj "fikus" (protiv koga se digla buna) postavljen na mesto predsednika.

Kako mi izgleda ako lovce ne prevesla na skupštini i omakne mu se fotelja, u istu će Tomica u vidu oslobodioca uleteti.

Onda će biti i krovnog zaveza i reginalnih saveza i plaćenih članarina.
KoTuKoga

A Možda će Verko radrešiti kesu i kupiti vam službena odela!
Dim
http://www.ecolss.com/predsednici_sav...saveza.htm

Ko laže taj možada postane predsenik LSS, ko krade imaće love, a ako ga uhvate u krađi neće robijati ako mu je rođak Walter (ili Čak Noris)

klaja

Lala kaže:
Evo i drugog dela snimka iz Arandjelovca - šta je ministar Dačić poručio lovcima
[movie=youtube]pSSb_4ORXQg[/movie]

Po meni, ovo je sasvim korektna izjava - lovci i lovačke organizacije treba da naprave neki predlog, a MUP će predloge koji su opravdani uzeti u obzir. Jeste da je možda procedura duža (idu izbori, pa dok se ne konstituiše nova Skupština, pa kad neki predlog udje u postupak, itd...), ali u svakom slučaju ovo je dobar signal za lovce. Dobra volja u MUP izgleda da postoji, e sad, od nas lovaca i naših organizacija zavisi, kada će i kakav predlog uputiti.
Da ima nepotrebnih stvari, da ima koječega što samo komplikuje život i lovcima i radnicim MUP, ima, i te stvari znamo uglavnom koje su. Vezano je za nabavku oružja, pa za nabavku municije, pa za kojekakva ograničenja koja su totalno prevazidjena... Ima ljudi koji se bolje razumeju u ovu problematiku, pa neka preko saveza (ako ne budu previše zauzeti sami sobom) pokrenemo nešto.

Neka odobre uvoz za fizicka lica tj.da ga pojednostave jer je sada procedura skoro nemoguca. Sve ide preko Ministarstva za Ekonomski razvoj gde se zahtev debelo placa a u vecini slucajeva bude negativan odgovor. Konkretno za moj slucaj ako idem preko nekog uvoznika izadje me uvoz jedne puske oko 600 eura u to nije uracunata cena oruzja vec silni zahtevi i troskovi uvoznika sa nabavnom dozvolom.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

chaki
 Polako Slavo tek si krocio na funkciju a vec kukas za odelo heheeh samo nemoj da trazis BELO ODELO. Ne znam samo jel se zalis ili se hvalis za to odelo pa svi osim ovih u LSS nosimo svoja odela 
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

slavaplana
 Waltere TOMICA NIKADA ALI NIKADA NECE BITI PREDSEDNIK LSS NITI IMA AMBICIJE!!!!

Ponavljam NIKADA nece biti predsednika niti ima ambicije!!

Podrzace svako dobro i pametno resenje koje vodi LSS napred a ne nazad sa poslovanjem u minusu i otimanjem para od lovaca!!!

TOMICI to nije cilj da smeni POPOVICA i sebe stavi u poziciju da se bori za mesto predsednika LSS!!

TO SE NECE DESITI I BUDI U TO SIGURAN!!!

TO nemogu da tvradim za SKOBU!!!!!!BEUKOVICA!!!!!!!!!TICU!!!!

Za TOMICU MOGU 100% jer smo vise puta razgovarali na tu temu!!!

NE ! ! ! ! !

slavaplana
 HaHaHa sekend hend!!!

walter
 Slavo, Daj bože da si u pravu. Ali nemoj nikada tvrdi nešto 100 %, eto i ja sam do pre pola sata bio 100% ubeđen da se na ovom forumu uvažava slobodno iznošenje mišljenja, na kuluturan način, i da administratori ne friziraju postove. Jer nakon što sam poslao posta uradio sam Print screen.

https://177173798...screen.png

Pogađajte šta se desilo, neko od administratora je obrisao prezime Zorana kog sam pomenuo. Tako da se ceo kontekst priče umesto na Živojinovića. ustvari odnosio na Popovića.
Admin Power

Kolega vraćen je inicijal jer zbog takvog pisanja daješ mogućnost pominjanome da te tuži, a samim tim da imaš gomilu problema , urađeno je u najboljoj nameri da te se zaštiti od mogućih problema.

Srbijalov Admin Tim
B)

Verujem da će i ovaj post biti isečen ili u najgorem slučaju isbrisan pa ću uraditi i zanjega prinz screen.

