Daki znaš mene ...uvek na zadatku!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
arnotije kaže:
Da se nije izdesavalo sve ovo ni Becej nam ne bi bio daleko (pa makar i bez puska onako rekreativno), jer drugarstvo i nova poznanstva su na prvom mestu. Pozdrav i za vas
Kolega kod mene ces uvek imati pusku pa Kosovo je SrbijaB)
Hvala kolega B)
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic
Lala kaže:
Bože zdravlja, možda bude neko druženje bliže Kosovu, pa da se vidimo, Arnotije.
Pozdravi tvoju ekipu!
a zasto ne bi i na kosovu,kad mogu bajkeri na vidovdan,mozemo i mi,pa makar i bez oruzja...arnotije,nadji prostor mi donosimo sve ostalo..
Za oruzje je malo nezgodno da se prenese zbog okupatora, ali i to bi se nabavilo ali i nije bas za lov ;) ali za druzenje jagnjici i prasici, za to mozete uvek da budete nasi gosti, jedino treba da dodjete i ponesete lepo raspolozenje, sve ostalo je nasa briga.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic
Jel ima piva sa limunom, ili da ponesem odavde? Zamisli ako su dušmani zabranili prodaju limun piva?!? Ma ko im... štrika čarape, možemo mi feštu da napravimo i sa mlakom vodom!
donecu ja i piva i [brata] Limuna,pa da mesamo...
hajde ozbiljno da posetimo nase drugare na kosovu..u autu imam mesta za jos petoricu..taman povezem temudjina,ujka janka,kuma,kelta i banatskog fazana...kakvo bi to putesestvije bilo...qq lele
charuga kaže:
hajde ozbiljno da posetimo nase drugare na kosovu..u autu imam mesta za jos petoricu..taman povezem temudjina,ujka janka,kuma,kelta i banatskog fazana...kakvo bi to putesestvije bilo...qq lele
Ti si totalno opitchen čovek, da smisliš takav spisak putnika!
Vaistinu opitchen!
charuga kaže:
Mi vas cekamo samo da nam javite datum, a piva ima prenosi se preko alternativnih pravaca a kfor moze samo da
Matija Beckovic
Matija Beckovic
Hajde neka bude u Januaru pa da dodjem i ja iz CH ali ako ne moze gledacu da dodjem ipak na Kosovo ravno da ne bude ko u pesmi B)
Malo smo otisli sa teme, izvinjavam se svima ;) a sto se s..nja tice, to se ovde nikada ne zna, stalno je prisutno u vazduhu, tako da ne gledajte na to
Matija Beckovic
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Hunter_lovac Online
· 12.12.2023. 23:19
Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?