Toliko o iskrenosti.

Aplauz

Ko laže taj možada postane predsenik LSS, ko krade imaće love, a ako ga uhvate u krađi neće robijati ako mu je rođak Walter (ili Čak Noris)

slavaplana
 Budi siguran da citava borba Tomice nije dadodje namesto predsednika LSS i daje tom cinjenicom i bionezadovoljan kad je krenuo u pricu LSCS da lecisvoje komplekse!!!

NE!!!
Morali su lovci Centralne Sumadije da pobegnu od LSS jer su ga finasirali oni dok se Vojvodjanima uvekvracala clanarina za svoj savez u iznosu od 90%!!
Dosta je bilo preglasavanja i stavljena je tacka na takav rad!!!

DOSTA JE BILO!!!!

walter

Srbijalov Admin Tim kaže:

Kolega vraćen je inicijal jer zbog takvog pisanja daješ mogućnost pominjanome da te tuži, a samim tim da imaš gomilu problema , urađeno je u najboljoj nameri da te se zaštiti od mogućih problema.

Srbijalov Admin Tim
B)

Zanimljivo je što se upućuje na inicijale nekog ko je u bekstvu a ne nekog ko je na Vlasti.

Kolega sve što je urađeno urađeno je u najboljoj nameri .Evo vraćeno je u prvobitno stanje ,ružno je da insinuiraš da tvoje upise koristimo za neku kampanju,jer sve što je ovde napisano ,napisano je u cilju poboljšanja stanja lovstva! Nadam se da si sada zadovoljan!

Srbijalov Admin Tim

Zorana Živojinovića pravosuđe i čeka da se oglasi, pa da odrobija ono što je dokazano otuđio, tako da neverujem da će me on tužiti.

Ovde je problem što ste bez opravdanja i obrazloženja izbrisali prezime Živojinović pa ispade da se sve odnosi na Popovića, koji ima osnov da me sad tuži a zahvaljujući tome što me vi "štitite" jer je sve iščupano iz konteksta brisanjem dela teksta bez obrazloženja... Znam da ide skupština i da ga treba naložiti ali zar na tako prljav način, i to perfidnim brisanjem reči bez obralzloženja, nekog beznačajnog lika (mene) koji ima par postova i difejsovan sajt.

Al ajd nema veze, Meni je razočaralo saznanje da se ovde pakuje i fabrikuje, pod parolom otvorenog iznošenja stavova itd itd.

Čast ispravnim administratorima koji uvažavaju svako mišljenje!

walter

slavaplana kaže:
Budi siguran da citava borba Tomice nije dadodje namesto predsednika LSS i daje tom cinjenicom i bionezadovoljan kad je krenuo u pricu LSCS da lecisvoje komplekse!!!

NE!!!
Morali su lovci Centralne Sumadije da pobegnu od LSS jer su ga finasirali oni dok se Vojvodjanima uvekvracala clanarina za svoj savez u iznosu od 90%!!
Dosta je bilo preglasavanja i stavljena je tacka na takav rad!!!

DOSTA JE BILO!!!!

Budi siguran da ne bi bilo LSCS, da je neko predložio i a skupština izabrala Tomicu za predsednika skupštine umesto Marka Ptice.

Ovako, za koji dan obračun kod OK korala.

slavaplana
 Slazem se !!!!Tica i Skoba vode politiku u savezu!!Pantelic sa krivicnom prijavom takodje umesto da su isti najureni iz LSS!!!Djukic takodje!!!!

Ako ti nesto znaci i moji upisi kao administratora su brisani!!!!
Ja tvoj upis nisam menjao!!!!

Ja sam to cak i javno rekao i ubuduce nezelim da mi se bilo sta sto napisem brise!!Lala je to shvatio i ja stojim iz svojih upisa!!!!

Nema skrivanja i posle zaljenja!!To je sto je uradjenoje uradjeno i napisano!!!!

U dokaznom postupku ,ako ga bude, dokazivacu svoje upise i prozivanja pojedinaca cinjenicama, svedocima i papirima !!To mi nije problem!!!!

elko
 Valtere, da je Tomica izabran na mesto predsednika skupstine LSS sigurno bi bilo drugacije.U tome se slazemo.Da li bi doslo do formiranja LSCS, doslo bi.Doslo bi do formiranja svih regionalnih saveza, sto je i Statutom LSS predvidjeno i na mirniji nacin bi doslo do reorganizacije LSS zasta si i Ti koliko ja znam.Cilj je postojao nezavisno od ljudi i funkcija u LSS - cilj je definisan odmah nakon decembarske skupstine LSS kada je Statut LSS usvojen na nacin koji je urusio svaku demokraticnost u odlucivanju na skupstinama LSS.Zasigurno Tomica nebi dozvolio da z.popovic dovede LSS na mesto gde ga je doveo nedostatkom lovne mudrosti,znanja, nepoznavanja ljudi i jos mnogo toga.Sigurno, da su pojedinci iz LSS imali samo malo vise sluha. lovci Srbije bi imali mnogo bolji i zakon i pravilnike. Posto nikada pre decembra 2009 nisam pripadao krugu osoba iz vrha najodgovornijih u LSS smatram da sa pravom mogu iznositi svoja vidjenja dogadjaja od pre i posle 2009 godine neopterecen hipotekom proslosti pa je u tom kontekstu moje misljenje da su Tomicu, kao lovnog radnika koji ce ostaviti mnoge u LSS bez privilegija ako bude izabran na najodgovornije funkcije u LSS, prepoznale snage koje zarad svojih privilegija i licnih ciljeva sada unistavaju i LSS a samim tim i celokupno lovstvo Srbije.Pecat promena sigurno nose ljudi koji su izabrani na najodgovornije funkcije, i tu se nadam se slazemo.

Lala
 Ko god da je menjao post Waltera, to je uradio u najboljoj nameri. Nema potrebe gundjati.
Svako odgovara za svoj upis. Vredjanje bilo koga, čisto radi vredjanja, ne dolazi u obzir. Nije upis ništa oštriji, ako se koriste pogrdne reči - istu stvar možete napisati oštro, ali bez uvreda.

Daj da mi vidimo kako će proteći današnja sednica UO, tu će se već videti ko u kom pravcu ide. Današnja sednica UO LSS je uvertira za dogadjanja 31.03. na nastavku sednice SKupštine LSS, UO će danas dobrim delom odrediti tok te sednice.

slavaplana
 Upravo je zavsen U.O. i da nisu bili clanovi LSCS KVORUMA ne bi BILO!!!
Janjic i Aleksic daju ogromnu podrsku Zoranu DR. Popovicu i pored cinjenice da vecina udruzenja nece platiti vise od 200din LSS sa Juga pa se pitam koga oni prestavljaju ????!!Popovic prica drugu pricu da ima podrsku na Jugu Srbije!!!
Vojvodjani traze da se dostavi napismeno sta LSCS trazi i da se o tome glasa na skupstini!!!!LSCS ce morati na skupstini da zatrazi i smenu istih koji su doveli do ovakve situacije!!!O daljem postupcima ne bi javno pisao do odluke LSCS !!!

Imam utisak da ceLSCS ponovo biti iskoriscen za davanje KVORUMA i da ce se o doticnim predlozima Skupstina izjasniti negativno kako sto je slucaj bio i do sada!!Pitanje je da li uopste ici na skupstinuLSS!!!!!!

Da li je u interesu LSCS da bilo sta kome vise placa sto nemora?????

slavaplana
 Zvali su me desetak udruzenja oko podrske Janica i Aleksica politici koju zastupa Popovic DR. Zoran!!!KAzu da isti nema podrsku vise Juga Srbije i da ce podrzati predlog oko smene Popovica i Tice!!
Jug Srbije ce platiti 200din LSS!!!!!Imaju takvu odluku!!
Kazu da im LSS nije pomogao oko problema sa jarebicom niti ih je neko obisao da vidi koji su ostali problemi , koliko divljaci ima u lovistima i kako ljudi placaju clanarinu a da privreda gotovo neradi nista!!!

Na skupstini ce se videti ko koga podrzava!!

Najavili su osnivanje svog savez posle 31.03.
Brzo se proculo sta se desilo na U.O. LSS i izgleda su svi cekali sta ce se objaviti na ovo forumu !!!Svaka cast!!!

papiga
 Pa Janjic nema podrsku ni u svom LU a kamo li na jugu,pa on je sam sebe postavio za predsednika LU o sednici je obavestio samo njegove delegate i to kad je osigurao vecinu i odrzao je tajno da niko nezna,sad je kao i svaki davljenik morao javno da ide i u politiku da pokusa da se spasi da ne zaglavi u ...... jer se i kao direktor DZ omastio i tamo je povika a medju lovce nesme ni da se pojavi pa di on i podrska ista je to klapa kao i Popovic sve to treba smeniti i najuriti

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,157,069 posete www.srbijalov.com